Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

И аз потвърждавам липсата на конфликти с браузъра ....Препоръчвам да изтеглиш и стартираш безплатния скенер Dr WEB Cureit ... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Добре де nikssy,не претендирам за сериозни познания в областта на компютрите,но кажи ми моля те тогава,къде по конкретно може да е проблема!Готов съм да си "върна думите назад"-ще го направя с удоволствие,ако нещата се оправят!Дайте акъл къде да търся проблема при мен :speak:

Извини ме,че аз ти отговарям,деинсталирай Opera, след което почисти с Ccleaner ,изтегли Opera 9.51 Build 10081 Final и инсталирай,какъвто прозорец ти излезе даваш allow

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Извини ме,че аз ти отговарям,деинсталирай Opera, след което почисти с Ccleaner ,изтегли Opera 9.51 Build 10081 Final и инсталирай,какъвто прозорец ти излезе даваш allow

Ако е в автоматичен режим?Трябва да премине в този случай в интерактивен режим.Според мене по добре да деинсталира кис 2009 и Опера.Да инсталира отново Кис 2009 от тук или тук и после да инсталира Опера.

stashek тука чете ли ? http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=726504

Във всички официални ftp та и http фигурира 454 :yanim:

Май идва времето на eca7c4f894cf.gif"ХИИИИИИИИИИИПС!!!!"

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да nikssi прочетох и най вероятно ще действам според съветите ти!!Проблемът е,че било адски трудно да се изчисти всичко след махане на Opera!!Дано да стане!Благодаря на всички!!!

Да nikssi прочетох и най вероятно ще действам според съветите ти!!Проблемът е,че било адски трудно да се изчисти всичко след махане на Opera!!Дано да стане!Благодаря на всички!!!

:wors: На това трудно ли му викаш :)

1.Деинсталираш Опера-спираш интернета от кабела-деинсталираш Кис-рестартираш-почистваш всички папки останали в програмните файлове и локалните папки /C:\Documents and Settings\--------------------\Application Data//C:\Documents and Settings\.................\Local Settings\Application Data/ почистваш със CCleaner ако имаш още някоя и с нея-РЕСТАРТИРАШ-инсталираш Кис - после Опера

един авер ми каза,че въпреки всичко което е направил-долу горе същото,при инстала на новата опера му се появили старите настройки-навярни нещо не е изчистил!!!Един тъп въпрос-защо да изключвам Net-a :)

един авер ми каза,че въпреки всичко което е направил-долу горе същото,при инстала на новата опера му се появили старите настройки-навярни нещо не е изчистил!!!Един тъп въпрос-защо да изключвам Net-a :speak:

:) Ще деинсталираш Кис при включен нет ? :speak::)

...Един тъп въпрос-защо да изключвам Net-a ;)

А кой ще те пази по време на процедурата?

:angry: Ще деинсталираш Кис при включен нет ? :speak::no-no:

Не ,не бях прочел добре написаното от теб!!Помислих,че визираш Operata!!Направих всичко,дано нещата са О.К.Ще рапортувам при проблеми laugh.gif

Не ,не бях прочел добре написаното от теб!!Помислих,че визираш Operata!!Направих всичко,дано нещата са О.К.Ще рапортувам при проблеми laugh.gif

Ето - има ли проблем? 289665f.jpg

Там пише следното:

...Продажи Антивируса Касперского и Kaspersky Internet Security 2009 в России и странах СНГ начнутся 20 августа 2008 года...

Не видях коя версия ще се продава - .357, .451 или друга, още неизлязла?

Е, до 20-ти има само седмица, та .454 Final ще трябва да се появи тия дни, дано не е като .451 :hush: .

Е, до 20-ти има само седмица, та .454 Final ще трябва да се появи тия дни, дано не е като .451 :P .

