Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Препоръчвам да НЕ се ЗАПАЗВА конфигурационният файл.Ако иска да ползва моят дето е качен,там няма никакви допълнителни неща.Чисто откъм разни програми в това число и FF само IE 7.

Линкове за изтегляне там има не се доверявайте на други защото имах проблем с активирането / оказа се бета :ph34r: /

На чисто и то не от имидж а наистина начисто.При мене Кав сега след вчерашният ъпдейт работи доста по бързо и дори при данлоуд/ъплоуд на bitcomet- а ми.Скоростта на бразуване,нито скоростта на сваляне и качване нна ниво 1000/250 и нагоре.

Поздрави

Реших си проблема след преинстал на Каспереца! Nikssi, не мога да открия твоя конфигурац. файл - дай линк.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Сега когато се опитах да вляза,за да прочета постовете на мен също ми я засече и я блокира,а аз не съм отметнал да ми проверява защитени връзки,защото както е дадено и в описанието понякога прави проблеми с някой сайтове,като казва,че няма валиден подпис за сайта.Така става при мен с abv.bg.Някой има ли го този проблем?

При мен с abv.bg няма проблеми

NIkssi,е прав,че тук имаше една тема за инсталиране на сертификата,но нещо не ми се получава да я намея.Някой сеща ли се къде беше?Ако да помагайте! :speak:

..........................

Редактирах адресите защото мисля,че не е редно във форума да има такива преки връзки към фишинг сайтове.

nikssi, на следващото обновление на Kaspersky ще оправят проблема с фалшивата аларма за фишинг на imageshack.

Информация от форумите на Касперски:

Reply from Vladimir Krylov, Virus Analyst, Kaspersky Lab:

Hello.

Sorry, it's false alarm. It's detection will be deleted in the next update. Thank you for your help.

nikssi, на следващото обновление на Kaspersky ще оправят проблема с фалшивата аларма за фишинг на imageshack...

Силно се надявам наистина да го оправят, няма къде една снимка да качи човек.

Силно се надявам наистина да го оправят, няма къде една снимка да качи човек.

http://prikachi.com/ :)

nikssi, на следващото обновление на Kaspersky ще оправят проблема с фалшивата аларма за фишинг на imageshack.

Информация от форумите на Касперски:

Reply from Vladimir Krylov, Virus Analyst, Kaspersky Lab:

Hello.

Sorry, it's false alarm. It's detection will be deleted in the next update. Thank you for your help.

ИНФО Разбрах го вече ама все пак по добре да писка отколкото да си трае

Програмата се ъпдеитна и вече не засича фишинга biggrin.gif

Но първия път като влезеш в сайта , пак намира 1

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Програмата се ъпдеитна и вече не засича фишинга biggrin.gif

Но първия път като влезеш в сайта , пак намира 1

Да, но има вероятност това с imageshack да не е толкова лъжлива заплаха: Rogue Software using ImageShack to spread itself. С един swf файл се опитва да се самоинсталира опасно приложение с размер 199 КБ. Преди време аз имах подобен проблем с pivalley. Явно проблемът остава...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...ost&id=5898

Ето го.Иначе се намира на 41 страница. cool.gif

Молба към Nikssi: Намерих твоя файл от стр. 41- "kis2009.cfg"/80,9 kb/,но при опит да го заредя на моя антивир, дава "Не могат да се заредят параметрите.Неправилен подпис" Що така?

Молба към Nikssi: Намерих твоя файл от стр. 41- "kis2009.cfg"/80,9 kb/,но при опит да го заредя на моя антивир, дава "Не могат да се заредят параметрите.Неправилен подпис" Що така?

Ако си с КИС версия 357 ще е така,или пък с руската версия.Във файлът няма нищо особенно просто има само две промени касаещи защитната стена.

318024B.jpg

Всичко друго е по подразбиране.Огледай представянето http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...ost&id=5898

В защита избираш въстанови и програмата ще те пита кои настройки искаш да въстановиш.Отбелязваш всички и почваш начисто.

Ей да не си с КАВ2009?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

В предишните версий , когато програмата извършваше действие , стрелкичка долу не мигаше ли ? (черната на иконката )

Беше ми много полезна когато видя , че компютъра се бави и знаех дали е от програмата или от друго.

