Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Да не би да изискват вече от Kaspersky Lab -->>SP3 ??????
Аз съм с SP3 и както казах проблема е налице!Не знам защо така се получава,но е много неприятно.Мисля,че F-Secure e добра алтернатива,но и там е голема мъка....Оставам без анти-вирус до решаването на проблема biggrin.gif
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз съм с SP3 и както казах проблема е налице!Не знам защо така се получава,но е много неприятно.Мисля,че F-Secure e добра алтернатива,но и там е голема мъка....Оставам без анти-вирус до решаването на проблема biggrin.gif

Не казвай тук,ами дай да пишем във форумите,поне да не съм само аз,иначе няма да погледнат сериозно на запитването ми.

И аз така,направо не знам какво да правя.Точно поради тази причина не съм с него,при мен Кис ми направи това.Не можа да ми разпознае широколентовата връзка излезе ми жълт триъгълник в трея ,а преди нямах никакъв проблем с нея,ползвах даже същия инсталационен файл.Не мога даже да си сваля триал ключа от официалния сайт.С Nikssi си писахме по-този проблем и отговор не намерихме поне за сега.Говорих с доставчика,да не ми да има конфликт със стената на вътрешната мрежа,но ми казаха ,че нищо не са сменяли от доста време. sad.gif Да не би да изискват вече от Kaspersky Lab -->>SP3 ?????? ;)

п.с. реших да сложа версия Кис 7.0.0 125 final с която бях близо 8 месеца, ползвах същия инсталационен файл и пак същия проблем.

Никакви проблеми с Кис 8.0.0.454/7.0.0.125/ както и с Кав 2009/8.0.0.454/ Говоря за най малко 20 компютъра ;)

Моите 5 машини и на колегите останалите.Тук не слагам приятелите и познатите,както и клиентите на които съм сложил Кис/Кав

ОС е различна от Виста до Уин XP SP3 Причината е някъде другаде,вече ми става интересно от къде идва този проблем :)

Интернета е - кабелен модем ,ако изобщо има значение това.

Никакви проблеми с Кис 8.0.0.454/7.0.0.125/ както и с Кав 2009/8.0.0.454/ Говоря за най малко 20 компютъра ;)

Моите 5 машини и на колегите останалите.Тук не слагам приятелите и познатите,както и клиентите на които съм сложил Кис/Кав

ОС е различна от Виста до Уин XP SP3 Причината е някъде другаде,вече ми става интересно от къде идва този проблем :)

Интернета е - кабелен модем ,ако изобщо има значение това.

Nikssi,точно това търся,къде е причината и защо се получило така?Не съм споменавал,че проблема е в Кис. Не мисля даже,понеже пробвах един и същ инсталационен файл на програмата,когато си работеше перфектно преди време.Почиствах Windows с какво ли не,няма резултат за сега.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Nikssi,точно това търся,къде е причината и защо се получило така?Не съм споменавал,че проблема е в Кис. Не мисля даже,понеже пробвах един и същ инсталационен файл на програмата,когато си работеше перфектно преди време.Почиствах Windows с какво ли не,няма резултат за сега.

Що не пробваш на някой чист комп след пълен формат на С :) Определено въпросът става за официално запитване.

Що не питаш в Досев и Ко ?Пиши и ,че има проблем с нета и не можеш да ползваш продукта им,как ли ще купиш нещо което не знаеш какво струва ;)

Най вероятно има остатъци от някоя програма.Имидж имаш ли? Пробвай с него

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Twister атакува нерегламентирани изменения в регистрите на Win още при инсталацията си- това не значи , че правителственият китайски антивирус ще се справи точно в този случай - просто на мен ми е помагал. Ако всичко е изправно - форматиране само на C може да не помогне, възможно е да се наложи изпълнение на същото за всички дискове. Сигурно е само , че има причина за тези констатации . Поздрави

Ауу,за съжаление проблема при мен е много голям.Опитах да инсталирам още няколко пакета (Mcafee,AVG,Symantec) и НИТО ЕДИН не успя да се ъпдейтне.

Mcafee ми съобщава,че нямам интернет връзка,въпреки че аз съм вързан!

Дори Security Center на Уина НЕ ги намира и алармира за анти-вирусен софт.

Какво по дяволите става,до педи ден-два нямах проблеми.Дане би лешперите от Microsoft да са пуснали поредния ъпдейт за валидация на Уина и той евентуално да прави проблеми?Не знам вече какво да си мисля,не мога да инсталирам нищо!