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/ обърка версията

«Лаборатория Касперского» представила Антивирус Касперского 2009 и Kaspersky Internet Security 2009

http://www.kaspersky.ru/news?id=207732791

Продажи Антивируса Касперского и Kaspersky Internet Security 2009 в России и странах СНГ начнутся 20 августа 2008 года. При этом, согласно лицензионному соглашению, Kaspersky Internet Security 2009 теперь разрешено устанавливать на 2 домашних компьютера.

Здравейте.Имам един въпрос към вас бях чел из мненията някъде в тази тема че на Каспрерски му трябва допълнителна програма която да лови Spayware и Adaware защото не бил се справял добре с такъв вид заплахи.

Вярно ли е това твърдение и защо е вярно и наистина ли имам нужда да си слагам допълнителна програма.Благодаря на всички за отговорите. :P

Здравейте.Имам един въпрос към вас бях чел из мненията някъде в тази тема че на Каспрерски му трябва допълнителна програма която да лови Spayware и Adaware защото не бил се справял добре с такъв вид заплахи.

Вярно ли е това твърдение и защо е вярно и наистина ли имам нужда да си слагам допълнителна програма.Благодаря на всички за отговорите. :P

Няма нужда :P ,това твърдение е от "служител" на друга АВ ,сещаш се коя е :)

Какво ли не съм ползвал заедо със Кис 2009 и ти казвам - нищо не се намира дори след деинсталация на програмата.

Прочети малко тука --- http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1029420 да ти стане ясно кой кога открива заплахите и как се бори с тях,както и колко време му трябва да анализира даден файл.

Поздрави

Какво ли не съм ползвал заедо със Кис 2009 и ти казвам - нищо не се намира дори след деинсталация на програмата.

Прочети малко тука --- http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1029420 да ти стане ясно кой кога открива заплахите и как се бори с тях,както и колко време му трябва да анализира даден файл.

Поздрави

Ти освен да плюеш по нод , друга работа нямаш ли си?!

Пиши си в темата , сега аз ако започна с примерите как Касперски не засича нещо , ще ти е много приятно нали?

Сори за off-topic-a :P

Пиши си в темата , сега аз ако започна с примерите как Касперски не засича нещо , ще ти е много приятно нали?

Сори за off-topic-a :P

Ти май не четеш angry.gif никой не оплюва Нод, имаше запитване,Никси отговори.Ай стига вече :Pникой не те кара да коментираш в тази тема.

И темата е Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009,ако не си забелязал.Ако ще има коментари, нека да са по темата.

Поздрави!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Сори за off-topic-a :speak:

Обърка темата господине,пък аз лично чакам в посочената тема отговор.Ти зачекна въпроса сега защо се държиш така?Къде е споменат Нод в предният ми пост?

Да те улесня НЕ МЕ ДРАЗНИШ хич.

Остани със здраве

по темата и отговора:

Добре е да се ползват за сканиране различни програми.Да не се разчита единствено на една която има защита в реално време.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вярно ли е това твърдение и защо е вярно и наистина ли имам нужда да си слагам допълнителна програма.Благодаря на всички за отговорите. :speak:

Аз лично ползвам КИС в комбинация с Ad-Aware и Malwarebytes' Anti-Malware като помощни програми , но само КИС съм оставил със защита в реално време.С другите сканирам само ако нещо ме съмнява и досега не съм имал проблеми.

Аз лично ползвам КИС в комбинация с Ad-Aware и Malwarebytes' Anti-Malware като помощни програми , но само КИС съм оставил със защита в реално време.С другите сканирам само ако нещо ме съмнява и досега не съм имал проблеми.

Именно :speak: Точно това имах впредвид за сканиране да се ползват повечко програми,в реална защита Кис 2009 е достатъчен.

Добре разбрах благодаря на всички за отговорите ще оставя KIS да защитава в реално време а като скенер ще използвам SUPERAntiSpyware и Malwarebytes Anti-Malware.Поздрави. :speak:

Няма идеална програма и никоя не осигурява достатъчна защита в реално време - най-добре е никой да не се заблуждава... Затова е правилно да се извършват проверки и съпоставки по всички възможни съвместими начини .... Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.