Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Returnil Virtual System 2010/2011 Home/Pro-дискусия

Featured Replies

Искам да пусна нова тема за тази програма за да може да я разгледаме взаимно!

The Returnil Virtual System Premium Edition is a powerful virtualization technology that completely mirrors your actual computer setup and it can create a virtual storage disk within your PC where you can save documents, data, and files while using the System Protection feature.

Публикувано изображение

Features:

The Returnil Virtual System:

> Keeps your System Partition safe when browsing the Internet

> Viruses, Trojans, Worms, Adware, Spyware, and unwanted content disappear with a simple reboot

> Enforces settings and protects your internet privacy

> Helps reduce overall disk wear by using memory rather than HDD cloning technology

> Saves you time, money, and lost hair by maintaining or improving peak computer performance

> Reduces or eliminates the need for routine disk de-fragmentation of your system partition

>Your spam filter is strong, but not infallible – Returnil will eliminate the consequences of opening infected e-mail and/or attachments

> Leaves absolutely no traces of computer activities

> Eliminates all activities even if your computer is powered-off or crashes

> Eliminates the danger of evaluating new software that does not require a reboot to install

> Offers stronger, simpler and smarter protection for your PC

> Seamless integration with supported Windows Operating Systems

> Easy to use, simple to configure, and the one tool in your arsenal that will be there to save the day when all else fails!

System Requirements:

Operating System: Microsoft® Windows® XP/ 2003 Server/ Vista 32-bit

Processor by OS:

XP: 300 MHz

2003 Server: 750 MHz

Vista: 800 MHz

Memory by OS:

XP: 128 MB

2003 Server: 128 MB

Vista: 512 MB

Hard Disk: 25 MB free HDD space (minimal configuration)

Програмата подържа платена и безплатна версия,лесна за употреба с 1 кликване на мишката!

Публикувано изображениеЛиценз: FREEWARE

Публикувано изображениеОфициална страница: http://www.returnilvirtualsystem.com/index_files/rvspersonal.htm

Публикувано изображениеDownload: http://www.majorgeeks.com/Returnil_Virtual_System_Personal_Edition_d5702.html (2.12 MB)

Редактирано от mihnev_sz
Заглавието (преглед на промените)

• Отговори 174
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето промените от вчера: За версия 3.2.11341.5521-REl11 - справка За весия 3.2.11343.5521-REL11 - справка

• http://www.vmware.com Има Player, който е безплатен, има сървър, който също е безплатен, както и ESXi, но това решение иска собствена машина на която нищо друго няма да работи

• Единствения проблем е че версията workstation е платена, server е безплатна

Благодаря.Ако можеш дай и някаква връзка или сподели как се работи с програмата и какви са личните ти впечатления.

Ей богу май ме убеди да я сложа.Сега помагай Публикувано изображение

Поздрави :clap:

• Автор

Благодаря.Ако можеш дай и някаква връзка или сподели как се работи с програмата и какви са личните ти впечатления.

Ей богу май ме убеди да я сложа.Сега помагай Публикувано изображение

Поздрави :P

Nikssi тези 2-3 дни ще съм зета и няма да мога да отговарям.В 1 Сайт наричат програмата презерватив за PC

Ето тук ще дам 2-3 страници където може да се види как се работи с програмата.Искам само да вметна,че не се нуждае от настройки защото тя не връща за запазени дялове от 1 м. а връща от там от където си а вклийцхил.

Преди да започнем тестване на нова програма или каквoто и да e:

Десен клавиш/защити тази сесия/ и като свършиш там каквото си правил рестарт на компа и всичко си е както е било преди да я вклиy4иш!!!

