Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

На един от лап топ-ите ми (виста премиум лицензирана) съм с AVG-free от версия 7.5 ( която бе доста добра ) след това с 8.0 и 8.5.Вчера сложих 9...какво да ви кажа връзката с нета ми се бави видимо,имейл-а не ми се сканира в security center постоянно имам предупреждения,че нямам антивирус имам предупреждения за грешки през 5 минути,голям смях.Преди да сложа 9-ката нямах проблеми,сканирах с МБАМ,Касперски нямам "гости" според тях преинсталирах няколко пъти АВГ-то и все така остава проблемно,с всяка следваща версия става по зле тази програма според мен.Докога ли :biggrin: Поздрави

При мене също програмата е малко тромава Публикувано изображение Преди това бях със KAV WKS и страниците ми се отварява в пъти по бързо :whist: От друга страна трябва да призная,че поне 90% от вредоносните връзки,които посетих бяха блокирани чудесно. Куца и поддръжката май,след като добре познати фейкове не ги засече и допусна инсталацията им.Добре,че беше Online Armor и блокира достъпа до системната папка и регистрите ;) Сега ще пробвам да я махна и да видим какво ще се получи ... да не се окаже,че причината е в стената.

За домашно ползване и добра конфигурация си е прилична програма.

PS. Не е била виновна стената а AVG. Деинсталира се нормално и инсталирах KAV WKS без защитната стена.Мисля да продължа с Online Armor

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 654
  • Прегледи 97,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами така изглежжда може би безплатната версия само е в такова състояние.Сложих MSE незнам колко ще защитава компа но системата ми буквално лети,а IE-8 ми работи по бързо от мозила и опера.Отказвам се да ги разбирам вече тези компютри :yanim:

• 2 седмици по-късно...

Новата версия на АВГ безплатната работи ли с Ashampoo firewall free? С Уиндоус ХР съм. AVG 7.5 + Ashampoo firewall бяха перфектни , но версии 8.0 и 8.5 не работят - не се обновяват, а стената не показва опит за връзка на АВГ с интернет, при условие, че до този момент отчита всичко друго. Зная, че Ashampoo firewall не е най- популярната програма, но поне на мен ми върши прилична работа и е супер семпла за работа. Ако някой има впечатления, ще се радвам да ги сподели! Благодаря предварително!

Редактирано от drakonapradlivko (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

При мене с безплатната версия няма посочените проблеми-забавяне на интернета няма и е добра за домашно ползване!

Здравейте , имам нужда от помощ.Появи се проблем с антивирусната ми програма и няма идея какво да направя.ОС е Vista SP1.Ползвам AVG от години и не искам да я сменям, но от вчера се случва нещо странно. Непрекъснато започна да ми излиза съобщение - AVG watchdog Service спря да работи.В същото време доск С започна да се запълва с бясна скорост - за около час почти 40 ГБ.Деинсталирах програмата , почистих регистрите и инсталирах на ново.Повтори се същата история.Пак деинсталирах и инсталирах АVG 8,5.Пак същото.Деинсталирах отново и опитах с НОД.Той откри приложения на AVG и отказа да рабори коректно.Деинсталирах и него , но остана един файл в C:\Documents and Settings\All users\Application data\Eset , който няма махане.Пак опитах с AVG , но този път с версия 8.Закрепи се и тъкмо се зарадвах , когато взе да си дърпа ъпдейти , обнови се до 8,5 и пак започна да изскача- AVG watchdog Service спря да работи и да ми пълни диска.Вече нямам идея какво да направя.

При инсталация на AVG9 ми излиза грешка -

Local machine: installation failed

Installation:

Error: Action failed for file avgwdsvc.exe: stopping service....

Исканото управление е невалидно за тази услуга.

Error: Preparation to unload of the service avg9wd failed.

Specified file was not found.

Моля за някакви идеи.Не ми се ще да си сменям антивирусната , харесвам я.В момента съм с версия 8 , но вероятно скоро ще си намери новите версии и всичко ще започне да се повтаря.

-------------------------------------------

Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми.

Редактирано от mihnev_sz
Обединяване на новооткрита тема към вече съществуваща (преглед на промените)

Почистваш с това: http://www.avg.com/us-en/download-tools в зависимост от ОС ако има остатаци от есет виж тази тема http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=466 после почисти диска с CCleaner или каквото използваш за почистване. и слагай АВГ последната версия отново,успех.

