Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

На мене също ми се беше пръкнало това...преди ....Откъде и защо става така B-boy[styLe] :handshake: нали се сещаш за

;)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

За да оправиш System Restore направи следното:

Start => run => regedit => Намери ключа "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows NT \ SystemRestore" => и изтрий следните редове от дясната страна:

# DisableConfig

# DisableSR

А за акаунтите, за да ти се появява само един ауант, който да изисква въвеждането на име и парола (ако си си го защитил) просто трябва да преминеш в класически стил на LOGON-a:

Control Panel => User Accounts =>Change The way users log on or off => махни отметката пред "Use Welcome Screen"

Мерси много сега са сложа тик4е на Turn of System Restore on all drivers нали? а за Multi.Packed какво да избера?

Изтрий и сложи тикчето долу вляво ;)

Е аз ве4е дадох изолираи а ина4е на SystemRestore да дам тик4ето нали?

Е аз ве4е дадох изолираи а ина4е на SystemRestore да дам тик4ето нали?

Имах впредвид въпроса на Кис.Ако сложиш тикчето на систем ресторе ще спреш въстановяването на системата.И за какво ли ти е...като има и други начини ;)

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=725515

не завтра, скорее всего 20.08.2008

с тем же практически результатом можете купить коробку версии 7 - ключи от версии 7 подходят к версии 2009 (она же версия 8)

Толкова по обявеният финал в Калдата :)

От днес до 24 август олимпиадата в Пекин е основно събитие - как ще се отрази това на дългоочаквания финал!?! Повечето хора няма да го забележат.... Поздрави

Сега с 8.0.0.357 ли да си остана или да сменя с 8.0.0.451 но пак имам кеи и не искам да рискувам ....

Сега с 8.0.0.357 ли да си остана или да сменя с 8.0.0.451 но пак имам кеи и не искам да рискувам ....

Няма значими разлики м/у двете,остани си с 8.0.0.357.Изчакай да видиш отзиви за 8.0.0.451 и тогава реши какво да правиш.Ако питаш мен,модулите ще ти се обновят online и може по-някога да ти поиска рестарт,точно поради тази причина.

Поздрави.

Днес инсталирах Opera и за по-малко от 12 часа KIS-a на 3 пъти алармира за някакви грешки,опитва да се updat-не но не може и въобще не разбирам какво става!!!Досега се държеше адски стабилно,а забелязах,че изчезна и бг-интерфейса!!!Иначе лиценза си отчита изминалия ден и прочие.Мога ли да кача final-a и пак да си ползвам ключа все пак за 1 година е и абе.......дайте акъл колеги!!Някой да знае за несъвместимост между KIS-а и Opera!!Звучи идиотски,но аз друго обяснение нямам!

...Ако питаш мен,модулите ще ти се обновят online и може по-някога да ти поиска рестарт,точно поради тази причина...

Да, вече го поиска.

...Мога ли да кача final-a и пак да си ползвам ключа все пак за 1 година...

Можеш, няма проблем. Аз върнах от .454 на .357 безпроблемно, работи си нормално. А за проблема с Opera-та нямам обяснение, освен ако не ти е браузър по подразбиране и има евентуален проблем на тази основа.

Днес инсталирах Opera и за по-малко от 12 часа KIS-a на 3 пъти алармира за някакви грешки,опитва да се updat-не но не може и въобще не разбирам какво става!!!Досега се държеше адски стабилно,а забелязах,че изчезна и бг-интерфейса!!!Иначе лиценза си отчита изминалия ден и прочие.Мога ли да кача final-a и пак да си ползвам ключа все пак за 1 година е и абе.......дайте акъл колеги!!Някой да знае за несъвместимост между KIS-а и Opera!!Звучи идиотски,но аз друго обяснение нямам!

Аз сам с КИС2009 8.0.0.357 и Опера до сега не сам инал проблеми ... но щом КИС неможе да се update-не махни Операта и виж с Лисицата

===== 8.0.0.451======

Поздрави.

