Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

С това не съм съгласен. Особенно, че AVG лови повече от Аваст.

Ти тествал ли си та да знаеш ? Айде моля ти се недей да говориш на изуст ...

Когато тествах Avast така яко си наблъсках компа с вируси, че ...

Няма ли дефиниция и умира. (теста беше на реална машина)

Вчера я тествах и на 5-тата проба компютъра ми започна да се рестартира нон-стоп!И фейк си инсталирах та не ми е ясно какви ми ги говорите :nono: Айде да спрем с рекламите вече-видеото ми отиде и то в коша понеже компютъра ми стана неизползваем!Повече нямам желание да коментирам!Ползвайте си я със здраве ама по умерено с изказванията :)

Я ми прати файловете на които си я тествал на ЛЦ, че малко ме съмнява. Аз да пробвам ... :ph34r:

На най- новите файлове от MDL я тествах и не се издъни.

Да не би файловете на които се е издънила да са от Mega-MDL ? :baby:

Чакам Mega-файловете, тъкмо и NIS ще го пробвам.

• Отговори 654
  • Прегледи 96,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

От 3 дни гледам много тестове по-разни Site-ове на AVG FREE Антивирус. Доста промяна има в новата версия! За безплатен Антивирус -за домашно ползване -си е доста прилична. Ако трябва да избирам от безплатните Антивируси то залагам на АVG Free и на Microsoft. Аvira и Аvast така и не ме грабнаха(да не кажа,че Авира доста паднаха с тази 10-та версия) Доста приятно очарована :yanim:

От 3 дни гледам много тестове по-разни Site-ове на AVG FREE Антивирус.

Доста промяна има в новата версия!

За безплатен Антивирус -за домашно ползване -си е доста прилична.

Ако трябва да избирам от безплатните Антивируси то залагам на АVG Free и на Microsoft.

Аvira и Аvast така и не ме грабнаха(да не кажа,че Авира доста паднаха с тази 10-та версия)

Доста приятно очарована :yanim:

Ако не бавеше интернета, нямаше да се поколебая да я сложа!!!

Ако не бавеше интернета, нямаше да се поколебая да я сложа!!!

Това е ,защото го сканира....Доста функции има за безплатна Антивирусна обаче!!!

.....и с добавката за Антирyткит.....

Ще дръпне напред. Публикувано изображение

Редактирано от Lol@ (преглед на промените)

Това е ,защото го сканира....Доста функции има за безплатна Антивирусна обаче!!!

.....и с добавката за Антирyткит.....

Ще дръпне напред. Публикувано изображение

Дано от АВГ оправят този проблем за забавянето!

AVG имат над 110 млн (почти 120 млн) активни потребители за разлика от обявените от например AVAST 120 милиона "регистрирани" потребители.

Кога се очаква да има официален превод на български програмата? От много време сте официален дистрибутор на AVG за България не е ли крайно време вече?

Публикувано изображение

Ако трябва да избирам от безплатните Антивируси то залагам на АVG Free и на Microsoft.

Чакам те после,знаеш къде :baby:

.....AVG Anti-Virus Free 2011 is better at removing malware than most free solutions, but not at malware blocking. With the current release it has the full power of AVG's paid solutions, and the independent labs give it top marks. Add some unusual bonus features and you've got a solid choice for free antivirus protection.

http://www.pcmag.com...,2370108,00.asp

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2370108,00.asp#

Редактирано от Lol@ (преглед на промените)

Сега сложих AVG AV 2011 и ... абе не забавя кой знае колко интернета. Единствения проблем е,че понякога не зарежда страниците както трябва. Трябва да я презаредя,за да се оправи... днес се свързах със супорта на АВГ. Да видим какво ще ми отговорят.... ПП- Инсталирах OPERA и го няма този проблем за презареждането. Значи проблема е само с Chrome и Mozilla.И не чувствам забавяне!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Бихте ли проверили колко рам заема AVG 2011 Free при вас в спокойно състояние, и колко РАМ заемат в таскменджера процесите system и explorer. Питам, защото реших и аз да  пробвам АВГ на реалната си машина, и то безплатната версия и забелязах, че в спокойно състояние двата процеса ( System и explorer) заемат по над 100МБ- което не ми се вижда нормално. По едно време консумацията на explorer.exe падна до 38МБ, но систем си остана 107МБ....Хм.... И още нещо забелязах - докато гледах в таскменаджера видях единия от процесите на АВГ как леко вдига консумацията на CPU -то с 02 до 05 %, и то като отварям уеб страници, съчетано с леко забавяне на отварянето на страницата. Процеса  - не се щам сега името му, но сякъш беше  нещо като  -Online scanner survice. Та да не би  AVG 2011 FREE да сканира онлайн страниците в интернет, или трафика. Бихте ли проверили и това как е при вас..... 

Бихте ли проверили колко рам заема AVG 2011 Free при вас в спокойно състояние, и колко РАМ заемат в таскменджера процесите system и explorer.

Питам, защото реших и аз да  пробвам АВГ на реалната си машина, и то безплатната версия и забелязах, че в спокойно състояние двата процеса ( System и explorer) заемат по над 100МБ- което не ми се вижда нормално. По едно време консумацията на explorer.exe падна до 38МБ, но систем си остана 107МБ....Хм....

