Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

За кое да е прав и за какъв оригинал,става въпрос?До вчера ТНН оплюваше VIRSCAN и ме агитираше да го махна от подписа си.

Ще пиша, когато ИМА промяна,има ли смисъл през 5 мин. да констатирате ,че НЯМА промяна?

В оригинал на РУСКИ колега. :blink:

Защото ми се струва,че така е по шик програмата...някак бледуха на български няма как да говори biggrin.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Някой знае ли някой нов ключ за KIS 2009 v.8.0.0.454 защото тая не ми харесва нито един ключ вече ;( или за 7мата версия имаше един крак и след него си харесваше сякакви ключове :blink:

Най якият КРАК за КИС/КАВ

Если мы хотим, здесь можно писать на русском языке - а казано сериозно - в подобни на русификатори файлове се внедряват какви ли не прибавки. Естествено - тях може да ги има, а може и да ги няма. Дано сте ме разбрали - защото не само аз Ви правя весело - Вие ми го "връщате тъпкано" . При мен ще възникнат ли подобни абсурдности !? Превод -единствено вграден от производителя ! Освен, ако мероприятието не е Ваше. Поздрави

.... Дано сте ме разбрали - защото не само аз Ви правя весело - Вие ми го "връщате тъпкано" . При мен ще възникнат ли подобни абсурдности !? Превод -единствено вграден от производителя ! Освен, ако мероприятието не е Ваше. Поздрави

И шоуто си е шоу :speak: Че,ни гледат и безплатно маса хора и се хилят biggrin.gif

dmxdemon, посочил съм в другата тема интересни атакуващи портали - там има - но ще се справиш ли в защитен план ? И да успееш - ще е за кратко - има черни списъци, ако преди това не са "сгънали на хармоника" ОС при теб. Нищо лично. Поздрави

Exclusive 100-day Kaspersky Internet Security 2009 offer!

http://www.coverdisc.co.uk/cs249/kis/index.php

Сега тука какво се прави sad.gif Ще чакам на мейла,попълних пощата в abv.bg

55c646cc9576.jpg

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Полученият код е F-Secure Internet Security 2008 но не съм го пробвал.Не остана просто кога.

Няма и да го ползвам и е свободен.... :rolleyes:

Сега тука какво се прави sad.gif Ще чакам на мейла,попълних пощата в abv.bg

55c646cc9576.jpg

направих всичко и накрая ми изписа това Sorry, you cannot request any more keys.

If you’re having problems with this process, email [email protected].

къде съм збъркал?

... Ще чакам на имейла си новини...

Не се наложи да чакам, защото дойде веднага.

П.П. Но не и в abv.bg.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Не се наложи да чакам, защото дойде веднага.

П.П. Но не и в abv.bg.

При мен дойде почти веднага на abv.bg:

2ztc8yb.jpg

Интересно, това не е пробна версия на КИС 2009, а търговски вариант с поддръжка за 100 дни:

208d288.jpg

Реших да се възползвам от примоцията тази сутрин и си гепих един 100 дневен ключ за KIS2009, но досега не съм работил с нея. бихте ли ме упътили какво да правя в тази ситуация:

374350u.jpg

Toва намери след пълен скан ... 3 от файловете са вероятно кракове ... но тези на Java-ta ? ... трябва ли да се лекува ? Kак се лекува ?

.................

Toва намери след пълен скан ... 3 от файловете са вероятно кракове ... но тези на Java-ta ? ... трябва ли да се лекува ? Kак се лекува ?

Как се лекува положението? Като отидеш (Go to description) на предоставените от Касперски линкове за всеки проблем с удивителна. Предполагам, че посочените проблеми при теб са свързани с обновление (update), които си пропуснал (Java, MS Office и други).

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Много странна 100-дневна промоция - дали изобщо е законна ?

Снимката, която съм дал по-горе (Лицензия) показва колко е "законна" тази версия. Този твой въпрос, както и действията ти, свързани с Касперски и локализациите му на български език са доста странни...

Цитирам твой коментар за превода на Kaspersky на български език и какво ще направиш с него (Коментар: #981):

Касае се за водещия руски продукт - изпратих нещата на преценка в ЛК. Те ще преценят - не зная и не ме интересува след колко време ! Има и други добри и интересни продукти ! За мен е почти без значение.

защо да е незаконна и аз получих ключ тази сутрин.ако някой знае нещо конкретно и съмнително да пише.мисля да я пробвам.поздрави

Nologo, предпочетох безплатната Аваст- защото омръзва ровенето за ключове из разни странни портали . Някои от промоциите са вещаещи риск - ами толкова ли е трудно да бъде проверено !? В случая може да се пита в Касперскилаб. А и не ми е ясно с какво толкова Ви е впечатлил този интегриран пакет - той още никъде не се е доказал, дори и в Русия са озадачени .

