Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Да обаче новак е с 8 съобщения ;) не може да ги чете лол хахаха

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 287,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Абе хора,имам Нод32 от 1-н месец,ъпдейтваше се самичка и днеска ми пише,че като минат 30 дена не може вече да се ъпдеитва самичка.Ко да я прая? :clap::wors::wors::wors::wors::shake_puter::shake_puter:

Абе хора,имам Нод32 от 1-н месец,ъпдейтваше се самичка и днеска ми пише,че като минат 30 дена не може вече да се ъпдеитва самичка.Ко да я прая? :clap:  :wors:  :wors:  :wors:  :wors:  :shake_puter:  :shake_puter:

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурно е trial-версия,откъде си я изтеглил?

Търси лекарство...

ИзтеглилА съм я от Download.bg.Има ли некво значение?

май имам проблем или не знам какво е...направих си юзър и парола на оня френския сайт дето важи до май месец...опитах със тях да сваля НОДа от нод32.бг пълната версия...(тествах данните) и всичко е на ред...започва да тегли...

Е сега чудя се защо вече 3 дни не прави ъпдейт НОДа..дали е до новия юзър и паролата, или НОД няма нужда от ъпдейт за тези дни...

Не се притеснявай,ако си на 1.1413 !

http://www.eset.com/support/info.php

Току що стана 1.1414 !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Какво става с тоя нод..нещо взе много да ми товари!някой знае ли каква е причината??

При затворен Контрол Центур(не минизиран а затворен) nod32krn.exe - 16 280 K !!!!!

и процесора ми товари!

Някой да знае защо става така??

с NOD32 2.51.20 сум и PCto ми е с Win XP 32 битов!!Упрейтвам го с парола от промоцията на Есет!Не съм слагал FiX!

Ako някой знае нещо нека пише, един приятел сущо ми се оплака от отя проблем!

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Абе хора не ги ползвайте тези боклуци. Тъпа словашка програма и нищо повече. Не хваща никакви вируси, просто е под всякаква критика. С НОД32 и Касперски 6.0 съм и влизам в един сайт с вируси, Касперски веднага ми изпищя 3 трояна, а НОД32 келешчето нищо...

Всичко било на ред с юзъра и паролата....

phantasm - тоя боклук (както казваш ти) като първо не е словашка а австралийска програма...и като второ има всичко което ти трябва в нея за разлика от Касперски...включва и anti - spy, adware, malware, hijacks...итн.

• 2 седмици по-късно...

Има ли значение ефективноста на NOD32, ако 1.ползваш ъпрейт с промоционалната ти парола и име; 2.използваш фиь; 3.ползваш текущи пароли

4.с траил версия си; ??? sad.gif

някой знае ли начин да се направи да ъпдейтва без през 2 дена да ми мрънка за нов юзер/пас, че ми омръзна вече...и ако ви се намират такива хвърлете 1 юзер/пас, че и уиндоуса пищи вече, че антивирусната не е ъпдейтната

• Администратор
някой знае ли начин да се направи да ъпдейтва без през 2 дена да ми мрънка за нов юзер/пас, че ми омръзна вече...и ако ви се намират такива хвърлете 1 юзер/пас, че и уиндоуса пищи вече, че антивирусната не е ъпдейтната

<{POST_SNAPBACK}>

Да, като получиш валиден лиценз, а не ползваш пиратски номера - ESET бързо ги хващат :blink: Или като използваш update сървър, който не изисква парола - такива има доста - просто правят mirror на ъпдейтите :clap:

Инсталирах си nod32 но не ми е регистриран и ми иска все някаква парола.

реших вече до го махна да си кача др. програма но немога да го унисталирам иска ми пакпарола кажете ка да го махна моля ви?

Всичко било на ред с юзъра и паролата....

phantasm - тоя боклук (както казваш ти) като първо не е словашка а австралийска програма...и като второ има всичко което ти трябва в нея за разлика от Касперски...включва и anti - spy, adware, malware, hijacks...итн.