Помагайте другари,че се мре... ;)

Ауу,за съжаление проблема при мен е много голям.Опитах да инсталирам още няколко пакета (Mcafee,AVG,Symantec) и НИТО ЕДИН не успя да се ъпдейтне.

Mcafee ми съобщава,че нямам интернет връзка,въпреки че аз съм вързан!

Дори Security Center на Уина НЕ ги намира и алармира за анти-вирусен софт.

Какво по дяволите става,до педи ден-два нямах проблеми.Дане би лешперите от Microsoft да са пуснали поредния ъпдейт за валидация на Уина и той евентуално да прави проблеми?Не знам вече какво да си мисля,не мога да инсталирам нищо!

Помагайте другари,че се мре... ;)

Не мисля,че е така ;) Как работи на други места?

Преинсталацията помага в даденият случай що ли се мъчиш?Аз ако имах такъв проблем отдавна да съм свършил с форматирането на диска.

TNN що пък трябва всички дискове да форматирам? Може ли по ясничко,като за глъмери като мене.

Преинсталацията помага в даденият случай що ли се мъчиш?Аз ако имах такъв проблем отдавна да съм свършил с форматирането на диска.
За съжаление ще изгубя много ценна информация и този вариянт за момента не ме устройва!

Защото съм имал срещи с творби загнездили се в диск D и действащи оттам - само го споменавам като неблагоприятна вероятност. Поздрави

Привет момчета!

Имам много голям проблем с КАВ.

Току що го инсталирах и тотално блокира интернета,нито мога да браузвам,нито нищо,абсолютен блокаж!

Не мога да си обясня на какво се дължи това,до сега не съм имал подобен проблем!Предполагам има конфликт с някое приложение,но не съм сигурен.Не може дори да се ъпдейтне...много неприятно!

Някакви идеи?

Здравей, може ли да отговориш на тези въпроси:

1. Каква антивирусна програма си използвал преди да инсталираш KAV и как си я деинсталирал?

2. Имаше ли причина да инсталираш КАВ? Нещо, което да те притеснява и искаш да го почистиш - например вирус или троянец?

http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...82982&st=20

Rinat Salihov

QUOTE(Danilka @ 1.09.2008 17:20) *

Баги есть-поэтому обновления будут! wink.gif

Всему свое время....

На ближайшее время планируется выпуск патчей "d" для 357 и патча "a" для 454.

Май проблемът е на повечко машини http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...st&p=748412

Здравей, може ли да отговориш на тези въпроси:

1. Каква антивирусна програма си използвал преди да инсталираш KAV и как си я деинсталирал?

2. Имаше ли причина да инсталираш КАВ? Нещо, което да те притеснява и искаш да го почистиш - например вирус или троянец?

Да добавя и имало ли е някаква помощна "програмка" Нещо ЗАМРЪЗНАЛО :rolleyes:

Здрасти nologo,

1.Ползвах Norton Internet Security 2008.

2.Не нямаше причина,единстевното което мога да изтъкна като причина бе това,че не го засичаше Security Center-а.И след ръчен ъпдейт Norton не отчиташе новите дефиниции,а седеше със старите,актуализирани на 05.08.2008.Проблема е,че не мога да инсталирам НИКАКЪВ пакет,всеки един ми дава грешки свързани с интернета.Не знам какво да правя...

Здрасти nologo,

1.Ползвах Norton Internet Security 2008.

2.Не нямаше причина,единстевното което мога да изтъкна като причина бе това,че не го засичаше Security Center-а.И след ръчен ъпдейт Norton не отчиташе новите дефиниции,а седеше със старите,актуализирани на 05.08.2008.Проблема е,че не мога да инсталирам НИКАКЪВ пакет,всеки един ми дава грешки свързани с интернета.Не знам какво да правя...

Не ми отговори на въпроса как деинсталира NIS 2008. За целта има Norton Removal Tool. Мисля, че имаш сериозен проблем...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Въй,ми махнах го от контрол панела,както всеки път!

Въй,ми махнах го от контрол панела,както всеки път!

Така не бива, Нортън се вгражда доста сериозно в операционната система.

Като начало пробвай да дръпнеш SuperAntispyware и да се опиташ да обновиш дефинициите и. Не сканирай, само обнови и кажи какво става. Няма страшно, полезна програмка е. :P

Снимка на бутона за обновяване на SuperAntispyware:

2bz9zk.jpg

Дам,явно проблема е доста сериозен:

163nnt.jpg

Дотук добре...

Пробвай в Safe Mode: рестартираш, натискаш F8 след рестарта и пускаш Safe Mode с мрежа (With Networking). Виж дали там също има този проблем със SuperAntispyware и обновяването му.

