Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

...........................

А сега още по-парадоксалното е,че инсталирах UltimateDefender...

Kaspersky мълчи... angry.gif

Файлът за UltimateDefender се доставя като инсталатор с размер около 99 КБ (версия 3.6) и после след инсталация вероятно си доизтегля необходимото. UltimateDefender след пълна инсталация се превръща в опасност, hijack категория O4 и се маха сравнително лесно за запознати с този тип зарази. Не мисля, че антивирусните програми могат да бъдат обвинявани за пропуск при теглене на това малко инсталаторче. По-скоро не трябва да допускат инсталация на rogue програмата UltimateDefender, която следва след кликването върху инсталатора...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Първото(презентацията) съм я гледал,да...и сега я гледам,както казах преди малко-всички настройки разбичках,ама нищо не става!

А сега още по-парадоксалното е,че инсталирах UltimateDefender...

Kaspersky мълчи... angry.gif

Някой има ли си на представа , защо така става при мен и "bogidan4o"

Аз също съм гледал настройките от горните линкове :rolleyes:

Свалих файлът Касперски мълчи...Пробвах с инсталация и Outpost-та рипна и я спря.

Аз не мога да си обясня защо някои засичат а някои със същите настройки не засичат или програмата се държи неадекватно.

Винаги когато правя нещо в което НЕ съм сигурен какво ще излезе включвам защитата на Returnil Virtual System http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=969985 не е лошо да я имате на компа си ;) Един бърз рестарт и всичко е както преди ....никакви следи :bye1:

Честно казано и на мен ми е много чудно как така при едни засича и то всичко, а при други не! ;)

На мен въобще не ми позволи да изтегля файла:

post-24580-1219690720_thumb.jpg

Моите настройки са по подразбиране, както се инсталира програмата. Единствено съм включил да се откриват всички видове заплахи:

post-24580-1219690822_thumb.jpg

Наистина ми е много странно как така при едни открива, при други не. cool.gif

Честно казано и на мен ми е много чудно как така при едни засича и то всичко, а при други не! :rolleyes:

На мен въобще не ми позволи да изтегля файла:

Моите настройки са по подразбиране, както се инсталира програмата. Единствено съм включил да се откриват всички видове заплахи:

post-24580-1219690822_thumb.jpg

Наистина ми е много странно как така при едни открива, при други не. cool.gif

Бинго Тигре :bye1: Ето причината

312267P.jpg

Кис 7.0.0.125 я спира

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Състоянието на програмите и реалната среда за всяка от тях са различни- значи за всеки случай е нужен индивидуален подход - включително и чрез налучкване или друга идея - примерно за чисто начало със свеж Win ...Случва се при всички програми ... При среща с превъзхождащ противник - затова реалната преценка е особено важна... Истината - превъзхождащите също допускат грешки и не са богоизбрани ...Просто знаят повече... Поздрави

Състоянието на програмите и реалната среда за всяка от тях са различни- значи за всеки случай е нужен индивидуален подход - включително и чрез налучкване или друга идея - примерно за чисто начало със свеж Win ...Случва се при всички програми ... При среща с превъзхождащ противник - затова реалната преценка е особено важна... Истината - превъзхождащите също допускат грешки и не са богоизбрани ...Просто знаят повече... Поздрави

Виж горният ми пост - ясно защо е така.Без отметката не засича-с нея засича :bye1:

Мерси Тигре от мое име :rolleyes:

Виж горният ми пост - ясно защо е така.Без отметката не засича-с нея засича :bye1:

Мерси Тигре от мое име :rolleyes:

Коя отметка имаш предвид?

1. На твоя Download Manager

2. или на KIS -> Options -> Threats and Exclusions -> Settings -> Other Programs (маркирано)?

Бинго Тигре :rolleyes: Ето причината

312267P.jpg

Кис 7.0.0.125 я спира

Не разбрах каква е причината, но както и да е.

Би ли обяснил на простичък език, ако обичаш. Аз съм простичък човек и не разбирам когато някой говори на висок език. Богоизбрани казваш.... Някога Исус е говорил с притчи на учениците си, виждам, че следваш примера му. Моля, бъди по-конкретен и отговаряй с прости изречения. А и не виждам връзката с Касперски в случая!

Не разбрах каква е причината, но както и да е.

