Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрият Torrent клиент и защо?

Най-добрият торент клиент 600 гласували потребители

1. 1. Най-добрият торент клиент

• uTorrent
      70%
      372
    • BitComet
      14%
      77
    • Flashget
      3%
      17
    • Azureus
      3%
      21
    • BitSpirit
      2%
      11
    • Друг
      6%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Utorrent разбира се е най-добрият.Както вече някой казаха програма е съвсем ЛЕКА и харчи малко от рам-та на рс-то ви :angry:

• Отговори 230
  • Прегледи 82,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Bitorrent и utorrent са един и същ.

Баш пък един и същ... :biggrin:

Баш пък един и същ... :biggrin:

Да не е баш същия има разлика е в името>:biggrin:

µTorrent за мен е най - лек и най - удобен за работа.Да добавя,че с BitTorrent си наприличват в това - онова ,но определено не са еднакви.

Редактирано от cervellona (преглед на промените)

BitTorrent е първия който е излязъл на бял свят, другите след него са просто грешки на човешкия разум :speak: Halite е много добър торент клиент, но само като махнем всичките му бъгавини и недоразумения, които са толкова много че просто можеш да се откажеш да ползваш P2P като цяло.

Редактирано от chino_sz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

аз пък ползвам на сървъра ми Flux - php+bittorrent+mysql интерфейс http://www.torrentflux.com/ ;)

Така мога да сийдвам и лийчвам от сървър, който си е постянно на линия, а мога и да пусна на потребители да ползват.

Въпреки, че от доста време няма официален релийз (от близо година) след смяната на инструмента от bittorrent с bitcomet нещата са повече от стабилни.

От което си правете сами изводите :yanim:

Публикувано изображение

PS.Да не говорим за черпене на ресурси от машината ви Публикувано изображение

Ами аз мисля че най добрият и лек торент клиент е utorrent а това с flux малко не го разбрах кво по бързо ли сваляш ?!?!

П.С:Който иска мога да му ратя програма за чийтване в торент тракери в която отй си определя скоростта на upload i danload на скайп:dani_pgng93

• 8 месеца по-късно...

ами аз ползвах Бит и U торент,ама като започнаха тези нови версии като че ли имам доста проблеми с тях,прави ми впечатление че по старите версии нямаха толкова проблеми,а вие какво ще кажете

• 2 седмици по-късно...

не-знам защо всички се оплаквате от бит-комета но ас сам длъжен да го защитя защото ас сам от три години с него и по доволен не-мога да съм.от време на време стигам да сиидвам до 300 торената едновременно и го прави без никакъв проблем естественокомпа ми е малко по мощен и сам 8 гб рам но не съм чул ни перка ни hard да ми се обаждат а и за скоростта не-можем да говорим виждал сам как бачка уторента на мои приятели дори и спо 4-5 торентета само и въобще не съм доволен. но истината мисля накрая е с каква машина работите и какъв net имате а не от програмата

• 1 месец по-късно...

не-знам защо всички се оплаквате от бит-комета но ас сам длъжен да го защитя защото ас сам от три години с него и по доволен не-мога да съм.от време на време стигам да сиидвам до 300 торената едновременно и го прави без никакъв проблем естественокомпа ми е малко по мощен и сам 8 гб рам но не съм чул ни перка ни hard да ми се обаждат а и за скоростта не-можем да говорим виждал сам как бачка уторента на мои приятели дори и спо 4-5 торентета само и въобще не съм доволен. но истината мисля накрая е с каква машина работите и какъв net имате а не от програмата

Кометата,определено не заслужава да я защитават,особено хора които пишат АС вместо АЗ!

Клиента е УЖАСНО тежък и МЕГА тромав,дори на машинки с 6-ядрените процесори на гигабайт и 12Гб рам......

Ползвам µTorrent откакто се занимавам с торенти,вече не помня колко време се мина.Преди нея опитах всички по-известни клиенти(Bitcomet,Gettorent,Bittornado,спирита,азуреуса и какво ли не).По-високо производителен,по-лек и по-бърз торент клиент НЯМА как да намери човек просто!

Наистина последните няколко версий имат някакви проблеми с firewalla на Windows,Nvidia и т.н,но това са дребни проблемчета,стига негово величество потребителя да се поинтересува как се отстраняват......

Гласуването е показателно,категорично utorrent - лек,стабилен,ясен интерфейс,какво повече му трябва на човека. :speak:

• 1 година по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Моля,препоръчайте ми някой лек торент клиент,без µTorrent.С него интернета спира и Файърфокса забива тотално.Оправя се единствено,когато огранича скоростта на 400-500 КB/s,но не съвсем защото интернета е страшно бавен.С FlashGet няма такъв проблем,но пък трудно сийдва и прави някои бъгове при даунлоуд.

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

Моля,препоръчайте ми някой лек торент клиент,без µTorrent.С него интернета спира и Файърфокса забива тотално.Оправя се единствено,когато огранича скоростта на 400-500 КB/s,но не съвсем защото интернета е страшно бавен.С FlashGet няма такъв проблем,но пък трудно сийдва и прави някои бъгове при даунлоуд.

Проблема ви е в броя на връзките, които прави торент клиента, опитайте да ги намалите

Проблема ви е в броя на връзките, които прави торент клиента, опитайте да ги намалите

Намалих ги на 100,но нищо не се промени.

Edit.Освен това пробвах и някакъв пач,но и той не свърши работа.

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

Намалих ги на 100,но нищо не се промени.

Edit.Освен това пробвах и някакъв пач,но и той не свърши работа.

ГОворим за общия брой или за брой за конкретен торент?

С бавен Нет няма начин. Имах подобен проблем с една предна версия, но ти предполагам си с последната. Пробвай с конфигурация и задай по-ниска скорост за download, а тя сама ще ти ограничи броя на връзките.

Много странно, че Flashget ти прави проблем. Аз карам с версия 3.7 и досега не съм срещал проблеми с него. Иначе коя версия ползваш ти?

• 8 месеца по-късно...

BitTorrent е най добрия, изпробвал съм какви ли не боклуци. Свалям с над 10 мб. сек. и ъплодвам с над 5 мб. сек.

Има опция да се премахне това съобщение претоварване на диск. Но ви предупреждавам с големи скорости трябва як комп.

Ползвам utorrent 2.0.4. Стара версия, но изпипана, работи на 8-цата без проблем. Бит комета едно време го ползвах, ако си заредил 20-30 торента, при пускането на програма, може да пиеш едно кафе, докато зареди. Тромава работа. 

uTorrent e най лесен за ползване.Колкото до лекотата му-зависи коя версия си свалил.Колкото е по стара-толкова е по лек за компютъра.Признавам само версията 3.0.0 с компилацийте 25406,25422,25440-всичко друго нагоре измислено до сега е пълен боклук.Товари или процесор или РАМ.Убедих се от личен опит. :no-no:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.