Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

AVG, не е лоша програма. Има си плюсове и минуси.

• Отговори 654
  • Прегледи 96,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

horhe_97,

вземи понамали темпото на ръсене из форумите. Нищо не казваш. Даже и въпросите ти са такива, дето и да им се отговори и да не им се отговори, няма да има разлика.

А това пречи на хората, които наистина искат да намерят нещо смислено, което да им помогне

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Хорхе, ти нали си я ползвал? Би трябвало, да си разбрал, дали има силни страни, и дали има слаби. AVG за мен, не е лоша програма. Стига, да знаеш какво правиш, и къде се вреш. Няма 100 защита, освен ако не ползваш нет. :D 

Каква защита имам го казах!МБАМ,МБАЕ,Winpatrol който го разучавам,Crypto Prevent който не ми създава проблеми слава богу и AVG Internet Security!Не и знам уеб протекцията щот не подчертава в гугъл със зелено или червено резултатите!

И няма как да ти ги подчертава. :D  Бих ти казал, да посетиш темата за подпомагане на антивирусните, ама после ще станеш клиент, на момчетата от вирусния отдел. За нормален ползвател, дето не ползва кракове, и не сваля незнайни програми, AVG върши отлична работа.

И няма как да ти ги подчертава. :D  Бих ти казал, да посетиш темата за подпомагане на антивирусните, ама после ще станеш клиент, на момчетата от вирусния отдел. За нормален ползвател, дето не ползва кракове, и не сваля незнайни програми, AVG върши отлична работа.

Върши ми работа и незнам защо остава в сянката на Аваст може би и Авира.Ти с каква си?

Комодо. Кратко и ясно.

• 2 седмици по-късно...

тая антирусна е боклук, който предлага да си инсталираш друг боклук: tuneup

Редактирано от the professor (преглед на промените)

TuneUP съм го махнал.Много странно Web TuneUP?

давам и,но "мисли" и след 1-2 мин. ми изписва,че има някакъв проблем свързан с  интернета

Не е непременно инсталатора на Huavei ли е?Аз от сайта им го свалих.

Не знам какъв е инсталатора,промото е от тук :

http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

Ако я деинсталирам и я изтегля от друго място ще важи ли активационния код ???

Не знам какъв е инсталатора,промото е от тук :

http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

Ако я деинсталирам и я изтегля от друго място ще важи ли активационния код ???

Би трябвало. Но, AVG си имат приложение за деинсталация. С него я деинсталирай, и на чисто я сложи пак.

За съжаление не приема кода   :shock11:

От тук, свали деинсталатора за AVG https://lekarstvo.com/help_support.html

От тук, си свали промоцията за една година http://www.comss.info/page.php?al=AVGInternetSecurity20131year

Може. Следи руският сайт, там често пускат промоции.

Благодарско но излиза съобщение,че срокът на този лиценз е изтекъл  :mad:

А ти, кода от промоцията, кога го въвеждаш? По време на инсталацията, или след това?

AVG free е безплатна за домашно ползване. За чий .... Ви е код?

Версията за платено ползване работи добре само с легален код - иначе блокира веднага след ъпдейт...

Не препоръчвам ползването на Internet Security - стената е като на 7-цата - излишна е.

По време на инсталацията се маха отметката за протекция на Web (избира се custom install).

След 3-пъти отказване на инсталирането на TuneUP - повече не го предлага - все пак трябва да избият парите за 'безплатната' версия.

В заключение - нелоша безплатна програма за домашни потребители, които разбират английски и знаят какво е антивирусен софтуер и как да си го настроят.

За пълна деинсталация се използва tool на avg - тегли се безплатно от страницата - иска рестарт на компютъра.

Да така трябва. Значи наистина е изтекъл. Следи руският сайт, и темата с промоциите във форума. Има на Битдефендър промоция.

AVG free е безплатна за домашно ползване. За чий .... Ви е код?

Версията за платено ползване работи добре само с легален код - иначе блокира веднага след ъпдейт...

Не препоръчвам ползването на Internet Security - стената е като на 7-цата - излишна е.

По време на инсталацията се маха отметката за протекция на Web (избира се custom install).

След 3-пъти отказване на инсталирането на TuneUP - повече не го предлага - все пак трябва да избият парите за 'безплатната' версия.

В заключение - нелоша безплатна програма за домашни потребители, които разбират английски и знаят какво е антивирусен софтуер и как да си го настроят.

За пълна деинсталация се използва tool на avg - тегли се безплатно от страницата - иска рестарт на компютъра.

Става въпрос, за промоция на платената версия. ;) 

Да така трябва. Значи наистина е изтекъл. Следи руският сайт, и темата с промоциите във форума. Има на Битдефендър промоция.

Става въпрос, за промоция на платената версия. ;)

И като изтече срока на промоцията оставаме без антивирусна.

Разликата между платената и безплатната версия е в няколко неща, които стандартния потребител не ги ползва така или иначе.

Затова се тегли безплатната версия и си свирка.

Не е баш така. http://free.avg.com/eu-en/free-downloads#compare

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.