Вижте в какви глупости се заглеждам :help:

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Kaspersky Internet Security 8.0.0.456 е налице в доста торент-тракери от 13 август .... Някой дали знае още колко 8-ми версии се очакват ? Лично аз вече им загубих бройката - руснаците да не "взаимстват" от Rising -защото пред очите ми е версия 20.57.62 - тя функционира отлично! Поздрави

Позакъснях с отговора НО отговарям именно заради това

Kaspersky Internet Security 8.0.0.456 е налице в доста торент-тракери от 13 август ....

Да в няколко го намерих и всички отзиви са за лоши "троянци" така да се изразя.И да се чуди човек как така ще се тегли такава програма от тракери и после защо има при този проблем при онзи пък НЯМА.Ясно като бял ден е.

В предишните версий , когато програмата извършваше действие , стрелкичка долу не мигаше ли ? (черната на иконката )

Беше ми много полезна когато видя , че компютъра се бави и знаех дали е от програмата или от друго.

Вижте в какви глупости се заглеждам :help:

Анимацията ще забелязваш само когато работи Уеб и пощенският антивирус.При постоянната защита тази анимация е изключена.

Проверява бъди сигурен cool.gif

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Момчета дайте някакво мнение по моя въпрос,а той е следният:всички други настройкина KIS 2009 съм ги направил и работи както трябва,обаче не успявам да пусна торент клиента,който е utorrent през стената.Ако пусна дори частично някой от мрежовите пакети се губи Stealth режима на стената и портовете,иначе няма връзка с порта си.Когато го пусна през стената обаче пак ми изписва,че е забранен обмена на пиъри.Получава се затворен кръг.попрочетох някой статии в нета обаче нещо не се получава.Някой има ли идеи и предложения? :P

Момчета дайте някакво мнение по моя въпрос,а той е следният:всички други настройкина KIS 2009 съм ги направил и работи както трябва,обаче не успявам да пусна торент клиента,който е utorrent през стената.Ако пусна дори частично някой от мрежовите пакети се губи Stealth режима на стената и портовете,иначе няма връзка с порта си.Когато го пусна през стената обаче пак ми изписва,че е забранен обмена на пиъри.Получава се затворен кръг.попрочетох някой статии в нета обаче нещо не се получава.Някой има ли идеи и предложения? ;)

http://support.kaspersky.ru/kis2009/all?pa...p;qid=208636023 Тук чете ли?

едно не разбирам от къде имате нерви да робувате на една програма това дава,онова спира другото трие още малко и ще ви казва кога да дишате.то на вас не ви е нужен вирус вие сами оставате една програма да ви манипулира и да решава вместо вас.като че ли "касперски"е живо същество та толкова му се тресете.от всичко дето съм чел по различни форуми излиза че касперски работи нормално само около три месеца в годината през другото време само проблеми и занимавки с него.нод 32 пък ми омръзнаха с техните ъпдейти,сървъри за обновления като че ли само тяхната програма се ъпдейтва другите нямат обновления и "сървъри".не знам какви хора сте че да им се хващате на хорото махнете ги докато не си оправят продуктите.те за толкова време не са ги оправили та сега ли,толкова си могат.като не могат да създадът стабилен продукт да си го ползват сами.вие с вашите познания се справяте трудно с тези програми какво остава за другите.тяхната излиза като онзи дето си хвалел детето " много е умно нашето дете ама не може да помни! "

едно не разбирам от къде имате нерви да робувате на една програма това дава,онова спира другото трие още малко и ще ви казва кога да дишате.то на вас не ви е нужен вирус вие сами оставате една програма да ви манипулира и да решава вместо вас.като че ли "касперски"е живо същество та толкова му се тресете.от всичко дето съм чел по различни форуми излиза че касперски работи нормално само около три месеца в годината през другото време само проблеми и занимавки с него.нод 32 пък ми омръзнаха с техните ъпдейти,сървъри за обновления като че ли само тяхната програма се ъпдейтва другите нямат обновления и "сървъри".не знам какви хора сте че да им се хващате на хорото махнете ги докато не си оправят продуктите.те за толкова време не са ги оправили та сега ли,толкова си могат.като не могат да създадът стабилен продукт да си го ползват сами.вие с вашите познания се справяте трудно с тези програми какво остава за другите.тяхната излиза като онзи дето си хвалел детето " много е умно нашето дете ама не може да помни! "

Проблеми? Че,къде при мене такива? Един продукт който се развива няма начин да не дава грешки.