Вчера пробвах 20 програми най малко-Вuоbще не съм ги махала.Разтартирах компа и като се зареди дори и нямаше помен,че съм слагала 20 програми.Е и ако това не е върхuт

http://www.malekal.com/tutorial_Returnil.php

http://forum.pcastuces.com/tuto_en_francai...htm?rep=2859423

http://forum.pcastuces.com/sujet.asp?page=...;REP_ID=2508489

http://ebook-net.blogspot.com/2008/03/retu...8-v2005007.html

http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/0...ginal-state/fr/

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=36&t=5191

http://assiste.forum.free.fr/viewtopic.php?t=20575

Добре.Значи инсталирана е програмата.Направила си е дял.Започвам някаква инсталация ,като по описаният от тебе начин включвам защитата.Иска програмата рестарт иначе няма да работи.Какво правим?Нали не трябва да рестартираме?Или при рестарт на компа без да се променя нищо по настройките на програмата защитата при включване на компа е стартирана?Това ме тормози. Ще изчакам няколко дни.Как е във Франсе?Да не отскочиш до Алпите а? ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Добре.Значи инсталирана е програмата.Направила си е дял.Започвам някаква инсталация ,като по описаният от тебе начин включвам защитата.Иска програмата рестарт иначе няма да работи.Какво правим?Нали не трябва да рестартираме?Или при рестарт на компа без да се променя нищо по настройките на програмата защитата при включване на компа е стартирана?Това ме тормози.

Ще изчакам няколко дни.Как е във Франсе?Да не отскочиш до Алпите а? :wors:

Нали ти обясних бе мило....Има 2 na4ina:

1.Kато влезнеш в програмата и а задействаш иска да рестартираш и като се рестартира се вклиy4ва

2.От иконата/десен на мишката и ти вади прозорче да те пита какво правим-Proteger cette cession(защити тази сесия)

На екрана ти има ли зелено прозорче(off RETURNIL)?

Като я задействаш става червено-значи работи и правиш там каквото правиш и рестарт......всичко си е по starymy.

Това е!

Аз много съжалявам,че не я открих по-рано....щеше много да ми помогне и предпази от Прейнсталиране!!!

Нищо нали вече мога да експириментирам на воля а и ако я беше сложил когато правихте теста с онзи заразен файл нямаше да чистиш нищо от компа а само 1 рестарт и готово!!!!

Това ми дойде като клиy4 които ми развързва ръцете да правя каквото си искам на PC-то!!!!

"само не трябва да забравяме преди работа да я задействаме"

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

...Аз много съжалявам,че не я открих по-рано....щеше много да ми помогне и предпази от Прейнсталиране!!!

Нищо нали вече мога да експириментирам на воля а и ако я беше сложил когато правихте теста с онзи заразен файл нямаше да чистиш нищо от компа а само 1 рестарт и готово!!!!

Това ми дойде като клиy4 които ми развързва ръцете да правя каквото си искам на PC-то!!!!

Хм, това е много интересно! Но никак няма да е зле тук в калдата някой да напише на български кратко ревю и инструкции за инсталиране.

едит - тук има сравнение на платената и безплатната версия. Какво ще рече, че липсва Session Saving в безплатната?

http://www.returnilvirtualsystem.com/index.../comparison.htm

Редактирано от delig (преглед на промените)

да но ако стане така ,че компа не може да стартира какво правим ?

Нали ти обясних бе мило....Има 2 na4ina:

1.Kато влезнеш в програмата и а задействаш иска да рестартираш и като се рестартира се вклиy4ва

2.От иконата/десен на мишката и ти вади прозорче да те пита какво правим-Proteger cette cession(защити тази сесия)

На екрана ти има ли зелено прозорче(off RETURNIL)?

Като я задействаш става червено-значи работи и правиш там каквото правиш и рестарт......всичко си е по starymy.

Това е!

Аз много съжалявам,че не я открих по-рано....щеше много да ми помогне и предпази от Прейнсталиране!!!

Не ме разбра.Деинсталирам Кис,желая да инсталирам Аваст и двете програми искат рестарт след деинсталация и инсталация.Някакъв проблем ще има ли след като не трябва да се рестартира?