Би ли обяснил на простичък език, ако обичаш. Аз съм простичък човек и не разбирам когато някой говори на висок език. Богоизбрани казваш.... Някога Исус е говорил с притчи на учениците си, виждам, че следваш примера му. Моля, бъди по-конкретен и отговаряй с прости изречения. А и не виждам връзката с Касперски в случая!

312311q.jpg

ТИГРЕ

Това е :rolleyes:

Коя отметка имаш предвид?

2. или на KIS -> Options -> Threats and Exclusions -> Settings -> Other Programs (маркирано)?

KIS -> Options -> Threats and Exclusions -> Settings -> Other Programs (маркирано)

Колега виждаш,че нещата са по простички нали?

Прав си ... Правилно е да продължа мисълта си в друга тема... Поздрави

312311q.jpg

ТИГРЕ

Това е :)

Nikssi,казваш,че с нстройки по подразбиране го хваща,аз разбира се не съм имал проблеми и го засекох,а и когато слагах KIS 2009 бяхме говорили с теб,а после ти пусна и линкове както към упъването за конфигурация,така икъм твоя конфигурационен файл.Точно към тях насочих момчетата,но при тях не се получава.Даже bogidan4o сподели,че осван това е пробвал да конфигурира KIS и по други начини,но не му се е получило.Имаш ли някакво обяснение според теб? ;)

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

Nikssi,казваш,че с нстройки по подразбиране го хваща,аз разбира се не съм имал проблеми и го засекох,а и когато слагах KIS 2009 бяхме говорили с теб,а после ти пусна и линкове както към упъването за конфигурация,така икъм твоя конфигурационен файл.Точно към тях насочих момчетата,но при тях не се получава.Даже bogidan4o сподели,че осван това е пробвал да конфигурира KIS и по други начини,но не му се е получило.Имаш ли някакво обяснение според теб? ;)

Ами не знам,кой какво е зареждал пък конфигурационният файл е на другият служебен комп,вече не помня там какво съм отметнал.

Нека да сложи отметката и да пробва :)

KIS -> Options -> Threats and Exclusions -> Settings -> Other Programs (маркирано)

Това оправи проблема , вече го засича

Мерси многооооооооооо biggrin.gif:wors: :wors: ;):)

Ами не знам,кой какво е зареждал пък конфигурационният файл е на другият служебен комп,вече не помня там какво съм отметнал.

Нека да сложи отметката и да пробва ;)

Благодаря ти за бързото разяснение и отговор,Nikssi.Написах им.King_Of_Kings го оправи,предполагам и bogidan4o също ще го направи.Поздрави! cool.gif

Това оправи проблема , вече го засича

Мерси многооооооооооо biggrin.gif:wors: :wors: ;):)

Странно. Не мога да разбера причината за пренебрегване на толкова важна настройка за инсталирана програма за сигурност по подразбиране (default) и то при Касперски! За начинаещите потребители и ползващите платени версии на програмата направо е опасно, ако не я сложат. Отметката де. :)

Браво, nikssi, отлична презентация!

Само един въпрос към слайд 38 - защо не маркираш и "други програми" към типовете заплахи?

Напълно си прав hlevoust

За бъдещи потребители ще е супер :)cool.gif

Учим се всички непрекъснато.Едно зло по малко laugh.gif

И не забравяйте да погледнете тука http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=969985

с KIS 2009 съм защо като пусна µTorrent и браузъра ми зарежда адски бавно преди не беше така.Къде е пречината

с KIS 2009 съм защо като пусна µTorrent и браузъра ми зарежда адски бавно преди не беше така.Къде е пречината

В същото време теглиш ли нещо с юторент

Причината е,че Кис ти проверява ЦЕЛИЯТ трафик и затова е така.Нормално е.В един от моите по предни постове бях дал линк към статия за оптимизиране работата с µTorrent

На мене пък вижте как се държи към тази програма.

uTorrent 1.7.7 Build 8179 Stable (kaldata.com).exe вижда се от къде е изтеглен според него е троянец :speak: С bitcomet никакви проблеми

25.8.2008 г. 14:55:55

Обнаружено: Trojan-Downloader.Win32.Banload.ugf Windows Explorer C:\Program Files\UTORRENT\UTORRENT.EXE

25.8.2008 г. 21:04:58

Обнаружено: Trojan-Downloader.Win32.Banload.ugf D:\Pre_install\Programs\Downloaders\uTorrent 1.7.7 Build 8179 Stable (kaldata.com)\uTorrent 1.7.7 Build 8179 Stable (kaldata.com).exe :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.