Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

Здравейте, Преди време имах инсталирана AVG .Известно време след изтичане на лиценза програмата изчезна.В момента при опит да инсталирам друга антивирусна ме изхвърля.При опит да тегля антивирусна от торентите пак ме изхвърля. Моля помогнете.

• Отговори 654
  • Прегледи 96,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Опитай да я изтеглиш от прокси с друго айпи или от друг компютър . Ако не ти тръгне инсталацията пробвай след преинсталация на ундолса. Ако искаш ключ за редовната версия ми пиши на лични. :)

Тегля я от друго PC качам я на моито и всичко е ОК.но при стартиране на инсталирането и ме изхвърля.

На мен AVG 9 ми иска включен интернет, за да се инсталира. Незнам какъв ти е проблема , казах ти първото, което ми дойде на ум, нека капацитетите тук да си влязат в ролята. Аз съм обикновен потребител на AVG и съм и фен. Лично аз използвам 8,5 не съм доволна от 9. Но доколкото зная когато веднъж си я имал и ти е изтекъл триала, запазват се записи в регистрите , че вече си я имал и вероятно още при инсталацията ще трябва да и въведеш редовен ключ, за да продължиш нататък. :)

Пробва ли да поразчистиш регистъра?Причините могат да са много,дори и вирус.Пробвай с regedit и F3 да видиш какво точно е останало от нея.Даже се замислям дали да не пуснеш и един скенер...

Старт меню-Run(Изпълнение,ако ти е на български)-пишеш "regedit" без кавичките,след като се отвори работния прозорец ,натискаш F3,на новото прозорче пишеш AVG(пишеш точното име на антивирусната,не съм много сигурен,но преди време излизаше и като папка Grisoft) и пускаш търсенето,внимателно гледаш какво ти намира с тези инициали и триеш,натискаш F3 след всяко изтриване, докато прегледа целия регистър,след това виж дали нямаш още нещо в дяла където е била инсталирана,обикновенно дял "C" ....Ако не си се ровил по-добре първо потърси по-подробно описание,но в общи линии е това

• 3 седмици по-късно...

Нещо много странно забелязвам. От официалната страница free.avg.com понеча да сваля безплатната версия ме препраща СНет, от където ми се предлага една .ехе с големина 2мб?!? В същото време, от АВГБългария за същата програма ми се предоставя .ехе 90мб... Нещо не е наред май... Мнения?

Нещо много странно забелязвам. От официалната страница free.avg.com понеча да сваля безплатната версия ме препраща СНет, от където ми се предлага една .ехе с големина 2мб?!? В същото време, от АВГБългария за същата програма ми се предоставя .ехе 90мб... Нещо не е наред май... Мнения?

Всичко си е наред.Онова от avg.com е online installer.

Аз съм с AVG 9 и съм много доволен,обновява се по няколко пъти на ден и засега не съм имал проблеми с нея,хваща си всички вируси и за напред ще съм си пак с нея.

Аз съм с AVG 9 и съм много доволен,обновява се по няколко пъти на ден и засега не съм имал проблеми с нея,хваща си всички вируси и за напред ще съм си пак с нея.

Преди два месеца споделих какви премеждия имах при почистването на една машина с инсталиран AVG FREE на нея.

Моя колежка ме помоли да видя компютъра и,че нещо се бавел ... посъветвах я да сканира с Malwarebytes' Anti-Malware и познай колко бацили намери - над 700 бройки. Добре, почистила с нея и сложила Kaspersky Antivirus 2010 без повече да ме пита и при пълно сканиране открива активни още 30 зарази. Отидох да го видя веднага и се хванах за главата като видях бройката. Чудех се да го лекувам ли или да мина директно към нова инсталация.Реших малко да си поиграя тъй като ми стана интересно,че непрекъснато се блокираше проактивно един процес за достъп до DHS кеша ... реших въпроса но след толкова зарази реших,че най добре е нова инсталация с триене на дялове и създаването им отново.

След седмица,две стана въпрос нещо в разговор с колеги за AVG и колежката като и чу само името поскочи като ужилена и гледаше стрестнато.

Така,че имай си едно наум :rolleyes:

пп. Настройките и връзките сама е взела от тук Калдата,което много ме радва за форума :grimace:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Минутки за реклама.... :baby:

Добре, почистила с нея и сложила Kaspersky Antivirus 2010 без повече да ме пита и при пълно сканиране открива активни още 30 зарази

Това на реклама ли ти прилича? Факта си е факт - AVG беше се провалила тотално,това,че други се справят реклама ли е?

Минутки за реклама.... :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Пък ако знаете на разни компютри какво съм виждал да намира Twister Anti-TrojanVirus след Касперски и AVG - много на брой уж уловени вредители, а те около половината вероятно са си FP.Едва ли някой знае колко са точно. Азиатската метла често води до блокирани ОС при прочистването си - обаче тези програми така взаимно не си ли създават истинска антиреклама? И AVG след тях разни неща също може да намира. Не излиза ли, че и те не са успели да се справят?

