Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Добре разбрах благодаря на всички за отговорите ще оставя KIS да защитава в реално време а като скенер ще използвам SUPERAntiSpyware и Malwarebytes Anti-Malware.Поздрави. :speak:

a-squared Free ползвам и тази на заден план, сканирам веднъж на 2 седмици с нея.Има вграден БГ.,като Malwarebytes Anti-Malware

p.s. не е за подценяване и безплатния(без инсталация и с БГ интерфейс) скенер на DR.WEB в подписа ми.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

KIS 2009 + Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware Professional + a-squared Free + DR.WEB- в общи линии тези ползвам като скенери.

Никоя програма не е идеална.Тези ги ползвам дори и с друг Антивирус и Защитна стена

Леко ще се дистанцирам от колегите по защита и ще си кажа собственото становище.

Ползвам KIS 2009 + SUPERAntispyware Pro в активен режим, правя го като презастраховка, защото съм патил преди време. Не че сега ми намира нещо, както не ми е намирала 19 месеца и под защитата на F-Secure, но де да можеше да се каже същото и за някои други пакети.

Това подсилване не ми пречи по никакъв начин на работата и e много сериозен плюс за конкретната програма. Ползвал съм помощна програма при всички пакети, с които съм се занимавал и определено само при един със сигурност не е имало нужда от подсилване, но той не е обект на тази тема.

Изборът на помощна (всъщност, не знам защо я наричаме по този начин) програма е доста сложен, защото част от пакетите имат модули с подобно предназначение, но не са пълноценни - ZA Security Suite е типичен пример за това. Стената (дори и само както такава) си има antispyware модул с изричното условие, че той не е пълноценен и не лови част от заразите, дори няма пълни дефиниции срещу тях. Други пък имат пълноценни модули, но се справят твърде неубедително с тази задача. Трети пък изобщо нямат... няма да визирам конкретно и да разпалвам огньове.

Самите помощни програми не са малко на брой, но повечето от тях имат много сериозни кусури, които ги правят неприемливи и са по-скоро бреме, отколкото облекчение.

Не бива да се пропуска и една безкрайно полезна програма, която привидно има друго предназначение - безплатната CCleaner.

И едно допълнение - в борбата срещу тия допълнителни зарази има и други варианти, които може би няма да са удобни за повечето потребители - например чистене кеша на браузърите след затварянето им, изтриване на cookies и т.н.

Добре разбрах благодаря на всички за отговорите ще оставя KIS да защитава в реално време а като скенер ще използвам SUPERAntiSpyware и Malwarebytes Anti-Malware.Поздрави. :)

И аз сам така :):clap:

KIS 2009 + SUPERAntispyware Pro в АКТИВЕН режим при мене се сбиваха.Как ги сдружи?Може би има някакви тънкости?

Да поясня за евентуални реплики - Уиндоуса е ЧИСТА инсталация.

Ще се повторя - но чакам ФИНАЛНАТА версия на Кис 2009 454 или каквато ще е и ще пробвам сдружаването на кис 2009 + Agnitum Outpost Firewall Pro 2009 Това не значи,че трябва непременно да се прави така,както и че Кис 2009 няма добра защитна стена - тя в някои аспекти превъзхожда Outpost

Поздрави

Няма идеална програма и никоя не осигурява достатъчна защита в реално време - най-добре е никой да не се заблуждава... Затова е правилно да се извършват проверки и съпоставки по всички възможни съвместими начини .... Поздрави

Това да го правят тези, на които това им е работата. Вярно че първата и основна причина човек да си купи компютър е за да си сложи любимата си антивирусна програма и да и се радва и изследва възможностите и, но да не забравяме, че все пак на един компютър могат да се вършат и някои други, макар и доста по-второстепенни и маловажни неща от това да се радваш на антивирусната си програма. cool.gif

И защо изобщо трябва да се възприемат като любими - те да не би да са незаменими ... Някои знаещи хора дори се справят без тях - честно казано - по впечатлителен начин.... Къде е истината тогава ? Май всеки е със своята си истина ... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

И защо изобщо трябва да се възприемат като любими - те да не би да са незаменими ... Някои знаещи хора дори се справят без тях - честно казано - по впечатлителен начин.... Къде е истината тогава ? Май всеки е със своята си истина ... Поздрави

Понятието "любими" може да бъде постоянно, но обектите на любовта могат да се сменят. ;)

...Как ги сдружи?Може би има някакви тънкости?....

Няма никакви тънкости, няма и реплики, гукат си като славейчета след добавяне на SUPERAntispyware.exe в сигурната зона.

