Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Returnil Virtual System 2010/2011 Home/Pro-дискусия

Featured Replies

Така ли? Нищо не генерира...

Прочете ли внимателно това, което написах? Ако не си, прочети го пак в коментар 71 в тази тема. Не става дума за това, което говориш...

Какви записи прави бъди ясен.Защо при мен нищо не е генерирала в продължение на 6 месеца в началото се опитвахте да ме убедите че има вируси с които не може да се справя но се оказва че бях прав непреодолима е нищо не минава през нея.

• Отговори 174
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ето промените от вчера: За версия 3.2.11341.5521-REl11 - справка За весия 3.2.11343.5521-REL11 - справка

• http://www.vmware.com Има Player, който е безплатен, има сървър, който също е безплатен, както и ESXi, но това решение иска собствена машина на която нищо друго няма да работи

• Единствения проблем е че версията workstation е платена, server е безплатна

Какви записи прави бъди ясен.Защо при мен нищо не е генерирала в продължение на 6 месеца в началото се опитвахте да ме убедите че има вируси с които не може да се справя но се оказва че бях прав непреодолима е нищо не минава през нея.

Аз спирам да пиша, защото ти не четеш това, което съм написал. Съжалявам, ограмоти се малко или не пиши глупости...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Аз спирам да пиша, защото ти не четеш това, което съм написал. Съжалявам, ограмоти се малко или не пиши глупости...

Като разучиш програмата и правилния начин на инсталиране тогава може да говориш за ограмотяване.Нейния дял "Z"може и да не се инсталира не е нужно много добре знам за какво говориш проверявам доколко си запознат с програмата.Ще взема да направя упътване със снимки как се инсталира и ползва за да не заблуждаваш хората че правила записи и още не знам какво.След рестарт няма нищо никакви записи не съществуват всичко изчезва дори и направените точки на възстановяване докато е била активна ъпдейтите на всички програми включително и на уина всичко започва отначало там от където е била активирана.

Като разучиш програмата и правилния начин на инсталиране тогава може да говориш за ограмотяване.Нейния дял "Z"може и да не се инсталира не е нужно много добре знам за какво говориш проверявам доколко си запознат с програмата.Ще взема да направя упътване със снимки как се инсталира и ползва за да не заблуждаваш хората че правила записи и още не знам какво.След рестарт няма нищо никакви записи не съществуват всичко изчезва дори и направените точки на възстановяване докато е била активна ъпдейтите на всички програми включително и на уина всичко започва отначало там от където е била активирана.

Това е доста твърда реакция на моя коментар. Обещах да не пиша повече по темата, но ти така и не разбра за какво става дума. Пиши си каквото знаеш. Видяхме те...

Да не мислиш,че не знае как се инсталира?Какво толкова и е сложничкото?Нищо особенно.Дори и дял може да не си правиш :rolleyes: Колега NOLOGO е на светлинни години пред нас не го забравяй.

Да не мислиш,че не знае как се инсталира?Какво толкова и е сложничкото?Нищо особенно.Дори и дял може да не си правиш :rolleyes: Колега NOLOGO е на светлинни години пред нас не го забравяй.

Нека обясни какви записи прави не да е голословен.Ако не иска да обяснява защо изобщо пише" аз знам но няма да ви кажа " това не е начин да покажеш колко знаеш напротив.

Нека обясни какви записи прави не да е голословен.Ако не иска да обяснява защо изобщо пише" аз знам но няма да ви кажа " това не е начин да покажеш колко знаеш напротив.

Нямаш проблем. При използването на Returnil при мен пограмата генерира около 5 милиона записа (файла) за около десетина дни. А какви са те - това е друг въпрос, виж отново коментар 71. Аз не плюя програмата, тя е компромис. Въобще не става дума за вируси, драги tanganika.

Огледай логовете на КАВ - да разбереш.

Прав е,винаги има риск :speak: Успокой топката

Нямаш проблем. При използването на Returnil при мен пограмата генерира около 5 милиона записа (файла) за около десетина дни. А какви са те - това е друг въпрос, виж отново коментар 71. Аз не плюя програмата, тя е компромис. Въобще не става дума за вируси, драги tanganika.

При мене за 180 дни няма нито един запис където и да било не я ползваш правилно няма друго обяснение.

Публикувано изображение

nikssi

Огледай логовете на КАВ - да разбереш.

Прав е,винаги има риск Успокой топката

Какъв риск от пропуск ли ?

Да не мислиш,че не знае как се инсталира?Какво толкова и е сложничкото?Нищо особенно.Дори и дял може да не си правиш :mark: Колега NOLOGO е на светлинни години пред нас не го забравяй.

nikssi, аз не съм на някакви светлинни години преди другите. По-добре е да се разбираме, а не сляпо да се мятаме към пенкелера. Има добър софт за Windows: цъг-и-тръг без разните му сложни настройки и уговорки. Returnil на пръв поглед е от този сорт, но все пак трябва да се проверява какво точно прави. До момента има само едностранни хвалби. А какъв е ефекта върху операционната система при използването на Returnil - няма точни данни тук. Много сме доволни, разбира се. В случая не разбрах дали все пак става дума за Premium версията на Returnil. Kaкто и да е...