И какво предлагаш ТИ? Каква програма да ползват хората според тебе?

от всичко дето съм чел по различни форуми излиза че касперски работи нормално само около три месеца в годината през другото време само проблеми и занимавки с него

Винаги може да има някакви проблеми но те обикновенно са вследствие на незнание и други фактори. ;)

До някъде е така,но има и още нещо:

Когато се инсталира програмата,особено (интегриран пакет за защита), първата работа на повечето с "проблемите" е да разбутат настройките да пробват това или онова,няма лошо,но ако се знае какво се прави и как ще реагират новите настройки в/у останалите инсталирани приложения на ОС.Затова моята препоръка е да се остави по подразбиране особено модула FireWall .Един интегриран пакет, отнема доста време за разучаване,това трябва да става постепенно,а не днес я инсталирал и вече всичко знам и мога , давай сега да поразбутаме настройките. laugh.gif

Поздрави!

p.s. Аз например продължавам все още да разучавам KIS още от версия 6.0.0 411 и не мога да твърдя на 100% че знам всичко за пакета,той постоянно се променя, най-вече " поведението" на програмата.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

До някъде е така,но има и още нещо:

Когато се инсталира програмата,особено (интегриран пакет за защита), първата работа на повечето с "проблемите" е да разбутат настройките да пробват това или онова,няма лошо,но ако се знае какво се прави и как ще реагират новите настройки в/у останалите инсталирани приложения на ОС.Затова моята препоръка е да се остави по подразбиране особено модула FireWall .Един интегриран пакет, отнема доста време за разучаване,това трябва да става постепенно,а не днес я инсталирал и вече всичко знам и мога , давай сега да поразбутаме настройките. laugh.gif

Поздрави!

p.s. Аз например продължавам все още да разучавам KIS още от версия 6.0.0 411 и не мога да твърдя на 100% че знам всичко за пакета,той постоянно се променя, най-вече " поведението" на пакета.

прав си но ъпдейтите на нод 32 не зависят от настройките.за касперски имах предвид когато е инсталирано по подразбиране и без да са пипат настройките.в този форум всички които ползват касперски са писали че пак е нестабилен и се надяват да го оправят при следващите ъпдейти.

прав си но ъпдейтите на нод 32 не зависят от настройките.за касперски имах предвид когато е инсталирано по подразбиране и без да са пипат настройките.в този форум всички които ползват касперски са писали че пак е нестабилен и се надяват да го оправят при следващите ъпдейти.

В момента мога да ти кажа , че си е много стабилен . Не прави никакви мизерий sad.gif Това ,че ти не си доволен от програмата или не можеш да я настройш си е лично твой проблем. Недей да вярваш на слухове , при всеки е различно настройна и всеки е с различен уиндоус

Да не си с (А)DSL интернет/ връзка?

Ами връзката ми е dial-up с модем съм,но той не играе ролята на рутер при мен.

Nikssi това сега го разгледах и го направих,но то доколкото ми е ясно няма връзка с отварянето на порта през стената.Проблема е,че ако се отвори порт в стената се губи Stealth режима,но и при отваряне пак показва,че не е разрешено свързването на пиъри.

Mihnev sz,да ти кажа честно не съм пипал почти нищо по настройките на програмата,с изключение на някой малко подробности като това да проверява и други файлове например,но по стената избягвам да пипам неща.Настройките са такива каквито ги беше пуснал NIkssi в инструкциите.Точно затова ми е чудно защо имам проблем само с торент клиента. ohmy.gif

Ами връзката ми е dial-up с модем съм,но той не играе ролята на рутер при мен.

Nikssi това сега го разгледах и го направих,но то доколкото ми е ясно няма връзка с отварянето на порта през стената.Проблема е,че ако се отвори порт в стената се губи Stealth режима,но и при отваряне пак показва,че не е разрешено свързването на пиъри.

Mihnev sz,да ти кажа честно не съм пипал почти нищо по настройките на програмата,с изключение на някой малко подробности като това да проверява и други файлове например,но по стената избягвам да пипам неща.Настройките са такива каквито ги беше пуснал NIkssi в инструкциите.Точно затова ми е чудно защо имам проблем само с торент клиента. ohmy.gif

Виж та разреши този порт на юторент

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.