Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Photoshop - въпроси и отговори

Featured Replies

Правя каталог с допълнителен PANTONE цвят, искам да задам конкретно за този цвят градус на печат (screen angle) от къде мога да го направя?

• Отговори 374
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

като за начало... купи си програмата :) ... ако не те устройва - свали работеща версия

Деинсталирай си я почисти всички останки след нея и вземи си я свали от тук->

изисква регистрация

Единствено БГ-то и нещо не можах да инсталирам,но като че ли така е по-добре ,защото уроците за "фотошопа" са на английски.

Успех!

И чети как точно да инсталираш/под торента има описание/

П.С.

И все пак ако някой има архив на "BG"/за фотошопа/,няма да откажа ако ми прати линкче за изтегляне.

Благодаря предварително! Публикувано изображение

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Пък аз съм с Photoshop 7.0 и не мога да намеря къде е Red-Eye Tool :offtopic_s:Публикувано изображение .Наистина ли в седмата версия няма такъв tool или аз съм гламава Публикувано изображение

Имам проблем с фотошоп-а ,до предното пускане му нямаше нищо ,а сега не иска да ми зареди нито един инструмент само някаква ръчичка ми дава и това е ,незнам какво съм натиснал ,но ако някой знае как се оправя ще съм му благодарен Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И все пак ако някой има архив на "BG"/за фотошопа/,няма да откажа ако ми прати линкче за изтегляне.

Благодаря предварително! Публикувано изображение

Заповядай

Пък аз съм с Photoshop 7.0 и не мога да намеря къде е Red-Eye Tool ;)Публикувано изображение .Наистина ли в седмата версия няма такъв tool или аз съм гламава Публикувано изображение

Наистина няма, пиле :beat: Но има достатъчно описани техники в интернет за премахване на червени очи и без 'Red-Eye Tool'
  • 3 седмици по-късно...

Как мога да си оправя цветните профили, така че да няма разминаване между това, което се вижда във Photoshop и в браузърите (а и други програми)? Искам например с Replace Color да замествам цветове без разминавания, да мога директно в Color Picker да въведа HEX код за цвета (както излиза например в Color Cop). Не знам защо, но винаги се получават малки (или не толкова) разлики.

Ето снимка от Color Settings. Благодаря предварително.

Публикувано изображение

Ето го резултата

Публикувано изображение

Как да го оцветя в бяло ?

Здравейте! Защо всички работите с Photoshop? За мен по-добрата програма е Corel !!! :)

Аз тези дни разглеждам Ps има повече възможности от CorelDRAW. Иначе е тя не е лоша. :)

Ся пък Корел вс Фотошоп. Разбирам да спорите Корел вс Илюстратор, ама тука явно сте пили газ. Корел фото пейнта е софтуер, който не става за нищо, освен за забавление на дечица.

Ае Photoshopa е еталон в жанра е :) Само дето му пълнят инсталацията с кви ли не рекламаторски глупости, които трудно се премахват дори след деинсталирането на програмата. Bonjour например... Сега с новия CS4 са ми включили още +– 10 :bighat:

Публикувано изображение

Ето го резултата

Публикувано изображение

Как да го оцветя в бяло ?

Вместо Тransparent/прозрачно/ трябва да пишеш Бяло/White/

Здравейте! Защо всички работите с Photoshop? За мен по-добрата програма е Corel !!! :)

Corel не е програма а фирма,какво имаш предвид?

Пробните версии на Adobe CS4 са налице на официалният им сайт.Само си правите акаунт и теглите.

www.adobe.com

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Corel не е програма а фирма,какво имаш предвид Той има предвид "Корела".

Здравейте, можете ли да ми кажете някой сайт за уроци, хубави и много (разнообразни), от типа на http://psdtuts.com/ , но ще е по-добре ако е безплатен, а по-специално ми трябва някъде обяснено, как да направя по-хубава броня на рицар. Нещо такова Публикувано изображение, но ще се задоволя с каквото и да е. Мерси, ако е невъзможно... ще го преодолея :ph34r:

За бронята не туториал, а курс по рисуване.

Освен да спамиш ,друго можеш ли?Та за кой Корел говориш ,слънчице? Публикувано изображение

Тоя там с курса за рисуване да мълчи, а по въпроса, значи трябва ми нещо, тъй като най-трудно го докарвам бронята , дали ще може някой да ми даде нещо с каквата и да е броня, аз ще си я направя и ще я вложа, стига да е нещо от сорта, и да няма много рисуване с таблет, защото нямам. Мерси предварително, ако не получа отговор до утре по обяд, той се обесмиля, но все пак мерси. :)

как се прави навигационна лента с photoshop . но моля ви не ми давай урока от уроци.нет тоя урок е профисионалисти ако има някакъв за желязна НАВИГАЦИОННА ЛЕНТА Благодаря предварително :P

Аз пък имам една по особена молба.Някой може ли да ми направи аватара да е окичен с гирлянди.Понеже наближават коледните празници и ми се ще да го променя за празника.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Абе... Като се има предвид, че не мога да рисувам, май стана. Честити празници (На баба Ванга Публикувано изображение)

Нали... В бъдеще... Ъъъ, не объщай внимание на това в скобите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.