Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

Featured Replies

До колкото виждам само ти си на това мнение.Няма лошо,но аз съм далеч от тази констатация.Само стената няма как да те опази,разчиташ на това какво ще разрешиш и какво не,ами ако не знаеш,че е заплаха какво правим?Кое ще натиснеш,да разреши или блокира в случая? До къде опираме пак,до дефиниции.

До сега не ме е питала за нищо стената защото е на параноични настройки и директно блокира без да ме известява.За потвърждение може да предоставиш линк на атакуващ сайт.

mihnev_sz

По принцип,същността на работа на защитните стени е да следят портовете и връзките към системата,за останалото си има така наречените Antivirus software

За другите стени не знам но как ще се инжектира вирус ако не може да си създаде или изсползва библиотеки,стартира ехе и няма достъп до регистрите всичко се следи изсключения няма за никого.Дори не може да се добере до оперативната памет камо ли до твърдия диск.

Публикувано изображение

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

• Отговори 654
  • Прегледи 96,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абсолютно е така! Трябва хората да спрат само да критикуват ами и да помагат на антивирусните компании. С ето такива, като TNN мрънкала - Ама това за какво не го засича, ама това е еди какво си, ама това не е такова, ама мен ме атакуват през 37 секунди.... до никъде няма да я докараме. Всеки ден става все по-лошо и никой нищо не прави по въпроса, а чака една малка бройка от хора в една сграда да направи всичко възможно, за да ги защити и недай си Боже да стане нещо и вдигат шум до небесата.

Истината е: Искате ли да Ви помага антивирусната, помагайте и Вие, ако не искате ли спасявайте се, както намерите за добре.

Fixer, така и не разбрах какво искаш да ми кажеш.... AVG Detects 92%, Nod 32 Detects 32%....Изключително висока германска оценка за AVG ! http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/ Бившият статистически лидер защо напоследък го класират все около последните места ? Нали уж им помагаш... Руснаци и германци едва ли са се "наговорили" за тези неща - аз също съм съгласен с тях - сега Nod 32 е незадоволително справящ се продукт.""Всеки ден става все по-лошо и никой нищо не прави по въпроса"" - това е напълно погрешно мнение за цялостната действителност-до такива изводи могат да стигат ползващите ESET ! Сякаш програмата им ти влияе негативно.Виж Tanganika - дори без антивирус е доволен и е оптимист. Защо не пробваш AVG - ще си създадеш нова представа, а до неотдавна Чехословакия бе една държава... На теб явно още доста време ти е нужно. Намирам го за нормално. Поздрави

Истината е: Искате ли да Ви помага антивирусната, помагайте и Вие, ако не искате ли спасявайте се, както намерите за добре.

Напоследък все повече се убеждавам,че"Мъдростта не идва с годините,а с грешките които правим" :yanim: Прав си Фиксер :clap:

За да получим нещо хубаво трябва дадем от себе си най доброто :wors:

Fixer, така и не разбрах какво искаш да ми кажеш.... AVG Detects 92%, Nod 32 Detects 32%....Изключително висока германска оценка за AVG ! http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/ Бившият статистически лидер защо напоследък го класират все около последните места ? Нали уж им помагаш... Руснаци и германци едва ли са се "наговорили" за тези неща - аз също съм съгласен с тях - сега Nod 32 е незадоволително справящ се продукт.""Всеки ден става все по-лошо и никой нищо не прави по въпроса"" - това е напълно погрешно мнение за цялостната действителност-до такива изводи могат да стигат ползващите ESET ! Сякаш програмата им ти влияе негативно.Виж Tanganika - дори без антивирус е доволен и е оптимист. Защо не пробваш AVG - ще си създадеш нова представа, а до неотдавна Чехословакия бе една държава... На теб явно още доста време ти е нужно. Намирам го за нормално. Поздрави

Виж "пич": Вярно е, че има една приказка "По-добре жив параноик, отколкото мъртъв оптимист", обаче това твоето си е болест майна.