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

ПРАВИЛА НА ФОРУМА:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Не ме разбра.Деинсталирам Кис,желая да инсталирам Аваст и двете програми искат рестарт след деинсталация и инсталация.Някакъв проблем ще има ли след като не трябва да се рестартира?

Вероятно точно този компонент Session Saving, който присъства само в платената версия ти позволява да запазиш сесията ако искаш и след рестарт. В безплатната версия сигурно след всеки рестарт се излиза от виртуалното пространство.
  • Автор

Вероятно точно този компонент Session Saving, който присъства само в платената версия ти позволява да запазиш сесията ако искаш и след рестарт. В безплатната версия сигурно след всеки рестарт се излиза от виртуалното пространство.

Хайде да го уточним след 2 дни това(нямам време за Интер пълна ми е програмата)Мисля да опиташ ne6to:

Влез в програмата и виж че първите 3 неща трябва да ги вклийцхиш за да запазиш май и след рестарт за да не излизаш от виртяла!!!

Пробвай така а за платените функци виж tyk:

• 2 месеца по-късно...

Хайде да го уточним след 2 дни това(нямам време за Интер пълна ми е програмата)Мисля да опиташ ne6to:

Влез в програмата и виж че първите 3 неща трябва да ги вклийцхиш за да запазиш май и след рестарт за да не излизаш от виртяла!!!

Пробвай така а за платените функци виж tyk:

То не бе чакане та.....ми се отели вола.Аре бе приятелко кво стана къде се затри в тая България и тоя пусти град.... Публикувано изображение

Сега на темата ;) В платената версия има доста опции .. Например този Файлов менаджер :baby: Така и не разбрак точно каква му е функцията,как да инсталирам програма която иска рестарт след инсталацията си за да я тествам спокойно впоследствие.

Ама дори и без тези екстри на всички ще Ви кажа,че си струва да я имате особенно това важи за тезци които по една или друга причина правят тестове на програмите си.Така тестването е повече от спокойно,никакви следи след рестарта няма - ЗАРАЗЕН ;) ЕДИН БЪРЗ РЕСТАРТ И СИ ЗЕЛЕН. Публикувано изображение

Помислете си :)

Между другото - нещо сродно е реализирано в Rising...И работи ...Затова китайският гранд е неуязвим- той просто не рискува... А дали тя е забравила за този форум - жалко - но няма абсолютно никакво значение - при липса на лично желание... Поздрави

Между другото - нещо сродно е реализирано в Rising...И работи ...Затова китайският гранд е неуязвим- той просто не рискува... А дали тя е забравила за този форум - жалко - но няма абсолютно никакво значение - при липса на лично желание... Поздрави

Не е забравила ;) В града е но няма интернет :) Като се прибере във Франция ще се появи детето Публикувано изображение Не знаеш ли,че дори ми е градска Публикувано изображение

RVS(returnil virtual systems)осигурява съвсем различно и високо ниво на защита. тя е проектирана да защитава вашия компютър от всякакъв тип отдалечен софтуер,записи,уебсайтове или пристанища за viruses,spyware и други злонамерни програми.как го постига това? по време на инсталирането на returnil virtual systems създава компютърен дял в който прави съвършенно огледално копие на windous и всички програми които сте инсталирали до момента на компютъра си.в този виртуален дял можете да ползвате компютъра си в съвършенно изолирана среда без никакви ограничения или забавяне на компютъра.след като бъде активирана програмата всички дейности,активни злонамерени процеси или атаки със сигурност се случват в тази виртуална среда,но не и в истинската операционна система на компютъра.ако компютъра е атакуван или бъде инфектиран всичко което трябва да направите е да рестартирате вашия компютър и всички промени ще бъдат изтрити.след рестартартирането системата със сигурност ще бъде възтановена до нейното оригинално състояние,все едно че нищо не се е случило.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

tanganika, имал ли си някога хакерска атака, за да говориш толкова смело. Програмата наистина я бива и то доста. Опитай нещо от ZoneAlarm, примерно: ForceField. Пак е виртуално решение, насочено към браузъра и естествено търпи развитие.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

tanganika, имал ли си някога хакерска атака, за да говориш толкова смело. Програмата наистина я бива и то доста. Опитай нещо от ZoneAlarm, примерно: ForceField. Пак е виртуално решение, насочено към браузъра и естествено търпи развитие.

