Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

banned2.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

Caricia['Карисия']- от испански значи милувка, ласка, нежност. Целият ми ник беше Caricia_Fatal [фатално докосване], но се появи още едно момиче с такъв ник и реших да е само caricia. Ника ми хрумна след изказване на един приятел, че съм докосвала опасно cool.gif А пък уча испански и според мен е благозвучно :)

ам на бг Моckingbird значи Пресмехулник (една много яка птичка), е в моя случей Пресмехулка, а и така се казва една от любимите ми песни на еминем :ph34r:

Замислих се как съм го измислила ... а, да, веднъж трябваше да се регвам някъде и слушах песен на Шаная Туейн (която ми е една от любимките между другото) и първото, което ми хрумна беше shanna. Сега не си го харесвам особено никчето, но вече е късно :angry:

От както съм бил пред компютър (10-11 години) винаги въм си бил така.Не помня точно как го измислих ама сутринта на деня, в който видях какво е това животно Компютъра първо бях Niakoi а до вечерта го модифицирах до M1st3r_X и така си остана cool.gif

Дълго време мислех как да се пиша,бях измислил какви ли не глупости имена на различни литературни и филмови герой,но все имаше нещо което ме спираше и си казах защо пък трябва да се пиша като някой си.Дълго гледах клавиатурата си и изведнъж ми светна лампичката :ph34r: забелязах че на клавиатурата ми пише Microsoft и си казах това ще е...

И така,сега се пиша AleksofT

• 2 седмици по-късно...

Ами моят ник го измисли един приятел. Един ден бях облечена цялата в черно и той реши, че така ще ми е ника когато си направих icq. От тогава навсякъде се регвам с него.

Моя ник идва от там че любимото ми животно е жабата.Колекционирам си плюшени и всякакви жаби (нямам жива щото майка не ми дава).Всички ме знаят като жабчето и общо взето това е :nono::yanim:

Ами ника ми SVEeN не идва от тази офца с която винаги ме бъркат !!! Ника ми идва от вокалиста на Пънк групата Sum 41 , не че слушам такъв стил музика но никчето си ми харесва.... но вече не чак толкова него ама и аз като shanna късно е :wors:

При мен е лесно да се отгадне, ако си фен на фентъзи книгите.

Шанара е името на един от главните герой в книгите на Тери Брукс. за мен няма значение, че героя ми е мъж, но какво да се направи, че толкова ми харесва това име...

Хм, ами това е от текста на Галя и Ъпсурт-3 в 1.. "хей, гледаш мен.. гледай как го правя.. нежно става...", та хареса ми как звучи и си го позлвам почти навсякъде него cool.gif

• 2 седмици по-късно...

по принцип ника ми е свързан с името, а специално тук в Калдата, се регистрирах понеже се издразних от коментара на човек ,който познавам, и понеже и двамата ползваме една услуга се кръстих "потребител" .Не си посочих пола,защото не исках той да се досети,че съм аз,нали все пак се познаваме лично,от един град сме. И така...

Ами аз се казвам Свилен , и ми викат сисо , обаче сисо вече е заето от някой почити навсякаде затова ника стана сисосисо .

cool.gif

значи аз започнах пребиваването си из форуми с ника с който влизах в мирката - pibul4e

pibul4e - този ник е породен от един майтап, който Елза Парини /травестита от Варна/ си направи с мене 2002-ра година. Та на въпроса ми какво куче има неговия колегаа от шоуто което водеха заедно тогава - той/тя твърдеше че е питбул... и аз така се ядосах като научих че е пекинез,а не питбул, та влезнах да го/я заговоря в мирка с ник питбул4е...

но този ник ме запомниха всички в мирката, та и на мене ми хареса и си се регнах с него в един от първите форуми които започнах да посещавам - кречетало /бившото мп3-бг.ком/

и до днес някои варненски познати от мирката ми викат питбулче... други пък - котката

започнаха се дрязги,скандали... модове ме банваха... време беше за промяна...

а и питбул4е ми омръзна като ник /бяха минали 2 години като 4е ли/ и започнах аз да умувам с какъв ник да го заменя....

по това време в Варна, често виждах една черна котка /женска/ с котета, които правеха първите стъпки в животеца си... бяха сладури,барабар с майка си. .. та,нали обичам животинките , даже заделях по стотинки да им взема 2-3 кремвир6а и да ги храня /не 4е другите пред тоя блок където щъпукаха не ги хранеха де /

та, покрай тези любимци, ми хрумна ... черна котка - казах си това е ника

но пак почнаха дрязгите и скандалите в въпросния форум и този ник се нарои в безброй превъплъщения - ЧернаКотка, BlackCat, Black Cat, Black_Cat... /i още 10 ника, чиито имена не помня даже /

та когато се регнах тука се регнах с първообраза на чернокотковите ми никове

Ем казвам се Зорница, та от там... ;) Понякога се пиша AmbiPur, това тръгна от опитите ми за регистрация в някакъв сайт... Зори - заето, Зорница - заето, ЗорницаХристова - заето, и какви ли не вариации още, но все ЗАЕТО :speak: И накрая ми кипна и се огледах наоколо, имахме тогава ароматизатор за стая, написах АмбиПур и... о чудо, успях! :nono: Та така, като зацикля с името, пиша АмбиПур и то винаги е свободно :)

Аз по принцип трудно си избирам никове и повечето ми регове са много странни, сега реших да е нещо по-интересно и смислено (поне за мен) и за това реши че ще е джин фис има такова питие прави се с много лед сода и ДЖИН разбира се! Така ми се роди тази идея много обичам да пия това питие vacation1.gif:lol6::speak:

Аз по принцип трудно си избирам никове и повечето ми регове са много странни, сега реших да е нещо по-интересно и смислено (поне за мен) и за това реши че ще е джин фис има такова питие прави се с много лед сода и ДЖИН разбира се! Така ми се роди тази идея много обичам да пия това питие vacation1.gif:line dance:;)

Ууууу един приятел (бивш барман) го прави много добре това питие ;)

Ми аз щях да се пиша к0к0 ма беше зает и се писах кок17о

Говориме за скайп. А тука се написах така от скайпа :whist:

Аз не съм си избирал ника. Бях си забравил паролата на един форум и като ми пратиха e-mail бяха ме регистрирали с този ник. Мене ми хареса и не си го смених.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.