Искам да ти кажа, че трябва по-малко да мрънкаш и повече да наблегнеш на изпращането на съмнителни файлове за анализ до антивирусна лаборатория по твой избор, така наистина ще помогнеш, нещо което навярно до сега не си правил. Нека ти кажа, че хич не ми пука за твоите статистики. Днеска проверих 20 файла, 10 варианта на един непознат на твоя интелект вирус Koobface. NOD32 го засече без грешка, където се бяха изложили доста антивирусни програми. Тествах е на новото rogue Antivirus 2010, евристиките го засякоха, пробвах го на 5 троянски коня, различни вариант - всичките засечени. Кажи ми как да ми пука за твоето мнение?! Някой би ти предложил да се самоубиеш, но аз ще ти предложа да се самообесиш на върха на Емпайър Стейт Билдинг, мисля че CNN ще натрупат рейтинг, определено веднъж ще се окажеш полезен. Хайде бе... не ставало по-лошо. А този Conficker е нещо приятно за обществото червейче, което забавлява с вицове. Обаче има една подробност, че точно тук NOD32 точно с едно обновление на ядрото и 1-2 дефиниции си го налапва, като на закуска, докато другите се трепят от дефиниции или пък разчитат на въпросите на Comodo. Вземи малко да наблегнеш на IT Security News "пич", защото яко ти куца информацията за ставащото със софтуера и всичко останало. Аз да ползвам AVG? Я обърни внимание на информацията ми в профила, за да разбереш с кой си пишеш! Така е, напоследък нямам толкова време да ти чета простотиите, но затова хората са предвидили по-дълги ваканции, защото отнема време да се успокоиш, след като се изнервиш доста стабилно, но какво ти обяснявам това е непознато за теб ти не се изнервяш, ти изнервяш.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Fixer, не е ли време вече да осъзнаеш - бъркаш темата за AVG с някой от форумите на ESET, където възхваляванията нямат свършване...Стой си там - може и никой да не забележи "опитите за умозаключения" на 15-годишно дете...Щом не ти се пробва чешката програма просто не пиши в темата тук. """ Искам да ти кажа, че трябва"""- мислиш ли, че някои от нас изобщо се интересуват от мнението ти сега- очаквам след 4-5 години да си научил доста повече...Тогава ще си по-обективен. Поздрави

Благодаря! Аз обнових до 8.5 бета билд266 и онова antiivirus вече си е anti-virus Публикувано изображение .Със същия промоционален лиценз съм(до 2018 година).

Надявам се, няма проблем да се обнови и на закупен лиценз?

@ bsd.bg:Може ли да се изтегли от нерегистриран на сайта за бета-тест Тестовата версия? Приятели ме молят да им я кача на сървър откъдето да си я дръпнат...не смятам че е редно.

AVG internet security 8.5 beta

avg interent security 8.5 beta(login needed)

Редактирано от манол (преглед на промените)

В момента съм с AVG 8.0 и ъпдейтите ми се правят на интересни и неиска да се ъпдейтне антивирусната. Един пич ми каза да инстална това: avg_ipw_stf_all_85_266a1425.exe

Трябва ли да махам тая антивурсна или това да го инсталвам направо,с която съм си сега?

Като го инсталирам след това ?

Благодаря! Аз обнових до 8.5 бета билд266 и онова antiivirus вече си е anti-virus Публикувано изображение .Със същия промоционален лиценз съм(до 2018 година).

Надявам се, няма проблем да се обнови и на закупен лиценз?

@ bsd.bg:Може ли да се изтегли от нерегистриран на сайта за бета-тест Тестовата версия? Приятели ме молят да им я кача на сървър откъдето да си я дръпнат...не смятам че е редно.

AVG internet security 8.5 beta

avg interent security 8.5 beta(login needed)

Качвайте на приятелите AVG Internet Security 8.5 бета и не се притеснявайте.

За лиценза до 2018 трябва да се притеснявате, защото AVG откриват кои са нелегалните лицензи и ги блокират често. Преди да ги блокират обаче, ги насочват към сървъри, където се хостват осъвременяванията за безплатната версия. Така в даден момент е възможно да не получите осъвременяванията си, ако сървърите AVG Free са претоварени.

Успех!

В момента съм с AVG 8.0 и ъпдейтите ми се правят на интересни и неиска да се ъпдейтне антивирусната. Един пич ми каза да инстална това: avg_ipw_stf_all_85_266a1425.exe

Трябва ли да махам тая антивурсна или това да го инсталвам направо,с която съм си сега?

Като го инсталирам след това ?

Ако и вие сте с нелегален лиценз, прочетете предния ми отговор до Манол.

Редактирано от www.bsd.bg (преглед на промените)

Качвайте на приятелите AVG Internet Security 8.5 бета и не се притеснявайте.

