Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Eset NOD32 - въпроси и мнения - част 1

Featured Replies

Ъпдейта.

Ще ъпдейтваш от мирър сървъри или с юзър и парола.

Редактирано от martinez (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 290,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Много рядко поствам в тази тема,по-простата причина че никога ,ама никога не съм имал проблеми с НОД32.

Ползвам го от 3 години,и нямам забележки засега.

Винаги го ъпдейтвам редовно,не използвам фиксове,и го конфигурирам за макс.защита и проверка.

В миналото го използвах с комбинация от КасперскиАнихакер/защитна стена/ Сега съм зад Рутер/НАТ/ и не се нуждая вече от защитната стена,в някои случаи ползвам вградената.

Ходя в доста форуми и сайтове за кракове,и НОДА винаги сигнализира и чисти гадините.

НОД използвам и с комбинация от CCleaner,Ad-Awaew SE Profesional. Така че за сега от нищо не се притеснявам.

Най-често виждам проблеми с Антивирусните,в тяхната конфигурация+ъпдейт,не един приятел е изпищявал,и като отида да го видя,винаги проблема е в горните две причини.

Предполагам,че не казвам нищо ново. :baby:

...........

В миналото го използвах с комбинация от КасперскиАнихакер/защитна стена/ Сега съм зад Рутер/НАТ/ и не се нуждая вече от защитната стена,в някои случаи ползвам вградената.

...........

Ооооо и аз съм тук зад рутер, даже два, но повярвай ми защитна стена винаги трябва, особено в сайтовете за кракове. Там много често ми се случва като се зареди сайта и да се опита да прочете определена информация на компютъра ми и да я изпрати към определен сайт. Това НОД-а блокира ли ти го? Защитна стена е необходима винаги! :)

Ооооо и аз съм тук зад рутер, даже два, но повярвай ми защитна стена винаги трябва, особено в сайтовете за кракове. Там много често ми се случва като се зареди сайта и да се опита да прочете определена информация на компютъра ми и да я изпрати към определен сайт. Това НОД-а блокира ли ти го? Защитна стена е необходима винаги! :eek:

Пропуснал съм да спомена че Рутера ми е с вградена стена ,така че не ми е необходимо дублирането и.

А израза /вградената/ имам предвид в XP. Tака,че се извинявам за неточностите.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Моля ви научете ме да сканирам с NOD 32.Ще съм благодарен на всеки който ми помогне!

Последни новини от Nod32.BG:

Временно са спрени обновяванията за trial версията на NOD32

31-07-2006

Обратно към Новини

Ако регистрираните потребители имат проблем, това означава, че сървърите за обновяване са претоварени. За да решат проблема, трябва да кликнат на бутона "update now" и да задържат минута - две, или да го "кликат" многократно.

Хората, които използват "кракната" версия, също временно няма да могат да обновяват.

Източник: Nod32.BG

Ето и снимка:

nod32loltp6.th.jpg

Честито на всички, които ползват програмата!

Има други антивирусни, които не са толкова нагли в изявата в общественото пространство, но нямат такива жалки проблеми със сървърите за обновяване на дефинициите!

P.S. Night Raven, сега мисля, че постингът е на правилното си място, защото ако това според тебе не е проблем с Nod32, не знам кое е.

Има други антивирусни, които не са толкова нагли в изявата в общественото пространство, но нямат такива жалки проблеми със сървърите за обновяване на дефинициите!

P.S. Night Raven, сега мисля, че постингът е на правилното си място, защото ако това според тебе не е проблем с Nod32, не знам кое е.

1) Не мога да разбера какво имаш предвид под "нагли в изявата в общественото пространство".

2) Не е нужно да се заяждаш публично.

1) Не мога да разбера какво имаш предвид под "нагли в изявата в общественото пространство".

2) Не е нужно да се заяждаш публично.

Под "нагли" имам предвид публикуване на информация, която е стара, и се отнася за минали, неактуални в момента неща, както и публикуване на неверна и несъществена от техническо естество информация, целяща да покажа колко велик е софтуера NOD32. Нямам нищо против самият софтуер, а против начинът, по който хората, които го произвеждат (ESET) и представят в България (ХайКомпютърс).

Но какъвто производителят - такъв и дистрибуторът! Хората с еднакъв начин на мислене лесно се намират едни други.

Редактирано от limoncho (преглед на промените)

Под "нагли" имам предвид публикуване на информация, която е стара, и се отнася за минали, неактуални в момента неща, както и публикуване на неверна и несъществена от техническо естество информация, целяща да покажа колко велик е софтуера NOD32. Нямам нищо против самият софтуер, а против начинът, по който хората, които го произвеждат (ESET) и представят в България (ХайКомпютърс).

Но какъвто производителят - такъв и дистрибуторът! Хората с еднакъв начин на мислене лесно се намират едни други.

Не мисля, че "нагли" е точната дума. Да, информацията може да е стара, но не мисля, че това е достатъчна причина да злорадстваш и изливаш някаква злоба.

За каква "неверна и несъществена от техническо естество информация, целяща да покажа колко велик е софтуера NOD32" говориш. Никъде там не се споменава нищо за величието на NOD32. Нещо тълкуваш както ти се иска май.

Какво против начина на "произвеждане" имаш? Не мога да разбера.

Като не ползваш Nod32 кво те интересува как го представят дистрибуторите да не би да имаш собствена антивирусна програма,която да предлагаш на пазара.Ще си го представят както си искат щом спазват законите и спогодбите angry.gif

NOD32 vs NORTON (не съм за нортън - просто го използвам за сравнение)

Viruses [inTheWild] missed in Virus Bulletin tests between May98 and May 06 НОД32 - 0 Нортън - 33

от адрес: http://nod32.bg/main.php?id=44

Е, кажете това обективна информация ли е - да правиш 8 години назад проверка, вместо да се гледа актуалното състояние на нещата?

