Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Фермата" - ново шоу по bTV имитиращо Биг Брадър

Featured Replies

Очаквам същото!

• Отговори 60
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът не е темата или линка отпреди 7 години, а в същността - не знам какво излъчват в другите страни, но в предстоящите 3 месеца ще ни покажат някакъв продукт, смесица от Биг Брадър и Сървайвър,

• Не ме грабна от 1 път , но пък е базирана на  MineCraft

• Ей сега коментирах вкъщи, че Оруел да е жив и здрав, че им дава идеи за заглавия, за предавания ...   Аз като видя вече Иван и Андрей, се отказвам да гледам каквото и да било с тях. Някак отдавна ме з

На последък гледам само новините и то с големи резерви.

Нещо хубаво и свястно почти не се среща....

Добре е, че сподели, Байче! Съсипвах се от тревога какво правиш вечер(като изключим слагането на мерудия в почти всички манджи на няколко подфорума тук :D )!

Нарочих майора за гонене още от превюто, не си падам по тоя тип фурнаджийски лопати.

Голяма гад, нали?

Ама как си изми ръцете с жените от неговата група... неприятен  персонаж отвсякъде!

Оф, интересен е форматът, но все още се надявам на повече материал от битието им там, без намесата на Иван и Андрей(знам обаче, че надеждата ми е празна, все пак съм гледала и двата сезона на "Къртицата" :D )

Оф, интересен е форматът, но все още се надявам на повече материал от битието им там, без намесата на Иван и Андрей(знам обаче, че надеждата ми е празна, все пак съм гледала и двата сезона на "Къртицата" :D )

Eдин час предаване, без коментари от страна на водещите, някак си ще е много по добре. И без това от този час, ядат тъпите реклами.

Майора категорично го отписах. Не харесвам хора, които си мият ръцете с други хора. Това дори не е стратегически ход, тъй като той настрои всички срещу себе си. Моника ме изненада, че прие нещата сравнително спокойно, че и готвач стана. Еее, реплеката "Къде е прилепа, какво лека нощ ?" си беше типично хахаха, развеселяваща.  :biggrin:

Eдин час предаване, без коментари от страна на водещите, някак си ще е много по добре. И без това от този час, ядат тъпите реклами.

Майора категорично го отписах. Не харесвам хора, които си мият ръцете с други хора. Това дори не е стратегически ход, тъй като той настрои всички срещу себе си. Моника ме изненада, че прие нещата сравнително спокойно, че и готвач стана. Еее, реплеката "Къде е прилепа, какво лека нощ ?" си беше типично хахаха, развеселяваща.  :biggrin:

Права си! Не стига, че не струва този майор, ами и глупав излезе :D

И, да, малката Моника впечатли с хъс. Вероятно и с ориза си, а никак не е лесно да се готви за повече хора, колкото и елементарно да изглежда отстрани. Доста сладко похапваха уморените фермери. И Асен ми направи добро впечатление с начина, по който прие "съдбата" си.

Накрая на епизода чак ми домиля за "ратайчетата", как похапваха свити зад огнището.

Затворникът също успя да ме разсмее с лафа: Ей сега! На мен нали Жоро Водоноската ми викат :D  Дали ще се сети да брои колко кофи вода ще извади за сезона?

Накрая на епизода чак ми домиля за "ратайчетата", как похапваха свити зад огнището.

И на мен ми стана едно такова криво, като ги гледах как ядат сами, някак си кадъра беше сниман така...знам ли. Вярно, като едни Пепеляшки.

Затворникът също успя да ме разсмее с лафа: Ей сега! На мен нали Жоро Водоноската ми викат :D  Дали ще се сети да брои колко кофи вода ще извади за сезона?

Ооо, да определено и за силикона на Мара, дето се изказа.

Той е забавен или поне за момента. И много правилно прецени най-слабия играч в момента от мъжете.

Или поне и аз съм на неговото мнение.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

опосумите нямат рейтинг че го изместили след Вип Брадър хахаха

:lol6: :lol6: :lol6:

Когато няма обсъждане е по-добре.Иначе дрънкат 1 час ,особено тая  Патрошкова ли беше .Едва я изтърпях

Но не пречи малко раздвижване и не можах да схвана идеята  това с 100 години назад .Те имат ток и луканки ,паста за зъби ???

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

опосумите нямат рейтинг че го изместили след Вип Брадър хахаха

:lol6: :lol6: :lol6:

Мнем, за пореден път се изказваш неподготвена. Часа на шоуто не е сменен.

Първите два епизода бяха лайфове и бяха от 20 ч. защото продължиха до много късно.

Часа на предаването си е абсолютно стандартен. Сървайвър беше даван по същото време.

По всяка вероятност, всички лайфове ще са от 20 ч., ако следваме логиката на БТВ.

Покрай тези празници така се омотах с времето, че изпуснах част от случващото се. Успях да видя, че Асен си е тръгнал. Жалко. Но пък много хубаво писмо им беше написал. И избора за фермер на седмицата беше добър. Това с избора на ратаи беше интересно. Още не мога да преценя, що за вид стратегия е. Един от двамата, така или иначе, ще бъде застрашен да е следващия напуснал. А аз не съм убедена, че точно те двамата трябва да си ходят сега.

Голямо буре с барут Варсанов. И определено му личи с какви хора е контактувал. Не ми се нрави с това постоянно подскачане.

И с майора ме напушва на смях, как не може да си излезе от ролята на командир. Навиците не са нещо лесно, когато се налага да ги прекършим.

Варсанов ми е вече толкова несимпатичен, колкото и Веселин. То не бе мрънкане, не бяха демонстрации, не беше парадиране... не харесвам такива хора! Или вършиш нещо и не се биеш в гърдите, или по-добре се скатавай и си мълчи...

Рая за пореден път затвърди древното проникновение, че "крушката не пада по-далеч от дървото" и ми се струва, че няма вариант това момиче да ми хареса. Не бих забелязала, е я няма ако я изгонят.(иска ми се тази седица на дуел да е Алла и да предизвика точно нея). Но точно толкова не забелязвам Нора и Мария. Възможно е да е въпрос на монтаж, но наистина жените някак бледнеят в този формат.

Рускинята от Сливен :), Димитър, Мустафа и Райно ми стават все по-близки и по-симпатични.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Къде сте фенове на "Фермата"?

След снощния развой, Варсанов ми затвърди мнението, че е въздух под налягане-"мъжествен" в псувните и обидите към другите, а слаб, страхлив, податлив на манипулации и не на последно място предател, клюкарка и женчо. Типичният комплексар, което е резонно предвид затворническото му минало.

Не знаех за това правило във "Фермата" - след първия месец да се връща първия изгонен и бях много приятно изненадана.

С нетърпение чакам да разбера дали новия "Фермер на седмицата" Асен ще изпълни решението на Варсанов и ще направи Димитър и Дони ратаи...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.