Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

AVG 2013 VERSION DESCRIPTION

============================

Product: AVG Internet Security

Version: 2013 (build 2549) beta 1

NEW FEATURES IN VERSION 2013

* Improved scanning using enhanced scanning algorithms for faster scanning.

* Improved compatibility with a detected 3rd party Firewall.

* Refined threshold for browser memory consumption.

* Boot accelerator optimizes time needed for boot up.

* Fresh and new user interface for easier navigation and better user experience.

* AVG 2013 is fully compatible with Windows 8.

FIXES & IMPROVEMENTS

====================

* Anti-Rootkit: Improved reporting of corrupted sections.

* Anti-Spam: Improved configuration of all Anti-Spam components.

* General: Alert Manager component has been removed.

* General: Update selection dialog has been removed.

* General: System Tools component has been removed.

* Setup: Driver installation logging has been extended to provide enhanced information.

* Setup: Search Shield component will not be installed by default, but only after having been selected for installation.

http://www.softexia.com/?dl_id=32

http://www.softexia.com/?dl_id=33

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 654
  • Прегледи 97,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Updated version of AVG RescueCD is now available for your evaluation. The following changes have been primarily introduced (while additional under-the-hood improvements and fixes are included as well):

• New buildroot (Kernel 3.1.4 etc.)
  • Unified user interface behavior
  • Easier user customization via arl.conf file
  • New utilities added (IPv6 ping, Unrar)
  • Improved WiFi support
  • Support for AVG 2013 Virus Vault

Product packages (ISO for CD burning software and RAR, ZIP archives for USB creation) are available in the Downloads section of this project.

Please test this new version and report back to us any issues that you experience, using the Bug reports facility. Our QA team is waiting to hear from you.

Thank you for your cooperation.

Jiri @ AVG Beta Team

Регистрация тук : https://myaccount.avg.com/eu-en/my-account-login

• 1 месец по-късно...

AVG 2013 Release Candidate version available!

http://asdasd.ru/read/2290549

• 2 седмици по-късно...

Много ми хареса на пръв поглед.Страшно леко се държи на лаптопа въпреки множеството процеси.Сканира страшно бързо и при сканиране се покачи на 7%.Да не кажа,че сканира по леко и от Nod.Страшно е олекотена.Ако и от към засичане е добре, то тогава това е моята Free програмка 2013.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, тази година се сблъсках с един проблем свързан с антивирусната ми. Първо се случи с avast antivirus мисля че беше 7.5 не съм сигурен. Ползвах я доста дълго време и не ми е правила никакви проблеми подкарвах си я и със win7 като съм го преинсталвал също съм си слагал аваста докато един ден просто ми излезе един прозорец, който ми казваше, че лиценза ми изтича до 30 дни или нещо такова. Сложих друг кей и след 2 дена пак същият прозорец ми развали настроението. Наложи се да я махна и един приятел ми предложи AVG v10.0 2011 много ми хареса и тя ми вършеше добра работа никакви проблеми не ми правеше и така около месец може би два и отново един ден изкача един прозорец и ми съобщава 30 дни... Слагах друг кей не става смених версията пак не става директно на другия ден пак си иска нов кей, а на моя приятел му върви без проблем. Предложих програмата на друг приятел и същото се случи и на него той пак е с Win7 (както и този, който ми я препоръча) и не иска изобщо да приеме новият ключ. Моля някой да помогне с каквото и да било, защото вече ми писна всеки ден да подменям ключове ))

Слагате различни версии с приятелите си, безплатните версии не искат ключове, вие слагате платените, с 30 дневни триали.

Друг вариант за разликите е при предложение за ъпгрейд към платена версия да го правите. Тогава също се активира автоматично 30 дни триал лиценз и след това иска нов ключ...

Деинсталирайте версията с която сте и в момента и иска ключ, и си сложете AVG AntiVirus Free 2013.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

За версиите не са различни теглим едни и същи иначе като сложа ключа първоначално ми пише, че изтича през 2018, но както казах после ме реже и ми казва 30 дни. По-късно ще пробвам тази дето е FREE и дано ми върши добра работа. :)) Благодаря все пак за вниманието :beer:

Пиратски лицензи, или кракнати програми бързо ги блокират, и има повече рискове, отколкото ако сте без тях.. . По- добре използвайте безплатни версии, или си ги купете.

От 2004 до 2008 смених няколко АВ програми. От 2008 съм с AVG и до момента съм абсолютно доволен. Нито един проблем до сега, да чукам на дърво :)

Има едно златно правило :) " Използвай акъла си и бъди защитен." Не си влизал там където влизат потребители не с много акъл, маняци на тема сигурност и не знаеш за какво иде реч :)

• 7 месеца по-късно...