За лиценза до 2018 трябва да се притеснявате, защото AVG откриват кои са нелегалните лицензи и ги блокират често. Преди да ги блокират обаче, ги насочват към сървъри, където се хостват осъвременяванията за безплатната версия. Така в даден момент в възможно да не не получите осъвременяванията си, ако сървърите AVG Free са претоварени.

Успех!

Ако и вие сте с нелегален лиценз, прочетете предния ми отговор до Манол.

И това какво ще рече недей да го инсталваш :@

Ще я спират ли тази промоция Тука от тема във форума я научих и сигурно много хора го ползват - пише,че са 145000.

Както и да е сега съм на едномесечен трайъл и като изтече ще сложа лицеза и пак ще си стане само антивирус.

Обаче преди половин час след рестарт на компютъра Windows security alerts изплю,че съм нямал нито антивирус,нито защитна стена.В момента съм с трайъл на 8.5 интернет секюрити и във overview на програмата всичките 12 компонента са активни...ама Уиндоус с право ли пищи?

Редактирано от манол (преглед на промените)

Ще я спират ли тази промоция Тука от тема във форума я научих и сигурно много хора го ползват - пише,че са 145000.

Както и да е сега съм на едномесечен трайъл и като изтече ще сложа лицеза и пак ще си стане само антивирус.

Обаче преди половин час след рестарт на компютъра Windows security alerts изплю,че съм нямал нито антивирус,нито защитна стена.В момента съм с трайъл на 8.5 интернет секюрити и във overview на програмата всичките 12 компонента са активни...ама Уиндоус с право ли пищи?

Това не е промоция на AVG, а нелегално генериран лиценз. AVG блокират такива лицензи скоро след като се появят в базата им данни, тъй като могат да ги разпознават. Не разчитайте на подобни "промоции"!

Бета версията на AVG Internet Securirty 8.5 работи с номера, който е даден в http://beta.avg.com (след регистрация).

Номерът, който сте поставил е за AVG Anti-Virus, а не за AVG Internet Security. По тази причина посочените компоненти, които са част от пакета за Интернет сигурност, няма да работят.

Редактирано от www.bsd.bg (преглед на промените)

На мен всичко ми се оправи ... вече мога да си тегля ъпдейтите без да инсталирам този файл :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, това с update-ите на AVG е дело мисля на Update Menagera на Windows. На мойта мома антивирусната правеше некви щуротии. При стартиране появява се и изчезва. След многобройни опити с нормална деинсталация, опитах и деинсталиране, инсталирайки нова свалена версия, пробвах и със деинсталатори. Свършва инсталацията, но изписва, че има грешка и може и да не се е инсталирало, както трябва. Гениална мисъл ме осени и видях каква е грешката и се оказа, че е на Windows Update-a. Пишеше да позволявам некви глупости в IE, но нищо не ме пускаше да правя. Някой да има идея какво мога да понаправя?

Здравейте, това с update-ите на AVG е дело мисля на Update Menagera на Windows. На мойта мома антивирусната правеше некви щуротии. При стартиране появява се и изчезва. След многобройни опити с нормална деинсталация, опитах и деинсталиране, инсталирайки нова свалена версия, пробвах и със деинсталатори. Свършва инсталацията, но изписва, че има грешка и може и да не се е инсталирало, както трябва. Гениална мисъл ме осени и видях каква е грешката и се оказа, че е на Windows Update-a. Пишеше да позволявам некви глупости в IE, но нищо не ме пускаше да правя. Някой да има идея какво мога да понаправя?

Използвай специализирания инструмент за премахване : AVG Remover запиши го на дектопа и го стартирай, изчакай да си свърши работата.След което, ще ти поиска рестарт на системата и тогава инсталирай актуалната за момента,предполагам,че ще е безплатния вариант: AVG Anti-Virus Free 8.0 Build 237a1428

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Използвай специализирания инструмент за премахване : AVG Remover запиши го на дектопа и го стартирай.След което ще ти поиска рестарт на системата и тогава инсталирай актуалната за момента,предполагам,че ще е безплатния вариант: AVG Anti-Virus Free 8.0 Build 237a1428

Това беше едно от първите неща, които направих. При инсталиране ми изписваше, че са намерени грешки и да рестартирам. След рестарта ми излизаше досадното съобщение, че компа може да е незащитен и че антивирусната може и да не работи. Почти съм сигурен, че проблема в Update-ването на Windows. Да не са почнали пак неква акция за валидиране на копие и с актуализацията де свалила пак некви глупости? Накара ме да активирам в IE/Internet Options/Security/Level нз кво и после нещо си user persistence. Не стана. После в Аминистративни инструменти некви работи пак, от които нито една не ми се стартираше. Това са грешките, които ми дава 0x8007041d, 0x80070005.

