Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Изтеглих си Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.454 Final (kaldata.com).

Имам въпрос (като за начинаещ )- преди да започна инсталацията нещо по-особено ? Или по време на нея ?

Също така си изтеглих и БГ превода на програмата , но преди да се инсталира разбрах че трябва да се изключи някаква самозащита , къде и как ?

Благодаря на всички

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте! Имам проблем sad.gif Дал съм на KIS 2009 да блокира банерите , но въпреки това пак се зареждат :rolleyes: Някой има ли идея как да го оправя?

Мисля, че Касперски не се справя успешно с блокирането на банери.

Ако ползваш Mozilla, тогава инсталирай тези програмки и ще се отрвеш от досадните банери!

Adblock Plus

NoScript

Здравейте! Имам проблем sad.gif Дал съм на KIS 2009 да блокира банерите , но въпреки това пак се зареждат :rolleyes: Някой има ли идея как да го оправя?

Кои банери ти се зареждат? Дай ми пример и ще ти кажа как да ги спреш.

Мисля, че Касперски не се справя успешно с блокирането на банери.

Ако ползваш Mozilla, тогава инсталирай тези програмки и ще се отрвеш от досадните банери!

Adblock Plus

NoScript

Напротив, Касперски се справя отлично с блокирането на банери! cool.gif

Също така си изтеглиш и БГ превода на програмата , но преди да се инсталира разбрах че трябва да се изклщчи някаква самозащита , къде и как ?

Трябва да си изтеглиш превода от този линк. Следтова прочиташ внимателно инструкциите при инсталация на БГ пакета.

А те са:

Преди да продължите трябва ОБЕЗАТЕЛНО да изключите самозащитата на програмата по следния начин: 

1)	Щраквате с десен бутон върху иконата на програмата в системната област (до часовника)

2)	Избирате “Settings”, след това в появилия се прозорец избирате раздела “Options”

3)	В секцията “Self-Defense” махате отметката пред “Enable Self-Defense”

4)	Инсталирате този пакет

Превключване: Shift+F5 за български и Shift+F12 за английски.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Трябва да си изтеглиш превода от този линк. Следтова прочиташ внимателно инструкциите при инсталация на БГ пакета.

А те са:

Преди да продължите трябва ОБЕЗАТЕЛНО да изключите самозащитата на програмата по следния начин: 

1)	Щраквате с десен бутон върху иконата на програмата в системната област (до часовника)

2)	Избирате “Settings”, след това в появилия се прозорец избирате раздела “Options”

3)	В секцията “Self-Defense” махате отметката пред “Enable Self-Defense”

4)	Инсталирате този пакет

Превключване: Shift+F5 за български и Shift+F12 за английски.

Само да добавя,че аз след изключването на самозащитата затварям Касперски,инсталирам превода и после го стартирам.

Естествено при изключен интернет.

Може да греша и да НЕ е необходимо, но досега проблем с превод НЕ съм имал.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Само да добавя,че аз след изключването на самозащитата затварям Касперски,инсталирам превода и после го стартирам.

Естествено при изключен интернет.

Може да греша и да НЕ е необходимо, но досега проблем с превод НЕ съм имал.

Поздрави

Няма нужда от затваряне. Правил съм го много пъти докато бях с него, трябва само да се изключи замозащитата му и след това да се включи. Няма никакви проблеми.

Няма нужда от затваряне. Правил съм го много пъти докато бях с него, трябва само да се изключи замозащитата му и след това да се включи. Няма никакви проблеми.

Може и да греша,останало ми е още от времето когато се инсталираше под SAVE MODE

Може и да греша,останало ми е още от времето когато се инсталираше под SAVE MODE

Оооо, явно са били сложни времена. biggrin.gif;)

Оооо, явно са били сложни времена. biggrin.gif;)

Да преводът на Dimper преди изискваше подобни пируети,на Tigertron не,но пък с него превод имах проблем под ограниченият акаунт.Беше версия 5 или 6 вече и загубих дирите.Беше преди години и оттогава всичко е различно.Но навика остана. sad.gif

Кои банери ти се зареждат? Дай ми пример и ще ти кажа как да ги спреш.

Напротив, Касперски се справя отлично с блокирането на банери! cool.gif

Ами със всичките , все едно не съм и дал да ги блокира sad.gif Например в ######

Пробвай с настройките на KIS...

По-точно на стената:

n3rp7o.jpg

Може да използваш също и това меню, както и подменютата му:

a0yjpe.jpg

Снимка на замунда без банери при тези настройки на KIS:

2nin0xc.jpg

По-бялото поле в горната част е банер...

Направих това , но пак се зареждат ohmy.gif

Интересно само с ИЕ 7 ми ги блокира ,а с мозила и опера ги зарежда ohmy.gif

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Странно...

Предишната снимка беше от Firefox, и то моднат. А ето - и при Internet Explorer при мен маха банерите. Този път липсващият банер е в сиво (IE):

mhf61y.jpg

За случая инсталирах отново KIS преди малко. Не съм имал подобен проблем с програмата, както при теб...

