Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

Аз в момента съм с версия 9 на антивируса и се колебая дали да ъпгрейдна.Не искам бавен нет. Това бъг ли е, за да се оправи или е от самата програма и няма да се подлага на поправяне?

Скоростта на Интернет не се забавя повече отколкото при версия 9.0. Можете спокойна на преминете на 2011.

Не аз искам да знам как да си защитя програмата с парола?

Не се бъзикам н момента 2 от комповете ми са AVG

Публикувано изображение

В новата версия не намирам такава опция. В предните версии имаше защита с администраторска парола, но явно сега са оставили защитата само в бизнес версиите.

• Отговори 654
  • Прегледи 96,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скоростта на Интернет не се забавя повече отколкото при версия 9.0. Можете спокойна на преминете на 2011.

В новата версия не намирам такава опция. В предните версии имаше защита с администраторска парола, но явно сега са оставили защитата само в бизнес версиите.

Е ,не може всичко да има в безплатната версия ,нали?

Free Версията е просто повече от чудесна.

Редактирано от Lol@ (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Обаче забележете, къде има най много събрани точки на картата malware, това не е ли кавказкия район ?

AVG бяха споменали, че точно този район е най опасен за сърфиране (от части Русия,Армения, от части Турция,Азербайджан)

Къде в света е най-вероятно да бъдете атакувани от вирус или хакери? В Кавказкия регион – Турция, Русия, Армения и Азербайджан, сочат резултатите на първо по рода си проучване на AVG Technologies, оповестено от Бизнес Софтуер Дистрибутор в петък.

В другия край на таблицата е най-сигурното място за сърфиране – Япония. Учудващо сред ней-сигурните 10 държави са и 7 африкански страни.. Като континент, Южна Америка се определя като най-сигурното място, а Северна Америка като най-рисковано.

Глобално шансът за вирусна или хакерска атака докато сте онлайн всеки един ден се оценява на 1 към 73.

Новият глобалният индекс на AVG (AVG Global Threat Index) събира данни от цялата си потребителска мрежа от над 100 милиона компютри в 144 страни. Така са били проследени инцидентите на заплахи към сигурността, с които техния софтуер е трябвало да се справя през последната седмица на юли 2010 г.

Установено е, че Турция води по опасности в уеб пространството. Там е бил атакуват всеки десети потребител. Следват заплахите в Русия, които са действали при всеки четиринадесети, Армения – всеки 24-ти, и Азербайджан – всеки 39-ти.

Други опасни зони с висок риск са Бангладеш, Пакистан, Виетнам и Лаос.

САЩ са на девето място в класацията като атаките са 1 на 48 потребители, във Великобритания - 1 на 63, Австрия е 37-ма, а Германия на 41-во място по опасност (1 на 83).

Сиера Леоне е била страната с най-малко заплахи - 1 на 692 сърфиращи са били атакувани. Нигер също се представя сравнително добре една атака на всеки 442-ма потребители на Интернет. В тези страни обаче нивото на достъп до Интернет е ниско и основно се ползва връзка с ниска скорост, отбелязва проучването..

Тъй като достъпът до бърз Интернет в Япония е масов, а атаките се само 1 на 404, то може да се каже, че там е най-сигурното място за сърфиране в Мрежата.

Тайван (1 на 248 атакувани), Аржентина (1 на 241 атакувани), и Франция (1 на 224 атакувани) също влизат списъка с 20-те най-сигурни места за сърфиране.

Тази страна я харесвам. :cool:

Клип от Kaspersky club. :wink12:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=enoz4ISjLxE

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=O5XGhorr9-8

• 1 месец по-късно...

