Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Фермата" - ново шоу по bTV имитиращо Биг Брадър

Featured Replies

Би Ти Ви ще имитира Биг Брадър

Би Ти Ви се кани да имитира предаване като "Биг брадър", за да се справи с конкуренцията на Нова телевизия. За есента продуцентът Нико Тупарев, който пет пъти направи с голям успех това риалити шоу за Нова, подготвя "Фермата", по лиценз на шведската компания "Стрикс".

"Труд" пише, че това станало, защото се скарал с шефа на Нова ТВ Павел Станчев и напуснал "Сиа адвъртайзинг". В успешната продуцентска компания останаха тримата й основатели и сега Димитър Митовски щял да продуцира поредния "Биг брадър".

Тупарев пък чака Би Ти Ви да избере някое от предложенията, които им е направил.

"Фермата", според "Труд", било излъчвано вече в 40 страни. Идеята е 12 известни личности да бъдат затворени за три седмици в истинска ферма, където вършат всекидневната работа - с патици, крави, овце...

Паралелно тръгна поредният слух, че "Шоуто на Слави" ще падне от програмата на Би Ти Ви, а водещият ще се мести в Нова ТВ с друга продукция. Но точно преди година, в разгара на подобни слухове, Слави Трифонов подписа с водещата частна телевизия нов тригодишен договор.

Както е известно, Росен Петров, главният сценарист на предаването на Трифонов, напусна преди месец продуцентската компания "Седем осми".

Нова телевизия пък пусна свой втори кабелен канал по който излъчва главно различни риалити програми и повтаря епизоди от успешните продукции на "Биг брадър".

източник

• Отговори 60
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът не е темата или линка отпреди 7 години, а в същността - не знам какво излъчват в другите страни, но в предстоящите 3 месеца ще ни покажат някакъв продукт, смесица от Биг Брадър и Сървайвър,

• Не ме грабна от 1 път , но пък е базирана на  MineCraft

• Ей сега коментирах вкъщи, че Оруел да е жив и здрав, че им дава идеи за заглавия, за предавания ...   Аз като видя вече Иван и Андрей, се отказвам да гледам каквото и да било с тях. Някак отдавна ме з

12 известни личности

Ура за поп-фолк певиците и другите подобни "знаменитости", които ще пратят там. Поредната глупост, която с радост няма да гледам.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

оф само глупости дават

• Автор
Идеята е 12 известни личности да бъдат затворени за три седмици в истинска ферма, където вършат всекидневната работа - с патици, крави, овце...

Нашите т.н."известни личности" са твърде суетни за да си цапат ръцете в калта и да си чупят маникюра.Но на масата и трябва зрелище...нека има,зрителите в България са идеалната цел за подобни риалита,а и като вкарат малко драма,сълзи и есемеси...цирка ще е пълен

Нашите т.н."известни личности" са твърде суетни за да си цапат ръцете в калта и да си чупят маникюра.Но на масата и трябва зрелище...нека има,зрителите в България са идеалната цел за подобни риалита,а и като вкарат малко драма,сълзи и есемеси...цирка ще е пълен

Офффф май имаше нещо подобно размяна на местата ли кво беше. Караха онази лигла Кати да дои крава ;) Жената се скъса да се лигави. Съмнявам се, че някой би ги взел насериозно още повече, че всеки се грижи за имиджа си.

Горките животинки,за тях ми е жал

sad.gif

Тия изверги ще издевателстват над животните бе. По-добре да не ги мъчат. Не може просто така да им хрумне и хоп "Хайде да издоим кравата". Това според мен е абсолютна глупост. Повече от ясно е, че никой няма да може да се справи, защото едва ли през живота си се е сблъсквал с подобни работи. Абе дайте на плебейте вино и зрелища.

С нашите "знаменитости" едва ли ще ми привлекат вниманието. Ама знаеш ли- току-виж ни изненадали, дано измислят нещо наистина интересно, а не само простащини и лиготии. Ще поживеем, пък ще видим...

