Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Да беше Соти видял снимката ми в по предния пост ;)

Тия данни са на доставчика / BBC Cable , Kazanlak / , а НЕ - личните на потребителя.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Абе саита го видях още от поста на никси ама не виждате ли че ТНН е изкарал и името улицата телефон емайл

person: Orlin Lyubomirov Tsekov

address: 23 Pshp 11 Blvd.

address: 4nd floor

address: 6100 Kazanlak

address: Bulgaria

phone: +359 431 68181

e-mail: [email protected]

nic-hdl: OLT2-RIPE

mnt-by: BT95-ADM

source: RIPE # Filtered

sotkata дай да не се отклоняваме от темата,виж по-добре от линка който е предоставен по-горе,не бързай толкова.Ето моя:

person:		 Danail Dimov Petrov

address:		bul."Shipchenski Prohod" N43 , floor 6th

address:		Bulgaria, Sofia 1000

phone:		  +359 296 915 42

nic-hdl:		DDP14-RIPE

mnt-by:		 AS8262-MNT

source:		 RIPE # Filtered

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Абе саита го видях още от поста на никси ама не виждате ли че ТНН е изкарал и името улицата телефон емайл

thomson ти каза - http://bgwhois.com/ даже и аз го научих вече biggrin.gifcool.gif

Някой може ли да даде някакви скинове , малко да разнобразя ;)

logo4.gif

Да не писнеш после :P

Слагал съм още като беше бета версия и не винаги всичко е окей - понякога няма някои надписи на бутончетата.

Ама какво пречи да се пробва.

Някой има ли проблем с рестартите ;)

Оказа се след пуснат патч"а" поради някои ...... са го изправили със патч"b" Сега отново е "а" ohmy.gif

Преинсталирах програмата и никакви проблеми. :)

Благодаря!

Малко инфо на български какво е KSI и как се използва?

Разгледах 18 скина , но всякаш стандартния си е най-красив :laughing5:

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Благодаря!

Малко инфо на български какво е KSI и как се използва?

Разгледах 18 скина , но всякаш стандартния си е най-красив :P

http://forum.kasperskyclub.ru/index.php?showtopic=216

Понеже нямаше къде,имам едно интересно засичане.Моля B-boy[styLe] за съдействие както от негова страна,така и от Malwarebytes' Anti-Malware

Явно отново погрешно засичане от страна на Malwarebytes' Anti-Malware,при сканиране със SUPERAntispyware и a-squared Free не бе установено нищо нередно.

Моля за извинение, защото темата бе коментирана някъде, но нямам време да ровя сега 64 страници с близо 1000 поста, а нещо не се справих с търсачката.

Имам спешен проблем: има ли начин за ръчно сваляне на ъпдейтите на KIS .454 от излизането на версията, та до днес, откъде се свалят и как точно да ги инсталирам?

Благодаря за вниманието.

Моля за извинение, защото темата бе коментирана някъде, но нямам време да ровя сега 64 страници с близо 1000 поста, а нещо не се справих с търсачката.

Имам спешен проблем: има ли начин за ръчно сваляне на ъпдейтите на KIS .454 от излизането на версията, та до днес, откъде се свалят и как точно да ги инсталирам?

Благодаря за вниманието.

http://support.kaspersky.ru/kis2009/updater?qid=208635998

Поздрави

ПП.Имаш ли базата за да го направиш?Искаш ли да ти пратя копие от моята база?

Благодаря ти за линка, ще се справя.

Понеже нямаше къде,имам едно интересно засичане.Моля B-boy[styLe] за съдействие както от негова страна,така и от Malwarebytes' Anti-Malware

Явно отново погрешно засичане от страна на Malwarebytes' Anti-Malware,при сканиране със SUPERAntispyware и a-squared Free не бе установено нищо нередно.

Ще те помоля да архивираш файла и да го качиш някъде.

Мерси - оплакването и снимката са вече подадени и се работи по проблема.

Благодаря и поздрави. cool.gif

Това нещо Kaspersky Virus Removal Tool 7.0.0.242 [21.09.2008] добро ли е ? Сега сам без анти-вирусна програма и смятам с това да сканирам но искам да ви питам дали е добро?

Това нещо Kaspersky Virus Removal Tool 7.0.0.242 [21.09.2008] добро ли е ? Сега сам без анти-вирусна програма и смятам с това да сканирам но искам да ви питам дали е добро?

Kaspersky Virus Removal Tool 7.0.0.242 или AVP Tool е антивирусен скенер. Не може да се обновява. Наистина това е последната версия на AVP Tool в момента. Директен линк: AVPTool 7.0.0.242 21.09.2008 17-52 (25.49 МВ). Според мен си заслужава да се проверява системата с подобни скенери от време на време.