Kaspersky Internet Security Version 2009 (8.0.0.454)

Това в цитата е за друга версия.Човека пита за пробната БЕТА версия

Я скачал пробную версию KIS 8.0.0.451

Очакваният НОВ финал е 454 :yanim:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Очакваният НОВ финал е 454 :cheers:

:clap: а става ли да ми кажеш как да си сложа като твоита икона с 4ове4ето с КАСПЕРСКИ ? 4е ме кефи

Очакваният НОВ финал е 454 :cheers:

За нея става въпрос,просто sotkata се е объркал и ние давай, без да поглеждаме. :wow:

............... остана или да сменя с 8.0.0.451 но пак имам кеи и не искам да рискувам ....

Какъв е смисъла просто,при положение ,че 454 е на лице. :clap:

Несъвместимост между Опера и Кис 8.0.0.454 /тази прословута ФИНАЛНА 454 angry.gif /

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=725675

Новая версия не обновляется,Opera не открывает страницы

При инсталяции новой версии вылезло несколько ошибок icon20.gif :про неудачную установку трайберов,после перезапуска

КИС не обновляется Опера не работает,другие проги Firefox и InternetExplorer работают как и раньше.

Пробовал всё переустанавливать не помогает.

Прошу помощи,както не охота Винду переустанавливать....

Спасибо.

Явно не е само при тебе проблемът.

Защо не сложиш 357 версия?Ключовете за версия 8 стават от 6/7,така,че няма проблем.

:cheers: а става ли да ми кажеш как да си сложа като твоита икона с 4ове4ето с КАСПЕРСКИ ? 4е ме кефи

http://i033.radikal.ru/0807/75/42672c45f09f.gif адреса на изображението това ли искаш?

Несъвместимост между Опера и Кис 8.0.0.454 /тази прословута ФИНАЛНА 454 angry.gif /

Явно не е само при тебе проблемът.

Защо не сложиш 357 версия?Ключовете за версия 8 стават от 6/7,така,че няма проблем.

http://i033.radikal.ru/0807/75/42672c45f09f.gif адреса на изображението това ли искаш?

Добре а сега как да го сложа?

Добре а сега как да го сложа?

Контролен панел-Редактиране на подписа -Въведи картинка-и копираш в отвореното прозорче адреса после кликваш изпрати :huh:

Контролен панел-Редактиране на подписа -Въведи картинка-и копираш в отвореното прозорче адреса после кликваш изпрати :)

Готово мерси а имаш ли още такива картинки на касперски ?

Уважаеми Колеги след безплодна борба 3 денонощия установявам,че Opera+Кис 8.357 е манджа с грозде!!!KIS-а забива,поправя се непрестанно,не се ъпдейтва и въобще бозата е пълна!!Много разочароващо и не знам кого да уведомя==KAS Lab или Opera!!!Един от двата екипа не си е свършил работата и е за бой с тояги!!!Скъсах си нервите!!!Така че внимавайте и се сещайте за това писание при подобна конфигурация!!!!

Уважаеми Колеги след безплодна борба 3 денонощия установявам,че Opera+Кис 8.357 е манджа с грозде!!!KIS-а забива,поправя се непрестанно,не се ъпдейтва и въобще бозата е пълна!!Много разочароващо и не знам кого да уведомя==KAS Lab или Opera!!!Един от двата екипа не си е свършил работата и е за бой с тояги!!!Скъсах си нервите!!!Така че внимавайте и се сещайте за това писание при подобна конфигурация!!!!

Добре де аз сам с КИС2009 8.357 и имам и Операта до сега НЕ САМ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ ОТНОСТНО UPDATE или нещо подобно

Не мислиш ли,че проблемът може да е в тебе?

Как така на толкова хора работи тази комбинация,а при тебе не?Този въпрос сам задавал ли си си го?

Повечето Руснаци ползват като браузър Опера това са единични случаи и най вероятно въпроса е към друг раздел

Не мислиш ли,че проблемът може да е в тебе?

Как така на толкова хора работи тази комбинация,а при тебе не?Този въпрос сам задавал ли си си го?

Повечето Руснаци ползват като браузър Опера това са единични случаи и най вероятно въпроса е към друг раздел

Добре де nikssy,не претендирам за сериозни познания в областта на компютрите,но кажи ми моля те тогава,къде по конкретно може да е проблема!Готов съм да си "върна думите назад"-ще го направя с удоволствие,ако нещата се оправят!Дайте акъл къде да търся проблема при мен :speak:

operakis2009rv4.jpg
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.