Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А бе къде е...

Featured Replies

Ето го батко бе... :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 118,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Първото нещо, което ми идва на ум, когато някой не се появява известно време е, че е спечелил пари и е заминал на пътешествие с любим човек.

• Бау де. И сега що сте ме задърпали за опашката не мога да разбера.Не оставяте човек да си стигне дъното на дупката, начи да му се и не знай. Ще каже човек ,че нямате какво да си дърпате. Обикновено

Оооооо маци...

Как са датските порове дагиева.

Радваме се на снега, че 4 дена само слънце баси...

Що бе вие там мъже виждате само когато има сняг ли?

Цъ....

От петък до неделя - щото тогава се пие и всички излазват.

Пък и след 8-мата бира всички са сексапилни.

• Автор

Пък и след 8-мата бира всички са сексапилни.

Аз не моем да изпием толко бира баси.

Начи по-добре да си седа тъдява и да се любувам на МисСтресУинда.

• 2 седмици по-късно...

абе къде се запиляха всички :)

спЪт зимен сън Публикувано изображение и аз отивам натам

Рефреша ми липсва ... !

Как си знаех, че точно днес трябва да ви дойда на гости. Споко брато, мърдам, ама време нямам. Ще ти дам снимка да се утешаваш ако искаш. Публикувано изображение
Снимката не може да каже " Наздраве " или да измисли нещо смешно в късната кръчма ;)

Снимката не може да каже " Наздраве " или да измисли нещо смешно в късната кръчма ;)

Така е прав си. Ноооо вече съм с нов режим и кръчмата ми е леко недостъпна. Мани-бегай баси пенсионера дето станах, капитализма е абсурдно нещо.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Темата беше почистена (няколко пъти) от постове извън темата. От този момент всичко извън темата ще заминава директно в кошчето без коментари!
Моля, който има желание за свободна дискусия да се насочи към тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=113584

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Инфа не е напуснала форумът. Само си подбира средата която я заслужава.

Доскоро блогът и беше достъпен само от няколко профила.

Жестоко е да се оправдаваме, че не сме жестоки, ако някой който сме наранили ни заговори повторно...

Разтъжи ме,направо се разплаках.Как може някой да докосне толкова чисто същество като нея?!

Човеко vorfax или който си днес,събуди се,разтъркай очи,отвори си прозореца и погледни света от другата му страна,онази реалната behind the "window(s)" и рзбери,че този свят не се ограничава с калдата и с възлюбената ти инфити и нейните стотина профила и не сме длъжни да четем и издържаме дълбоките ти въздишки по нея!

Дали става като в Матрицата?Ако умреш тук,умираш и на яве?

А ако забременея тук,дали ще забременея и на яве?Все въпроси без отговор.Може би все пак някой вече е минал по този път и ще може да ми помогне?!

Абе, къде са свестните хора? Публикувано изображение

Е, как къде? Ти нали си тук Публикувано изображение:eek:

Разтъжи ме,направо се разплаках.Как може някой да докосне толкова чисто същество като нея?!

Човеко vorfax или който си днес,събуди се,разтъркай очи,отвори си прозореца и погледни света от другата му страна,онази реалната behind the "window(s)" и рзбери,че този свят не се ограничава с калдата и с възлюбената ти инфити и нейните стотина профила и не сме длъжни да четем и издържаме дълбоките ти въздишки по нея!

Дали става като в Матрицата?Ако умреш тук,умираш и на яве?

А ако забременея тук,дали ще забременея и на яве?Все въпроси без отговор.Може би все пак някой вече е минал по този път и ще може да ми помогне?!

Мъкаа... почети ми малко постовете преди да ги коментираш. С Инфа се запознах защото не бях доволен от случващото се в разделите които модерираше. Не ми е възлюбена, а позната. Аз говоря за човешките черти, а не за хората. В блогът ми има много имена, но нито едно от тях не е причина за създаването му. В случай, че те интересува, от което се съмнявам защото изисква усилие, вече съм изписал достатъчно защо.

Абе къде е поредното ми писмо с музика? Абе къде се дяна сконфузената руменина когато някой гадае грешно?

Къде се дяна човешкото във вас, това искам да попитам. Аз съм онзи който е поставил бариери пред виртуалният поток. Направил съм го еднопосочен - само давам. Защото реалният ме е грабнал и дребните ви неволи ме отегчават. Не си тази която ще ми каже кой живее истински. Самочувствие се печели с постове, но не и покритието му.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.