Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Не ми стана ясно- това, което ми дават тестовете за Касперски, за нормален резултат ли се приема за тази програма?

Тестовете не са издържани, а е задължително - те да си спорят докогато искат .... Благодарих - защото отново няма да им пробвам програмата - поне докато не си довършат качествено започнатото... Дано е скоро.. Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Инсталирах си Касперски и си направих настройките както беше дадено тук в ревюто. Обаче май има някакъв проблем. Реших да проверя стената в сайта: http://www.pcflank.com/. Резултатите обаче, доколкото разбирам, са отрицателни- т.е. нещо не е наред със стената. Прикачвам 3 скрийншота от 3 теста- Stealt test, Troyan test, Browser test. Моля за вашите съвети... какво да правя?

Настройки - контрол на системата - настройки на защитната стена

Any incoming TCP stream----забрани

Any incoming UDP stream----забрани

296299L.jpg

Ето виж сам резултата

296300D.jpg

296305z.jpg

Какъв е проблемът колега TNN :) В презентацията е всичко така както трябва,поогледайте слайд 10

Поздрави

Благодаря за споделеното.... Изглежда руснаците още спорят дали портовете трябва да са невидими или може да са затворени ... Нека спорят - но през това време други като / Rising-RAV- Жуйсин антивирус/ навлизат в пазарния им спектър... Поздрави

Спорът е за това дали са затворени при инсталация по подразбиране.Някои неща се пипат ако искаш да си защитен.

Вярно,че има Олимпиада ама ти си повече зарибен по КИТАЙ от мене.

Нещо не е наред при мен! sad.gif Настройките са ми така, както ги даваш, въпреки това обаче теста не минава! :)sad.gif

Не знам какво да правя? Къде другаде би могла да бъде причината?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Nikssi, в доста руски портали продължават събеседвания и спорове за уязвимости и бъгове при KIS 2009 - намирам за некоректно в тази тема да посочвам линкове... Не се съмнявам и зная - можеш да ги намериш На колегата-инженер, ако му омръзне да се занимава с настойките на програмата препоръчвам да изтегли и инсталира безплатния Rising/на руски - Жуйсин антивирус, в света известен като RAV/.... Поздрави

Така трябва да излезе.За целта спри Кис и стартирай AVZ програмката.Тя ще затвори опасните портове

За тази програма ли става въпрос? На нея отива линка който си дал! NoVirusThanks Malware Remover Tool 1.0.0

За тази програма ли става въпрос? На нея отива линка който си дал! NoVirusThanks Malware Remover Tool 1.0.0

Утилита APS http://z-oleg.com/secur/aps/index.php

http://z-oleg.com/secur/aps/download.php Оттук може да си я свалиш.

Аааа, тази я имам свалена и съм я пуснал. От време на време ми дава, че има атаки към компа, но не знам какво да ги правя /не разбирам много от тия неща/. Въпреки всичко обаче теста на http://www.pcflank.com/ не минава! sad.gif(

Настройки - контрол на системата - настройки на защитната стена

Any incoming TCP stream----забрани

Any incoming UDP stream----забрани

296299L.jpg

Ето виж сам резултата

296300D.jpg

296305z.jpg

Какъв е проблемът колега TNN :) В презентацията е всичко така както трябва,поогледайте слайд 10

Поздрави

Спорът е за това дали са затворени при инсталация по подразбиране.Някои неща се пипат ако искаш да си защитен.

Вярно,че има Олимпиада ама ти си повече зарибен по КИТАЙ от мене.

Същите резултати получих и аз с Windows Vista SP1 Firewall, без допълнителни настройки!

Добре де, майка му стара, при мен защо не минава тоя тест? Къде може да греша? Със XP SP3 съм.

Колега инженер - не търси причина единствено в себе си... Опитай да осмислиш каквото споделих ... Поздрави

Теста го издържах, Но по много странен начин!

1. Изключих стената на Касперски /само стената/

2. Включих вградената стена на Уиндоуса

3. Включих и стената на Касперски.

Интересно ми е понеже съм лаик в тази област- коя от двете стени е сработила при това положение. За стената на Уиндоуса знам, че си е ОК...дали тя не сработила или включването на стената на Касперски, автоматично е изключило Уиндоуската стена??? ;):wub::)

Стената на Win е отлична на външни атаки и все едно я няма при вътрешни атаки - явно сам искаш да се убеждаваш - като всички инженери ...Да бе предпочел KAV - някои въпросителни щяха да липсват... Поздрави

Не можах да разбера от това, което казваш- кое в крайна сметка е сработило за да се издаржи теста на pcflank???

