Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Ами при мен и след 2 принудителни ъпдейта (не знам колко са били автоматичните) съобщенията продължават непрекъснато, но поне сега съм спокоен, че проблемът не е само при мен, надявам се скоро руснаците да оправят нещата.

399027W.jpg

Предполагам НЕ е от Руснаците или Програмата. F-Secure Client Security засича това сега най вероятно ще се намерят хора,които да плюят по програмата.Дали биха си помислили...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

http://www.nigma.ru/index.php?s=Trojan.JS....=1&lang=all То си е сериозна вирусна атака - в подобни случаи много програми променят поведение и функционалност. Дано съм Ви съдействал поне отчасти - при разходката си отчитам стабилно поведение на Symantec - но още не съм проверявал своята ОС. Поздрави
...Предполагам НЕ е от Руснаците или Програмата. F-Secure Client Security засича това ...

Плюещи бол, но от предоставените от TNN линкове в коментари 13 и 16 се вижда, че (дано не изпусна някого) само Kaspersky, F-Secure и ZoneAlarm, т.е. с един и същ антивирусен енжин, регистрират заплахата.

Според мен не е невъзможно атаката да е проектирана точно срещу техния един и същ антивирусен енжин - не зная . Мислех за себе си да направя по-нататък директна съпоставка между Касперски и Икарус - по най-простия начин - чрез редуване. Интересно е какво ли ще се сподели в другата тема. Поздрави

...антивируса е Trend MicroAV не знам кой е отговорен за това.помогнете да пробвам антивирусната защо не се отваря?

Нормална реакция на висококачествен пакет с модул за уеб сканиране, та ще се наложи да го изключиш, ако държиш непременно да пробваш какво ще стане и сам да си носиш кръста. Признавам си, че не бих го направил, за другите - не знам.

П.П. Не бих искал в никакъв случай да преекспонирам случая, може и да е нещо съвсем безобидно, но по-добре регистрирана фалшива тревога, отколкото безмълвно пропусната реална атака.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Ken, съществува и точно днес твори постижения - разгледай другата тема . Лично изтеглих файла - как иначе да го изпратя за анализ - после незабавно го унищожих. Абсурд е толкова хора да халюционират. Поздрави

Нормална реакция на висококачествен пакет с модул за уеб сканиране, та ще се наложи да го изключиш, ако държиш непременно да пробваш какво ще стане и сам да си носиш кръста. Признавам си, че не бих го направил, за другите - не знам.

П.П. Не бих искал в никакъв случай да преекспонирам случая, може и да е нещо съвсем безобидно, но по-добре регистрирана фалшива тревога, отколкото безмълвно пропусната реална атака.

дадох изход на антивирусната и пак не става изглежда е от браузъра въпреки че и на него му изключих всичко което може да пречи,не става и това е.

дадох изход на антивирусната и пак не става изглежда е от браузъра въпреки че и на него му изключих всичко което може да пречи,не става и това е.

Какво очакваш да стане ? Това все пак е скрипт, който събира данни и не извежда информация.

"""Да, это осеннее параноидальное обострение у KIS 2009.

Больше никакой антивирус не находит этот "троян". """ Да - добре - но сега не мога да изтегля прословутото файлче от една от пощенските си кутии - Икарус часове по-късно класифицира Trojan.JS.Agent.db - австрийците били ползвали база-данни от доста конкуренти - изглежда могат да им съберат и изявите като фалшиви тревоги - ако е така.... Нали уж файлчетата са чисти - защо не успяхме да си ги разменим с Ken !? Моето ми го пазят в няколко пощенски клиента - но австриецът сега не дава да го изтегля на този компютър. Весела работа - но и утре е ден. Поздрави

"""Да, это осеннее параноидальное обострение у KIS 2009.