Или:

Scan speed on Win 2003 Server x64 [VB Dec 05] MB/s [bigger is better] НОД32: 30MB/s Нортън: 6.9MB/s

Забележете, че датата е сравнението е от декември 2005 - т.е. преди повече от 7 месеца! Никой не казва какво е състоянието в момента!

NOD32 vs NORTON (не съм за нортън - просто го използвам за сравнение)

Viruses [inTheWild] missed in Virus Bulletin tests between May98 and May 06 НОД32 - 0 Нортън - 33

от адрес: http://nod32.bg/main.php?id=44

Е, кажете това обективна информация ли е - да правиш 8 години назад проверка, вместо да се гледа актуалното състояние на нещата?

Или:

Scan speed on Win 2003 Server x64 [VB Dec 05] MB/s [bigger is better] НОД32: 30MB/s Нортън: 6.9MB/s

Забележете, че датата е сравнението е от декември 2005 - т.е. преди повече от 7 месеца! Никой не казва какво е състоянието в момента!

limoncho - От коментарите ти разбирам, че не владееш добре английски език и си пишеш каквото ти скимне - ако обичаш не се изказвай неподготвен ами вземай речника и превеждай първо и после пиши... angry.gif

Редактирано от martinez (преглед на промените)

Уважаеми!!!!!!

Не ползваш навярно този софтуер като антивирус.Откъде тогава това твое компетентно мнение какви са му производителите и дестрибуторите? Защо до сега не сме срещнали антивирусна програма написана от ТЕБ? Много е лесно да плюете нещо, но не сядате да го направите. Там навярно разработчиците са на много по високо ниво. А какво ти е мнението за NOD 32, моля Те, запази си го за себе си. Правилно са ти написали, че трябва да си с речник в ръка и повечко да четеш. Във форума се пише с добър тон и не е необходимо това което на Теб лично не ти харесва, да му казваш, че е "дърво". Отнасяйте се коректно с труда на хората. И най вече - УВАЖАВАЙТЕ ГО!!!!!

С уважение:

Стефан - LZ4JW

Докато се дърпате аз да питам!

Случвало ли Ви се е ,когато НОД-а за засече вирус или нещо друго да казва ,че го мести под карантина а там да го няма?

При мен от 2-3 дена го забелязах,викам си после ще го видя,да ама го няма там.

Пожелавам на всички ви да не ви хване вирус, ако сте защитени с NOD32.

С уважение,

limoncho

Значи имам един проблем.Security center не ми разпознава НОД 32 и ми изписва че е остаряла и че трябав да си сложа друга антивиросна.Някои може ли да ми помогне.

10531086107410561072108910901077108810851086108010791di0.jpg

Навярно Security Center използва информацията за демо версията за да си "прави изводи" кое нова версия и кое - не. Макар и да има малко по-нови демо версии, последната официална комерсиална версия е 2.51.26.

Или спри уведомяването за антивирусна или спри целия Security Center.

Аз ползвам NOD32 от повече от година и съм много доволен от него, обаче от известно време имам проблем... Като отворя контролния център от иконката на програмата, в секцията AMON през повечето време ми изписва Common.ini като последно скениран файл, макар броя на сканираните файлове да си "върти" постоянно :yanim: ?! Имам само един файл с такова име на харда (на Registry Mechanic е), и дори след като го изтрия, продължава да ми изписва него като последно скениран ohmy.gif ! Много странен проблем, ако някой има предложения sad.gif ...

Видяхте ли колко е голям последният ъпдейт??? Сега сигурно пак ще се претоварят сървърите е ще чакаме още 3 дни докато се оталожат нещата.

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Ето малко информациика как ESET се извиняват и се опитват да обяснят проблема с ъпдейтването...

http://www.wilderssecurity.com/showpost.ph...p;postcount=142

Добавено->

Случвало ли Ви се е ,когато НОД-а за засече вирус или нещо друго да казва ,че го мести под карантина а там да го няма?

При мен от 2-3 дена го забелязах,викам си после ще го видя,да ама го няма там.

нещо по моя въпрос?

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Моля някой да ме открехне как да сканирам с NOD 32.Предварително се извинявам за тъпия въпрос но отскоро имам компютър и изобщо не съм в час.Моля модератора да не ми маха въпроса понеже не го откривам никъде във форума!!!!!

Моля някой да ме открехне как да сканирам с NOD 32.Предварително се извинявам за тъпия въпрос но отскоро имам компютър и изобщо не съм в час.Моля модератора да не ми маха въпроса понеже не го откривам никъде във форума!!!!!

Прочете ли това?

STANLEY 56 много ти благодаря че ми посочи тази статия.Там намерих всичко необходимо.Благодаря ти още веднъж!!!!!

Нови съобщения-нови полуди!Пак получих някакво съобщение и не знам какво да правя!Майсторите на тези неща-ПОМАГАЙТЕ!Много Ви моля!Съобщението гласи:

NOD32Kernel/NOD32/

The virus signature database has been successfully updated to version 1.9693/20060805/

Това изначава ,че успешно ти се обновил noda само хубави работи значи :down: ето ти сайт в койт всеки ден излизат нови пароли http://livredor.hiwit.org/index.php?idsite=3702&zone=d ,ако имаш проблем с update.A паролатa и username ги въвеждаш в nod32/update/setup

Безкрайни благодарности!Най-после и на нашата улица да изгрее слънце!Много благодаря за линка! :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.