Редактирано от deyan4 (преглед на промените)

Не стана. После в Аминистративни инструменти некви работи пак, от които нито една не ми се стартираше. Това са грешките, които ми дава 0x8007041d, 0x80070005.

Не ти е лицензиран Windows,нямаш достъп до Windows Update , за целта трябва да изтеглиш и стартираш Windows Genuine Advantage Validation ,след като се установи, че е легитимен,ще можеш да обновяваш.

Здравейте, това с update-ите на AVG е дело мисля на Update Menagera на Windows.

Няма никаква връзка!

Не ти е лицензиран Windows,нямаш достъп до Windows Update , за целта трябва да изтеглиш и стартираш Windows Genuine Advantage Validation ,след като се установи, че е легитимен,ще можеш да обновяваш.

Няма никаква връзка!

Дано да е това. Въпреки че не виждам връзката между Update-a на Уина и актуализацията на AVG. Благодаря все пак.

Провери дали ти е стартирана услугата Windows Installer :

Start => Run => Services.msc намери и стартирай услугата Windows Installer с двоен клик и от падащото меню избираш Manual потвърждаваш, след което рестартираш системата за да влязат настройките.

Почисти системата: Start - > Run -> cleanmgr.exe и избираш дяла където е инсталиран Windows ,потвърждаваш и изчакваш да завърши сканирането,потвърждаваш да ги премахне.

След това стартираш инструмента за премахване на AVG на който ти дадох линк за изтеглянето по-горе,понеже може де-инсталатора на самото AVG да е повреден.

========================================

Преди броени минути излезе дългоочакваната 8.5

Публикувано изображениеAVG Anti-Virus Free Edition 8.5

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Ползвах AVG 7.5. Ъпдейтвах я и инсталирах AVG Free 8.5. По невнимание съм сложил нийдерландски език, вместо английски. Бихте ли ми казали, как мога да поправя грешката си? Благодаря Ви предварително!

Редактирано от janek77 (преглед на промените)

След днескашно обновяване на авг антивирус ми искаше рестарт и след рестарта вижте какво стана http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0...f053d5/avg_bug/

Как да го оправя това нещто? :top secret:

Ползвах AVG 7.5. Ъпдейтвах я и инсталирах AVG Free 8.5. По невнимание съм сложил нийдерландски език, вместо английски. Бихте ли ми казали, как мога да поправя грешката си? Благодаря Ви предварително!

Ползвах AVG 7.5. Ъпдейтвах я и инсталирах AVG Free 8.5. По невнимание съм сложил нийдерландски език, вместо английски. Бихте ли ми казали, как мога да поправя грешката си?

Благодаря Ви предварително!

Деинсталирай твоя AVG и си изтегли предпочитания от теб от:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=432...p;highlight=avg

http://www.kaldata.com/comments.php?id=432...p;highlight=avg

Понеже ми затворихте темата пускам си тук въпроса . Отчет от HiJackThis не мога да ви дам , защото ми е повредена програмата и ми вади грешка, дори след преинсталиране.

Аз съм от година и нещо с AVG със стена и съм доволна общо взето, НО минава време и компа ми става ужасно бавен, забива, губя връзка с интернет . Антивирусната нищо не открива, ОБАЧЕ ако я деинсталирам и я инсталирам отново и ми вади това:

"Scan ""Scan whole computer"" was finished."

"Infections found:";"0"

"Infected objects removed or healed";"0"

"Not removed or healed.";"0"

"Spyware found:";"0"

"Spyware removed:";"0"

"Not removed:";"0"

"Warnings count:";"190"

"Information count:";"0"

"Scan started:";"14 Февруари 2009 г., 08:51:28"

"Total object scanned:";"312471"

"Time needed:";"1 minute(s) 39 second(s) "

"Errors encountered:";"0"

"Warnings"

"File";"Infection";"Result"

"HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{C7310572-AC80-11D1-8DF3-00C04FB6EF4F}\InprocServer32\\";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{00000001-C003-4A2F-9142-7CB1D78DE6C1}";"Found Adware.InternetOptimizer";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{00000049-8F91-4D9C-9573-F016E7626484}";"Found Adware.Isearch";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{00110011-4B0B-44D5-9718-90C88817369B}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{002AF282-E42D-4B51-9F70-F1570C02FAAD}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{00C9C6A4-1889-46BC-B73A-F4DDCC042735}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{00DBDAC8-4691-4797-8E6A-7C6AB89BC441}";"Found Downloader.ConHook.l";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{01E69986-A054-4C52-ABE8-EF63DF1C5211}";"Found Adware.CramToolbar";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{01EB5130-FC0C-4d75-B9CE-4801B1B854F5}";"Found Adware.Begin2Search";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{037CE595-57CB-4EB5-9775-97BC112F3BB3}";"Found Trojan.Bomka";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{06EECACB-F7C6-4ab9-B6AE-2DC4ED4588BB}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{086AE192-23A6-48D6-96EC-715F53797E85}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{08A312BB-5409-49FC-9347-54BB7D069AC6}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0A51FD8D-6835-4212-B796-AFC24F4D108A}";"Found Adware.CreatrixMedia";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0B9B7B2E-30E3-4C5D-AD2C-C38724979B4B}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0CB66BA8-5E1F-4963-93D1-E1D6B78FE9A2}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0D045BAA-4BD3-4C94-BE8B-21536BD6BD9F}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0D4C7057-EAD2-44C6-AD18-9092905F28F1}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{0EDC6C20-A31C-11DB-8AB9-0800200C9A66}";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{11111111-2222-3333-4444-555555555555}";"Found Adware.Casino";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{11904CE8-632A-4856-A7CC-00B33FE71BD8}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{11A4CA8C-A8B9-49c2-A6D3-3F64C9EEBAE6}";"Found Adware.Shorty";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{13146842-6251-5625-3072-548536364311}";"Found Logger.Goldun.an";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{13589181-4F0D-4553-B9F8-B4B72172C139}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{150FA160-130D-451F-B863-B655061432BA}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{16DF666F-BA95-4F41-B396-1381C2BA66F4}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{17DA0C9E-4A27-4ac5-BB75-5D24B8CDB972}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{18F57D30-EF36-4C0E-9343-7BFA6DF79B4A}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{192C5B4A-3EFD-40C7-9F99-C472DEB8EFC0}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{1C78AB3F-A857-482E-80C0-3A1E5238A565}";"Found Adware.Isearch";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{1CA480CD-C0E5-4548-874E-B85B17905B3A}";"Found Trojan.Zlob.f";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{1E6CE4CD-161B-4847-B8BF-E2EF72299D69}";"Found Logger.Sters";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{1F48AA48-C53A-4E21-85E7-AC7CC6B5FFB2}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{22DFEAE8-9AD2-4FC6-9CBA-A6566CA3B6EB}";"Found Adware.Begin2search";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2305D8B7-B649-4C65-BA03-4C8B05213E1A}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2353FCBC-012D-487B-8BF3-865C0929FBEB}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2513A321-CB50-4C5F-91C5-80342AFACFB1}";"Found Adware.TitanShieldAntispyware";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{25E1A054-1262-459F-9F14-BF06148F4253}";"Found Trojan.Bomka";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{27A7FB75-FB40-4f94-BCF6-4945BCC8BAAF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{28DFFB3C-A6C2-481B-B8D7-AD205DECBA6E}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2A7372BA-656A-409A-B76D-F2B2B2DC6B1F}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2D38A51A-23C9-48a1-A33C-48675AA2B494}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2E246FAE-8420-11D9-870D-000C2917DE7F}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{2E9CAFF6-30C7-4208-8807-E79D4EC6F806}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3050F4D8-6D62-11CE-AF61-013309406392}";"Found Trojan.BindFil.g";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3050F4D8-6D62-11CE-AF61-E13309406392}";"Found Trojan.ZMark.a";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{31615D5C-5126-448A-818A-A7CDFEE85A9B}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{325338F0-AED0-45f6-A0DA-B5B09E6A07ED}";"Found Adware.SavingsHound";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{366B2151-E1C7-44a3-86A3-E5686C2A3D2F}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{39C78B50-7E98-4aa0-B007-D83114EA6E0F}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{39D3264A-0031-49DB-860D-37647ACCB78A}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{39F25B12-74FF-4079-A51F-1D70F5B08B84}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3AAC4C68-AFC8-11DB-80EF-8AF955D89593}";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3BF1F86F-B1A8-489B-8D8B-43781D51411F}";"Found Hijacker.