Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows XP (merged)

Featured Replies

Ако си имал някъкви бета версии на СП3 преди инсталирани,деинсталирай ги и пробвай пак да инсталираш финалната версия.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 211,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

с администраторски привилегии ли си?

че тоя отказан достъп е много съмнителен

с администраторски привилегии ли си?

че тоя отказан достъп е много съмнителен

с администраторски права съм и не съм имал бета версий на сп3

мдаааа

ясноооо секунда

edit: http://www.microsoft.com/communities/newsg...amp;m=1&p=1

те това е!

аз препоъчвам второто - по-безопасно е

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

И какво е развитието на нещата, как се оправи проблема?

Може ли да се преинсталира ундоуса от Флашка?

Сидито здаде фронта.

Другия вариант е с кръстонан кабел към друго РС и да се ползва неговия СД ром.

Приемам всякакви съвети.

Благодаря.

Може ли да се преинсталира ундоуса от Флашка?

Сидито здаде фронта.

Другия вариант е с кръстонан кабел към друго РС и да се ползва неговия СД ром.

Приемам всякакви съвети.

Благодаря.

Вземи от някой приятел CD-ROM вържи си го към твоя комп и си го инсталирай за 3 часа заедно със всички драйвери и приложения и поле му го върни. Другия вариант е по мрежата. Аз лично не съм чувал за инсталация на ХР от флашка обаче имах подобен проблем с драйверите за САТА и нямах флопи обаче процедурата е много сложна ;)

Може. Търси как го инсталират на Asus EEE PC.

Преди два три дена имаше такъв случай да се инсталира на такав машинка ХР и не стана през флашката и затова го инсталира колегата с USB кабел към CD така че не се надявай много много тука от USB flashka почва да зарежда до някъде и после спира пробвали сме с 3 флашки но не става може и да зависи с коя версия на portatable win си . Аз ти препоръчвам като по горе е написа да вземеш от някой твой приятел CD-то и после да гп слжоиш на твоя докато го преинстариаш успех и поздрави

може ама трябва да се направи bootable,

Има разбира се настройка в BIOS - да зарежда от USB Flash (или подобна опция), ако BIOS-ът на дъното е прекалено стар, може и да не успеете, но всички съвременни компютри би трябвало да могат да зареждат от USB у-ва. Някои компютри имат и опция за избор на boot у-во при началното зареждане - с натискане на F8, F11, F12 или както го изписва (зависи от дънната платка), така че може да се избере и от boot менюто, без да се променят за постоянно настройките, но не всяко дъно има boot menu.

може ама трябва да се направи bootable,

Има разбира се настройка в BIOS - да зарежда от USB Flash (или подобна опция), ако BIOS-ът на дъното е прекалено стар, може и да не успеете, но всички съвременни компютри би трябвало да могат да зареждат от USB у-ва. Някои компютри имат и опция за избор на boot у-во при началното зареждане - с натискане на F8, F11, F12 или както го изписва (зависи от дънната платка), така че може да се избере и от boot менюто, без да се променят за постоянно настройките, но не всяко дъно има boot menu.

Аз какво казах има го в замунда и арена този win и казах че трима сме пробвали от флашка да го инсталнем ама ти не четеш дано успееш или ако си успял ми кажи как ако може за да знам в какво бъркам

Благодаря за отговорите.

Става на въпрос за стар и рядък като модел лаптоп,биоса също е вехт и ъпдейт за него (безплатен) няма.

От горното разбирам,че при мен поне номера няма да мине,ами ще се търси СД на USB или през мрежа от настолното РС.Втория вариант пре мен е приложим,защото имам кабел,що годе настройки на мрежата остава да споделите ще стане ли и как ще се видят устройствата.

Благодаря.

Здравейте.

Имам следното питане: как да инсталирам Windows XP по мрежата при положение че не мога използвам RIS, DHCP. Ще съм много благодарен ако някой ме светне по въпроса!

Благодаря предварително!

P.S. DOS съм го позабравил (а и никога не съм го знаел кой знае колко много), пробвах и с Bart's Network Boot Disk и не можах да се оправя sad.gif

Редактирано от valdes666 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Искам да попитам как мога да си инсталирам windows xp без да форматирам диска зада не си загуби всички работи който имам-снимки,музика....................сегашният ми windows съвсем се скапа изтрих си някъкви ключове от регитъра и сега нищо не мога да правя!

Съвсем елементарно е - първо ги архивираш или местиш на Д: диска и после действаш :headphones:

Съвсем елементарно е - първо ги архивираш или местиш на Д: диска и после действаш :wors:

Мерси!

• 2 седмици по-късно...

Значи проблемът ми е следният на pc-то си нямам CD-RW или DVD+\-RW имам само DVD-ROM та немога да си направя диск със Windows SP2 Professional Corporate Edition x64, а когато се опитам от .iso файла да пусна SETUP.EXE ми дава този еррор :? И бих искал да знам има ли начин да си сложа 64 битов Windows без диск :\

fd1aa6452698ffbc.jpg

*** 1. Burn to CD and reboot to install (you cannot start the setup from within 32 bit windows.) *** Това е от nfo-то на Windows-a sad.gif

начин е да идеш в някой приятел и да ти го запише на диск

то си пише че не може да се стартира под 32-битов уиндоус

сигурен ли си че "устройството" ти не чете CD-та: какъвто и вид да са?

печеш на диска, буутваш и инсталираш. не можеш да го инсталираш от уин-среда (а от 32-бит уин-среда е невъзможно) - това е превода на НФО-то

твърдо не ми се вярва, но да речем че си прав.......отивай да ти печат някъде диска

И бих искал да знам има ли начин да си сложа 64 битов Windows без диск :\

Да, копваш цeлия инсталационен диск на Уин-на на D: диска, в една папка Win64 например и после стартираш инсталацията и си караш по старому sad.gif

Е и кво като го колна като стартирам инсталацията и пак ми дава това win32 :/

ако в момента си със 32-бит ос винаги ще ти го дава тва

избавете се от заблудата че уин може да се инсталира без буут диск

хубави си си копирал инстал диска на харда

#2 буутни от буут-диск, къвто и да е (най-добре на хр с recovery console)

#3 влизаме в конзолата и указваме пътя до така копирания на харда инстал; диск и стартираме сетъпчето

#4 тва вече трябва да го знаеш

П.П: до сега да беше дал 20-ина лв. за цд записвачка, или да си го беше опекъл при приятел

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.