Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Nikssi,понеже си в час да те питам!!!За KIS-a 8 има ли нужда от допълнителна защита?Имам впредвид anti-spy и подобно!!Със сигурност знам,че Trend Micro Anti-spy 3.0, Kis-a я отхвърля!!!Благодаря ти предварително!

Може да минеш и без допълнителна защита намашината си!

Ползвал съм КИС с допълнителни анти-спайуеър програми, които нищо не намират след него, но ако си по - взискателен, ти препоръчвам да си

инсталираш Malwarebytes' Anti-Malware. Програмата няма защита в реално време, не тежи, не е алчна за системни ресурси и е много качествена!

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Ползвал съм КИС с допълнителни анти-спайуеър програми, които нищо не намират след него, но ако си по - взискателен, ти препоръчвам да си

инсталираш Malwarebytes' Anti-Malware. Програмата няма защита в реално време, не тежи, не е алчна за системни ресурси и е много качествена!

Олеле!!!Точно качи х КИС-а и се успокоих,че няма кой кога свари да ми претаква компа и тази малка програмка само за 8 минути намери 16 парчета!!!Не знам какво правят другарите от Кaspersky LAB,ама няма да е лошо всички потребители да прочетат това!!!!16!!!!! :snowballfight: при това по обяд пуснах full scan, и "ни вопъл ни стон"Много благодарско за програмката!!!!!
Олеле!!!Точно качи х КИС-а и се успокоих,че няма кой кога свари да ми претаква компа и тази малка програмка само за 8 минути намери 16 парчета!!!Не знам какво правят другарите от Кaspersky LAB,ама няма да е лошо всички потребители да прочетат това!!!!16!!!!! :snowballfight: при това по обяд пуснах full scan, и "ни вопъл ни стон"Много благодарско за програмката!!!!!

Чакай малко сега...Успокой се, пийни един студен чай и обясни последователно, какво точно се е случило!

Постни лога тук, за да видим, какво точно е открила програмката, как е минала дезинфекцията, премахването или както там си подходил с тези 16 страшилища, защото на всички тук ни е интересно. И ако имаш нужда от помощ, или прсто имаш въпроси, на които се затрудняваш да намериш отговор, прсто пиши - ние сме на всеки километър! :wors:;)

Чакай малко сега...Успокой се, пийни един студен чай и обясни последователно, какво точно се е случило!

Постни лога тук, за да видим, какво точно е открила програмката, как е минала дезинфекцията, премахването или както там си подходил с тези 16 страшилища, защото на всички тук ни е интересно. И ако имаш нужда от помощ, или прсто имаш въпроси, на които се затрудняваш да намериш отговор, прсто пиши - ние сме на всеки километър! :);)

Като приключи scana ще пусна няма проблеми!!!За спокойствието-спокоен съм,най много да заритам щайгата!!А за студения чай--?????В петък вечер ???Връщаш ме в нежните и сладки спомени от учениническите ми години,които май бяха доооста отдавна laugh.gif P.S Досега не съм пускал нищо никъде!!!Има ли нещо по особено в този форум!!!Вече на два пъти ме предупредиха за правилата!!!

Като приключи scana ще пусна няма проблеми!!!За спокойствието-спокоен съм,най много да заритам щайгата!!А за студения чай--?????В петък вечер ???Връщаш ме в нежните и сладки спомени от учениническите ми години,които май бяха доооста отдавна laugh.gif P.S Досега не съм пускал нищо никъде!!!Има ли нещо по особено в този форум!!!Вече на два пъти ме предупредиха за правилата!!!

Tova e .Втория протокол се припокрива!!Идеи

Това ми излезна

mbam_log_7_26_2008__01_26_27_.txt

...Идеи...

Логът ти не е страшен, можеше и по-зле да е. Проблемите създава този ErrorKiller, който си инсталирал, вероятно става дума за безплатната му версия, за която съвсем в реда на нещата е да има рекламка нейде скатана. Затова и логът от МВАМ ти дава проблеми с adware. По принцип тази програма ErrorKiller е предназначена да поправя грешки, но мисля, че по-скоро ги създава.

Принципно KIS би трябвало да спира и този вид зарази, но не се справя на достатъчно ниво, което е слабост на всички пакети, а предоверяването е опасно, въпреки ентусиазма на IMG. Не обвинявай KIS за пропуските, почти всички други пакети са справят още по-зле в това отношение. Затова по-добрият вариант е да се добави резидентна специализирана програма, която да покрива пропуските на пакета, пък който и да е той. Та затова и логовете ми са чисти, липсват подобни заплахи в него. Е, има си и цена, защото помощната програма също дърпа ресурси, но сам си прецени кое е по-важно.

