Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрият Torrent клиент и защо?

Най-добрият торент клиент 600 гласували потребители

1. 1. Най-добрият торент клиент

• uTorrent
      70%
      372
    • BitComet
      14%
      77
    • Flashget
      3%
      17
    • Azureus
      3%
      21
    • BitSpirit
      2%
      11
    • Друг
      6%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

С utorрent 1.4 съм и съм доволен. Не яде много памет и има приятен интерфейс, ама то главното си е какъв компютър и нет имаш.

• Отговори 230
  • Прегледи 82,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нито един не харесвам, но биткомет 0.70 най-поносим ми е. Уторрент ме дразни с тия ~partfile дето ги бута по папките.

Ползвам uTorrent-a защото не бъгва като му зададеш повече от 5 задачи. :line dance:

Bitcomet за мен е най-добрата ползвал съм всички.Тази наистина се бъгва и тежи доста,но пък ми сваля най-бързо 2.6.-2.7mbs в сръвнение с 2.2-2.3 при UTORRENT.За мен това ми стига и е най-важното колкото по-бързо толкова по-добре пък нека се бъгва и това не казвайте че е фалшива скорост засичано по часовника си сваля за по-малко време

прегледах набързо коментарите, и не забелязах някой да е споменал нещо за ФлашГет :whist: ... може и да съм пропуснал ... аз го ползвам и съм доволен ... всъщност до сега не съм ползвал друг 'клиент' :clap: ако някой го е ползвал и не е останал доволен ,нека каже и също да предложи по добра алтернатива ! Бих пробвал нещо ново :wors:

прегледах набързо коментарите, и не забелязах някой да е споменал нещо за ФлашГет :huh: ... може и да съм пропуснал ... аз го ползвам и съм доволен ... всъщност до сега не съм ползвал друг 'клиент' :) ако някой го е ползвал и не е останал доволен ,нека каже и също да предложи по добра алтернатива ! Бих пробвал нещо ново :)

Флашгет е пълен боклук не може да държи постоянна скорост.Качва на 2.6 после пада на 0 после пак качва,няма кво повече да се каже

Azureus по принцип е №1 а кой какво ползва вече е друг въпрос. Аз лично съм с uTorrent понеже първия е фрашкан с екстри който не ползвам. А всичко останало е с бан по доста тракери та не е алтернатива.

Естествено, че гласувах за uTorrent. Той е лек и много удобен за работа. Досега съм използвал и Flash Get ( който ми бъгаше винаги )и BitComet, но най - доволен съм от uTorrent-а.

Естествено, че гласувам за uTorrent. Той е лек и много удобен за работа. :angry::help wanted3:

Редактирано от kike (преглед на промените)

Azureus по принцип е №1 а кой какво ползва вече е друг въпрос.

Аз лично съм с uTorrent понеже първия е фрашкан с екстри който не ползвам.

А всичко останало е с бан по доста тракери та не е алтернатива.

+1 Публикувано изображение

Естествено, че гласувах за uTorrent. Той е лек и много удобен за работа. Досега съм използвал и Flash Get ( който ми бъгаше винаги )и BitComet, но най - доволен съм от uTorrent-а.

+1 :angry:

лимити на задача или тотални

IPv6/торедо

без реклами

на български

управление през Интернет

и всичко това само в 1 Торент клиент

µTorrent

Аз използвам BiComet и съм най-доволен от него...От FlashGet по-малко пък другите не съм ги гледал добре...

• 3 месеца по-късно...

естесвено че utorrent - като погледна пиърите/сийдърите като дърпам някой торент или като сийдвам - има тук таме някой заблуден с друга програма, а останалите с utorrent... (даже под линукс с wine)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

от известно време пробвам vip torrent и да ви кажа засега много добре се държи.доста прилича на azureus но е много по лек от него :help:

BitTorrent

Осигурява най-добра работа с torrent протокола и съответно-много рядко има проблеми с отваряне на торентите;тегли бързо и е лек :help:

BitTorrent

Осигурява най-добра работа с torrent протокола и съответно-много рядко има проблеми с отваряне на торентите;тегли бързо и е лек :help:

Bitorrent и utorrent са един и същ.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.