Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

a-squared Anti-Malware + Kaspersky Internet Security 2009 отлично сработване и никакви конфликти.

a-squared Anti-Malware НЕ класифицира utorent 1.8,като враждебна програма,единствено при параноичен режим имаше класификации НО до пълен блокаж не се стигна.

Kaspersky Internet Security 2009 директно прати utorent 1.8 в доверената зона,без никакви въпроси.

Поздрави cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Не е правилно два сериозни защитни продукта да са едновременно в активен режим - пречат си ! FlashGet при мен бе приет от всички "контроли" - май 3-4 години не съм го ползвал.Скоростите не са по-лоши. Поздрави

a-squared Anti-Malware + Kaspersky Internet Security 2009 отлично сработване и никакви конфликти.

............................

Ето още малко информация от форумите на a-squared: Kaspersky Internet Security 2009 Proactive Defense and a-square's Background Guard. Същото важи и за комбинация Mamutu + a-squared Anti-Malware.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Ето още малко информация от форумите на a-squared: Kaspersky Internet Security 2009 Proactive Defense and a-square's Background Guard. Същото важи и за комбинация Mamutu + a-squared Anti-Malware.

От това,което попрочетох единствено установих че е необходимо ВЗАИМНОТО ИМ добавяне в зоната за изключения като доверени приложения. Засега никакви конфликти между двете програми-поне не видими.

Започнах с инсталиран a-squared Anti-Malware ТОЙ изобщо не реагира по отношение на Кис макар,че беше в параноичен режим.Дори не го наблюдава...Но ръчно му зададох всякакво доверие и снемане на наблюдението за всичко.

Преди пробвах и обратното ПЪРВО Кис 2009 и после a-squared и отново същият резултат.

И двете програми реагират една след друга.Засега ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО добре работят.Но естествено накрая ще остане само Кис проста търся програмите които работят в синхрон с Кис

nologo Мерси за линка ;)

Не е правилно два сериозни защитни продукта да са едновременно в активен режим - пречат си ! FlashGet при мен бе приет от всички "контроли" - май 3-4 години не съм го ползвал.Скоростите не са по-лоши. Поздрави

На същото мнение съм но нали трябва да се експериментира.Това,което пишат НЕ винаги е на практика това което Е!

FlashGet :P Дали да го пробвам....Не е ли само данлоуд менажер,защото си ползвам IDM и DMaster

Или за сложа жабата Azureus http://azureus.sourceforge.net/

ама пък много щарена ми се вижда.

Мерси

Доволен съм от ползването на RemoveIt Pro XT - за минути установява-фиксира-отстранява изменения в регистрите на Win - като съвестен потребител с безплатно домашно ползване редовно им изпращам логовете от проверките. Най-добре е когато нищо не намира - но не е всеки път е така. При съмнения за FlashGet и аз отново ще пробвам Azureus -но има хубави и при платените. Поздрави

Аз също съм комбинирал a-squared Anti-Malware, но при мен с Авира. Поставил съм всяка от двете програми в изключенията на другата и мога да потвърдя, че комбинацията работи безпроблемно.

Редактирано от delig (преглед на промените)

... FlashGet :rolleyes: Дали да го пробвам....Не е ли само данлоуд менажер,защото си ползвам IDM и DMaster...

Ами не е, става и за теглене на торенти, но пък "някои от тракерите отказвали сваляне чрез него"*, пък и ползваш IDM като менажер, а това е съвсем достатъчно.

А за торенти - последната засега финална версия на uTorent - никакъв конфликт с KIS .454, а и скоростта е съвсем доволна.

----

* не мога да потвърдя това, четох го някъде, та затова моля да не ми се нахвърляте за изказването

1.Mamutu + Signature Scanner = a-squared Anti-Malware!

2.Mamutu е базовата версия на a-squared Anti-Malware!

3.Защо правиш комбинация на Mamutu + a-squared Anti-Malware!

1.Един цялостен пакет с комбинация a-squared Anti-Malware ще имали значение дали няма да си пречат всепак и те имат скенери за тез атаки....!!!

2.Това самостоятелен Anti-Malware ли е със собствени сигнатури...или е допълнение към познатие антивирусни например AVAST.