Пък ако знаете на разни компютри какво съм виждал да намира Twister Anti-TrojanVirus след Касперски и AVG - много на брой уж уловени вредители, а те около половината вероятно са си FP.Едва ли някой знае колко са точно. Азиатската метла често води до блокирани ОС при прочистването си - обаче тези програми така взаимно не си ли създават истинска антиреклама? И AVG след тях разни неща също може да намира. Не излиза ли, че и те не са успели да се справят?

Ако беше го видял с очите си едва ли щеше да напишеш тези редове :) Аз лично дотогава харесвах AVG но сега съм с две на ум.

:baby:

ПП. Интересно как така при мене например след ....... нищо никой не открива? Още една мистерия

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Защо в службата изобщо сте инсталирали AVG Anti-Virus Free Edition ? Не беше ли тази програма само за домашно ползване? Видях направена същата глупост с компютрите на една земеделска кооперация - те също се чудеха с какво и как да ги почистват... При неспазено и нарушено споразумение за ползване на безплатната програма какво друго да очакваш. Липсва безплатен KAV и не следва да правим съпоставки. Поздрави

Появи се нов билд 9.0.791(преди рестартиране).Та Екшън центъра на уиндоус 7 по едно време изрева,че защитната стена AVG(аз съм с интернет секюрити) била изключена и дали съм искал да включа windows firewall.Постарах се да му откажа...не стана да я пусна отново тази на AVG.След това ми щракна да набия един принудителен ъпдейт,почти се оправи..само рестарт поиска(още не съм му го дал,че имам задачи дето чакам да приключат) и вярвам,че ще си работи след рестарта. П.С.:вчера изкопа някакъв троянец и май не успя да се справи - сигурно това е причината за светкавичния ъпдейт. :) Редакция(добавка)(след рестарта уж всичко работи):И ако позволите еди въпрос не баш по темата:В Екшън центъра пише,че Network access protection agent service is not running - дали е нещо от настройките на AVG antivirus(internet security)? Втора редакция:Уоуу,след рестарта билда вече е 9.0.798(последното в новините на форума е за 9.0.790) честито на ползващите този чешки антивирус(даже да е за сметка на другия чешки антивирус Avast :)). (ама и операта активно ми пречи да си редактирам поста....)

Редактирано от манол (преглед на промените)

Защо в службата изобщо сте инсталирали AVG Anti-Virus Free Edition ? Не беше ли тази програма само за домашно ползване? Видях направена същата глупост с компютрите на една земеделска кооперация - те също се чудеха с какво и как да ги почистват... При неспазено и нарушено споразумение за ползване на безплатната програма какво друго да очакваш. Липсва безплатен KAV и не следва да правим съпоставки. Поздрави

Тодоре ти изобщо мислиш ли,че във службата ще сложа AVG или нещо друго? Там е Kaspersky BSS :biggrin:

Колежката има домашен компютър ако се чудиш още :baby:

Сори за офтопика но при такова твърдение за нарушаване на лицензионното спорозумение беше нужно да отговоря.

Тодоре ти изобщо мислиш ли,че във службата ще сложа AVG или нещо друго? Там е Kaspersky BSS :biggrin:

Колежката има домашен компютър ако се чудиш още :baby:

Сори за офтопика но при такова твърдение за нарушаване на лицензионното спорозумение беше нужно да отговоря.

Помислих, че колежката ти е постъпила също като познатите ми от тази кооперация - не им се разминаха и на тях форматиранията и преинсталациите. Сега ми е по-добре - дори не зная и не ми е интересно какво друго са избрали.Много си чувствителен на тема Касперски - а и те също доста "FP" допускат, както и повечето от програмите. За какво да се чудя - споменатото в кооперацията се случи преди 3-4 месеца.Просто съвпадна донякъде с описаното от теб. Вероятно напълно са изключили защитата от AVG.Ако бях на мястото на чехите - аз също бих я изключил.Поздрави

TNN

Помислих, че колежката ти е постъпила също като познатите ми от тази кооперация - не им се разминаха и на тях форматиранията и преинсталациите. Сега ми е по-добре - дори не зная и не ми е интересно какво друго са избрали.Много си чувствителен на тема Касперски - а и те също доста FP допускат, както и повечето от програмите. За какво да се чудя - споменатото в кооперацията се случи преди 3-4 месеца.Просто съвпадна донякъде с описаното от теб. Вероятно напълно са изключили защитата от AVG.Ако бях на мястото на чехите - аз също бих я изключил.Поздрави

Ами да то на тези от AVG само това им е в главите,да следят кой къде им ползва безплатната програма.

Аз като ползвам Комодо и на служебния компютър какво ще ми се случи,ще спре да ме защитава ли ?

На единия все Касперски му е в ума, a на другия - все Comodo. Аз пък други две програми съм си харесал...И не зная понататък още какво ще харесам - хайде поне непрекъснато да не се повтаряме пред съфорумците си в кои ли не теми...

• 4 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.