Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А бе къде е...

Featured Replies

Търси се! Жива или мъртва! Минкова !

Сборен формат на белите мечки в състав от 105 члена обявява наградата от:

10 000 снежинки за всяка информация касаеща местонахождението/състоянието на съфорумката Минкова

100 000 кубически метра сняг + форумна целувка за предоставянето на съфорумката Минкова в живо и говорещо състояние, без видими повреди и щети.

Многокрано по-високо възнаграждение за предоставянето на съфорумката Минкова във всякакво друго състояние.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 118,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Първото нещо, което ми идва на ум, когато някой не се появява известно време е, че е спечелил пари и е заминал на пътешествие с любим човек.

• Бау де. И сега що сте ме задърпали за опашката не мога да разбера.Не оставяте човек да си стигне дъното на дупката, начи да му се и не знай. Ще каже човек ,че нямате какво да си дърпате. Обикновено

А, не така! Аз търся Минкова, но само жива. Другото не щъ и да си го помислям... Публикувано изображение

А, не така! Аз търся Минкова, но само жива. Другото не щъ и да си го помислям... Публикувано изображение

Може па да е пияна бе! Дайте нещо и вие с Гери и Амбър. Та да изкушим някой да ни каже какво става с нея.

Предлагам една дамаджана 65 градусова ракия, две туби домашно червено вино и един телешки суджук - лично аз ще му ги нарежа Публикувано изображение на този, който знае и сподели с нас дали всичко покрай Минковичката ми е наред.

Офертата подлежи на редакция, в случай че информаторът е дърт пияница и чревоугодник.

Предлагам една дамаджана 65 градусова ракия, две туби домашно червено вино и един телешки суджук - лично аз ще му ги нарежа Публикувано изображение на този, който знае и сподели с нас дали всичко покрай Минковичката ми е наред.

Офертата подлежи на редакция, в случай че информаторът е дърт пияница и чревоугодник.

Аз, па искам тебе, облечена, като на аватара ти ;)Публикувано изображение

Аз, па искам тебе, облечена, като на аватара ти :ph34r:Публикувано изображение

Не се притеснявай! За всички ще има подаръци - за кой шамарената фабрика, за кой курс по бойни изкуства с точилката, и разни такива - все с много любов от "съпругите". Публикувано изображение

Нема ви кажа тогава къде е Минкова

А, значи е добре - на мен това ми стига. На когото не му - мога да му услужа с премяната си и да навести бате Арагорнчо... Публикувано изображение

А, значи е добре - на мен това ми стига. На когото не му - мога да му услужа с премяната си и да навести бате Арагорнчо... Публикувано изображение

На мен ще ми стои добре....и камбанки ще има Публикувано изображение

Не бъди сигурна :ph34r: Иначе - желателно е тоя който ще се прави на аватара на Федора да е от женски род Публикувано изображение

Не бъди сигурна :ph34r: Иначе - желателно е тоя който ще се прави на аватара на Федора да е от женски род Публикувано изображение

За тебе да....

Тарантулката отдавна не се е вясвала и още един куп народ...

Нема ви кажа тогава къде е Минкова

Мето, само няма да ни издаваш :)

Абе Джеронимо къде е? Публикувано изображение

Зад теб е...обърни се...

Зад теб е...обърни се...

Е, на това му се вика изненада...отзад Публикувано изображение

Биси, никой ли не го е грижа за Mинкова? Предлагайте награди бре хора!

Биси, никой ли не го е грижа за Mинкова?

Предлагайте награди бре хора!

Тва хубаво...ама на нас кой ще ни даде награда, че сме тука а?

Тва хубаво...ама на нас кой ще ни даде награда, че сме тука а?

С тебе се разбрахме мисля, с колегите се уговаряй допълнително ;)

Публикувано изображение

Хмм, изкушавам се вече....за похителя не знам ;)

Федора, страшна работа си избарала, браво! Една зимна шапка, коледна украса за моя аватар може ли измислиш? ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Абе, аз не съм по тия графичните, пък и с този паяк - къде да му я сложа шапката. Мислех да го обуя с ботуши, но много претрупано става.

Тук има графични дизайнери. Помоли някого да ти го направи като хората. Публикувано изображение

и аз си търся шапката :rolleyes:

.....

Абе, аз не съм по тия графичните, пък и с този паяк - къде да му я сложа шапката. Мислех да го обуя с ботуши, но много претрупано става.

Тук има графични дизайнери. Помоли някого да ти го направи като хората. Публикувано изображение

бе - на дупето му я сложи :bye1:

Рррррр, квадрата колежке, там е истината.... :bye1:

Като се прибера довечера ще го оправя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.