3.Със собствен енджън ли е? Обеснете по общо защо има смисал да се слага.

Със самостоятелен скенер ли е имали собствени сигнатури....имали някаква класация за тоз продукт,каде се намира сред другите конкуренти.

http://www.emsisoft.com/en/software/compare/

Редактирано от rado88 (преглед на промените)

a-squared Anti-Malware 3.5 е добро решение и за самостоятелно ползване. С KIS 2009 няма начин да не си влияят на взаимната функционалност - може да не се чувства . Каква е целта на това добавяне към руския интегриран пакет ? Правилно е периодично да се ползва задълбочената проверка на A-s Quared Free - безплатния скенер на австрийската програма . При мен той също хвана utorrent 1.6.1. Убеден съм ,че е погрешно подобно съчетаване на две комплексни програми в активен режим. Преди време бях съчетал Avira с Dr WEB - в един форум хвалеха "постижението" -но на практика и двете не работеха пълноценно ! Поздрави

a-squared Anti-Malware 3.5 е добро решение и за самостоятелно ползване. С KIS 2009 няма начин да не си влияят на взаимната функционалност - може да не се чувства . Каква е целта на това добавяне към руския интегриран пакет ? Правилно е периодично да се ползва задълбочената проверка на A-s Quared Free - безплатния скенер на австрийската програма . При мен той също хвана utorrent 1.6.1. Убеден съм ,че е погрешно подобно съчетаване на две комплексни програми в активен режим. Преди време бях съчетал Avira с Dr WEB - в един форум хвалеха "постижението" -но на практика и двете не работеха пълноценно ! Поздрави

съгласен съм с теб,има много по добри и доказали се безплатни скенери за допълнителна проверка от време на време.За мен това граничи с параноичното на седмица да сканирваш със 3-4 скенера по 2 пакета за защита но всеки си знае.

Едни от добрите скенери са AVAST,Webroot Spy Sweeper и добри отзиви за G DATA,Sophos.

Според мен най-добри са безплатните скенери на Panda, Dr WEB и A-s Quared. Нормално е да си сканират примерно нощно време - колко често - зависи къде си се разхождал из световната мрежа и какво си правил. Поздрави

1.Mamutu + Signature Scanner = a-squared Anti-Malware!

2.Mamutu е базовата версия на a-squared Anti-Malware!

3.Защо правиш комбинация на Mamutu + a-squared Anti-Malware!

...................

Да, прав си. Благодаря за уместната забележка. Грешката е моя. По-точно е: KIS + Mamutu или a-squared Anti-Malware.

Да, прав си. Благодаря за уместната забележка. Грешката е моя. По-точно е: KIS + Mamutu или a-squared Anti-Malware.

Аз те разбрах напълно,нека не се хващаме за буквите а за мисълта :huh:

Искам да благодаря на някои хора тук, за милите дyми които са ми оставили!!!!Радвам се,че съм тук с вас а не в grafa:

"Костенyрката ми не иска да яде"

:laughing5::help::whist::yanim: :yanim:

Искам да благодаря на някои хора тук, за милите дyми които са ми оставили!!!!Радвам се,че съм тук с вас а не в grafa:

"Костенyрката ми не иска да яде"

:wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Не сподели дали си още с Кис 2009 или НЕ ? Ако НЕ би ли споделила защо я махна?

Мерси

Здравейте, и аз вече се радвам на KIS2009, много ми харесва.Вдигнал съм на макс всички модули и не забелязвам проблеми, или бавене на нета.Системата лети, и даже ми намаляха значително процесите в таскмениджера, от досега използваните комбинации за защита с различни програми.

След като прочетох темата задълбочено( колкото успях), и се справих сам с настройките за уторрент 1.8, и изпробвах тестовете за стелт на портовете и разни други , засега не успях да разбера само едно нещо( нормално, още съм начинаеш):

-Вдигнах всичко на High ,обаче ме притеснява теста на eicar, на първия ред от тестове КИС реагира, но на втория ред "Download area using the secure, SSL enabled protocol https" мълчи, и след като сваля файловете и ги сканирам, чак тогава ги вижда като опасни...(пробвах с Opera, Mozzila)

Авира Фрее с Опера свиреше и на двата реда с тестове на еикар. Доколкото разбрах, това е някаква допълнителна настройка за този SSL, но не я намирам.....

