Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Взе да ми писва от тази скапана програма и най вече заради това ъпдейтване.Ипри мен положението е същото.Не съм си и помислил да я деинсталирам и инсталирам наново.Едва ли някоя програма ще успее да изтрие автоматично регистрите ,а за ръчното им изтриване се изисква опит който не всеки има.Последно се Ъпдейтна на 24.07.2006 с вер.1.1677 на вирусните дефиниции.Сега си пише че е ъп то дате но хич не е така.На сайта им е 1.1682 от27.07 2006.Подобни проблеми брах и с Нортона.Той пък след някой от ъпдейтите упорито твърдеше че не е регистриран,Като преди да го изхвърля ми направи сумати поразии.Тази и нея ще я натиря ако не успая да я оправя до няколко дни.Не стига че сами си пишат вирусите ами започнаха да мислят само за това как да хванат хората които не са им платили вместо да подобрят сигурноста на системата.

П.С Прехваления боклук Нортон ме е докарвал до 2 формата на С.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 290,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Някои няма ли да каже от каде да най-накрая да си ъпдеитнеме нода или как да си решиме проблема. Ако имате юзер и парола които са валидни кажете или от каде да си намеря.

Прочети правилата на форума!!!!!

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Ами, така явно се получава, след като не е закупен продукта :newspaper:

А пък това няма нищо общо.

Май най-накрая ще разберете,че тия trial версии с тия фиксове не може да ги ползвате вечно.

Изтегляте си пълната версия и забравяш за случая.

А пароли се намират в нет-а колко искаш

До сега с НОД-а не съм имал никакви проблеми,нищо че не съм я купувал. angry.gif

При мен се ъпдейтва даже преди да е излязло на сайта им.

за момента 1.1682

Има такава програма,която ти показва всяка една парола до кога е валидна и си правиш сметката кога да я подновиш.

За нея друг път :snowballfight:

Със здраве!

Момчета, ето ви ъпдейти на НОД от днес (28-07-2006) тук Заменете файловете в инсталационната папка на НОД32 и мисля, че ще се обнови, ако не, кажете кои файлове ви трябват! cool.gif

От този адрес може да си дърпате редовно ъпдейтите за програмата.

http://nyagan.ru/~gir/mirror/

Само го добавете като сървър във настройките на ъпдейта и готово.

Ей сега ми се обнови до 1.1682 :snowballfight:

10nx to martinez cool.gif

От този адрес може да си дърпате редовно ъпдейтите за програмата.

http://nyagan.ru/~gir/mirror/

Само го добавете като сървър във настройките на ъпдейта и готово.

Ей сега ми се обнови до 1.1682 :snowballfight:

10nx to martinez cool.gif

Не трябваше ли по друг начин да го направиш?

Момчета, ето ви ъпдейти на НОД от днес (28-07-2006) тук Заменете файловете в инсталационната папка на НОД32 и мисля, че ще се обнови, ако не, кажете кои файлове ви трябват! cool.gif

Само със замяна на файловете в папката не става. :)

Амм значи, текущата версия на дефинициите на НОД32 можете да видите тук, а ъпдейтите за последната до момента (1.1683) се намират тук! Разархивирате файловете отивате на Контролния център - Update - Setup - Servers давате Add и пишете пътя до папката (примерно C:\nod_upd). Давате ОК и ъпдейтвате! Току-що обнових един НОД32 (2.51.30) по този начин! Ако още някой не си е обновил НОД-а - успех!

НОД-а го инсталирах от един пакет ,, All in one,, Като стартираш Фикс 2.1 се получава 16 000 000 дни приблизително оставащи.Преди време си бях сложил НАВ 2006 регистриран по подобен начин и ми се налагаше доста често да го пререгистрирам .Изглежда го усещат че не е в ред и ти изпращат специален ъпдейт.Тука положението май е същото .При предния ъпдейт в инфо панела му излезе НОД32 Антивирус.На следващия рестарт успя да се докопа до неговия си сървар.Изтегли 4Мб ъпдейт още веднъж и сега в инфото си цъфти надпис триал.Абе квото и да го правя То неговата си знае.Не зная какво ще стане ако триал версията я накарам да се ъпдейтва с парола.Ако някой е пробвал да пише че хич не ми се занимава пак с преинсталации...

И кой те накара да го слагаш този фикс?

С НОД32 съм повече от година и никога не съм му слагал фиксове или други подобни - винаги се намират мирър сървъри за ъпдейтите. Но имам съмнения, че не ти е ясно откъде се сменят тези сървъри... А кокото до твоят проблем - само 2 рестарта те делят от версия на НОД32, която да не е триал. Ъпдейтите ти показах откъде да си теглиш, а и по-горе е написано... ;)

Ами така пишеше в инструкциите за инсталация.Сървъра го добавям както трябва но след като рестартирам компа може и на другия ден да е сървъра го няма в списъка а настройката е на автоматичен избор.Не разбрах какво имаш напредвид за двата рестарта.Това е ако се ъпдейтва с парола или от горния сървър...

Имах впредвид да деинсталираш и отново да инсталираш, но без фиксове, кракове и т.н. ;)

10X.Ще го инсталирам пак и ще пиша какво е станало.