Що не пробваш на някой чист комп след пълен формат на С :) Определено въпросът става за официално запитване.

Що не питаш в Досев и Ко ?Пиши и ,че има проблем с нета и не можеш да ползваш продукта им,как ли ще купиш нещо което не знаеш какво струва :)

Най вероятно има остатъци от някоя програма.Имидж имаш ли? Пробвай с него

За Кис съм готов на всичко,знаеш,ако до понеделник не намеря решение,следва пълен формат.

За Кис съм готов на всичко,знаеш,ако до понеделник не намеря решение,следва пълен формат.

Мислил ли си да пробваш някой друг компютър с инсталиран Кис да го свъжеш към твоят доставчик?Други потребители с Кис имат ли проблеми?

Мислил ли си да пробваш някой друг компютър с инсталиран Кис да го свъжеш към твоят доставчик?Други потребители с Кис имат ли проблеми?

Да, аз имах леки проблеми с интернета и KIS преди два дни, макар да пускам компютъра с тази програма доста рядко към определена мрежа. Получи се при кабелен интернет - директна връзка, без рутер. Връзката се късаше от време на време. Премигваше или изгасваше напълно една лампичка "cable" на модема към кабелната телевизия. След доста разговори с доставчика на нета засега няма проблеми. Нямам идея каква може да е била причината, защото ония от кабелната си траят. Странното е, че на другия компютър с друг антивирус нямаше никакви проблеми с модема и интернета. Не вярвам да има повреда при мен...

Да, аз имах леки проблеми с интернета и KIS преди два дни, макар да пускам компютъра с тази програма доста рядко към определена мрежа. Получи се при кабелен интернет - директна връзка, без рутер. Връзката се късаше от време на време. Премигваше или изгасваше напълно една лампичка "cable" на модема към кабелната телевизия. След доста разговори с доставчика на нета засега няма проблеми. Нямам идея каква може да е била причината, защото ония от кабелната си траят. Странното е, че на другия компютър с друг антивирус нямаше никакви проблеми с модема и интернета. Не вярвам да има повреда при мен...

Когато лампичката на cable премигва или дори гасне проблемът е в силата на входящият и изходящ сигнал от кабелният модем.Най вероятно проблемът или е от доставчика или както става понякога при мене от пирати закачили се за мрежата.Слагат едни кабелчета,едни сплитерчета и разни топлийки...Какво ли не измисля сиромахът ;) Не е от програмата.Беше ми паднала скороста от 16 гига на 200 кв и никакъв интернет...пробвах какво ли не,спрях Кис ...пак проблем.Да не ползваш Евроком? :speak: Добре,че имам доста познати там та нямам проблеми иначе с новите скорости направо прецакаха нета sad.gif преди време.

Когато лампичката на cable премигва или дори гасне проблемът е в силата на входящият и изходящ сигнал от кабелният модем.Най вероятно проблемът или е от доставчика или както става понякога при мене от пирати закачили се за мрежата.Слагат едни кабелчета,едни сплитерчета и разни топлийки...Какво ли не измисля сиромахът ;) Не е от програмата.Беше ми паднала скороста от 16 гига на 200 кв и никакъв интернет...пробвах какво ли не,спрях Кис ...пак проблем.Да не ползваш Евроком? :speak: Добре,че имам доста познати там та нямам проблеми иначе с новите скорости направо прецакаха нета sad.gif преди време.

Хм, за Евроком става дума. От година не съм имал такъв проблем с тях...

Може да пробвате да се свържете онлайн през браузъра, ако има проблем:

2ibgcyg.jpg

И получавате съобщение на псевдобългарски с маса грешки, типични за първолаци:

v4nmms.jpg

Благодаря ти, накара ме да се замисля. ;)

Не е проблема в доставчика нито в програмата,понеже и чрез 3G USB modem интернет връзка пак е така,а преди си работеше безпроблемно .Явно проблема е в самия Windows ,но къде да търся вече,под микроскоп съм разглеждал регистрите,няма например остатъци или нещо нередно и това е.За вируси и паразити да не говорим..... За сега с този проблем сме само двама,едва ли има място за паника.

Лека !

Хм, за Евроком става дума. От година не съм имал такъв проблем с тях...

Може да пробвате да се свържете онлайн през браузъра, ако има проблем:

2ibgcyg.jpg

И получавате съобщение на псевдобългарски с маса грешки, типични за първолаци:

v4nmms.jpg

Благодаря ти, накара ме да се замисля. :speak:

Да така е.Яко се прикачват хората ;) Но след някой и друг проблем и последвали проверки всичко си дойде на мястото.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.