Здравейте, оказа се че антивирусната ми програма е с изтекъл лиценз. :) Има ли вариант да намеря валиден лиценз в интернет например, без да се налага да плащам за него? Поразгледах мненията във форума, видях,че за други антивирусни има по нещо обяснено,но точно за AVG Anti-Virus не открих... Ще се радвам, някой да ме насочи, :) че аз съм си малко дилетант в тази област :)

Здравейте, оказа се че антивирусната ми програма е с изтекъл лиценз. :) Има ли вариант да намеря валиден лиценз в интернет например, без да се налага да плащам за него? Поразгледах мненията във форума, видях,че за други антивирусни има по нещо обяснено,но точно за AVG Anti-Virus не открих... Ще се радвам, някой да ме насочи, :) че аз съм си малко дилетант в тази област :)

Правилата на форума. Няма безплатен лиценз. Или си купуваш или не. Има безплатни версии.

В момента мисля че не се намира лиценз за AVG лесно, не откривам работеща промоция. Но защо не ползваш free версията която е много добра, ъпдейтва се редовно и е отлична защита. Иначе аз имам един лиценз за AVG Internet Security за три месеца от някаква чешка промоция но не знам дали е валиден все още и дали ще ти свърши работа. Най-добре сложи фрий версията!

• 2 седмици по-късно...

Откъде може да се изтегли тази версия?

Трябва ти регистрация https://secure.avg.com/us-en/avg-beta

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добре мерси, а какво ползвам в този случай,ако инсталирам тази версия-само антивирусна или цялостен пакет за защита?

Добре мерси, а какво ползвам в този случай,ако инсталирам тази версия-само антивирусна или цялостен пакет за защита?

Това е сервизен пакет на версия 2011.Когато излезе финалната версия(защото тази е бета)тогава сигурно ще се обнови автоматично предполагам.

• 1 месец по-късно...

Вместо да си оправят детекцията... те се занимават с глупости.

Вместо да си оправят детекцията... те се занимават с глупости.

По скоро да я оптимизират малко,че се влачи като танкер на сухо:cool:)
  • 3 месеца по-късно...

Публикувано изображение

AVG Internet Security 2012 (build 1750) beta 1

We’re very excited to present new version of AVG Internet Security 2012. The new version contains multiple changes and improvements related to product performance and detection capabilities (under-the-hood) and also various changes done to the user interface.

This is the first version of AVG 2012, which so far does not contain full list of features/functionality (some additional parts will be delivered in the next Beta version, which is expected in approximately 2-4 weeks).

https://share.avg.com/beta/2012/RN_PRO_2012_1750_beta_1_en.txt

http://www.avg.com/us-en/beta-program

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, от повече от 2 години ползвам безплатната версия на AVG и съм доволен. В момента съм с AVG Anti-Virus Free Edition 2011, като отделно съм инсталирал на компютъра и Malwarebytes' Anti-Malware. Въпроса ми е следния: Винаги ми е правило впечатление и преди да ползвам AVG и сега, че при проверка с програмите Еверест и сега AIDA64, в последното от менютата за сигурността "защита от троянски коне" не ми показва кой продукт ми защитава системата от тях. Следва ли да се доверявам на тези показания - действително ли не съм защитен и трябва ли да предприема нещо при положение, че нямам или не съм усетил да имам проблеми с вируси, забавяне на системата или неща от този сорт. Бих ли могъл едновременно с тази антивирусна, която ползвам, да инсталирам и друго безплатно приложение за защита, което АИДА64 да посочи като приложение, което защитава компютъра ми от троянски коне.

Изобщо не се притеснявай относно това какво ти показва АИДА в секция безопасност.Мене ми е празно всичко.

• 4 седмици по-късно...

Втора БЕТА на AVG Internet Security 2012

За да свалите новата версия влезте в акаунта си и посетете секцията Downloads

Публикувано изображение

NEWS

News from AVG Beta Team about projects and other information.

SECOND BETA OF AVG INTERNET SECURITY 2012 WITH NEW FEATURES AVAILABLE!

July 21, 2011

Here goes the second beta of AVG IS 2012! It includes more than 500 bugfixes that have been reported from our Beta testers and internal QA! Thanks everyone for helping us and reporting issues!

Additionally, we've successfully manage to add two new features in the AVG Internet Security that we would like you to test:

·         AVG Accelerator helps speeding up your Internet experience by accelerating downloads and flash videos.