Тия изверги ще издевателстват над животните бе. По-добре да не ги мъчат. Не може просто така да им хрумне и хоп "Хайде да издоим кравата". Това според мен е абсолютна глупост. Повече от ясно е, че никой няма да може да се справи, защото едва ли през живота си се е сблъсквал с подобни работи. Абе дайте на плебейте вино и зрелища.

Ще пишем веднага до Бриджит Бардо-за помощ

Абе нека ги нахапят гъските и да им теглят по един шут кравите и магаретата,и петела да ги накълве

:lol6:

Абе щом МАрия Антоанета е доила крави, чесала е прасенца (малки, сладки, розовки) и е била масло в ХАму, какво пречи на нашите знаменитости да пробват. И онова е било игра, и това ще е игра. Онази е завършила на гилотината. ТАзи - зависи! МОже с яко вдигане на рейнтинга, а може и с пълно забвение.

ЩЕ бъде забавно (може би)!

Ура за поп-фолк певиците и другите подобни "знаменитости", които ще пратят там. Поредната глупост, която с радост няма да гледам.

но с радост коментираш, може би защото е до плюене, а то е любимо занимание на масата

• 7 години по-късно...

16 авантюристи от снощи живеят в изоставена ферма без ток, вода и канализация. И за да успеят, трябва сами да построят всичко от нулата. Как ще го постигнат, ще гледаме в най-новото риалити на bTV "Фермата". Ето кои са участниците:

2110882964.jpg

Александър Илиев, 24 г., собственик на автокомплекс в София

Има три проблема - хазартът, алкохолът и жените. Вече не се влюбва, защото има горчив опит. Записва висше образование в Ботевград, но учи там само 1 година. След като не вижда смисъл в образованието, се отказва. Посещавал е и школа за командоси.

Альона Михайлова, 32 г., PR специалист, Сливен

Бившата лекоатлетка е родена в Русия. Баща й е седмият най-богат човек в Санкт Петербург. В Слънчев бряг се запознава с първия си съпруг. Пет години живеят заедно и имат едно дете. Днес Алла е омъжена пак за българин - Мишо, с когото живее в Сливен.

Асен Митев, 23 г., стриптийзьор, София

Най-трудният период в живота му е преди 6 години, когато се пристрастява към марихуаната. Преодолява проблемите с помощта на баща си и спорта. В момента Асен работи по 16 часа на ден като фитнес инструктор. Предлагали са му пари след секс и ги е приемал, защото се е чувствал добре.

Димитър Господинов, 33 г., бивш полицай, София

Като полицай винаги е бил "на контра" и затова напуска. В момента работи като лична охрана. Женен е, има две деца - момиче и момче. Поради лекарска грешка синът му Ивайло е с диагноза ДЦП. Ивайло е единственото му слабо място и мотивът на Димитър за участие в шоуто.

Дони Василева, 44 г., частен бизнес, текстописец, била е "Мис Баба", София

За себе си Дони казва, че е родена в специално отделение за дъщери или любовници на висши партийни лидери. Все още не знае кои са родителите й. Осиновена е от семейство от село Роза и чак в 7-и клас го разбира. На 20 вече има три деца и съпруг. Едно от тях умира, когато е на 2. Днес най-голямата й гордост са двамата й внука.

Георги Цанов, 30 г., икономист, Пирдоп

Години наред Георги се е сблъсквал с унижение и тормоз. Живее с майка си, която му е и единствена опора в живота. Завършва икономика в Ботевградския университет, но така и не си намира работа по специалността и живеят само с 350 лв. пенсия на майката. Тя разбра, че е различен още когато е на 5, но се държи все едно нищо не се е случило.