Добавям малко по-късно:

mihnev_sz, аз имах подобен проблем преди десетина дни. Дадоха ми компютър със страшно заразен Windows XP SP3. След първоначалното почистване и инсталация на KIS 2009 се оказа, че MBAM намира същото, както при теб. Проверих доста системни файлове и се оказа, че кернелът е повреден от вирусите и заразите.

Сигурен ли си, че компютъра ти е чист? Пусни едни GMER, но не само веднъж. През няколко часа.

Аз сканирах днес на няколко пъти с MBAM (пълно сканиране) компютър с току-що инсталирани Windows XP SP3 и КIS 2009. Нямаше подобни на твоите резултати. Снимка отпреди малко:

ofn6za.jpg

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Абе хора!!!100-пъти опитах,но не мога да си сложа бг-интерфейс на KIS-а финал 8.0.0.357Постоянно компа ми казва,че имало проблем при отваряне на езиковия файл!Кис -а го свалих от тук ,а превода не става!!!Правя всичко както трябва,изключвам селф-дефенса и пак!!!Някакви идеи??

И при мен се получи така, не знам защо. Под "safe mode" (restart F8 ) обаче инсталирах езиковия пакет без проблем. cool.gif

Редактирано от kurtalaki (преглед на промените)

При мене сканирането вчера вечер

Malwarebytes' Anti-Malware 1.28

Версия на базата от данни: 1182

Windows 5.1.2600 Service Pack 2

20.9.2008 г. 21:05:04

mbam-log-2008-09-20 (21-05-04).txt

Тип сканиране: Бързо сканиране

Сканирани обекти: 46378

Изминало време: 3 minute(s), 55 second(s)

Заразени процеси в паметта: 0

Заразени модули в паметта: 0

Заразени ключове в регистратурата: 0

Заразени стойности в регистратурата: 0

Заразени информационни обекти в регистратурата: 0

Заразени папки: 0

Заразени файлове: 0

Заразени процеси в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени модули в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени ключове в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени стойности в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени информационни обекти в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени папки:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени файлове:

(Нямаше открити заплахи)

И при мен се получи така, не знам защо. Под "safe mode" (restart F8 ) обаче инсталирах езиковия пакет без проблем. cool.gif

И аз така :magnifier:

mihnev_sz, при мен и на Виста няма проблем между MBAM и KIS 2009:

js0vmg.jpg

Да се надяваме, че с оправянето на дефинициите проблемът при теб е решен.

Ще те помоля да архивираш файла и да го качиш някъде.

Мерси - оплакването и снимката са вече подадени и се работи по проблема.

Благодаря и поздрави. cool.gif

Ето го: Цък

VIRUSTOTAL

Местоположението на файла и неговата роля,това е де-инсталатора на официалния БГ превод,който изтеглих от тук

И все още го засича

Странно. В рамките на седмица инсталирах вариантите за BG превод на KIS 2009 последователно от Dumper (предпоследния) и после от Tigerton (последния), без да деинсталирам този на Dumper, защото действах малко прибързано. След това деинсталирах превода на Dumper. Сега си имам локализирана българска версия на KIS, но нямам подобен проблем, както при теб. Става дума за Windows XP SP3. На Vista въобще не съм пробвал българските локализации заради тест на софтуер.

Странно. В рамките на седмица инсталирах вариантите за BG превод на KIS 2009 последователно от Dumper (предпоследния) и после от Tigerton (последния), без да деинсталирам този на Dumper, защото действах малко прибързано. След това деинсталирах превода на Dumper. Сега си имам локализирана българска версия на KIS, но нямам подобен проблем, както при теб. Става дума за Windows XP SP3. На Vista въобще не съм пробвал българските локализации заради тест на софтуер.

Аз днес инсталирах всичко на ново.Програмата заедно с официалния вече превод.най вероятно е погрешно засичане,понеже не веднъж Malwarebytes' Anti-Malware засича погрешно.

При мен МВАМ не отрки нищо в фаила un_AVP8BG_12345.rar.Дали може да се дължи от насткоики!?

Аз днес инсталирах всичко на ново.Програмата заедно с официалния вече превод.най вероятно е погрешно засичане,понеже не веднъж Malwarebytes' Anti-Malware засича погрешно.

О.К.

Сега изпратих на virustotal и двата BG превода - последни версии. Ето резултат:

BG превод на Dumper:

eSafe 7.0.17.0 2008.09.21 Suspicious File

BG превод на Tigerton:

CAT-QuickHeal 9.50 2008.09.20 AdWare.Rabio.g (Not a Virus)

Ikarus T3.1.1.34.0 2008.09.21 AdWare.Win32.Rabio.g

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.