Тука става въпрос не за защита от хакерски атаки а за нещо по простичко-Защита от нашето любопитство бих казал Публикувано изображение Но програмата наистина е страхотна и с доста добри възможности.Аз например я ползвам дори тогава когато не инсталирам нищо-така няма страшно че ще изтрия някой важен файл и после да го въстановявам,както се казва "ЛАМАРИНКА" отзад си слагам :)

Виж тук разискванията http://www.malekal.com/tutorial_Returnil.php

nikssi, въпросът ми не беше към теб, а към друг. Имам представа за някои "виртуални" програми, нямам нужда от обяснения. Ето например едно мнение (CNET) за някои проблеми с Returnil Virtual System:

We also encountered two problems. First, while booting up, Windows Explorer would shut down and relaunch, slowing the entire launch cycle. Second, when our Internet browser displayed a pop-up alert, any open tabs other than the active tab would spontaneously close. There weren't any settings to correct this frustrating behavior. While we liked the concept of this utility, there are some bugs that need to get worked out before we can recommend it.
Според мен програмата търпи развитие и то доста добро.

нямал съм хакерски атаки но,дори и да има рестартирам и край всичко е ок.така казват създателите и които едва ли имат право да лъжат това е подсъдимо.та съм склонен да им вярвам.

нямал съм хакерски атаки но ми обясни точно и подробно къде е слабото място на програмата и как може да се заобиколи та да навредят на компютъра трайно.на мене хакерски атаки не са ми нужни защото аз как мога собственоръчно да повредя операционната система без да съм го искал никой хакер не го може Публикувано изображение всеки компютърен специалист който ми е преинсталирал операционната система го е казвал :huh: .

Така както говориш излиза, че ще работиш на компютъра си с постоянно включена прогамата. Не става така, ами когато я изключиш и излезеш от виртуалното и пространство загубваш всичко, което си правил през това време и всички ъпдейти на всичките си програми. Също така би трябвало при това положение още при инсталацията на програмата да зададеш за диск Z доста гигабайти, за да ти побира всичко, което правиш. Ами ако те напити вирус, който не ти позволява да стартираш дори тази програма, за да излезеш от виртуалното и пространство какво правиш?

Това което говориш важи по-скоро за Acronis.

Така както говориш излиза, че ще работиш на компютъра си с постоянно включена прогамата. Не става така, ами когато я изключиш и излезеш от виртуалното и пространство загубваш всичко, което си правил през това време и всички ъпдейти на всичките си програми. Също така би трябвало при това положение още при инсталацията на програмата да зададеш за диск Z доста гигабайти, за да ти побира всичко, което правиш. Ами ако те напити вирус, който не ти позволява да стартираш дори тази програма, за да излезеш от виртуалното и пространство какво правиш?

аз не съм специалист в тази област,но каквото и да забранява вируса и каквито и промени да прави то със сигурност е във виртуалната операционна система и какво ще ми забрани да изключа компютъра от прекъсвача ли,а щом един път го изключа тази виртуална сесия изчезва със всичко което е било във нея.

Така както говориш излиза, че ще работиш на компютъра си с постоянно включена прогамата. Не става така, ами когато я изключиш и излезеш от виртуалното и пространство загубваш всичко, което си правил през това време и всички ъпдейти на всичките си програми.

Да аз например понякога работя непрекъснато със включена защита.Особенно когато посещавам НЯКОИ портали.Ъпдейтите на програмите стават за минути а чистенето ще ми отнеме часове Публикувано изображение Acronis тук ще помогне само в краен случай ако изобщо може да се добера до него и да стартира.