Законна напълно.

Dear mr. ..........,

Thank you for registering your copy of Kaspersky Internet Security 2009.

Your activation code is:

хххххххххххххххххххххххххххх

Registered to: nikssi ............

Nologo, предпочетох безплатната Аваст- защото омръзва ровенето за ключове из разни странни портали . Някои от промоциите са вещаещи риск - ами толкова ли е трудно да бъде проверено !? В случая може да се пита в Касперскилаб. А и не ми е ясно с какво толкова Ви е впечатлил този интегриран пакет - той още никъде не се е доказал, дори и в Русия са озадачени .

Добре. След като не използваш нищо от Касперски защо коментираш тук? Досега с коментарите си доказваш, че ти искаш да създаваш проблеми, както се получи с българския превод на Касперски 2009. Не се спря, като не ти пука за труда на хората, превели програмата. На всички е ясно, че българският превод на Касперски 2009 не е вграден и все още не е официален. Какво искаш още да се провери? Не разбирам.

Не разбирам коментари като твоят. Без нито една капка аргумент...

P.S. Не приемам линк от nigma.ru за обяснение, както обичайно се получава при конкретно зададени въпроси към определени потребители.

Май трябва да отчета общо недоверие- оформено при мен към всички продукти. Не съм желал да се създават проблеми - няма смисъл. И законна ли е тази последна промоция ? Много неща могат да се имитират ! Аз повече няма да се бъркам - за да не стават още по-странни неща .

/Уффтопик:

TNN или nento, ако предпочиташ - няма ли да престанеш с тая параноя? Навсякъде шпиони и троянци, даже в антивирусните и преводите за тях, сега пък вещаещи риск незаконни промоции... Полицай е трябвало да станеш ти...\

Преди няколко часа изтрих един твой коментар относно законността на промоцията, ти го пусна под другия ник. Нали ти е ясно, че никой тук няма да тръгне да прави разследване относно това, откъде един портал има правата да предлага нещо си, или си ги е присвоил, нито пък има откъде да го знае?

EDIT: Минах с голямата гъба. Мненията, несвързани по някакъв начин с Kaspersky, отидоха в небитието.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

както се получи с българския превод на Касперски 2009. Не се спря, като не ти пука за труда на хората, превели програмата. На всички е ясно, че българският превод на Касперски 2009 не е вграден и все още не е официален.

nologo Подкрепям мнението на 100 % някои хора се скъсаха да се правят на интересни.И резултата...ГАНЬОВСКА му работа :ph34r:

Не приемам линк от nigma.ru за обяснение

Този сайт е един от най проблемните по отношение на сигурността.Доста проблеми създаде на хората в Русия.

и слагам Kasperski ако ми хареса повече ще си кажа.

Няма да ти хареса...Защото ще те пита за всичко и винаги.

/Уффтопик:

TNN или nento,

Преди няколко часа изтрих един твой коментар относно законността на промоцията, ти го пусна под другия ник. Нали ти е ясно, че никой тук няма да тръгне да прави разследване относно това, откъде един портал има правата да предлага нещо си, или си ги е присвоил, нито пък има откъде да го знае?

:speak: Мале ohmy.gif Пък аз се чудих как толкова са еднакви тези "Кръвни братя"

Няма да ти хареса...Защото ще те пита за всичко и винаги.

то и при туистър е така.не оставяй с грешно впечатление че ще започна да я оплювам след като започна да я ползвам не съм с подобна нагласа.нищо чудно да се окаже много по-добра никой не подценявам.просто ми се искаше някой от вас с много повече опит да я пробва и да си каже мнението.

Добър ден , имам следният проблем с Kaspersky 8.0.0.454:Като стартирам autoupdate започва да се ъпдейтва нормално но като приключи с ъпдейта ми показва пак data base are out of date?!?Незнам откъде може да е проблема, изключих firewall-a но пак не става , възможно ли е проблема да е в рутера ?Пробвах да ги изтегля ръчно но има само до 7-ма версия.

Добър ден , имам следният проблем с Kaspersky 8.0.0.454:Като стартирам autoupdate започва да се ъпдейтва нормално но като приключи с ъпдейта ми показва пак data base are out of date?!?Незнам откъде може да е проблема, изключих firewall-a но пак не става , възможно ли е проблема да е в рутера ?Пробвах да ги изтегля ръчно но има само до 7-ма версия.

Като за начало изключи самозащитата на програмата.Настройки - Защита - махни отметката.Пробвай да обновиш и кажи какъв е резултатата.

Някоя програмка да си слагал към Касперски за ключетата.... :cant believe:

http://prikachi.com/files/378518c.jpg

Kaspersky Internet Security 2009(8.0.0454a ) + Outpost Firewall Pro версия 6.5.2358.316.0607

Какъв синхрон само :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.