The new avg 2014 beta is now available:

AVG 2014 VERSION DESCRIPTION

Product: AVG Internet Security

Version: 2014 (build 4016) Beta 1

NEW FEATURES

====================

*AVG File Shredder - remove files or folders permanently and securely from your harddrive. 

Simply click the corresponding option in the context menu of the selected file or folder and follow the indicated steps.

Once shredded, the files will be permanently removed from your harddrive without the option of restoring or retrieval.

KNOWN ISSUES

====================

* Setup:Re-installation over 2013 versions on Windows 8 might cause problems – it is recommended to uninstall any 2013 versions first and install 2014 BETA 1 on a clean machine

* AVG File Shredder:

•The progress bar is going up and down during the file shredding progress 

•Wrong error message wording during folder shredding if a file within the folder is open 

•After skip button during shredding procedure is pressed, a new error message is displayed

•When shredding is applied on recycle bin, wrong design and wording is used 

•Recycle Bin icon refresh to empty state suffers with high latency after shredding is done

•No confirmation message is shown once the shredding is done 

More info: h**ps://secure.avg.com

~ Removed Image - AVG runs a Closed Beta Testing Program ~

Тестването започна.

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

AVG 2014 BETA 2 is out now!

Dear Sir/Madam,

An updated BETA version of AVG 2014 is now available at theBeta portal for your testing. This version introduces another brand new feature to our flagship product. The feature is called Data Safe and allows you to create a password-protected encrypted data storage on your computer for all your important files. Data Safe is available in the Computer component of the main AVG user interface, so go and check it out! 

The installation packages are available in the Projects section of our Beta portal. However if you already have the previous 2014 BETA version installed, you will receive the latest version viaUpdate, so you can let the update mechanism do the work. Don't forget to take a look at our test protocols, guiding you through the testing of our new features and containing useful information in case you are installing the BETA for the first time. 

We have also prepared an AVG 2014 Beta questionnaire, related to the new version and its features. Make sure to complete this by the end of this Beta test. The earlier we hear from you, the better!

Should you experience an issue, report it back to us via Bug reports form. For any questions about the new version or Beta program, please use the public Beta forum.

And last but not least, participate actively on our Beta journey towards AVG 2014, the contest for an iPad Retina and a bunch of Amazon.com vouchers!*is still running!

Thank you for your support and enjoy the testing. 

Michal @ AVG Beta team

Нова бета с нови функции.

Абсолютно ненужен модул!Абе що оставам с впечатлението, че в последно време все са в ролята на догонващи?Преди години като че ли не беше така.Ся вместо да подобрят детекцията си,те продължават да тъпчат програмата с напълно ненужни сопред мен модули! :mad:

• 1 година по-късно...

Новата АВГ 2015 вече с клоуд модул, още по лека и с подобрен детект.

За повече подробности http://www.comss.ru/page.php?id=2200

Може и така !

782031.png

Като на редовен клиент от 15 години - безплатно ! :)

Не "реже глави" без да пита , като Касперски примерно.

И не пищи постоянно като ощипана девица.

Нямам други оплаквания !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Може и така !

782031.png

Като на редовен клиент от 15 години - безплатно ! :)

Не "реже глави" без да пита , като Касперски примерно.

И не пищи постоянно като ощипана девица.

Нямам други оплаквания !

Тоя облачен модул, как работи? Автоматично май, праща файлове при сканиране, или се бъркам? И как може да изпратиш файл, ако е пропуснат от програмата?

П.П Гледам, че руснаците препоръчвт тази програма http://www.comss.ru/page.php?id=338, като допълнение на AVG. Ама предполагам става въпрос за безплатната версия.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Не. Ако си беше направил труда, да погледнеш сайта им. :D 

Има ли HIPS AVG Internet Security?

Нали уж си я ползвал защо питаш?

Чудесно забутана някъде настройка и хората не я пипат щот не са я открили.А това се полакомиш го сложиш и проблеми.Ма напишете го заключва екзетата не може нищо да инсталирате и деинсталирате!В AVG не го намерих това.Е кат го има в пакетите за къв чеп ми е това новоизлюпено.Гледам в Winpatrol го има.Слагайте си ги.Егати защитата да се заключа.

Ей в никой сериозен форум не се препоръчват Комодо и Кихчо!Само тук!Щеше да е тъжно ако не беше жалко!

Твоят интелект и познания ме ...поразяват...и вярно...щеше да е смешно...ако не беше тъжно...

Приключих с опитите....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.