Мария Уайт, 41 г., фризьор, София

С първия си съпруг се развежда на 13-ия ден след сватбата, а с втория се вижда за първи път на самата венчавка. Той е канадец, бракът е фиктивен заради гражданство и фамилията. В момента живее с 14 години по-млад от нея футболист, заради когото в крайна сметка не заминава за Канада. Дъщеря й е на 22 години, живее в Бахрейн.

Моника Мънкова, 24 г., банкер, София

Като малка мечтае да стане актриса. Играла е 3 години в Плевенския театър, но се отказва от тази мечта, за да стане банкерка. Баща й е журналист, а майка й 22 години е народна танцьорка.

Мустафа Ликов, 44 г., бивш имам, с. Рибново

Моли се по пет пъти на ден, не яде свинско и не пие алкохол. Бивш съветник към ДПС на община Гърмен, но накрая на мандата напуска, защото е видял много несправедливи неща. Убеден е, че най-големият бич на съвремието е безверието.

Нора Димитрова, 24 г., ветеринарен лекар, София

Един "лъжлив, лицемерен грък" разбива сърцето й, но тя твърди, че дори когато са я предавали, излъгали или са постъпили с нея некоректно, държи да бъде честна и не отвръща със същото. Трудно допуска хора до себе си, но когато се привърже, е много отдадена.

Райно Узунов, 50 г., строител, Стара Загора

Бивш танцьор в състава на ДЗУ Стара Загора. От 35 години гайдата му е като трето дете. Има син на 22 и дъщеря на 17 години, но смята, че те не разбират ценностите му. Вярващ е и винаги се уповава на Божията помощ. Никога не е изневерявал на жена си, спазва празниците и постите.

Рая Агонцева, 18 г., студентка, София

"Досега навсякъде съм била "дъщерята на Агонцеви". След "Фермата" майка ми и баща ми ще бъдат "родителите на Рая", казва тя. От баща си е получила два съвета: "В този живот или те натаковат, или те претаковат и ако някой те счупи като стъкло, ти го нарежи като стъкло."

Симеон Найденов, 33 г., баскетболист, Англия/София

Учил е в спортното училище на ЦСКА, на 17 заминава сам за САЩ, за да учи и да играе баскетбол със стипендия. Играл е в Маями и Кентъки, Франция, Швеция, Черна гора, Египет. Бил е в националния отбор - и младежи, и мъже. В момента отборът му е 4-ти в Англия. Несемеен. Предлагал е брак, но до сватба така и не се стига.

Георги Варсанов, 36 г., фитнес инструктор, София

Баща му е бил ректор на Техническия университет, a майка му - директор на Кукления театър в София. Бащата умира при инцидент. През 2012-а го арестуват за участие в престъпна група за разпространение на наркотици и е осъден на 3 години. В затвора си има прислужник, а после става "кмет на затвора". Когато излиза, осъжда държавата в Страсбург за сумата от 289 810 евро.

Веселин Василев, 54 г., педагог, София

Наследник на 150 декара в Добруджа, от 6-годишен е на село. Дългогодишен офицер и един от шестимата българи, които са се обучавали в базата "Кемп Лизун", където се подготвят американските тюлени. Бил е част от НДСВ, после с ГЕРБ, но "винаги, когато е трябвало да се избират лица, които да излязат напред, се стига до хората със слугински манталитет", казва. Затова спира с политиката.

Янина Драгиева, 25 г., журналист, София

Добра ученичка, дъщеря, студентка, намира си хубава работа, която от своя страна я кара да повярва, че мечтите се сбъдват. Но хората около нея не мислят така. Въпреки това тя не се отказва от желанието си да покорява неща, които принципно й се струват невъзможни. Има приятел, който не я подкрепя за участието й.

Източник : standartnews.com

И ти си мислиш, че тези хора ще живеят в тотална мизерия? Поредната тъпотия в ефира. Лошото е, че се дава грешна информация какво всъщност е наистина.

И ти си мислиш, че тези хора ще живеят в тотална мизерия? Поредната тъпотия в ефира. Лошото е, че се дава грешна информация какво всъщност е наистина.

