Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А бе къде е...

Featured Replies

• Автор

Форъмът на арена нема да го познаете, мина през "Пълна промяна". Арти последно ми превежда сайта, останах мн. доволен, та предполагам е затрупана с работа, а Шана можете да я намерите у моя форум, ако я няма тука.

Форума на Арена сигурно е най-красивия, ама там дебилите станаха много. Прекалено много даже...нека си седят да се развиват - и без нас се оправят добре с простотията.

А за Арти и Шана инфото е полезно. Поздрави ги и двете.

Остава да кажеш кой е тоя твоя форум, щот мислех да дойда да те питам докато беше в Лозенец, баси.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 118,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Първото нещо, което ми идва на ум, когато някой не се появява известно време е, че е спечелил пари и е заминал на пътешествие с любим човек.

• Бау де. И сега що сте ме задърпали за опашката не мога да разбера.Не оставяте човек да си стигне дъното на дупката, начи да му се и не знай. Ще каже човек ,че нямате какво да си дърпате. Обикновено

fedora ? Публикувано изображение

Все още съм тук Публикувано изображение

Форума на Арена сигурно е най-красивия, ама там дебилите станаха много. Прекалено много даже...нека си седят да се развиват - и без нас се оправят добре с простотията.

А за Арти и Шана инфото е полезно. Поздрави ги и двете.

Остава да кажеш кой е тоя твоя форум, щот мислех да дойда да те питам докато беше в Лозенец, баси.

Е що не дойде? Публикувано изображение

Бе кво става тука, последно като влизах те бяха баннали, а сега си се накичил с кви ли не титли и значки..

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Леле, съвсем не очаквах като влязох в тази тема, някой още да си спомня за мен ... откога ли ме няма тук, вече и аз не знам :)

Специални поздрави на всички, които от време на време усещат липсата на моя флуд :P

П.П. А сега отивам да видя какви сте ги натворили по темите Публикувано изображение

• Автор

Е що не дойде? Публикувано изображение

Бе кво става тука, последно като влизах те бяха баннали, а сега си се накичил с кви ли не титли и значки..

Нема никво развитие. Другаря algor си е замразен форевър и няма изгледи да се стопли.

Иначе титлите на тоя са само за да не дрънчат значките. Другите екстри са срещу заплащане - ако искаш да ползваш тва-онова, правиш го. Ако не си седиш пичозен и тва е.

Censored ?Публикувано изображение

Мъчно ти е, че нема с кой да си къркочкаш ли...

Ей го батьо - посвърши разни работи полезни и пак се цопна. Публикувано изображение цоп

Все още съм тук Публикувано изображение

скатавка Публикувано изображение

от кога имаме ОЧЗ емотки Публикувано изображение

Редактирано от онуй дръпнaтото (преглед на промените)

Емито?

Нема го жеронимо, нема и спам. :(

как ше го нема бре :blink:

Една камара народ изчезна. Почвам ви по домова книга. Галя, я знаем поне, че е ученичка, ама Емми ? А Федора ? Скорцени, къде го ? И Дарето ?

Една камара народ изчезна. Почвам ви по домова книга.

Галя, я знаем поне, че е ученичка, ама Емми ? А Федора ? Скорцени, къде го ? И Дарето ?

Scorceni & Dareto явно пируват някъде - те все така правят.

Но Emmi и Fedora не знам къде са,(вече не смея и да попитам), а пък ми липсват и на мен много Публикувано изображение

Имам някакви бегли съмнения, че Емита може да е на Божичен, а Федора-Медора, да е плъзнала пак някъде по близките страни, ако не ремонтира в Люлин де или ако не се мести и е без нет :) Ама, как изчезнаха само, нахалитетките му с нахалитетки :rolleyes:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Имам някакви бегли съмнения, че Емита може да е на Божичен, а Федора-Медора, да е плъзнала пак някъде по близките страни, ако не ремонтира в Люлин де или ако не се мести и е без нет :)

Ама, как изчезнаха само, нахалитетките му с нахалитетки :P

Тя в Люлин ли живее ? Мерси за информацията !

Ехо аз съм си тук, но винаги когато влизам няма никой от вас... Публикувано изображение

чакам, чакам и излизам, но много се зарадвах да видя колко хора са се сетили за мен - Публикувано изображение това е за тези на които съм липсвала ...

Хм, и аз си мислех за винарките и винарчовците :yanim: Обаче къде е онази морска винарка Минкова? Нося й мидички :(

Хм, и аз си мислех за винарките и винарчовците :mail1:

Обаче къде е онази морска винарка Минкова? Нося й мидички :(

Давай мидите,да си ги турна на главата ,че може да почна да мисля по-трезво :yanim:

Давай мидите,да си ги турна на главата ,че може да почна да мисля по-трезво :(

Хих, ти ако знаеш какви са миниатюрни, ама пак не е без хич като кипърските Публикувано изображение

може пак да копа санитарен възел на село :(

А бе къде е Доктора, бе...

Здравеопазването ни загина без него, баси. Публикувано изображение

Обикалях си територията.

може пак да копа санитарен възел на село :clap:

може Публикувано изображение
  • 1 месец по-късно...

Да се доклада пред ЩАЗИ къде е Амбъра, троянското Наде и другарят и другарката Цензурщайн :lighter:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.