Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Това го четох тогава - не съм съгласен ! Колкото искат да си вярват и да си спорят ! Понеже ми стана интересно - вече съм с KAV 8.0.0.454- не откри вируси след предните програми при мен -Avira,Avast,Twister,Rising - обаче му са нужни повече системни изисквания... За друго е рано ...И утре е ден ... Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Kaspersky Internet Security 2009

kis_2009_rus.png

Антивирус Касперского 2009

kav_2009_rus.png

Документация

http://www.kaspersky.ru/kasperky_anti-viru...nlink=206911098 на руски

http://www.kaspersky.ru/kasperky_anti-viru...nlink=206911097 на английски

logo_top2.jpgОфициален дистрибутор за България http://www.lekarstvo.com/

ЦЕНИ

baner2009.jpg

Предложения:

Kaspersky Antivirus, Antihacker, Antispam (KIS 7/2009) 3 раб. мeста - 192 лв.

KAV 7/2009 OEM 12 мес. + mousepad - 57 лв.

Kasperskiy Antivirus Workstation Protection, 3 год./ 10 раб. мeста - 998.4 лв.

KIS 7/2009 (Antivirus, Antihacker, Antispam) OEM + mousepad - 87 лв.

ЧЕСТИТО ОТ МЕНЕ cool.gif

kis8.0.0.454ru

kis8.0.0.454en

Kaspersky Internet Security Version 2009

Разкази в КАРТИНКИ основни неща при работа с програмата Kaspersky Internet Security 2009.ppt отваря се с Microsoft Office PowerPoint

линк и към PDF format Adobe Reader Kaspersky Internet Security 2009

БЛАГОДАРЯ НА black hawk

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1033732

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1033974

Опитах да събера колкото може на едно място

Поздрави и МЕРСИ black hawk

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

KAV 8.0.0.454 работи отлично с вградената стена на Win.... Специфичното е намирането на уязвимости в софтуерни продукти изтеглени от торент-тракери...Абсолютно логични и точни констатации - хората да се чудят да продължават ли да ги ползват или да си ги купят по законния ред... Сравнявайки KAV и RAV нато тотална автоматизираност - вторият е по-ненатрапчив - почти за нищо не информира,работейки в тих режим ... Така ползвателят може изобщо да не научи с какво се е справила защитата му. Смятам да пробвам комбиниране с най-добрите стени-те са само няколко-установените при тестовете на вътрешни атаки... Поздрави

... Сравнявайки KAV и RAV нато тотална автоматизираност - вторият е по-ненатрапчив - почти за нищо не информира,работейки в тих режим ...

Няма проблем да изключиш уведомяването от KIS/KAV или да си избереш за какво да те информира - възможностите са достатъчно разнообразни.

KAV 4 пъти блокира инсталацията на Comodo Firewall - заради скрито инсталиране на драйвери и невъзможност да контролира приложението... При сроден опит RAV бе мълчалив- не разбрах нищо ...Сега обаче много проверяваната комбинация работи ... Нека да е тя - засега... Поздрави

KAV 4 пъти блокира инсталацията на Comodo Firewall - заради скрито инсталиране на драйвери и невъзможност да контролира приложението... При сроден опит RAV бе мълчалив- не разбрах нищо ...Сега обаче много проверяваната комбинация работи ... Нека да е тя - засега... Поздрави

Нормална реакция.Ако не беше реагирал щеше да е зле.Знам,че знаеш какво да сториш - все пак виж

Проверка на защитени (SSL) връзки в продуктите на "Лаборатории Касперского версия" 2009

Доверени приложения в КАВ 2009

Особенности при проверка на защитени (SSL) връзки в браузърите Opera и Mozilla Firefox

Интеграция на модула Анти-баннер с браузъра Opera

Съвместна работа на продуктите на Лаборатории Касперского версии 7.0/2009 с uTorrent

Настройки на защитната стена

Разкази в КАРТИНКИ основни неща при работа с програмата

KIS/KAV 2009 (версия 8.0)- Полезни съвети и FAQ

Благодарности на Mishel и sergio342

Поздрави cool.gif

nikssi остава само да ги събереш на едно място и ръководство за работа с KIS/KAV 2009 е налице :)

Суперавтоматизираните Symantec и RAV пестят информацията и само те са наясно какво става... Ползвателят няма представа - ако е първокласник-отлично ! ... А ако не е и се заинтересува - следва ровене в множество настройки - възможно е търсещият да се обърка какво точно търси...Колко са тези незатруднените - според мен 8-10 % ...Другите никой не може да ги прогнозира...Те могат да решат да инсталират всичко останало и пак е нормално ....Поздрави

Суперавтоматизираните Symantec и RAV пестят информацията и само те са наясно какво става... Ползвателят няма представа - ако е първокласник-отлично ! ... А ако не е и се заинтересува - следва ровене в множество настройки - възможно е търсещият да се обърка какво точно търси...Колко са тези незатруднените - според мен 8-10 % ...Другите никой не може да ги прогнозира...Те могат да решат да инсталират всичко останало и пак е нормално ....Поздрави

Ако може по ясно.Това горе е за тези които ще питат - за тяхно улеснение.