Също така би трябвало при това положение още при инсталацията на програмата да зададеш за диск Z доста гигабайти, за да ти побира всичко, което правиш.

Е,чак толкова пък...Аз работя доста на компа НЕ играя и не ми трябва толкова място.Но не е зле в аванс да има повечко.

Ами ако те напити вирус, който не ти позволява да стартираш дори тази програма, за да излезеш от виртуалното и пространство какво правиш?

Стартирането на компа става лесно-има бутон бърз рестарт,ако ли не пък естествено има и ЩЕПСЕЛ да се угаси.По подразбиране програмата при стартирането на ОС е със изключена защита и всичко,което е било на ДИСК С когато е била включена защитата вече го няма.Което ще рече,че никакъв бацил не е останал в ОС.Някъде другаде със сигурност но там НЕ.

Връща те в много ранен момент.Може да загубиш доста информация.Затова тази програма е добро допълнение,естествено и Acronis

Що не я пробваш известно време и се позарази някога ;) Да видиш какво имам впредвид :huh:

Поздрави

Що не я пробваш известно време и се позарази някога :beer11: Да видиш какво имам впредвид :)

Поздрави

Аз я ползвам, но много рядко. Не ми се струва удачно да работиш на компютъра си с постоянно включена програма.

аз не съм специалист в тази област,но на теория каквото и да забранява вируса и каквито и промени да прави то е във виртуалната операционна система и какво ще ми забрани да изключа компютъра от прекъсвача ли,а щом един път го изключа тази виртуална сесия изчезва със всичко което е било във нея.това е като в сънищата сънуваш да речем че те убиват изпитваш същите емоции които би изпитал и в будно състояние и за тебе това е реалността докато не се събудиш и няма никакви последствия за физическото ти тяло.това би трябвало да стане на теория.съжалявам,че не мога да си преинсталирам сам уиндоуса иначе досега да съм експериментирал със заразяване на вируси какво ще стане на практика.ако някой има опит при заразяване когато е била активна тази програма моля да сподели,дали се е отървал без преинстал.програмата може да бъде защитена с парола за да не може да бъдат правени промени в настройките и.има функция с която може да се прехвърлят данни и файлове на реалния диск.

За изключването на програмата имах предвид ако я държиш с включиш save session при платения вариант, иначе е ясно, че след всеки рестарт по нормалния начин или от копчето всичко се връща в предишния вид. Просто смятам, че не е удачно постоянно да работиш при включена програма. Така ще трябва за всеки ъпдейт на на някоя програма или ако искаш да запаметиш нещо на компютъра си постоянно да рестартираш и да следиш включена ли е или не.

Аз я ползвам, но много рядко. Не ми се струва удачно да работиш на компютъра си с постоянно включена програма.

Да разбира се.Но когато се опасяваш,че нещо по погрешка може да изтриеш или да повредиш някой файл.Както при мене понякога се налага да търся изтрити файлове с какви ли не изтрументи.Моят ШЕФ е доста разсеян :) и това ме спасява.

Понякога работя по три часа върху нещо и хоп после изчезнало Публикувано изображение

Никоя програма не е нужно да работи непрекъснато освен тези процеси,които се грижат за ОС

Поздрави

Тука става въпрос не за защита от хакерски атаки а за нещо по простичко-Защита от нашето любопитство бих казал Публикувано изображение Но програмата наистина е страхотна и с доста добри възможности.Аз например я ползвам дори тогава когато не инсталирам нищо-така няма страшно че ще изтрия някой важен файл и после да го въстановявам,както се казва "ЛАМАРИНКА" отзад си слагам :)

Виж тук разискванията http://www.malekal.com/tutorial_Returnil.php

сайта е на френски но от логфайла след рестарта виждам че има активни нежелателни процеси и защитната стена е изключена но пък антивирусната си работине не мога да разбера какво всъщност е станало.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.