При мене за 180 дни няма нито един запис където и да било не я ползваш правилно няма друго обяснение.

.......................

Какъв риск от пропуск ли ?

Пак те питам. Ти наистина ли не прочете какво написах? Aко използвам Returnil имам екстра 5 милиона файла за десет дни, в сравнение с "чиста" система - без Returnil. Даже съм уведомил авторите за това, като потребител на Premium. Tези файлове вероятно са се появили в резултат на бъгава виртуализация, предизвикана от Returnil. tanganika, провери ли резултати с Disk Cleanup без Returnil и след като си ползвал програмата? За четвърти път те питам. Става дума за сравнение.

Worm.Win32.Malware.gen в безплатната версия е едната страна на медала. Другата - този странен псевдопрезерватив защо трябва да пречи на функционирането на защитните продукти??? Tanganika, помисли.... Аз никога не бих го инсталирал. Поздрави

nikssi, аз не съм на някакви светлинни години преди другите. По-добре е да се разбираме, а не сляпо да се мятаме към пенкелера. Има добър софт за Windows: цъг-и-тръг без разните му сложни настройки и уговорки. Returnil на пръв поглед е от този сорт, но все пак трябва да се проверява какво точно прави. До момента има само едностранни хвалби. А какъв е ефекта върху операционната система при използването на Returnil - няма точни данни тук. Много сме доволни, разбира се. В случая не разбрах дали все пак става дума за Premium версията на Returnil. Kaкто и да е...

Пак те питам. Ти наистина ли не прочете какво написах? Aко използвам Returnil имам екстра 5 милиона файла за десет дни, в сравнение с "чиста" система - без Returnil. Даже съм уведомил авторите за това, като потребител на Premium. Tези файлове вероятно са се появили в резултат на бъгава виртуализация, предизвикана от Returnil. tanganika, провери ли резултати с Disk Cleanup без Returnil и след като си ползвал програмата? За четвърти път те питам. Става дума за сравнение.

Ползвам безплатната версия.Точно това съм писал че преди да я активирам чистя със Disk Cleanup правя каквото правя и след рестарт Disk Cleanup не открива нищо стерилен съм откъм непотребни файлове,ползвани регистри и каквото и да било 100%-ва чистота.Засичал съм свободното прострнство на "С" преди и след ползването на Returnil пак 100%-ва еднаквост.Единственото което прави Returnil е огледално копие на дял "С" който изчезва след рестарт съществувал е във въздуха/оперативната памет не на твърдия диск.

Имам една питанка, защото не ми е ясен принципа на работа, когато инсталираме програма, която иска "рестарт". Веднага да каже, че съм с платената версия!

Давам моя пример:

1. Опцията "защита" я дадох на "включено". Става в червен цвят.

2. Премахнах Авирата.

3. Сложих "др.Уеб". Инсталира се, обаче за да тръгне иска "рестарт"

4. Дадох "рестарт" /както искаше "доктора", НО след рестарта Авирата се беше "върнала"...т.е излязъл съм от сесията.

Предполагам, че нещо не съм направил както трябва. Мисля си дали е трябвало да натисна опцията "защита на сесията" на позиция "включено"???

Програмата е много полезна, но си мисля, че няма да е лошо, този, който е по.навътре с нея да направи някакви снимки, придружени с кратка инструкция за правилността на работа с нея. Би било много полезно!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Имам една питанка, защото не ми е ясен принципа на работа, когато инсталираме програма, която иска "рестарт". Веднага да каже, че съм с платената версия!

Давам моя пример:

1. Опцията "защита" я дадох на "включено". Става в червен цвят.

2. Премахнах Авирата.

3. Сложих "др.Уеб". Инсталира се, обаче за да тръгне иска "рестарт"

4. Дадох "рестарт" /както искаше "доктора", НО след рестарта Авирата се беше "върнала"...т.е излязъл съм от сесията.

Предполагам, че нещо не съм направил както трябва. Мисля си дали е трябвало да натисна опцията "защита на сесията" на позиция "включено"???

Програмата е много полезна, но си мисля, че няма да е лошо, този, който е по.навътре с нея да направи някакви снимки, придружени с кратка инструкция за правилността на работа с нея. Би било много полезно!

Всичко си направил както трябва но преди да рестартираш трябва да се зададе запазване на сесията което го има само в плтената версия.За съжаление съм с безплатната и няма как да покажа.Върни се назад в темата някъде беше обяснено как става запазването на сесията.Когато ми остане време и това ще направя обяснение със снимки.Сега подготвям за настройките и екстрите които предоставя CIS безплатната версия.