И още нещо забелязах - докато гледах в таскменаджера видях единия от процесите на АВГ как леко вдига консумацията на CPU -то с 02 до 05 %, и то като отварям уеб страници, съчетано с леко забавяне на отварянето на страницата. Процеса  - не се щам сега името му, но сякъш беше  нещо като  -Online scanner survice. Та да не би  AVG 2011 FREE да сканира онлайн страниците в интернет, или трафика. Бихте ли проверили и това как е при вас..... 

Ето снимка от моя такс мениджър - двата процеса на АВГ ми заемат общо около 4,5 мб.:

Публикувано изображение

Процеса Explorer ми заема около 18 мб. рам.

Процес system нямам... :eek:

Ето снимка от моя такс мениджър - двата процеса на АВГ ми заемат общо около 4,5 мб.:

Публикувано изображение

Процеса Explorer ми заема около 18 мб. рам.

Процес system нямам... :eek:

На моята система,когато инсталирах АВГ, имаше само 12 негови процеса...

На моята система,когато инсталирах АВГ, имаше само 12 негови процеса...

Ами не знам - при мен са само 2, а съм с АВГ Интернет сикюрити...

При мен със седмицата и АВГ антивирус 2011 ми се появяват 12 процеса..

OK, ще провериш ли за този процес, който отговаря за онлайн сканирането дали реагира ( CPU - %) при отваряне на страниците и имаш ли през това време забавяне от 2-3 секунди при отварянето на страниците.... и другите процеси как са при тебе (explorer и System)....нищо че си с платения вариянт на АВГ антивирус....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

При мен със седмицата и АВГ антивирус 2011 ми се появяват 12 процеса..

Странна работа...

Не ми показва да има някакъв проблем в работата си - всички компоненти са ОК. Интересно при кого не е нормално - при теб или при мен :cheers:

OK, ще провериш ли за този процес, който отговаря за онлайн сканирането дали реагира ( CPU - %) при отваряне на страниците и имаш ли през това време забавяне от 2-3 секунди при отварянето на страниците.... и другите процеси как са при тебе (explorer и System)....нищо че си с платения вариянт на АВГ антивирус....

Ами в момента не съм с АВГ.И да- имах забавяне,но лекичко..но се усеща.

ПП-Току що получиш едногодишен лиценз за AVG IS 2011 от промоцията,която съм написал.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

М/у 10 и 12 процеса,не ми стигна мястото да ги снимам,отгоре има още 3

Тромава инсталация,тромаво стартира браузъра и видимо забавяне при сърфиране(браузър Mozilla Firefox)

А процеса system незнайно защо стана над 100.000 К :ph34r:

Защитна програма (антивирусна програма) с толкова висока консумация на ресурси не бях срещал.Това са 12 процеса и общата производителност ми намаля на 50%

Да ме прощават от BSD но тези изисквания,като цяло са доста неуместни! За да ползвам техния безплатен продукт,трябва да си купя допълнителна плочка рам памет и да мина на най-новия процесор който се предлага,за да не усещам програмата при боравенето със операционната система.

Сумирайте,това са над 80 МБ в спокойно състояние!

Само за сравнение в режим на готовност(спокойно състояние):

Avast!5Free - около 7-12 МБ два процеса

Kaspersky IS- около 9-25МБ два процеса

Comodo IS- около 6-23 МБ два процеса

AVIRA Free- около 10-25 МБ три процеса

М/у 10 и 12 процеса,не ми стигна мястото да ги снимам,отгоре има още 3

Тромава инсталация,тромаво стартира браузъра и видимо забавяне при сърфиране(браузър Mozilla Firefox)

А процеса system незнайно защо стана над 100 К :ph34r:

Защитна програма (антивирусна програма) с толкова висока консумация на ресурси не бях срещал.Това са 12 процеса и общата производителност ми намаля на 50%

Да ме прощават от BSD но тези изисквания,като цяло са доста неуместни! За да ползвам техния безплатен продукт,трябва да си купя допълнителна плочка рам памет и да мина на най-новия процесор който се предлага,за да не усещам програмата при боравенето със операционната система.

Сумирайте,това са над 80 МБ в спокойно състояние!

Само за сравнение в режим на готовност(спокойно състояние):

Avast!5Free - около 7-12 МБ два процеса

Kaspersky IS- около 9-25МБ два процеса

Comodo IS- около 6-23 МБ два процеса

AVIRA Free- около 10-25 МБ три процеса

Аз трябва ли да се притеснявам след като при мен с AVG Internet Security 2011 са само два процесите /отделно въобще нямам процес System/. Уиндоусът е 7 64 битов?

Публикувано изображение

Просто сложи отметка долу вляво! Да ти показва всички процеси!

Аз трябва ли да се притеснявам след като при мен с AVG Internet Security 2011 са само два процесите /отделно въобще нямам процес System/. Уиндоусът е 7 64 битов?

Имаш 63 процеса,а както виждаш не са толкова на дадената снимка от теб.

Я сложи отметка долу в ляво на all users да видим :)

P.s. URIEL ме изпревари :)

Ето така трябва да е

Имаш 63 процеса,а както виждаш не са толкова на дадената снимка от теб.

Я сложи отметка долу в ляво на all users да видим :)

P.s. URIEL ме изпревари :)

Малеее, много съм зле, не я бях видял тази отметка :)))) 12 процеса на АВГ, а System е 280 К:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.