P.S. И при чист Firefox 3.0.1 пак няма реклами, без нито една добавка:

2zitpnd.jpg

Странно...

Предишната снимка беше от Firefox, и то моднат. А ето - и при Internet Explorer при мен маха банерите. Този път липсващият банер е в сиво (IE):

mhf61y.jpg

За случая инсталирах отново KIS преди малко. Не съм имал подобен проблем с програмата, както при теб...

:) Мисля да преинсталирам мозилата да видим какво ще стане. Касперски преди малко я ъпдеитнах до версия 8.0.0.454 , че бях с по-старата 8.0.0.357 , но и тя ги зареждаше.

Преинсталирах мозила , но пак ги зарежда , явно ще карам с добавките за блокиране на банери ;)

:P Мисля да преинсталирам мозилата да видим какво ще стане. Касперски преди малко я ъпдеитнах до версия 8.0.0.454 , че бях с по-старата 8.0.0.357 , но и тя ги зареждаше. Преинсталирах мозила , но пак ги зарежда , явно ще карам с добавките за блокиране на банери ;)

Не мога да разбера кое в кой момент се случва. Значи ти си имал по-стара версия на (предполагам) KIS 2009 и си я обновил преди малко. И в двете версии имаш проблем с банерите на Opera (не знаем коя версия) и Firefox (също не знаем коя версия). Имаше ли рестарт и каква е операционната система, съответно кой е сервизния пакет?

:P Мисля да преинсталирам мозилата да видим какво ще стане. Касперски преди малко я ъпдеитнах до версия 8.0.0.454 , че бях с по-старата 8.0.0.357 , но и тя ги зареждаше.

Най добре на чисто не ъпгрейд на Кис така се запазват настройките на програмата ти,които както виждам не са в ред.

Деинсталирай,инсталирай отново Кис 2009

Линковете за изтеглянето на програмите

ftp://support-r:[email protected]

http://bg-interface.net/downloads.php?id=436

триалният активационен код 3 месеца - тук

http://support.kaspersky.com/kis2009 тука ще намериш всичко

Успех

Не мога да разбера кое в кой момент се случва. Значи ти си имал по-стара версия на (предполагам) KIS 2009 и си я обновил преди малко. И в двете версии имаш проблем с банерите на Opera (не знаем коя версия) и Firefox (също не знаем коя версия). Имаше ли рестарт и каква е операционната система, съответно кой е сервизния пакет?

Мозила последна версия (3.0.0.1) Опера ( 9.27)

Имам рестарт

Windows XP Sp3

Nikssi след малко ще пробвам напълно да я дейнсталирам и да я инсталирам на ново :P

Най-новите стабилни версии на някои браузъри са следните:

Firefox: 3.0.1

Opera: 9.52

Използвай търсачката на началната страница, за да си изтеглиш актуалните версии.

Мисля, че nikssi е прав в случая.

Най-новите стабилни версии на някои браузъри са следните:

Opera: 9.52

Използвай търсачката на началната страница, за да си изтеглиш актуалните версии.

Мисля, че nikssi е прав в случая.

не по скоро 2.0.0.16

Преинсталнах и всичко се оправи :P Мерси за помощта.

Колкото до мозилата , мисля да карам с операта , защото мозилата много често крашва , пък и според мен операта е по-бърза ;)

Въпроса ми е дали мога да прибавя към KIS 454 и AVG Anti-spyware 7.5!Доколко е възможно да има конфликт??Благодаря за ежентуални отговори!!

Въпроса ми е дали мога да прибавя към KIS 454 и AVG Anti-spyware 7.5!Доколко е възможно да има конфликт??Благодаря за ежентуални отговори!!

AVG Anti-spyware в активен режим ли искаш да я държиш? Според мен няма смисъл. Дръж си я само за сканиране от време на време. Сложи си (ако нямаш) и МВАМ.

И според мен няма смисъл и може да има конфликт, а и KIS ще ти осигори достатъчно добра защита, но може да изпозлваш AVG за допълнително сканиране

Редактирано от alberto (преглед на промените)

"""Имейте ввиду, что широко распространённые сейчас

китайские программы напр. типа различных систем HIPS

- Это хорошо и умело сделанные трои, которые защищают

вашу систему (надо заметить, хорошо), но только не

от самих себя... я не буду ругать их все, но с большой

уверенностью скажу, что все их программы для анонимности,

прокси и тд - это трои в 99,9 из 100.""" Откровено предупреждение от непрепоръчителен портал - след известно време изглеждащия перфектен RAV ще бъде проверен отново от KAV.... Поздрави

850cc6cd2c6e17e1e3.jpg

Единственият ми въпрос е...ЗАЩО?!

Всички настройки са на "препоръчително" ниво на защита...

Защо Касперски от ВирусТотал открива вирус,а моят не?

Странно...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.