Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

мога ли направо на 3.0.9 да я упградна

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не можеш А и можеше направо да пробваш и да видиш. Тоя въпрос беше излишен. Както и предния с магиите и скиловете, но хайде да не се изсилваме, първо малко мисъл трябва да се вложи. (:

Elemental или Restoration, като всичко опира до това кой как играе. Мен лично Elemental-а повече си ме кефи, макар някои да казват, че Resto Shaman-а е по-луд...

Хмм...Зависи на какво искаш да го играеш този шаман....Resto е добро - и си healer.С Elemental-DPS (по-спокойна работа от resto-то,защото не се тревожиш за кръвта на съотборника(ако той е healera)).Но Thedemonhunter защо изпусна Enhancement ? Според мен и enhancement е много добро за pvp-но както каза thedemonhunter-всичко опира до това как ти се играе - healer,caster или mele dps :hush:

Редактирано от tinker (преглед на промените)

Защото не мисля, че е удачно за PvP. Наблягаш и разчиташ главно на тотемите. А до Resto Shaman-а - първо, че не обичам да съм мед. сестра /lol/, а и под PvP не визирам само Arena и BattleGround, където винаги някой ти пази гърба. Какво става, ако ти скочат 1-2 алианса някъде? С тоя хийл каква ще я свършиш?

Точно, не става съпрос за арената. Говоря за това, което каза thedemonhunter. Просто в сървара, в който играя, постоянно се засичаме хорди и алианс и затова.

Видях това като развитие -> http://www.almostgaming.com/wowguides/wow-shaman-pvp-guide

Не искам хийлър, предпочитам dps. Досега само с кастъри съм играла иначе.

Еми ти каза,че искаш pvp built....Значи ти не си level 80 ? Ако не си аз предпочитам Enhancement.За нисък левел по-добре Enhancement(според мен на нисък левел elementala е много слаб).И thedemonhunter защо мислиш,че един Enhancement shaman играе само с тотеми о0 ?Тотеми се ползват с всички развития...Даже от elementatal таланти взимаш допълнителен тотем-Totem of Wrath(май така се казваше),който според мен винаги трябва да се ползва (ако си елементал)

Еми ти каза,че искаш pvp built....Значи ти не си level 80 ? Ако не си аз предпочитам Enhancement.За нисък левел по-добре Enhancement(според мен на нисък левел elementala е много слаб).И thedemonhunter защо мислиш,че един Enhancement shaman играе само с тотеми о0 ?Тотеми се ползват с всички развития...Даже от elementatal таланти взимаш допълнителен тотем-Totem of Wrath(май така се казваше),който според мен винаги трябва да се ползва (ако си елементал)

Не знам, лично мнение. (: Може ти да си по-прав в случая, като се има в предвид, че Shaman-а не ми е main class.

Защото не мисля, че е удачно за PvP. Наблягаш и разчиташ главно на тотемите. А до Resto Shaman-а - първо, че не обичам да съм мед. сестра /lol/, а и под PvP не визирам само Arena и BattleGround, където винаги някой ти пази гърба. Какво става, ако ти скочат 1-2 алианса някъде? С тоя хийл каква ще я свършиш?

Enhancement за leveling попринцип го ползват и enhancement шаман не разчита единствено на тотеми.Resto шаман за PVP според мен най-добре.Ако 1 - 2-ма от противоположната фракция ти скочат някъде /изключвам батълграунд и арена/ и си ресто "битката" продължава за неизвестен период от време.Колкото до Enhancement - представи си,че ти скочи Feral друид с 25к armor,с тоя Enhancement шаман какво мислиш ше му направиш?Виж ако си Elemental,няма значение срещу какво се биеш - било то друид с 25к armor или Warrior на Protection поради факта,че кастърите не се влиаят от защитата ти.

Искам да прави просто повече dmg Публикувано изображение И по възможност да е кастър.

Абе цялата работа беше, че почти съм си развила лока на макс, 29к hp и 24к мана, прави 24 крит. Та искам пак нещо такова, шаман или друид, и се чудя кое от 2-те, тъй като не съм играла с тях.

Не знам, лично мнение. (: Може ти да си по-прав в случая, като се има в предвид, че Shaman-а не ми е main class.

Това,че main-а ти е шаман,не означава,че знаеш всичко...Не съм играл много шаман,но бях си направил един и прочетох малко и навсякъде пишеше enhancement за leveling....Не казвам,че елементала не става... но аз лично предпочитам enhancement.(шамана и warriora са геройте с които съм играл най-малко и затова не споря ;) Но аз разбрах,че Shadow_Skill иска leveling built и да може да се защитава.. Виждал съм шамани на 65-70 level,които умират от 5-6 удара... според мен с това не можеш да се защитаваш ;).Но щом Shadow_Skill иска caster да бъде Elemental ;).

Искам да прави просто повече dmg Публикувано изображение И по възможност да е кастър.

Абе цялата работа беше, че почти съм си развила лока на макс, 29к hp и 24к мана, прави 24 крит. Та искам пак нещо такова, шаман или друид, и се чудя кое от 2-те, тъй като не съм играла с тях.

За кастър по-добре шаман /мейдж/лок най-добре,но това е друг въпрос/.Ето един примерен билд,ако искаш можеш да вдигнеш до Nature's Swiftness,но трябва да се лишиш от Thunderstorm.Малко по-нагоре видях,че някой беше дал примерен билд за Enhancement PVP.