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3E9B951E-6F72-431B-82CF-4A9FBF2F53BC}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3EBDDEDC-85D1-462F-B875-F013A8EA7B8D}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{3FE36807-69ED-45D1-B9BE-85C0E3F75B6A}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4136C3F6-7636-49bf-A122-D4DA53B1ADDF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4145B998-6511-46de-A873-FD1DBD053164}";"Found Adware.SurfComp";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{41ED67C9-2734-4094-AD92-32F9EFEB5CC7}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{426F81A5-0B8C-4948-8115-11606FD3F389}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{429E4B60-3CEC-43C3-A53B-501C25F7F5FD}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{44240BB5-BD7D-4D49-A1AA-8AB0F3D3CB44}";"Found Trojan.Small.anm";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4734044C-7427-43D8-ADBE-DF942E52BEF2}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4A85F02A-CCD3-4E96-9BB1-7ACE7D0B9C23}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4AA870AC-8427-42a4-B92E-ECD956197489}";"Found Adware.BetterInternet";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4DA4616D-7E6E-4FD9-A2D5-B6C535733E22}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{4E7BD74F-2B8D-469E-C1F2-F063A09BB32A}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{5054F860-748D-4840-B7B4-DDDB428421AF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{5240864B-FDFE-4563-3514-463926792311}";"Found Logger.Goldun.ac";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{52B1DFC7-AAFC-4362-B103-868B0683C697}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{56262124-6251-5625-3072-548536364311}";"Found Logger.Goldun.aa";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{5753791B-F607-48CA-814E-91C14D081F9E}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{5EB7CB50-E375-4718-B4C0-9AD12EFA2F84}";"Found Downloader.Agent.rs";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{5FCA4D4F-CBDD-4263-3814-463926792311}";"Found Logger.Goldun.ae";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{61468245-A343-CF27-3452-44DF4679BDF1}";"Found Trojan.Goldun.v";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{62457936-6381-6170-3572-468926792311}";"Found Logger.Goldun.ed";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{65194BCE-CBDD-4263-3814-463926792311}";"Found Logger.Goldun.h";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{659E147E-BD03-4605-988C-AA6D7EA497CA}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{65E9801C-0472-47F9-85A0-8442D47A82B0}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{67982BB7-0F95-44C5-92DC-E3AF3DC19D6D}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6DA975EA-CBB4-411B-97C0-DB0A892BF2C1}";"Found Trojan.Agent.dq";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6DD0BC06-4719-4BA3-BEBC-FBAE6A448152}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6E28339B-7A2A-47B6-AEB2-46BA53782373}";"Found Trojan.Wayphisher";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6E28339B-7A2A-47B6-AEB2-46BA53782375}";"Found Trojan.Wayphisher";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6E28339B-7A2A-47B6-AEB2-46BA53782378}";"Found Trojan.Wayphisher";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6E2CE423-B3F7-4DCC-ACF3-8671CC20BFCF}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6EEB621D-02F7-4EE6-B889-C6218BFCFEA8}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6F3F8C08-2506-4CD0-B1A9-E4A83383CBBB}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{6F71C05E-6C91-4A3A-9146-9C19DA2E4CCE}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{724510C3-F3C8-4FB7-879A-D99F29008A2F}";"Found Hijacker.SpyAxe";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7507739F-BC2E-4DC3-B233-816783C25DC9}";"Found Downloader.Delf";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7697DB96-5DA3-44F2-BC97-AD35E5F4CEDC}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{780916B6-00F4-484C-8AF7-A69CEAE0736B}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{78653A3E-A63F-42A9-A6FE-7524F4058767}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{79A002FB-C126-462D-B4A7-81D6B42D1666}";"Found Adware.DirectIP";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{79A576C4-B7A9-47EC-B57C-2CE5CA6ECC6A}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7A1693A1-AFAF-4F1E-9B05-EEC38A85FBF3}";"Found Trojan.Kolweb.b";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7A1A109F-58B3-414B-9829-5F4D9BE5FEDE}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7BF451AC-2010-4804-B256-DB2F0A8D9EB6}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7E093FD0-5372-4FD5-9C7B-875668B4CDB2}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{7FC91C90-8256-4868-B4B1-DACDDC9A4546}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{80D484FE-0AA1-4D80-9FF2-5B196084E051}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{811ABD55-9D94-4892-AB46-11D7DA29B8AE}";"Found Downloader.Small.ain";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{826B2228-BC09-49F2-B5F8-42CE26B1B712}";"Found Downloader.Delf";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{827DC836-DD9F-4A68-A602-5812EB50A834}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{8333C319-0669-4893-A418-F56D9249FCA6}";"Found Adware.TitanShieldAntispyware";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{83A5F7B7-DC75-44CE-9195-264F41709FA9}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{84695FD5-A8A8-11D8-978E-005022E14DE2}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{85597C9D-3994-4B7F-8CE3-515E632297A1}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{86059629-45EE-4AA6-A994-672B68AC8B44}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{87185E78-A61B-4DB3-965A-3235BBD7A622}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{873EB32D-AE1A-4183-89BD-45A77F761BE4}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{88C9975E-3995-4C53-BB17-B893F278049A}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{88CC91DE-5930-45AD-9E04-6B1233609FEA}";"Found Adware.Appoli";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{88D758A3-D33B-45FD-91E3-67749B4057FA}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{88DE3E1B-3D01-4032-9BAE-FD1994A3D7B8}";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{8B309141-83A9-4C92-BCBE-2ADA24058DF0}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{8DBF02DA-4360-4A7E-BEA1-347B87816327}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{8E13DDE1-E013-47ec-9C4C-27C2F78BDD26}";"Found Trojan.Conhook.c";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{9068A414-3AF9-4F79-AF1C-E6EA415BAF52}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{9148C6A5-5F1A-41EC-B3C2-883FA9F2CBAC}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{93C6313C-9DB4-4694-8BD0-E378C573A9AD}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{9ADE0443-2AB2-4B23-A3F8-AC520773DE12}";"Found Adware.Begin2Search";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{9C691A33-7DDA-4C2F-BE4C-C176083F35CF}";"Found