Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за World of WarCraft

Featured Replies

за офицялния сървър ли питаш или някое аматьорско изпълнение ?

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така става като използваш hax0r3z, неможе да те баннат без причина..а ако е наистина така, значи не си заслужава мизерния сървар!

Бих искал да знам дали мога да си сменя IP, така че да мога да играя.... все пак имам 80 lvl герой играл съм 1 месец докато го направя. Трябва реалното си IP да променя?

Здравейте,когато включа wow(version 3.1.3) и когато се впиша и ми покаже кои герой да избера долу в левия ъгъл трябва да има едно бутонче дето да иизбера кои адони да включа и кои не.Това бутонче при мен го няма помощ!!!

Някой тук може ли да даде линк към някой хубав гайд за играта може и на английски че за времето което аз дигнах 30 левел братовчет ми дигна 80-ти и ме е много яд ...

Някой тук може ли да даде линк към някой хубав гайд за играта може и на английски че за времето което аз дигнах 30 левел братовчет ми дигна 80-ти и ме е много яд ...

кхъм...

питам защото преди малко ме питаха дали занам буговете на класовете които помагат за ПвП

Различен емулатор - различни бъгове. Друг е въпроса, че по-хубавите сървъри /ако може така да ги наречем/ използват собствен емулатор, така че... И между другото, използването на бъгове за лична облага се наказва с бан в повечето от тях, та да знаеш да си правиш сметката. Но винаги съм се чудел - защо просто не се научите да играете, ами гледате да го карате ламерската, използвайки бъгове или хакове?

ти да Публикувано изображение

:eek:

:headphones:

Блясъка в очите ти, ако ме разбираш ;)

Уууу аз скоро ходих на една врачка. "Брат ли имаш?" "Не, сестра" "Даааа, защото и аз така виждам" Публикувано изображение

Здравейте,когато включа wow(version 3.1.3) и когато се впиша и ми покаже кои герой да избера долу в левия ъгъл трябва да има едно бутонче дето да иизбера кои адони да включа и кои не.Това бутонче при мен го няма помощ!!!

Провери дали имаш адони... ако нямаш адони - няма копче - http://wowinterface.com/find.php / http://www.curse.com/

;)

Искам да попитам дали новия WoW wrath of the lich king върви на XP с SP2 или само на SP3 :?: Защото при параметрите пише XP SP3 (Vista SP1)...не пише SP2

Как ставаше да играеш WOW онлайн там с куестовете и качването на левели че съм забравил, от 5,6 години не съм го играл и сега не мога да се сетя.

Регистрирах българска гилдия на Neptulon, ако някой има желание може да ми пише за да бъде поканен.

http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=N...ndrian%20Ivanov

Основната идея е за PVP прогрес, но в последствие и цялостен. Желателно е серизни играчи 80 левел или най-малко редовно присъстващи.

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Как ставаше да играеш WOW онлайн там с куестовете и качването на левели че съм забравил, от 5,6 години не съм го играл и сега не мога да се сетя.

OWNED!!!

П.П. инсталирай си играта, така става.

Само да вметна, че преди 5-6 години играта още не се е била играела. Или по-точно - излезе някъде зимата на 2004-та, та представям си колко пиратски сървъри е имало и още повече пък ти колко си я играл. Излагация... А и друг е въпросът, че колкото и отдавна да е било, това е нещо, което трудно може да се забрави, по простата причина, че е кажи-речи елементарно. Тъй де, все е щяло да ти остане нещо в кратуната. В отговор на въпроса ти:

• Намираш си сървър.
  • Правиш си акаунт.
  • Инсталираш играта с експанжъните.
  • Пачваш до необходимата версия.
  • Слагаш си риълмиста на сървъра.
Голяма философия, нали?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Само да вметна, че преди 5-6 години играта още не се е била играела. Или по-точно - излезе някъде зимата на 2004-та, та представям си колко пиратски сървъри е имало и още повече пък ти колко си я играл. Излагация... А и друг е въпросът, че колкото и отдавна да е било, това е нещо, което трудно може да се забрави, по простата причина, че е кажи-речи елементарно. Тъй де, все е щяло да ти остане нещо в кратуната. В отговор на въпроса ти:

• Намираш си сървър.
  • Правиш си акаунт.
  • Инсталираш играта с експанжъните.
  • Пачваш до необходимата версия.
  • Слагаш си риълмиста на сървъра.
Голяма философия, нали?

Е не си спомяням точно кога е било но все пак играех.И брат не за друго питам ами по простата причина аз играех в интернет клуб и бях играл около 5, 6 месеца и после спрях.А сега мисълта ми е друга как да играя от нас.За това не ми е ясно как става.

Редактирано от fakira1990 (преглед на промените)

Не знам дали някой ги е писал, но реших да постна някой смешни имена на гилдии ;P Намерих една тема и избрах по-готините. Някой наистина са култови ^^ <I crit my Pants> <Relax, It's a Gnome> <She Said She was Lvl 18> <Dont Daze Me Bro> <Jesus had a Soulstone> <is a noob> <Duck My Sick> <Locks Only> (everyone but warlocks can join) <I Don't Gnome> <very horny> all tauren guild =) <Sap It Before You Tap It> <Sapped girls dont scream> <Nine inch unbuffed> <rollin with my gnomies> <Gnome's Gone Wild> <We Pee in Moonwells> <Fat Kids Lag IRL> <Sapped Girl's Can't Say No> <Rider's of Lohan> <Food and Drink Vendor> <Exalted With Your Mom> <Pwnstar's> <Tea Bag Vendor> <I Vampiric Touch Myself At Night> <I'd Crit That> <Hand's Up, Pant's Down> <Goat Girl's Gone Wild> (Female Dreanei Guild lol) <Angry Duck Seck's> <I Want To Peon You> <Priapism> <STD's are BOP> <It's Usually Bigger> <Hordecore Pwnography> <set sail for epic phail> <Allys PP When They C Me> <A Gnome stole my dignity> <wants a beer> <YourMumIsMyEpicMount> <We Surrender> All French guild XD <Beef Stew> All Tauren guild. <i dont speak english> <wats under ur armor> <Touch my totem> <More HK's than Hitler> <Taste Good In Your Mouth> Why its funny? G Leader's name was Parts. And he had the title Private. So it was: Private Parts <Taste Good In Your Mouth>

• 2 седмици по-късно...

здравейте някои може ли да ми даде директен линк за да сваля куест хелпар за 3.2Х и за 3.1.3

Не знам дали някой ги е писал, но реших да постна някой смешни имена на гилдии ;P Намерих една тема и избрах по-готините. Някой наистина са култови ^^

<Gnome's Gone Wild>

<wants a beer>

<YourMumIsMyEpicMount>

<We Surrender>

<Beef Stew>

<i dont speak english>

<wats under ur armor>

<More HK's than Hitler>

Уникати! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.