Това,че main-а ти е шаман,не означава,че знаеш всичко...Не съм играл много шаман,но бях си направил един и прочетох малко и навсякъде пишеше enhancement за leveling....Не казвам,че елементала не става... но аз лично предпочитам enhancement.(шамана и warriora са геройте с които съм играл най-малко и затова не споря ;) Но аз разбрах,че Shadow_Skill иска leveling built и да може да се защитава.. Виждал съм шамани на 65-70 level,които умират от 5-6 удара... според мен с това не можеш да се защитаваш ;).Но щом Shadow_Skill иска caster да бъде Elemental ;).

Ако ти харесва може и на ресто да го направиш за leveling,друг е въпроса,че ще дигаш 80 2 месеца.

Аре да четете малко, а?

Enhancement за leveling попринцип го ползват и enhancement шаман не разчита единствено на тотеми.Resto шаман за PVP според мен най-добре.Ако 1 - 2-ма от противоположната фракция ти скочат някъде /изключвам батълграунд и арена/ и си ресто "битката" продължава за неизвестен период от време.Колкото до Enhancement - представи си,че ти скочи Feral друид с 25к armor,с тоя Enhancement шаман какво мислиш ше му направиш?Виж ако си Elemental,няма значение срещу какво се биеш - било то друид с 25к armor или Warrior на Protection поради факта,че кастърите не се влиаят от защитата ти.

И това по какъв повод ми го казваш? Развиваш ми теории, че Enchancement го сдухват на мига, а Elementala ги цепи - щеше да е ок, стига да бях казал колко велик е Enchancement Shaman-а, но хайде, няма да задълбавам, че ще вземе после някой пак да развива теории що за характер съм, тъй като явно съм отворена книга за доста хора. Както и да е.

Това,че main-а ти е шаман,не означава,че знаеш всичко...Не съм играл много шаман,но бях си направил един и прочетох малко и навсякъде пишеше enhancement за leveling....Не казвам,че елементала не става... но аз лично предпочитам enhancement.(шамана и warriora са геройте с които съм играл най-малко и затова не споря :rolleyes: Но аз разбрах,че Shadow_Skill иска leveling built и да може да се защитава.. Виждал съм шамани на 65-70 level,които умират от 5-6 удара... според мен с това не можеш да се защитаваш :).Но щом Shadow_Skill иска caster да бъде Elemental :).

Мм, понеже не знам колко по-ясно мога да го кажа, реших да вметна малко шарения, белким го прочетете добре.

За кастър по-добре шаман /мейдж/лок най-добре,но това е друг въпрос/.Ето един примерен билд,ако искаш можеш да вдигнеш до Nature's Swiftness,но трябва да се лишиш от Thunderstorm.Малко по-нагоре видях,че някой беше дал примерен билд за Enhancement PVP.

И пак от недоглеждане ли, от какво... Тя каза, че понеже няма какво толкова да пипа Warlock-а, е решила да си направи Shaman. Това, че се чуди на какви таланти да го развива, понеже не е много навътре с тоя клас, а в същото време пояснява, че си пада по кастърите и иска да е DPS. Нещо да съм пропуснал?

Шамана кърти на какъвто и talent tree да е, но му трябват супер предмети ( за pvp става въпрос ). Особено за elemental. П.С. Про играч с ресто шаман и добри предмети си е направо бос. Виждал съм как такъв шаман сваля 5 алианса същия левел преди да умре. Неубиваем беше 1 на 1.

И това по какъв повод ми го казваш? Развиваш ми теории, че Enchancement го сдухват на мига, а Elementala ги цепи - щеше да е ок, стига да бях казал колко велик е Enchancement Shaman-а, но хайде, няма да задълбавам, че ще вземе после някой пак да развива теории що за характер съм, тъй като явно съм отворена книга за доста хора. Както и да е.

Защото не мисля, че е удачно за PvP. Наблягаш и разчиташ главно на тотемите.......Какво става, ако ти скочат 1-2 алианса някъде? С тоя хийл каква ще я свършиш?

Ти помниш ли какво си писал?И не,не съм казал,че Enhancement шаман го "здухват" на мига,а че срещу клас с повече армор и кръв няма почти никакъв шанс.

И пак от недоглеждане ли, от какво... Тя каза, че понеже няма какво толкова да пипа Warlock-а, е решила да си направи Shaman. Това, че се чуди на какви таланти да го развива, понеже не е много навътре с тоя клас, а в същото време пояснява, че си пада по кастърите и иска да е DPS. Нещо да съм пропуснал?

Аз просто отбелялзах,че мейджа и лока са най-добрите кастъри /поне според мен/ и дадох примерен Elemental билд.

Редактирано от Loading (преглед на промените)

...от моя опит мога да кажа че първия таб от билда е за PVP - средния наистина не знам за какво се ползва и последния е за PVE. Това е при всички раси. При мен си определям точките с Glyph които ползвам

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Публикувано изображениеПубликувано изображение Изобщо не е така Публикувано изображение , а и да беше така има голяма разлика между Клас и Раса :yanim:.А за талантите след Wotlk,можеш да ходиш на PvE както ти хареса ... (преди Disc Priest и Retri Paladin не бяха много добри в PvE,но сега...).

Е нямаше как да не го дам... Размазвал съм се 8 мин на това, пък и гледам че философствате, така че поздрав към всички :

Публикувано изображение

Всичко е във видеото : типс 4 шаман, Über Pro Stuff, Rating и RPers...

Е нямаше как да не го дам... Размазвал съм се 8 мин на това, пък и гледам че философствате, така че поздрав към всички :

Публикувано изображение

Всичко е във видеото : типс 4 шаман, Über Pro Stuff, Rating и RPers...

Тоя мн зле оО Стигнах до 2-рата минутаааааа...може после да го догледам...

А преди малко 1 паладин направоооо...5 удара и ме свали оО И не го хваща fear гада Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.