Добре де, майка му стара, при мен защо не минава тоя тест? Къде може да греша? Със XP SP3 съм.

Инсталирах си Касперски и си направих настройките както беше дадено тук в ревюто. Обаче май има някакъв проблем.

Не казваш коя версия си изтеглил? Да не е 454 ?

Аааа, тази я имам свалена и съм я пуснал. От време на време ми дава, че има атаки към компа, но не знам какво да ги правя /не разбирам много от тия неща/. Въпреки всичко обаче теста на http://www.pcflank.com/ не минава! sad.gif(

Тя ти показва НАЙ вече кои са отворените ти портове,къде имаш уязвими места.

http://www.firewallleaktester.com/leaktest19.htm

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1032286 програмата трябва да ти е в интерактивен режим,за да те пита когато има питане.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не можах да разбера от това, което казваш- кое в крайна сметка е сработило за да се издаржи теста на pcflank???

Включил си вградената стена на Win - можеш да я ползваш с Касперски Антивирус примерно - справя се с тези тестове - сам избери ! Считам KIS 2009 все още за недовършен .... Поздрави

Включил си вградената стена на Win - можеш да я ползваш с Касперски Антивирус примерно - справя се с тези тестове - сам избери ! Считам KIS 2009 все още за недовършен .... Поздрави

Сравняваш възможностите на Кис 2009 със вградената стена на Майкрософт?

Не - но КAV e с доста добри възможности - виждаш- колега ходи по мъките - ясно защо .... Защо не ми дойдат на гости при мен - после ще се разберем кой да черпи - затова, че атакуващият софтуер се е превърнал в жертва... Поздрави

Не - но КAV e с доста добри възможности - виждаш- колега ходи по мъките - ясно защо ....

Възможно е така да е.Имам добри впечатления от KAV + знаеш коя стена ;) Комбайнът е повече за обикновенните потребители,като мене например.

Кис 2009 засича много по малко атаки в сравнение с Outpost Firewall Pro 2009,което доста ме дразни.Дори системата върви по леко с KAV + Outpost

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Включил си вградената стена на Win....

Е включих я, ама след това включих наново стенета на Касперски. Това би трябвало, по подразбиране, да изключи стената на Уидоуса. Според мен е възможно да има някакви бъгове в новия КИС и при това повторно изключване/включване да са се поправили....не знам де, приказвам си просто...

Е включих я, ама след това включих наново стенета на Касперски. Това би трябвало, по подразбиране, да изключи стената на Уидоуса. Според мен е възможно да има някакви бъгове в новия КИС и при това повторно изключване/включване да са се поправили....не знам де, приказвам си просто...

Не , всъщност със стената на Windows си успял да минеш теста . Това , че си включил наново стената на KIS , не означава , че пак е изключила Windows-ката . Просто и двете са били включени . KIS изключва WF само по време на своята инсталация , не го прави после.

Много продукти могат да работят без проблем с Windows Firewall . Ако не вярваш , можеш да спреш KIS (дори и цялостно , ако искаш) , да включиш Windows Firewall , да тестваш и след това да видиш как е без Windows Firewall , само с KIS.

Редактирано от biagamliotteb (преглед на промените)

ДА ПРАВ СИ!

Теста pcflank е издържан благодарение на Уиндоуската стена. Проверих наново без уиндоската стена- КИС не издържа! Хм...това не е добре....на кво може да се дължи? sad.gif

Интересното е, че до сега единствено на страницата за защитната стена не съм виждал никаква графика. На всички други страници се появяват движещите се грефики на сканирането, на страницата на защитната стена обаче, графики не съм виждал! Хм...дали изобщо защитната стена работи?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

ДА ПРАВ СИ!

Теста pcflank е издържан благодарение на Уиндоуската стена. Проверих наново без уиндоската стена- КИС не издържа! Хм...това не е добре....на кво може да се дължи? sad.gif

Интересното е, че до сега единствено на страницата за защитната стена не съм виждал никаква графика. На всички други страници се появяват движещите се грефики на сканирането, на страницата на защитната стена обаче, графики не съм виждал! Хм...дали изобщо защитната стена работи?

Казах ти вече по горе да премахнеш програмата КИС 8.0.0.454,дадох ти линкове докато си играеш два дни да си конфигурирал всичко наново.Според мене 15 минути и си готов :huh:

ДА ПРАВ СИ!

Инсталация на нов уин,продуктите на Kaspersky Lab работят перфектно, когато поемат контрола от самото начало.

Подобни констатации за първи път срещам.

е издържан благодарение на Уиндоуската стена. Проверих наново без уиндоската стена- КИС не издържа!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.