Няма никакви тънкости, няма и реплики, гукат си като славейчета след добавяне на SUPERAntispyware.exe в сигурната зона.

"Правила за изключване" или в "Сигурни приложения" На двете места ли?

Проблемът идваше не при самото стартиране на програмата,и при сканиране а впоследствие :clap: без система.Пробвах и Шампоана като допълнителна защита но много ми бавеше системата,макар че впечатленията ми от него са доста добри.

Поздрави

Вижте днеска какво намерих в раздела Мрежи .... това значи че някои е влизам в пс-то ми ? sad.gif

post-171057-1218653429_thumb.jpg

Вижте днеска какво намерих в раздела Мрежи .... това значи че някои е влизам в пс-то ми ? sad.gif

Позна от първият път. Да не си с на някой настройките? :clap: Долу имаш опция - изтрий НАПРАВИ ГО това е мрежа която НЕ Е АКТИВНА

Позна от първият път. Да не си с на някой настройките? ;) Долу имаш опция - изтрий НАПРАВИ ГО това е мрежа която НЕ Е АКТИВНА

С настроиките на наи-големия :clap: а иначе КИС го е хванала и не го е пуснала в псто ми нали ? ;)

291383r.jpg Да не е влизъл и при мене ;):clap:

ОМГ това си бил ти biggrin.gif а иначе защо ти е това proxy

ОМГ това си бил ти biggrin.gif а иначе защо ти е това proxy

Ползваш моите настройки,мрежата която ти показва е тази която е засякъл Кис 2009 нва компа на който е бил инсталиран.Изтрий я,както и всичко друго което не ползваш като програми-сигурно си забелязъл че има доста които не си ползвал никога.

А така сега се разконспирах :hush: Къде видя прокси бре?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Може ли да ми кажете как да инсталирам бг език на КИС 2009 ? Благодаря предварително , но темата е доста голяма и нямам време да я прочета . На 1ва стр. не открих линк !

"Правила за изключване" или в "Сигурни приложения" На двете места ли?...

На едното:

post-25692-1218654810_thumb.jpg

Ползваш моите настройки,мрежата която ти показва е тази която е засякъл Кис 2009 нва компа на който е бил инсталиран.Изтрий я,както и всичко друго което не ползваш като програми-сигурно си забелязъл че има доста които не си ползвал никога.

А така сега се разконспирах :hush: Къде видя прокси бре?

От Контролирани Приложения сичко което видя няма значение в кои раздел да му давам Delete а иначе за проксито дам долу на Таскбара между КИС и скаип какво е ако не е прокси ?

На едното:

post-25692-1218654810_thumb.jpg

Thank :hush:

От Контролирани Приложения сичко което видя няма значение в кои раздел да му давам Delete а иначе за проксито дам долу на Таскбара между КИС и скаип какво е ако не е прокси ?

EarthView е това angry.gif

Ок а на 1-вия въпрос какво да права?

Знаеш ли кои приложения ползваш ти и кои не?Които не ги ползваш ги триеш.Все пак някога може и да сложиш някоя програма от тези там,не ти пречат с нищо.Всичко инсталирано се пази,дори да е деинсталиран софтуера.

Връщане към първоначални настройки

Настройки-Защита-Въстанови
ако те пита какъв режим да избереш,избери интерактивен винаги после можеш отново да преминеш на автоматичен режим.Сега имаш опит вече с прозорците и не е лошо да го направиш.

Успех

Знаеш ли кои приложения ползваш ти и кои не?Които не ги ползваш ги триеш.Все пак някога може и да сложиш някоя програма от тези там,не ти пречат с нищо.Всичко инсталирано се пази,дори да е деинсталиран софтуера.

Връщане към първоначални настройки

ако те пита какъв режим да избереш,избери интерактивен винаги после можеш отново да преминеш на автоматичен режим.Сега имаш опит вече с прозорците и не е лошо да го направиш.

Успех

Зна4и сега ще изтрия вси4ко което не ползвам а ако някога инсталирам някои от тези които сам изтрил и ми прави проблеми при инсталацията да дам Настройки-Защита-Въстанови ?

Може ли да ми кажете как да инсталирам бг език на КИС 2009 ? Благодаря предварително , но темата е доста голяма и нямам време да я прочета . На 1ва стр. не открих линк !

Ето ти линк към превода на програмата:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...ersky&st=15

В инсталационният файл има обяснение как се инсталира,а за повече информация прочети темата по-горе.Поздрави! cool.gif

Абе имам един въпрос: коя е последната версия на "Касперски интернет секюрити"? На руския официален сайт гледам, че версия 7, а на английския версия 2009. Коя е последната или са една е съща с различно наименование? :question:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.