Има и друго - понякога МВАМ дава лъжливи тревоги, което можеш да видиш описано в съответната тема.

Не знаех, че Trend Micro Antispyware 3 не върви под KIS 8; отдавна има версия 3.5, вървяща безпроблемно под KIS 7, с KIS 8 не съм пробвал, защото има 1-2 по-добри решения, а японската програма позацикли в развитието си.

------

П.П. nikssi, изтеглих офис варианта на презентацията ти, отново благодаря за нея. Притеснява ме един момент в нея - в т.2 казваш и онагледяваш следното:

...Още в началото ще получим следното съобщение,че Outpost е намерил инсталирани други средства за защита на компютъра...

Нещо не е наред в това неразпознаване на инсталирания софтуер от страна на Outpost - намира, че има инсталиран продукт на Kaspersky, но не може да го различи, т.е. не познава и модулите му. Очевидно е, че KAV няма стена, а Outpost "се притеснява" от евентуално наличие на втора стена, дано съм се изразил ясно.

Неотдавна пробвах Outpost 6 с последната корпоративна версия от 10-та серия на Symantec AVCS, комбинацията си работи безукорно и до днес на приятелски компютър, но не е имало такова съмнение.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

hlevoust

П.П. nikssi, изтеглих офис варианта на презентацията ти, отново благодаря за нея. Притеснява ме един момент в нея - в т.2 казваш и онагледяваш следното:

.....Нещо не е наред в това неразпознаване на инсталирания софтуер от страна на Outpost - намира, че има инсталиран продукт на Kaspersky, но не може да го различи, т.е. не познава и модулите му. Очевидно е, че KAV няма стена, а Outpost "се притеснява" от евентуално наличие на втора стена, дано съм се изразил ясно.

Неотдавна пробвах Outpost 6 с последната корпоративна версия от 10-та серия на Symantec AVCS, комбинацията си работи безукорно и до днес на приятелски компютър, но не е имало такова съмнение.

Не просто програмата разпознава пакета инсталиран на компютъра.За нея Кис или Кав е все едно в смисъл,че това е доверено приложение и трябва веднага да се добави във сигурната зона.По принцип Поста и Кис са доста независими бих казал,затова ми е интересно тяхното "събиране".След инсталацията ясно се вижда,че Кав е разпознат и е в доверената зоно.Тука става въпрос не за стената,а за проактивната защита и антишпионският модул - те се припокриват.Самият Outpost предоставя Антишпионската защита на Кав - явно не е по добра от неговата.Няма място за претеснение.

Само как си комуникират при включване biggrin.gif Но е за кратко и само веднъж.В някои случаи проактивката на Outpost преварва Касперски но определено при приложения ползващи интернет,докато Касперски се грижи за Антивирусната защита.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

ОК, за разпределението на задълженията е ясно. А опитвал ли си обратния вариант - първо инсталиране на Outpost, а после на KAV? Напоследък по-рядко инсталирам отделни защитни програми, но винаги слагам антивируса последен, за да не ми досажда при инсталирането на другите. Всъщност, правя същото и когато ползвам пакет - оставям го последен.

ОК, за разпределението на задълженията е ясно. А опитвал ли си обратния вариант - първо инсталиране на Outpost, а после на KAV? Напоследък по-рядко инсталирам отделни защитни програми, но винаги слагам антивируса последен, за да не ми досажда при инсталирането на другите. Всъщност, правя същото и когато ползвам пакет - оставям го последен.

По принцип в ръководството пише,че се инсталира Outpost и след това други средства за защита.

Не съм пробвал така понеже имах информация,за увентуални проблеми в стиковката на двете програми.А именнто антишпионът на Outpost и Касперски ще го пробвам на по късен етап,НО имам чуството,че ще се появят конфликти тогава не че е непреодолимо,но ще има повечко работа по стиковането.

Поздрави и мерси за идеята

За осигуряване на съвместимост на продуктите на Kaspersky с различни (други) стени, прегледайте този блог:

http://wongsk.blogspot.com/2008/07/how-to-...roducts-co.html

:) Мерси

Има и платена версия :) със защита в реално време.

Nikssi,понеже си в час да те питам!!!За KIS-a 8 има ли нужда от допълнителна защита?Имам впредвид anti-spy и подобно!!Със сигурност знам,че Trend Micro Anti-spy 3.0, Kis-a я отхвърля!!!Благодаря ти предварително!

SUPERAntiSpyware.Professional към Кис 2009 е наистена добро решение.

Добавих към защитата си и Mamutu...Единствено Outpost реагира на приложението,явно поради това че ползва връзка с интернет.