Редактирано от ferio (преглед на промените)

Ужас! Пак се повтори същото....Тествах компютъра и с 2 онлайн скенера.Не откриха никакъв вирус , просто нямам обяснение :) снимката не е от моя компютър , но е абсолютно идентична

post-203695-1258311302,25_thumb.jpg

Редактирано от snejanal (преглед на промените)

Ужас! Пак се повтори същото....Тествах компютъра и с 2 онлайн скенера.Не откриха никакъв вирус , просто нямам обяснение :rolleyes:

снимката не е от моя компютър , но е абсолютно идентична

Най вероятно трябва да се насочиш към тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819
  • 2 седмици по-късно...

Коледа наближава, а поради липса на сняг, скоро ще започнат да валят отстъпки :) БСД вече започнаха коледната си кампания: http://computerworld.bg/27815_25_otstapka_i_3godishen_licenz_na_cenata_na_2_g_za_avg_ot_biznes_softuer_distributor

• 2 седмици по-късно...

Ужас! Пак се повтори същото....Тествах компютъра и с 2 онлайн скенера.Не откриха никакъв вирус , просто нямам обяснение :)

Виждам, че на снимката версията е 8.0 Аз имах подобен проблем с 7.5, само че под ХР. Преисталирах я няколко пъти, но не се оправи и преполагам, че трябва с това един вид да те принудят да минеш на по-нова версия. Сега например съм с 8.5 и нямам все още проблеми, но ми се оплакаха, няколко души, че им давала, че контролния файл за ъпдейт липсва и не искала да се ъпдейтва. Лично аз смятам, че им е редовен номер да прецакват по-старите версии, за да си сложиш новата... все по-силно се убеждавам в това.

• 2 месеца по-късно...

AVG LinkScanner Free Edition е несъвместим с Мозила 3.6-не е зле да им се пише :)

От 16.02.2010 ###### (194.71.107.15) се блокираше от AVG LinkScanner. Повече информация:

AVG Free Forum

Публикувано изображение

С последния Update от днес, това е премахнато, ###### (194.71.107.15) вече не е опасен за AVG.

• Автор

AVG LinkScanner Free Edition е несъвместим с Мозила 3.6-не е зле да им се пише :)

Предполагам, че вече са уведомени - все пак имат десетки милиони клиенти.

Изтеглете и инсталирайте най-новата версия - може това да помогне.

От 16.02.2010 ###### (194.71.107.15) се блокираше от AVG LinkScanner. Повече информация:

AVG Free Forum

Публикувано изображение

С последния Update от днес, това е премахнато, ###### (194.71.107.15) вече не е опасен за AVG.

Забележете и какво пише потребителя, който не се е съобразил със съобщението на AVG LinkScanner за опасност и го е изключил - заразил си е компютъра и после му е отнело доста време да го почисти.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Бях с антивирусна eset nod 32.Дейнсталирах я и си инсталирах AVG Pro 8.5. Eset никакви вируси не ми откри а AVG ми откри 65 вируса.Въпроса ми е дали тези 65 вируса може да са фалшиви или eset не е добра?

Защо махна ESET ? Не искаше да плащаш повече ли ? Като гледам май и за новата си се изръсил с парички ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Махнах eset защото не ми хареса! А не съм се изръсил с парички аз ползвам кракове и серяли.

Редактирано от danielbonev (преглед на промените)

Махнах eset защото не ми хареса!

А не съм се изръсил с парички аз ползвам кракове и серяли.

Това ме интересуваше.

Използвайки нещо, което не е изключено да съдържа вирус за да подкараш антивирусна, не ти ли говори нещо ?

Нямам, какво повече да кажа.

Това ме интересуваше.

Използвайки нещо, което не е изключено да съдържа вирус за да подкараш антивирусна, не ти ли говори нещо ?

Нямам, какво повече да кажа.

Какво да използвам.Не те разбирам съжелявам.Повтори пак.

Какво да използвам.Не те разбирам съжелявам.Повтори пак.

Не използвай кракове и пачове за антивирусни. Все едно нямаш защита, и после се чудиш защо си пълен с буби.

Като не искаш да си купуваш, има безплатни.

Не използвай кракове и пачове за антивирусни. Все едно нямаш защита, и после се чудиш защо си пълен с буби.

Като не искаш да си купуваш, има безплатни.

Защо аз не вярвам че пачовете имат вируси.

Защо аз не вярвам че пачовете имат вируси.

Това твърдение ли е, или въпрос ?

Много бързо забрави кой сподели, че имал 65 вируса.

Това твърдение ли е, или въпрос ?

Много бързо забрави кой сподели, че имал 65 вируса.

Мен въпроса ми беше друк.

Дали тези вируси неса фалшиви или нод не е добра!

Нода е много добра антивирусна програма,стига да я ползваш легално!

Кои вируси ?

Как може някой да каже дали са фалшиви, или не, без да ги е видял ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.