Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Слушай,хайде да не си играеме на приказки и шикалки angry.gif

ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ е нужно за такова обвинение.

Поздрави

Не го мъчи човека!Той трудно може да дефинира своето собствено становище,ти искаш официално да ти даде....

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз също изпратих файла за анализ до ESET:

22.9.2008 г. 18:00 ч. Real-time file system protection file C:\Users\Maniac\Documents\Maniac\Symnitelni\AVP8.0.0.454a.b.BG.exe Win32/Adware.Rabio application cleaned by deleting - quarantined Event occurred during an attempt to access the file by the application: C:\Windows\Explorer.EXE.

Няма лъжа, няма измама, чист Adware си е. ESET потвърждават. :ph34r:

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Аз също изпратих файла за анализ до ESET:

Няма лъжа, няма измама, чист Adware си е. ESET потвърждават. :wors:

Може ли да им пратиш и файлът на Dumper ето този http://bg-interface.net/downloads.php?id=452

Мерси предварително.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

"Не го мъчи човека!Той трудно може да дефинира своето собствено становище,ти искаш официално да ти даде...." Ivo 464 , имам добро мнение за преценките ти - бих желал да не съм разочарован. Ако се пробваш да събираш дефиниции - няма да ти е трудно да комуникираш с всички производители на защитен софтуер - те приемат добронамерено съдействие... А такива като мен ползват постоянно безплатно продуктите им - нормално е най-малкото по морални причини да им съдействам доколкото мога... Не мисля това да е грешка . Поздрави

"Не го мъчи човека!Той трудно може да дефинира своето собствено становище,ти искаш официално да ти даде...." Ivo 464 , имам добро мнение за преценките ти - бих желал да не съм разочарован. Ако се пробваш да събираш дефиниции - няма да ти е трудно да комуникираш с всички производители на защитен софтуер - те приемат добронамерено съдействие... А такива като мен ползват постоянно безплатно продуктите им - нормално е най-малкото по морални причини да им съдействам доколкото мога... Не мисля това да е грешка . Поздрави

Не си споменавал как помагаш, освен чрез критики и пълни глупости.

Kis 2009 преди малко сам си засече превода който беше инсталиран и го изтри от основи,сега си остана на английски,за първо път виждам такова АГРЕСИВНО поведение от страна на пакета.Не дава да го помириша даже.

AVP8.0.0.454a.b.BG.exe -------------” http://tigertron-bg.hit.bg/AVP8.0.0.454a.b.BG.exe

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Kis 2009 преди малко сам си засече превода който беше инсталиран и го изтри от основи,сега си остана на английски,за първо път виждам такова АГРЕСИВНО поведение от страна на пакета.Не дава да го помириша даже.

AVP8.0.0.454a.b.BG.exe -------------” http://tigertron-bg.hit.bg/AVP8.0.0.454a.b.BG.exe

И a-squared Anti-Malware го засича като адуер.

47015829hn2.jpg

w797.png

Редактирано от delig (преглед на промените)

При мен сега чак KIS 2009 на Windows XP изтри a0012568.exe от system restore, но програмата все още работи на български език. :angry:

2r23m9t.jpg

Здравейте приятели,преди малко в един познат видях това в логовете на неговия Kaspersky Anti-Virus 2009-8.0.0.454.Final.Доколкото виждам в началото докато му зарежда машината е отбелязано че защитата му не работи,но след това както се вижда всичко се включва...въпросът ми е нормално ли е това или е необходимо да се направи нещо по въпроса.Благодарности на отзовалите се!

Редактирано от Popsi (преглед на промените)

При мен сега чак KIS 2009 на Windows XP изтри a0012568.exe от system restore, но програмата все още работи на български език. :angry:

До следващия рестарт,след което сбогом БГ ,тигре,Инсталирах превода на Dumper пращах го къде ли не,файла е чист. :nono:

До следващия рестарт,след което сбогом БГ ,тигре,Инсталирах превода на Dumper пращах го къде ли не,файла е чист.