П.С.Имам една Рускоезична версия която си свалих снощи.

NOD32.for.Windows.NT20002003XP.32.64-bit.admin.rus.v2.51.26

NOD32.RUS.Windows.2003.XP.32.64.standart.2.51.26

Към тях няма нито кракове нито Фиксове.Какво е мнението ти за тях. Интересува ме стандартната версия.

Редактирано от ELIN (преглед на промените)

10X.Ще го инсталирам пак и ще пиша какво е станало.

П.С.Имам една Рускоезична версия която си свалих снощи.

NOD32.for.Windows.NT20002003XP.32.64-bit.admin.rus.v2.51.26

NOD32.RUS.Windows.2003.XP.32.64.standart.2.51.26

Към тях няма нито кракове нито Фиксове.Какво е мнението ти за тях. Интересува ме стандартната версия.

Ами админ версията е за предпочитане :)

Администраторската версия с нищо не е по-добра от стандартната. Някоя опция в повече, но това е. Тя се обновява от отделни сървъри. Не знам дали огледалните за стандартните стават и за администраторските, но имената и паролите, за администраторските версии са много оскъдни (да не кажа невъзможни за откриване).

Понеже темата е "Проблеми,МНЕНИЯ,обсъждане",аз ще изкажа и аргументирам своето мнение.Програмата е прехвалена и пресилена,пропуска много вируси.Виждал съм стотици пропуски в компютрите на стотици мои клиенти,а наглата реклама гласи "...нито 1 пропуска за последните 6 години!!!"Аз просто искам да разсея тази заблуда.Не може една freeware антивирусна,която не иска почти никакво конфигуриране,нито безброй fixes (ще скрия коя,тъй като не желая темата да се наводни от спорове),да открие 55 вируса в една OS,а NOD32 да не открие ни един.Ето ви два screenshot-а от такива случаи,останалите не ги давам,за колекцията ми са.

http://img76.imageshack.us/my.php?image=nod32hc4.jpg

http://img150.imageshack.us/my.php?image=nod32againfu6.jpg

Понеже темата е "Проблеми,МНЕНИЯ,обсъждане",аз ще изкажа и аргументирам своето мнение.Програмата е прехвалена и пресилена,пропуска много вируси.Виждал съм стотици пропуски в компютрите на стотици мои клиенти,а наглата реклама гласи "...нито 1 пропуска за последните 6 години!!!"Аз просто искам да разсея тази заблуда.Не може една freeware антивирусна,която не иска почти никакво конфигуриране,нито безброй fixes (ще скрия коя,тъй като не желая темата да се наводни от спорове),да открие 55 вируса в една OS,а NOD32 да не открие ни един.Ето ви два screenshot-а от такива случаи,останалите не ги давам,за колекцията ми са.

http://img76.imageshack.us/my.php?image=nod32hc4.jpg

http://img150.imageshack.us/my.php?image=nod32againfu6.jpg

Ако и аз започна да да си правя колекции колко неща са пропуснати от други продукти, май и аз бая място ще позапълня.

За конфигурирането си донякъде прав, но не непълно. За фиксовете не си, затова моля те, не се изказвай неподготвен.

Добавено (дано повече хора го прочетат): ъпдейт сървърът ми за NOD (http://82.149.82.146/Updates/NOD32_Upd/) се спира официално, защото съм на трафик и не мога да насмогна. Използвайте другите огледални дадени из форума.

Никога не съм имал NOD.Моля да простите невежеството ми,но на какво се подлагам,изтегляйки Retail?

Въпросът ти като че ли не е достатъчно конкретен. Какво точно те интересува?

едно мога да кажа - nod32 особено последните версии е една от най-добрите антивирусни.

Ако и аз започна да да си правя колекции колко неща са пропуснати от други продукти, май и аз бая място ще позапълня.

За конфигурирането си донякъде прав, но не непълно. За фиксовете не си, затова моля те, не се изказвай неподготвен.

Добавено (дано повече хора го прочетат): ъпдейт сървърът ми за NOD (http://82.149.82.146/Updates/NOD32_Upd/) се спира официално, защото съм на трафик и не мога да насмогна. Използвайте другите огледални дадени из форума.

Прекаляваш!Да не би да ме изпитваш,че да ми даваш оценка на знанията?откъде може ти да знаеш аз с какво се занимавам и колко опит имам?Спазвай добрия тон! :) В случая неподготвеният си ти,защото дори не знаеш кой друг продукт има предвид,а аз знам.

Прекаляваш!Да не би да ме изпитваш,че да ми даваш оценка на знанията?откъде може ти да знаеш аз с какво се занимавам и колко опит имам?Спазвай добрия тон! :clap: В случая неподготвеният си ти,защото дори не знаеш кой друг продукт има предвид,а аз знам.

С какво съм прекалил? Нещо май си въобразяваш. С абсолютно нищо не съм нарушил добрия тон. Къде съм засегнал опита ти? Защо да съм неподготвен, изказваш се в тема за НОД32, нормално е да имаш предвид именно нея за фиксовете и настройките.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.