·         AVG Advisor which provides assistance and recommendation in case of detected memory problems caused by long-time opened browser sessions. Based on our study every browser due to variety of reasons encounter memory leaks once the tabs a left open for a long time.

We'll be disclosing test protocols at the beginning of next week which focus on these two features in particular (if you want to give a test run to the AVG Accelerator before, go to youtube.com and open any video you like!).

For those who already installed the previous BETA version - you can get the updated version through Beta Update servers by opening AVG user interface, clicking the 'Update now' button on your left and confirming new updates to be installed.

If you haven't installed AVG 2012 Beta yet, make sure to remove all previous versions of AVG and only then get the installation file from the Downloads section. Since the product embeds Beta license number, you can go through the installation process and after reboot all should be installed correctly.

Updated set of release notes is available here, including list of known (not-yet-fixed) issues.

Please report back to us all discovered problems via Bug reports from the left menu or in the Beta forum.

Thank you for your help and support! We’re thrilled to hear from you on the new version!

Jiri @ AVG Beta Team

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

AVG представи Internet Security 2012

По-силна защита, подобрена производителност и леснота на използването. Заедно с платеният си продукт AVG представиха и новата безплатна версия, която е само за домашни потребители.

Публикувано изображение

AVG Technologies обяви излизането на AVG Internet Security 2012, последната версия на нейния водещ софтуер за интернет сигурност. Добаяйки нови технологии за защита, разширени инструменти за подобряване на производителността и ускоряване на скоростта на изтегляне на съдържанието, AVG 2012 е по-лек, по-бърз и по-ефективен.

“Леснота на използването, стойност и доверие е това, което води до пълно спокойствие за потребителите”, казва Джей Ар Смит, главен изпълнителен директор на AVG Technologies. “AVG е повече от антивирусна компания. Ние сме сигурна, задвижвана от потребителите цифрова екосистема, която помага на всички да защитават нещата, за които ги е грижа най-много. Компютрите и устройствата вече са част от дейността на всеки за работа или за забавление. В днешния свят ние не защитаваме просто машини, а цифровия живот на хората, или както ние казваме: Даваме спокойствие в един свързан свят.”

В допълнение на многослойната защита на AVG, откриваща заплахи чрез предварително зададени дефинции, евристични методи и поведенчески анализ, AVG 2012 идва с изцяло нов ускорител AVG Accelerator и съветник AVG Advisor, като допълнение на защитните технологии.

AVG Accelerator оптимизира изтеглянето на файлове и видео от определени сайтове и намалява времето за чакане, а AVG Advisor постоянно следи компютъра за проблеми и проактивно съветва потребителя за възможностите оптимизация и справяне с тях.

“AVG има около 100 милиона активни клиенти, които постоянно ни помагат да подобряваме нашите продукти. Техните предложения се анализират и изпращат в отдела ни за разработки, където се използват при създаването на нови продукти, които да отговарят на нуждите им в този свързан свят” казва Ювал Бен-Ицхак, главен технически директор на AVG Technologies. “Ние разширихме AVG Internet Security 2012 като резултата от това, че слушаме потребителите, които искат да са спокойни, да бъдат по-добре защитени и да имат по-добра производителност”.

Основни подобрения при новата версия на AVG Internet Security 2012 са:

• 50% по-малък файл за изтегляне и по-кратко време за инсталиране
  • 45% по-малко използвано дисково прстранство
  • 20% по-малко процеси и използвана памет
  • 10% по-бързо време за зареждане
Към новата версия на AVG Internet Security 2012 очаквано е включена вградената защитна стена AVG и LinkScanner, който предпазва потребителите по време на разглеждане на сайтовете в Интернет, при пазаруване и онлайн банкиране.

Да и направят още процеси и може да ми хареса и да си я инстална :D

Публикувано изображение

Ураааа има защита на фейсбоклука ще става купон. :D

Regards, cosmonaut of spacecraft - AVG :clown:

Земя вика марс, там ли сте ?

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.