<{POST_SNAPBACK}>

astraion,в голяма грешка си nod32 наистина е голям боклук,казвам го от личен опит,заради нея ми се бъгна компа,това че е лека нищо не означава,напротив,а и касперски 6 си има всичко ако искаш да знаеш има разлика между касперски 5 и 6,пробвал съм много антивирусни и с най-добри впечат ления останах от касперски!вече не искам и да чувам за нод(лично мнение но съм чувал и от други) :)

Темата е за НОД 32 !

Моля Ви,не пишете за други антивирусни програми тук !

Ъпдейта става с актуални пароли,или през огледални сървъри,но поради влизането в сила на Нови правила във форума,не може да бъдат публикувани тук !

Нод32 е най-голямата боза която съм виждал!

Ами незнам. Аз доскоро използвах Нод, но я смених!

това с линковете за ъпд.е добре,но зашто не ползвате нод фих 1.9

става по лесно

Нод32 е най-голямата боза която съм виждал!

<{POST_SNAPBACK}>

Хубав и обоснован отговор. Много ги обичам такива. angry.gif

astraion,в голяма грешка си nod32 наистина е голям боклук,казвам го от личен опит,заради нея ми се бъгна компа,това че е лека нищо не означава,напротив,а и касперски 6 си има всичко ако искаш да знаеш има разлика между касперски 5 и 6,пробвал съм много антивирусни и с най-добри впечат ления останах от касперски!вече не искам и да чувам за нод(лично мнение но съм чувал и от други) :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Отново крайно субективно мнение, а мене обвиняват, че се изказвам пристрастно. Как ти се "бъгна" компютъра? Вече не пече филийки? Не ти казва "добро утро"? Хърка докато спи? Какво значи бъгна? NOD32 е една от най-стабилните програми, които съм виждал. Препоръчвал съм я на много хора и НИКОЙ досега не се е оплакал. Явно или си от онези РЕДКИ случаи, които имат НЕЩО инсталирано на компютъра, което не се харесва с NOD. Макар през компа ми да е минал и заминал доста софт, не съм имал проблеми. А може би грешката (причината) е в теб или се смяташ за безгрешен?

Това, че дадена антивирусна е лека, ОЗНАЧАВА нещо: че е лека. Просто нали? Защо хора си мислят, че едно нещо ТРЯБВА да е тежко за да работи? Просто хората са оптимизирали кода на програмата. Kaspersky 5.0.390 е по-тежка от 5.0.522. Какво, по-новата е по-слаба?

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

използвай нод фих 1.9 java script:emoticon(':blink:')

smilie

и нямаш проблеми :wors:

Старая се да ползвам вече само безплатен софтуеър :whist: доколкото е възможно де

Сега ползвам Нод, но се интересувам дали има безплатна програма, която да е също толкова лека и ефикасна като нод. Единственната безплатна ав програма, която знам е АВГ, дали тя може да сравнява с нод?

avast! 4 Home Edition FREE

Описание има тук:

http://www.kaldata.com/articles.php?action...&showarticle=72

Изтегляне :

Avast 4 Home Edition

Има я на български език !

Ако размислиш за НОД32,пиши ми на ЛС !

и най-накрая, ако "не се намират" пароли на интернет (няма шанс да няма) за НОД32, много ли струва да даваш по 4 лева на месец за юзър и парола ... една-две кутии цигари ще прежалиш, ама поне няма да се замараш с вирусе, троянци, итн... струва си...мисля...за онзи който не може да намери пароли на нет естествено, или да не си мъчи главата.

:nono: така като гледам и от опит не съм с добри впечатления от нода макар-че съм с него на компа поради причината че неможах да си намеря касперски бета 6 версия щото само тя върви на 64 битов Уйндоус и нод 32 я замести за сажаление мога да кажа за нода че забива при рестарт от време на време и ми намали ъплоуда на някои програми и сигурно и даунлоуда не съм доволен и крайно мразя да се разправям с антивирусни като нод настроики и глупости касперския е по добрата програма няма толкова за пипане и сичко сие автоматик докато нода трябва да му прочета мануала за да го настроя и да си губа времето с антивирусни не може според мен да смогва да преглежда информацията която работи в реално време и после забива сигурен съм в тва поне компа мие доста бърз имам и 1.5 гига рам а той не се справя и бави програмите това е моето мнение!!! :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.