Не, BG интерфейсът работи при мен и след рестарт. За всеки случай изключих System Restore и рестартирах, няма проблем все още. :angry:

2isuniw.jpg

Здравейте приятели,преди малко в един познат видях това в логовете на неговия Kaspersky Anti-Virus 2009-8.0.0.454.Final.Доколкото виждам в началото докато му зарежда машината е отбелязано че защитата му не работи,но след това както се вижда всичко се включва...въпросът ми е нормално ли е това или е необходимо да се направи нещо по въпроса.Благодарности на отзовалите се!

Мига ли ти в главния прозорец на програмата жълто,когато е нормално фона е зален? Натисни горе "Поправи"(Correct)

Не,няма никакъв проблем,фона си е зелен и си пише your computer is protected.Явно обръщам прекалено много внимание на някои подробности,просто този път ми направи странно впечатление и реших да се допитам...Благодаря за бързия отговор mihnev_sz

Не,няма никакъв проблем,фона си е зелен и си пише your computer is protected.Явно обръщам прекалено много внимание на някои подробности,просто този път ми направи странно впечатление и реших да се допитам...Благодаря за бързия отговор mihnev_sz

Включи про-активната защита,натисни с мишката на реда и дай включване

Да направено е,нищо не съм променял освен че е сложена отмтката и на kernel modification и за това е 8/8.Възможно ли е от това да се получава това забавяне?

Да направено е,нищо не съм променял освен че е сложена отмтката и на kernel modification и за това е 8/8.Възможно ли е от това да се получава това забавяне?

Да възможно е.

Цъкни на 8(8 total) и махни отметката, както е показано на снимката ми. След което задължително" ОК"

Махнах,рестартирах и...хм,същата работа.

Махнах,рестартирах и...хм,същата работа.

Дай снимка на началния екран на КАВ

Заповядай,както казах нищо обезпокоително няма на пръв поглед...единственото странно е логът в който е отразено че защитата не работи около минута и половина при стартиране на системата..Благодаря ти още веднъж mihnev_sz за отделеното време!

Заповядай,както казах нищо обезпокоително няма на пръв поглед...единственото странно е логът в който е отразено че защитата не работи около минута и половина при стартиране на системата..Благодаря ти още веднъж mihnev_sz за отделеното време!

Това не е ,че не работи,а че си изключвал и включвал, някои от модулите му,виж при мен днес,например,дава като запис/дата последно действие или промяна на защитата: Споко всичко е "ОК" щом свети ЗАЛЕНО нямаш грижи.

"Не си споменавал как помагаш, освен чрез критики и пълни глупости." Fixer, както ти комуникираш с ESET - с останалите е аналогично. Иначе за глупостите може и да си прав - и аз понякога се питам - защо ли им пиша, като мога и да не го правя...Стигам до извод - KIS 2009 си струва да се пробва и ще го направя за трети път тази година .Вече компютрите са три и възможностите за вариации на защитни продукти стават повече . Поздрави

Ти на мен за ESET изобщо не ми говори. Това, което ти знаеш и това, което аз знам за ESET е с разлика от тук до луната, просто си много назад с материала, ама много. Аз са питам, какво пишеш. Ти някога чел си коментарите си? Съмнява ме. Ти търсиш нещо, което винаги в нищото, да намира нещо и после плюеш другите, защо не го засичат... Ей това ти е на теб помощта. Явно ти и аз, имаме различно виждане за "помощ".

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Това не е ,че не работи,а че си изключвал и включвал, някои от модулите му,виж при мен днес,например,дава като запис/дата последно действие или промяна на защитата: Споко всичко е "ОК"

Искрени благодарности,просто странното е че дори и да не се пипа нищо по програмата при следващо пускане на компютъра в логовете е отразено пак същото нещо.Благодаря ти още веднъж за оказаната помощ!

Искрени благодарности,просто странното е че дори и да не се пипа нищо по програмата при следващо пускане на компютъра в логовете е отразено пак същото нещо.Благодаря ти още веднъж за оказаната помощ!

Е да де,нали ти казах,че ги пази,ако искаш да се успокоиш изтрий логовете и виж ,че няма да имаш подобни записи.Пробвай.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.