Больше никакой антивирус не находит этот "троян". """ Да - добре - но сега не мога да изтегля прословутото файлче от една от пощенските си кутии - Икарус часове по-късно класифицира Trojan.JS.Agent.db - австрийците били ползвали база-данни от доста конкуренти - изглежда могат да им съберат и изявите като фалшиви тревоги - ако е така.... Нали уж файлчетата са чисти - защо не успяхме да си ги разменим с Ken !? Моето ми го пазят в няколко пощенски клиента - но австриецът сега не дава да го изтегля на този компютър. Весела работа - но и утре е ден. Поздрави

Предполагам, че на твоята поща всеки файл съдържащ JavaScript ще бъде блокиран.

Не знам дали тук е мястото да питам

Но ще пробвам

Как да добавям в касперски от 1 сайт рекламите,да ми ги блокира,за да не ги виждам,той има такава опция аз съм му я включил,но пак ми се показват

Или има ли възможност точно дадена реклама(банер) да я блокне,понеже в един форум има една реклама на с едни рибки които издават някви звуци и даже песните от вбокса които съм си пуснал спират заради рекламата

Ако може да ми помогнете ще съм благодарен

дано да успяхте да ме разберете,май мн объркано се изказах

Не знам дали тук е мястото да питам

Но ще пробвам

Как да добавям в касперски от 1 сайт рекламите,да ми ги блокира,за да не ги виждам,той има такава опция аз съм му я включил,но пак ми се показват

Или има ли възможност точно дадена реклама(банер) да я блокне,понеже в един форум има една реклама на с едни рибки които издават някви звуци и даже песните от вбокса които съм си пуснал спират заради рекламата

Ако може да ми помогнете ще съм благодарен

дано да успяхте да ме разберете,май мн объркано се изказах

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

направих го,но блоква целия сайт и не мога да влизам в него sad.gif

Абе отпред на Kaspersky (не става въпрос за настройките) има вдясно "Защита от банери" която по подразбиране не е включена, пробвай от там.

Абе отпред на Kaspersky (не става въпрос за настройките) има вдясно "Защита от банери" която по подразбиране не е включена, пробвай от там.

от снимката се вижда,че е включена защитата.По скоро мисля,че трябва да се въведе адреса горе както е показал колегата.Бих попрегледал малко утре по тоя въпрос....

направих го,но блоква целия сайт и не мога да влизам в него sad.gif

Добре,махни го от там този сайт,за да влизаш нормално.Направено ли е както е на 1-вата каринка? Последователноста спази ли я?

Дай линк към този сайт на който ти излизат банерите и имай на впредвид,че не всички банери блокирва,но повечето,да.

от снимката се вижда,че е включена защитата.По скоро мисля,че трябва да се въведе адреса горе както е показал колегата.Бих попрегледал малко утре по тоя въпрос....

Каква снимка ве nikssi, аз не виждам да е давал снимки. :P

Sobieskimania, пробвай с десен бутон върху банера, който не искаш и ако ти даде да копираш адрес, го въведи там където ти е показал mihnev_sz.

Дал съм подробни снимки,приятелю!Виж малко по-назад! ;)

Твоите ги видях още в началото, но останах с убеждението, че nikssi говори за снимки от Sobieskimania, а от него такива не видях. cool.gif

Каква снимка ве nikssi, аз не виждам да е давал снимки. ;)

Sobieskimania, пробвай с десен бутон върху банера, който не искаш и ако ти даде да копираш адрес, го въведи там където ти е показал mihnev_sz.

Твоите ги видях още в началото, но останах с убеждението, че nikssi говори за снимки от Sobieskimania, а от него такива не видях. cool.gif

Изтрих си поста,ясно, :P нека даде линка да видим какво блокира и какво не.

п.с. ето и въпросния линк,някой да вижда рибки? Аз,не! Къде е проблема?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=204422&sid=36f196abe4c979a91c9f454a95f6342d

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ето какво съм направил

http://prikachi.com/files/403832g.jpg

ЕДИТ Ето какво ми излиза на мен,макар да ми е включен касперски

http://prikachi.com/files/403844H.jpg

Редактирано от Sobieskimania (преглед на промените)

Ето какво съм направил

Не това,това направи ли?

И това съм отметнал.. не знам какво стана... рестартирах го пак преди малко.. пак побвах,трих бисквитките и влезнах да вида,пак си седят

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.