Adware.TitanShieldAntispyware";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{9E69A5DE-24D3-4D3B-8117-5B60439EBFC2}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{A5845A98-EBDA-4670-9DE6-5201C506E741}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{A6F42CAD-2559-48DF-AF30-89E480AF5DFA}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{A708A39C-8DA7-4e36-B3B0-0A1FFAFD4B6D}";"Found Trojan.KillAV.e";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{A708A39C-8DA7-4e36-B3B0-0A1FFAFD4BCD}";"Found Trojan.KillAV.e";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{A717DBE3-D78D-4aa7-BDCF-2CC06B36371B}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{AC9382D7-F0ED-4350-B7A7-4A383A1A93B0}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{AD42064F-2C53-CB42-1263-6A7F24C2B819}";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{AE21A223-C4CA-43D7-9764-4FC6DF529F4D}";"Found Adware.7000n";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{AF43C96A-216D-7D7A-AF61-0018C6061DD0}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{AF7FCAFB-9FDB-4F5E-BAC6-68BDEE61D6C6}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{B313D637-F405-4052-AC37-E2119AB3C8F8}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{B49DA3DF-E569-423d-BDEA-8F89128E8107}";"Found Trojan.Foron";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{B53455DB-5527-4041-AC41-F86E6947AA47}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{B72549CE-5644-4116-B8A4-A2B042321EC4}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{B8B55274-0F9A-41E5-9067-A3539BD9E860}";"Found Trojan.Agent.dj";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{BBBE1C1A-89F7-4AF6-ABD1-F8FBCFA47408}";"Found Adware.Able2know";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{BEF178EB-79D6-4BFA-8213-6FB8EA4769C8}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{BF1CED2C-4B3F-4079-A330-864EDA5A4CFF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{C1FE7C8F-043A-4FAC-AB62-2CC56F7482B1}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{C370527A-24A7-4583-BE01-72E59000EB17}";"Found Adware.AFAEnhance";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{C3A64E2B-748B-4CA4-B20C-8C2817E12A6F}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{C75A33FE-50C7-4F0F-81B0-6EB2272022CB}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{C95FE080-8F5D-11D2-A20B-00AA003C157A}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{CBE0D59D-F985-4AC6-8826-FEE957065D42}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{CE70731D-F28D-4D81-9D61-C8EE60378401}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{CE7C3CF0-4B15-11D1-0BED-709549C10020}";"Found Hijacker.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{CF021F40-3E14-23A5-CBA2-717765721306}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{D1AC752E-883F-4ED8-8828-B618C3A72152}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{D4D5C535-BA95-4327-870D-A33826FDD17A}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{D5EFDB0E-4F51-414F-B740-54A5C87A8957}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{D9E5F993-FAEC-45B1-84F4-78A5BF27ED89}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{DDDC947A-43F1-446A-A257-632F3ABDC212}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{DE23A040-D6AA-43ca-9B86-D9BE3DAA6FE7}";"Found Trojan.KillAV.F";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E14DCE67-8FB7-4721-8149-179BAA4D792C}";"Found Trojan.Ciadoor.m";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E2B2B5A1-B48C-4886-A318-723916A01024}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E2DDF680-9905-4DEE-8C64-0A5DE7FE133C}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E694E3DC-723F-40C7-87FE-6FFC222AD122}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E6D5237D-A6C7-4C83-A67F-F9F15586FA62}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E730189A-9973-4121-B046-AD1C161EC3AF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E7AFFF2A-1B57-49C7-BF6B-E5123394C970}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E8EDB60C-951E-4130-93DC-FAF1AD25F8E7}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E99D4D0C-EB54-46AF-B62A-3AA1F31D53E5}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{E9CCF15D-4C68-4B5A-9E9A-8E12E4BD39BD}";"Found Hijacker.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EA32FB3B-21C9-42cc-B8EF-01A9B28EDB0D}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EA806E03-A6B1-205A-117C-013309406392}";"Found Trojan.Singu.s";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EB1CE8AA-7F27-45D3-BA59-37AFBFB4437F}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EC83B900-B33A-D316-EF7D-013309406392}";"Found Trojan.Stoped.b";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EDBF1BC8-39AB-48EB-A0A9-C75078EB7C8E}";"Found Adware.SpyAxe";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{EE02B99B-1D55-48bc-B8DB-649A42CE45F6}";"Found Adware.CreatrixMedia";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{F007E221-018D-4baf-924A-B0E9092F3853}";"Found Adware.CreatrixMedia";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{F5BDC469-1EC5-4193-824B-2E209993D183}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{F74B358E-6979-40a9-96CD-636C80B87AFF}";"Found Trojan.BankAsh.g";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{F7D40011-29BB-43EB-9C97-875CE89E9E36}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FA1A6CC3-BE63-4f7c-A455-417D35A67DA6}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FBD49452-69E0-4837-91FA-9227A6DD1A83}";"Found Adware.Vundo";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FC148228-87E1-4D00-AC06-58DCAA52A4D1}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FCADDC14-BD46-408A-9842-CDBE1C6D37EB}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FD9BC004-8331-4457-B830-4759FF704C22}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FDC47F1A-61E1-4AC5-89CA-6B95644953AE}";"Found Adware.Virtumonde";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FE6A3E85-0F6C-49AD-8843-68FF44E7EEA9}";"Found Adware.SecureServicePack";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FF1BF4C7-4E08-4A28-A43F-9D60A9F7A880}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FFD2825E-0785-40C5-9A41-518F53A8261F}";"Found Adware.TitanShieldAntispyware";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\ActiveX Compatibility\{FFFFFFFF-FFFF-FFFF-FFFF-FFFFFFFFFFFF}";"Found Adware.Generic";"Moved to Virus Vault"

