Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най-добрият Torrent клиент и защо?

Най-добрият торент клиент 600 гласували потребители

1. 1. Най-добрият торент клиент

• uTorrent
      70%
      372
    • BitComet
      14%
      77
    • Flashget
      3%
      17
    • Azureus
      3%
      21
    • BitSpirit
      2%
      11
    • Друг
      6%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Само БИТкомет съм пробвал и имам и съм доволен

• Отговори 230
  • Прегледи 82,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ползвам също BitComet - и на мен никога не ми е правил проблеми и си работи бързо. Пробвал съм и ZipTorrent - много съм разочарован защото на версията която пробвах на всяка задача трябваше по 1/2 час да чакам за да се зареди до къде съм я свалил, което много ме дразнеше!

diskio.read_cache_size This sets the size of the read cache (0 = disabled). The value is in KiB

Аз съм сложил моята стойност на 10 000 доколкото успях да си преведа горното Публикувано изображение

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Така искам да попитам как мога оптимално да си настроя програмата за бавен нет?И как да я настроя да ползва само РАМ.Колкото повече сийдъри толкова по бързо тегли нали?

И аз да кажа нещо :) Така значи от всички коментари до сега не можах да разбера кой клиент е най добър. Ползвах Биткомет после минах на уТорент и сега от няколко дни съм в стачка :) нямам торент клиент.Може ли да споделите кой клиент да си сваля?

Няма най-добър. Всеки с недъзите си. Затова пробваш и си избираш този, който най-не те дразни. BiTorrent Bitcomet Bitspirit Bitlord µtorrent Flashget Azureus Opera's integrated bittorrent client Getright ABC Bittornado и така нататък...

Няма най-добър. Всеки с недъзите си. Затова пробваш и си избираш този, който най-не те дразни.

BiTorrent

Bitcomet

Bitspirit

Bitlord

µtorrent

Flashget

Azureus

Opera's integrated bittorrent client

Getright

ABC

Bittornado

и така нататък...

Мерси но имах предвит кой от тези не товари много комп=ютъра кои по леко работи и т.н.

На мен µtorrent ми е тежък; уж лек, пък на мен ми тежи. Затова си ги изпробвай (без азуреус, той е доста тежък) Добавям и още един клиент - Refus

Пробвай с µtorrent. Виж за настройките му тук.

точно за това съм в стачка заради тази програма какви ли не настройки пробвах и не иска и не иска . а биткомета го истрих защото като го минимизирам и ми се бъгва нещо постоянно.а от другите теми разбрах че уТорент много товари компютъра .

Прегледай линка, който съм ти дал и си избери сам торент клиент. Ако се спреш на BitComet - не инсталирай по-висока версия от 0.70 http://www.kaldata.com/comments.php?id=138...hlight=BitComet

Имай предвид, че повечето чуждестранни тракери не позволяват използването на BitComet.

Мерси но имах предвит кой от тези не товари много комп=ютъра кои по леко работи и т.н.

Да ти кажа, преди имах предразсъдъци към BitComet, затова ползвах uTorent. Сега съм с BitComet и съм изненадан, че не товари много системата. Наистина заема много RAM, но аз си имам предостатъчно. Играя си спокойно NFSC при включен BitComet без забележимо забавяне или насичане. Download Master успява да отнеме около една трета от целия трафик, а за Комета остават останалите две трети. Операта отваря сносно при включен BitComet. Нежду другото скоростта ми е 40к. Забелязах от таск мениджъра, че BitComet освобождава трафик при отваряне на някоя страница с Опера, а натоварването на процесора спада до 0! Иначе се движи от 2-13 %. Явно са поработили над последните версии.

Прегледай линка, който съм ти дал и си избери сам торент клиент. Ако се спреш на BitComet - не инсталирай по-висока версия от 0.70 http://www.kaldata.com/comments.php?id=138...hlight=BitComet

Имай предвид, че повечето чуждестранни тракери не позволяват използването на BitComet.

Интересно ми е защо да не инсталира по-високи версии? Мен точно тия версии ми вървят доста по-добре.

Същото е и с 0.59

Даммм, явно аз не съм в час, щото с тия версии не можех да отворя нито сваля нищо странично!

Благодаря ви много ще кажа няколко добри думи на Майкрософт за вас ;):):help: :help:

Версиите, по-нови от 0.70 са съвсем различен клиент. В ядрото. Всяка версия има много бъгове, 0.70 все още се води последната стабилна версия. Затова линка е към нея. Аз последно пробвах 0.80, ти 0.81 ли си пробвал? Ако е добра, да я сваля? (питам, защото не смея да я инсталирам, ползвам стара версия и не искам напразно да рискувам торентите си, които сийдвам, а те са над 20)

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

аз със всяка версия на Биткомет-а имам проблем незнам от каде е значи обеснявам ви проблема дано ме разберете: натискам два пъти на иконата на БК(битокомета) стартира се идеално,когато искам да я минимизирам или да затворя прозореца ми се минимизира на таскбара обаче ми остава и до чесовника една икона на БК и на тескбара .И тази която ми е като прозорец не мога да я махна нито да я отворя.Десен бутон и затвори и ми се изключва БК

А аз да ви кажа как се оправи на някой може и да му помогна така.Значи: ънинсталвате Биткомета,Клин ъп ,Дефрагмент на диска на който е бил Биткомета и инсталирате биткомета отново и сичко е ток и жица

Bitspirit : Така искам да попитам как мога оптимално да си настроя програмата за бавен нет?И как да я настроя да ползва само РАМ.Колкото повече сийдъри толкова по бързо тегли нали?

За мен най-добрия е Ktorrent. На второ място е Азуреус. Ако не беше толкова тежък щеше да е лидер.

Близо една година използвах само BitComet.Не че не бях доволен от него-вършеше си работата тихо,спокойно,не съм имал никакви ядове с него.

От понеделник реших да си си сложа µTorrent,и съм много приятно изненадан от програмката.Най-вече от възможностите за лимит на ъплоуд трафика и задаването на приритет на всеки файл от торента,а не както при Bitcomet-за целия торент.

Другата разлика,която забелязвам след пет дни сийд,е че рейтингът на всеки торент ми е по-добър,т.е. сийдвам повече от колкото с кометата.

За сега оставам с µTorrent. Публикувано изображение

За сега оставам с µTorrent. Публикувано изображение

Мдаа.. наистина е най-добрия и за мен :eek: Ползвам го от доста време, проблеми съм нямала. Вярно, заема ми от скоростта леко, но не е фатално.

Пробвай с µtorrent. Виж за настройките му тук.

Аз стъщо ползвам този клиент и съм мноооого доволна. За прост и необучен юзър като мен е перфектен, лек и опростен до максимална функционалност без да минаваш през "околовръстните".

Аз съм ползвал µtorrent ... но ми е някак "дървен" .... Azureus е моя клиент, гълта малко повече системни ресурси... но си върши работата повече от задоволително, а и има много неща... които можеш да си човъркаш из него ;)

Редактирано от C.Kramer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.