Аз нищо не мисля. Не ми се отдава този процес на мен. Аз просто поствам едно от нещата, които започнаха да се въртят в ефира от снощи.

А това, че формата е сниман в моята родна община, в едно от селата ни, е малко по друга история. Мястото е истинско. Не е декор - само това мога да кажа, като достоверност.  :)

Аз нищо не мисля. Не ми се отдава този процес на мен. Аз просто поствам едно от нещата, които започнаха да се въртят в ефира от снощи.

А това, че формата е сниман в моята родна община, в едно от селата ни, е малко по друга история. Мястото е истинско. Не е декор - само това мога да кажа, като достоверност.  :)

Не казвам, че мястото е фалшиво, а просто че тези господа няма как да живеят по такъв начин по какъв се описва. Всичко ще е един театър.Естествено нищо лично към теб или към темата. Просто дадох коментар. 

Не казвам, че мястото е фалшиво, а просто че тези господа няма как да живеят по такъв начин по какъв се описва. Всичко ще е един театър.Естествено нищо лично към теб или към темата. Просто дадох коментар. 

Аз мисля, че ката цяло, няма абсолютно нищо реално по тази телевизия. Медиите са средство за масова манипулация и от това си мнение, не бих се отказала.

Фермата ? Още като гледах рекламите преди да се пусне в ефир, разбрах че е тотална пумия.

............. разбрах че е тотална пумия.

Помислих си, че казваш "тоалетна чиния". Пък и по-щеше да му отива. :D

Аз обаче нямах възможността да видя началото и не знам за какво става дума. Представям си го като гнусното и подправено "Мис Пепеляшка" на NOVA, което според мен е забавачница единствено за участниците в него. Иначе ако става дума за започване от нула, видео клипа долу е чудесен пример за това, макар че също леко е подправен, защото сам човек не става да мисли едновременно за прехрана, за поддържане на огън, строене, всичко това се прави много много по-дълго време, имайте предвид, че човек се измаря, а и плюски се ловят. Пък и земята ме съмнява да е толкова рохка, че да забиеш кол. Абсурд!

Но той просто показва един урок, нищо повече. :wink12:

https://www.youtube.com/watch?v=nCKkHqlx9dE

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

Нещо което седем години не е качвано в ефир, определено може да се нарече ново.

В старата тема, не виждам нито да е разказано за предаването / освен за неговата идея /, нито за участниците му нито пък, че някога е било реализирано в действителност, такова предаване.

Затова и смятам, че предаване което започва реално в ефир с участници и ефирно време, заслужава своя собствена тема.

Проблемът не е темата или линка отпреди 7 години, а в същността - не знам какво излъчват в другите страни, но в предстоящите 3 месеца ще ни покажат някакъв продукт, смесица от Биг Брадър и Сървайвър, поне аз останах с такова впечатление. Надявам се все пак да е с превес на второто, защото първото хич не ми е по вкуса. А за второто става - хем ще се прави конкуренция на НОВА (това не е трудно и за квартална кабеларка), хем не се налага да се ходи на рискови екзотични места, което всякак ще е по-скъпо от снимки в България.

Не разбрах къде точно е фермата, споменаха за 100-тина километра от София, но това е обширен район. Тия 16 участника изглеждат традиционно - кифли, мачовци, свалячи, чалнати и прочие, единствено май затворникът изглежда по-свестен, ама де да видим.

Не разбрах къде точно е фермата, споменаха за 100-тина километра от София, но това е обширен район. 

В с.Джурово, община Правец

В село Капитан Димитриево, намира се на третокласен път, между Пазарджик и Пещера.

Ако не ме лъже паметта, от това село е човекът, който ще е стопанин на самата ферма.

Да, сега проверих и наистина до Правец. Май първоначално е било замислено фермата да е в селото на стопанина.

Редактирано от DVB_Racer (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.