"HKLM\SOFTWARE\SPeeQ\AbsoluteHTTP";"Found Adware.RogueSuspect";"Moved to Virus Vault"

Файлове на вируси не открива, само ключове в регистрите. Лошото е че след като ги изчисти и на другия ден пак са там и не ги открива. За да ги открие трябва да я деинсталирам и да я инсталирам отново и тогава ги открива отново . Сега са 190 парчета, а миналата година ми откриваше по 24000 заразени ключа. Никоя друга антивирусна не го намира това, но явно не е безобидно защото като ги изчистя и компа ми върви като пушка.

Някой има ли идея какво става, след като не се открива нито един файл на вирус. Мислила съм си че някоя от другите програми ги стартира, имам си май и хакерче - любимче , но искам мнения !

Благодаря на тези които ще ми обърнат адекватно внимание на проблема .

1. Изтеглете ComboFix

2. Запазете го на десктопа

3. Влезте в Start -> Run... и въведете следната команда последвана от OK:

"%userprofile%\desktop\combofix.exe" /killall

4. След, като програмата приключи ще Ви се отвори Notepad, копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си пост в темата: Помощ при откриване и премахване на вируси, троянски коне и др., част 2

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам проблес с антивирусната на Windows исползвам AVG но когато дърпах 1 file от интернет ми се актовира Windows Anti Virus Protection при което започна да ми исписва Warning! you heve security Problem! върху червена точка с Х също така ми отваря Internet Explorer качила съм снимка ако мога да ви улесня Публикувано изображение

post-163977-1239465874_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.