Либерални австрийци ей... :)

KIS/KAV 8.0.0.451 RC2

FAQ для тестеров KIS/KAV 2009 (версия 8.0)

Коллеги, релиз CF стремительно приближается, до выхода остается меньше недели. :speak:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...=78350&st=0

Сваляне KIS 8.0.0.451 RC2en

Сваляне KIS 8.0.0.451 RC2ru

Сваляне KAV 8.0.0.451 RC2en

Сваляне KAV 8.0.0.451 RC2ru

БЕТА Активационни кодове

KIS 2009 (версия 8.0) AXFRG-JW6EC-47MP1-HV4EE

KAV 2009 (версия 8.0) NNQGV-SASTS-7SY72-13TZ7

Май няма да има повече Бети,което естествено е добре и зле :)

Днес четох - продължават да работят по констатации касаещи и функционирането на защитната стена на пакета ...Не се съмнявам - интересуващите се могат да намерят информациите.... Кога ли наистина най-после ще финализират .... Поздрави

Днес четох - продължават да работят по констатации касаещи и функционирането на защитната стена на пакета ...Не се съмнявам - интересуващите се могат да намерят информациите.... Кога ли наистина най-после ще финализират .... Поздрави

АВГУСТ 2008

Коллеги, релиз CF стремительно приближается, до выхода остается меньше недели.

KAV/KIS 8.0.0.454 RC3 http://dnl-eu12.kaspersky-labs.com/devbuil....0.0.454%20RC3/

Еще раз задам вопрос - когда появится официальный релиз??? Долго нам еще ждать??

cool.gif

Kaspersky_logo.jpgKaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 8.0.0.454 RC3

Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.454 RC3en

Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.454 RC3ru

Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454 RC3en

Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454 RC3ru

Rinat Salihov

Коллеги! 454 сборка стала техническим релизом!

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=719139

В понеделник се очаква и на офсайта.

Честито :cheers:

Защо немога да сканирам с КИС2009 финал под SafeMode оше е в разработка но до кога? :cheers:

В смисъл,как не можеш?Когато се зареди режима,отиваш в директорията където е инсталирана програмата C/Program Files/Kaspersky Lab влизаш вътре и стартираш EXE файла.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

В смисъл,как не можеш?Когато се зареди режима,отиваш в директорията където е инсталирана програмата C/Program Files/Kaspersky Lab влизаш вътре и стартираш EXE файла.

Още по лесно е да стартира програмата от -> всички програми-папката на Касперски :cheers:

Добре де вижте как ми дава

А натисна ли "сканиране"?

А натисна ли "сканиране"?

Е има ли смисал като в Раздела Защита е в сиф цвят ?

Е има ли смисал като в Раздела Защита е в сиф цвят ?

В Защитен режим не е налична защита в реално време.Затова Кис не ти се стартира.

Същото е и при другите Антивирусни решения.Зареждат се само най необходимите неща в ОС - Диагностичен режим е.

Но цъкни на сканиране и сканирай да видиш-ТО е достъпно.

Поздрави

....и за прикачване ползвай jpeg формат същото е но е доста по малко,като обем.

Изтеглих 30 дневна версия(KIS 2009) да пробвам как се държи програмата и установих, че това "чудо" ми бави трафика. Ама като казвам бави имам предвид, че наистина МНОГО ЗАБАВЯ трафика. Наложи се да звъня на доставчика, реших че нещо се е****т. После изключих касперски-я, но трябваше да рестартирам компютъра защото веднъж вляза ли в мрежата няма изключване. Абе отврат. Бави та Бави трафика. А съм с нея от точно два дни.

И кажете сега как да рискувам да си купя лиценза. Просто не вярвам това да се случва, само защото е триал версия.!?

Добре дове4ера ще си пусна сканиране под Safemode :angry:

4 НЕ равно на Ч

Изтеглих 30 дневна версия(KIS 2009) да пробвам как се държи програмата и установих, че това "чудо" ми бави трафика. Ама като казвам бави имам предвид, че наистина МНОГО ЗАБАВЯ трафика. Наложи се да звъня на доставчика, реших че нещо се е****т. После изключих касперски-я, но трябваше да рестартирам компютъра защото веднъж вляза ли в мрежата няма изключване. Абе отврат. Бави та Бави трафика. А съм с нея от точно два дни.

И кажете сега как да рискувам да си купя лиценза. Просто не вярвам това да се случва, само защото е триал версия.!?

Откъде я свали?За какво забавяне става въпрос - такова нещо при мене дори с версия 7 ?Да не става въпрос за теглене с Кометата

Наистина доставчика най вероятно те ....Но виж в Защита за интернет - тук да не си сложил нещо неподходящо,като отметка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.