Однажды на вечеринке, проморолик

http://forum.kasperskyclub.ru/index.php?sh...ost&p=55557

:idea::wow:

Вече съм КАВ 2009. Първи впечатления: компютъра ми се струва, че "въздъхна"....тежеше му КИС, имаше забивания. Не знам, ама има чувството , че моя компютър не приема никакви стени, освен собствената си.... ;) Това беше в рамките на шегата, но в интерес на истината разликата "със" и "без" чужда стена е осезателна! За сега мнението ми за КАВ в срявнение с КИС е по-добро, вярно, че опциите са по-малко, но компютъра ми се "чувства" по-добре.:)

Вече съм КАВ 2009. Първи впечатления: компютъра ми се струва, че "въздъхна"....тежеше му КИС, имаше забивания. Не знам, ама има чувството , че моя компютър не приема никакви стени, освен собствената си.... ;) Това беше в рамките на шегата, но в интерес на истината разликата "със" и "без" чужда стена е осезателна! За сега мнението ми за КАВ в срявнение с КИС е по-добро, вярно, че опциите са по-малко, но компютъра ми се "чувства" по-добре.:)

Стена ти трябва -> Outpost Firewall Pro 2009

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1007272

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1000238

Стена ти трябва -> Outpost Firewall Pro 2009

Free версията бива ли я? Предполагам обаче, че ще ми тежи външна защитна стена. Уиндоуса нали си има? компютъра ми е чист /отвътре/ така, че Ундоуската стена би трябвало да си върши работата....

Абе за сега ше си карам така....какво и е на Ундоуската стена?

Суперавтоматизираните Symantec и RAV пестят информацията и само те са наясно какво става...

За RAV не мога да коментирам, но Symantec е максимално опростена откъм потребителска намеса и всеки, който има макар и елементарна представа от защитни програми би могъл да промени едно друго, но си пази и без тия донастройки. Това е валидно за повечето програми, а и е важно да са достатъчно работоспособни и надеждни с настройки по подразбиране. Това важи и за KIS/KAV, разбира се.

Смайващо е за домашно ползване RAV да е безплатна - китайският гранд атакува пазарния им дял ... Може да се ползва на английски или руски езици... Масата му е около 4-5 пъти по-голяма от тази на KAV - а почти не се усеща ... Поздрави

Outpost Firewall Pro минава ли "stealt" теста www.pcflank.com, или работи като КИС в режим "closed"?

Outpost Firewall Pro и Comodo Firewall Pro се справят с всички тестове - ако са правилно настроени . Убеждаваме се - и двете работят добре с KAV... Поздрави

Outpost Firewall Pro и Comodo Firewall Pro се справят с всички тестове - ако са правилно настроени . Убеждаваме се - и двете работят добре с KAV... Поздрави

Outpost Firewall Pro преминава всички тестове с настройки по подразбиране,както и Кис 2009 с леки корекции :) На домашните компютри е Кис 2009 на работата на единият е Outpost+KAV на другите Кис 7 и 8

Мога да споделя,че интернета с тази комбинация/ Outpost+KAV/ се бави повечко в сравнение с Кис 2009

Ще потествам програмата и двете са в Руски оригинал cool.gif

Поздрави

Мога да споделя,че интернета с тази комбинация/ Outpost+KAV/ се бави повечко в сравнение с Кис 2009

това беше важно уточнение...хм...май ще си карам с Уиндоуската стенчика, за да ми е мирна главата... :baby:

това беше важно уточнение...хм...май ще си карам с Уиндоуската стенчика, за да ми е мирна главата... :baby:

Ако ще сравняваш двете стени,и си мислиш че проблемът със забавянето идва от стената се лъжеш.Проблема се идва от параноичните настройки за проверка на Уеб трафика от Касперски ;) Сега при оптимизиране всичко хвръкна,а компа е доста по слаб от твоя предполагам 512 рамец и 1,8 Гига

Поздрави

Сега при оптимизиране всичко хвръкна....

Е сигурно е хвръкнало...ама за сметка за по слабата вирусна защита. Ясно ми е, че при по ограничени възможности на компютъра /мая е с добра РАМ-2 Гига, но процесора ми е АМД 1800/ трябва да се направи някакъв компромис-баланс между по-сирурна защита и скорост не уебтрафика. Не съм никакъв специалист в областта на компютрите, обикновен потребител съм, но от лични впечатления за 1 седмица с КИС мога да кажа, че външна стена оказва голямо влияние върху работата на цялата машина. Ако за "параноичните" настройки на уеб трафика на касперски имаш впредвид евристиките, то аз естествено съм ги сложил на макс- не мога да си позволя друго. ;)

Е сигурно е хвръкнало...ама за сметка за по слабата вирусна защита.

Антивирусната защита никога не ми е слаба,още повече защитната стена.Имам си причини ;) Виж ако ползвах само защитата на Майкрософ определено ще съм със свалени гащи ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.