Благодаря предварително, и се извиняавм, ако на някого му се наложи да повтаря......

Добре, добре.... Слагам на виртуалния kis8.0.0.454en, този който nikssi ми прати, бом-бок. Инсталира се и като даде някакъв dump, стартира се виртуалката и айде рестарт, добре че намерих начин да го махна...... трагедия. През виртуалния минаха: NOD32, ESS, Avira, Avast, Norton.... няма такива филми, просто добре че не беше на Vista-тата щеше да ми омаже нещата.....

Добре, добре.... Слагам на виртуалния kis8.0.0.454en, този който nikssi ми прати, бом-бок. Инсталира се и като даде някакъв dump, стартира се виртуалката и айде рестарт, добре че намерих начин да го махна...... трагедия. През виртуалния минаха: NOD32, ESS, Avira, Avast, Norton.... няма такива филми, просто добре че не беше на Vista-тата щеше да ми омаже нещата.....

И на 32 битова ,и на 64 битова Виста КИС 8.0.0.454en работи абсолютно безпроблемно/както и споменатите от теб антивируси/...Тествано!Проблемът е бил в "твоя телевизор".....

Здравейте, и аз вече се радвам на KIS2009, много ми харесва.Вдигнал съм на макс всички модули и не забелязвам проблеми, или бавене на нета.Системата лети, и даже ми намаляха значително процесите в таскмениджера, от досега използваните комбинации за защита с различни програми.

След като прочетох темата задълбочено( колкото успях), и се справих сам с настройките за уторрент 1.8, и изпробвах тестовете за стелт на портовете и разни други , засега не успях да разбера само едно нещо( нормално, още съм начинаеш):

-Вдигнах всичко на High ,обаче ме притеснява теста на eicar, на първия ред от тестове КИС реагира, но на втория ред "Download area using the secure, SSL enabled protocol https" мълчи, и след като сваля файловете и ги сканирам, чак тогава ги вижда като опасни...(пробвах с Opera, Mozzila)

Авира Фрее с Опера свиреше и на двата реда с тестове на еикар. Доколкото разбрах, това е някаква допълнителна настройка за този SSL, но не я намирам.....

Благодаря предварително, и се извиняавм, ако на някого му се наложи да повтаря......

Момчета оправих се сам, след като прочетох по-подробно темата, Nikssi и предоставил всичко перфектно на страница 44 в коментар №657,

Благодаря още веднъж, Nikssi biggrin.gif

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

На виртуална машина Кис може да се представя различно.Възможни са и са наблюдавани "глюкове" или както казваш

"бом-бок" ;) Намери една машина и тествай на нея реално програмите.Имидж + инсталиране и така нататък....

Не са реални резултатите така.

Момчета оправих се сам, след като прочетох по-подробно темата, Nikssi и предоставил всичко перфектно на страница 44 в коментар №657,

Благодаря още веднъж, Nikssi biggrin.gif

Отметката проверявай защитени мрежови връзки :beer:

Поздрави

И на 32 битова ,и на 64 битова Виста КИС 8.0.0.454en работи абсолютно безпроблемно/както и споменатите от теб антивируси/...Тествано!Проблемът е бил в "твоя телевизор".....

Потвърждавам тази констатация,аз съм с Vista Ultimate 32 битова и има разлика, Кис работи по-добре на нея,от колкото на XP.

Потвърждавам тази констатация,аз съм с Vista Ultimate 32 битова и има разлика, Кис работи по-добре на нея,от колкото на XP.

Нещо за теста да кажеш.

С Windows XP SP3 работи перфектно,със SP2 има леки нюанси в засичането и скоростта.

Нещо за теста да кажеш.

За кой тест става въпрос?

357198u.jpg

Честита Ви буквичка cool.gif

Исправлено:

1) Анти-дайлер теперь работает исправно.

2) Проблемы с Windows Security Center.

Также множество других исправлений.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.