Ползвам безплатната версия.Точно това съм писал че преди да я активирам чистя със Disk Cleanup правя каквото правя и след рестарт Disk Cleanup не открива нищо стерилен съм откъм непотребни файлове,ползвани регистри и каквото и да било 100%-ва чистота.Засичал съм свободното прострнство на "С" преди и след ползването на Returnil пак 100%-ва еднаквост.Единственото което прави Returnil е огледално копие на дял "С" който изчезва след рестарт съществувал е във въздуха/оперативната памет не на твърдия диск.

Малко преувеличаваш, но това не е толкова важно. В новата версия на Returnil ще има доста подобрения, например: Disk Cache privacy wipe. В момента върви бета тест: Returnil Virtual System 2008 Premium Edition Beta (Build 2.0.1.8510).

Малко преувеличаваш, но това не е толкова важно. В новата версия на Returnil ще има доста подобрения, например: Disk Cache privacy wipe. В момента върви бета тест: Returnil Virtual System 2008 Premium Edition Beta (Build 2.0.1.8510).

Ако аз преувеличавам значи това което пише на официалния сайт е лъжа,законите за лъжереклама и невярна информаци особено за големи популярни фирми са страшни.Едва ли ще си позволят да лъжат.

Ако аз преувеличавам значи това което пише на официалния сайт е лъжа,законите за лъжереклама и невярна информаци особено за големи популярни фирми са страшни.Едва ли ще си позволят да лъжат.

Наистина не разбираш това, което пиша. Съжалявам...

Наистина не разбираш това, което пиша. Съжалявам...

За сега нямам ясновидски възможности бъди ясен толкова ли ти е трудно или предпочиташ с недомлъвки.

За сега нямам ясновидски възможности бъди ясен толкова ли ти е трудно или предпочиташ с недомлъвки.

Аз нямам абсолютно никакви намерения да ти обяснявам повече каквото и да е.
  • Автор

Nologo,не разбирам как така след работа с Returnil си чистил филове ,тоест остатъци като и на мен никога не ми е оставало нищо!!! Може да си имал проблем с компа!Ако при всички е така разбирам,но това е само при теб!!!

Nologo,не разбирам как така след работа с Returnil си чистил филове ,тоест остатъци като и на мен никога не ми е оставало нищо!!!

Може да си имал проблем с компа!Ако при всички е така разбирам,но това е само при теб!!!

С нищо не доказваш думите си. Пак виж коментар 71, както и номер 90. Не обичам псевдо "агрументи" с три удивителни. Нe съм имал проблем с компа, явно и ти не четеш внимателно.

Nologo,не разбирам как така след работа с Returnil си чистил филове ,тоест остатъци като и на мен никога не ми е оставало нищо!!!

Може да си имал проблем с компа!Ако при всички е така разбирам,но това е само при теб!!!

New in Returnil Virtual System 2.0.1:

> Custom Virtual Partition installation path

> Virtual Partition drive designation change support

> File Protection

> Returnil Tools: Anti-Execute and Real System Autoruns

> Real System Registry Editor

> Right Click Delete

> Disk Cache privacy wipe

> Right click Tray Icon and Toolbar control

> Custom language and Help Manual installation support

> User defined font support

За да се правят именно тези нововъведения си има основателна причина. Така поне мисля аз.

• Автор

Les plus de la version Premium

> Selective File and Folder Saving - Save your work or the entire folder

> Drag & Drop - Save documents simply by dropping them on the RVS Toolbar

> Shell Integration - Right click a file or folder and commit it to the real hard drive

> File Manager - Create, export, or import custom file and folder lists

> Browse and Move - The Premium Edition includes a new feature that allows the user to see the files on the real hard drive and to move files back and forth between the Virtual and Real Systems

> Total Session Commit - Save an entire boot session without loosing any changes

> Cache Method Choice - Switch between use of Memory and Disk cloning

> Repair - Create a new Virtual Partition or recover a disk cache with a few clicks of your mouse

> Instant Protection State Recovery - If the Disk Cache becomes corrupted or is tampered with, Returnil will switch instantly to Memory Cache and maintain your protected status

Tutorial Returnil

http://www.malekal.com/tutorial_Returnil.php

И още нещо много важно:

Returnil трябва винаги да се стартира под Администраторски права(за тези които ползват Виста,....това важи и за Sandboxie)

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Les plus de la version Premium

И още нещо много важно:

Returnil трябва винаги да се стартира под Администраторски права(за тези които ползват Виста,....това важи и за Sandboxie)

Защо непременно да се стартира с администраторски права? При мен се стартира и при ограничен акаунт напълно нормално и работи перфектно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Защо непременно да се стартира с администраторски права? При мен се стартира и при ограничен акаунт напълно нормално и работи перфектно.

Защото е направил проблем.

Виж коментарите тук

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=46&t=16456

Което си е,си е!Ти ме познаваш аз нямам пристрастя към никоя програма.Едните работят по-добре от другите.Това е истината

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.