Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GOM Player - въпроси и проблеми (обединена)

Featured Replies

Искам да попитам нещо,защо когато искам да включа един от скиновете-и то точно този,който най-ми харесваше не може да се пусне когато сложих БГ-то.Ето какво ми изписва->

Публикувано изображение

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• Отговори 185
  • Прегледи 68,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, има го този проблем с един от скиновете, но аз предпочитам deluxe, а той върви ОК.

И друго да попитам,сега като съм инсталирала БГ-то,мисля ,че трябва опцията "проверка за наличие на обновления при стартиране на GOM Player" да бъде изключена и тази под нея->"информиране за важно обновление".Нали?Защото след обновлението може да не тръгне БГ-то или греша???

Преводът може и да тръгне, но винаги изключвам подобни опции, защото това при всички случаи забавя стартирането на съответната програма. Нищо фатално няма, ако закъснея с нова версия на плейъра си, това не е защитна програма, я.

• 4 седмици по-късно...

може ли да се зададе опция на плеъра(ГОМ) след като свърши филмът да започва същия отначало...?

Дали не е от тук--->

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Значи имам следния проблем. Като пусна видео файл с AC3 или DTS Audio, 5.1 каналния звук си работи, но когато аудиото е mp3, работят само предните колони и центъра. Рових се из филтрите и настройките, но нищо не можах да открия. Някой ако знае как на mp3 аудио да си пусна и задните колони да помага. Благодаря предварително. п.с: Още в началото на инсталацията съм задал 5.1 канално аудио.

нормално е когато просвирваш mp3 да работят само предните(мп3 е двуканално). За да работят и задните ще те трябва някакъв плъгин да си инсталираш за плеъра.

Да, но по принцип с КМПлейър, Бс и УинАмп като пусна мп3 работят всичките канали...

• 3 седмици по-късно...

Антивирусната ми(авира фрий) реши,че C:\Program Files\GRETECH\GomPlayer\Dodge.dll е троянец.пратих го в карантина. Права ли е да алармира или да го вадя оттам и да чекна "ignore".И така си работи,вади си субтитри...

Антивирусната ми(авира фрий) реши,че C:\Program Files\GRETECH\GomPlayer\Dodge.dll е троянец.пратих го в карантина.

Права ли е да алармира или да го вадя оттам и да чекна "ignore".И така си работи,вади си субтитри...

Остави го да си стои там без да правиш нищо - при мен е така от няколко дни и си работи. Стои в карантина - аз съм с Comodo IS Free.

Според Kaspersky файлът е безобиден, остава да се провери източника, от който е свален плейъра.

Публикувано изображение

П.П. Току що потвърдено и от ъпдейтнати до отказ MBAM и SUPERAntispyware.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Този файл Dodge.dll е просто една игра, която се стартира от контекстното меню, като се избере опцията "За GOM Player" и след това се щракне два пъти на логото на GOM Player в центъра. Тоест този файл не участва с нищо в работата на GOM Player.

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Имам следния проблем: ползвам Gom Player и не мога да синхронизирам картината със субтитрите. Например понякога филма е разделен на 2 или 3 файла, но субтитрите им са заедно в един файл. Моля ви кажете ми как мога да ги пусна заедно....писна ми да гледам филми до средата... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Така като гледам, мисля, че проблема не е в плеъра.... Като сваляш филм, виж първо чий е рилийза и търси синхронизирани за него субтитри.

:wors: А можеш ли да ми предложиш плейър, с който да нямам такива грижи? Благодаря предварително!

:wors: А можеш ли да ми предложиш плейър, с който да нямам такива грижи? Благодаря предварително!

Няма такъв - ако филмът е на 2 файла, на толкова ще са и субтитрите и пак няма гаранция, че ще ти вървят в синхрон - трябва да са от един и същ източник.

Проблемът не е в плеъра а в тебе.Намери си субтитри съответстващи на филма който искаш да гледаш а не да се мъчиш да пуснеш каквото набараш.

Български субтитри:

http://subs.unacs.bg/index.php

http://subs.sab.bz/

• 1 месец по-късно...

Като искам да си отворя някой филм да гледам и ми исписва за някакъф codec ? какъф е този codec? Благодаря предварително.

Ти знаеш ли въобще какво е кодек?Когато програмата няма необходимия кодек тя те пита дали искаш да се инсталира и ти решаваш: )В българската азбука случайно има и буквата В ;)

• 7 месеца по-късно...

Имах KMPlayer но не искаше да отвори субтитрите на някои изтеглени филми, сега инсталирах този но пак същото. Защо като изтегля някои филми които показват че са преведени, субтитрите излизат а пък за някои не.

1) Субтитрите включени ли са като отделен файл към филма там, откъдето си го теглила, или трябва да се дръпнат от друго място? 2) В какъв формат са - текстов (.sub, .srt, ...), .rar, или някакъв друг? 3) Съвпадат ли имената на филма и на субтитрите?

Имах KMPlayer но не искаше да отвори субтитрите на някои изтеглени филми, сега инсталирах този но пак същото. Защо като изтегля някои филми които показват че са преведени, субтитрите излизат а пък за някои не.

Името на филма и името на субтитрите трябва да са еднакви иначе GOM Player HE ГИ ЧЕТЕ, от 3 години го ползвам и нямам проблеми с него.

п.п По старите версии на GOM Player(от преди около 2 години) четяха само .SRT субтитри, изтегли си някоя от последните версии на GOM Player-a.

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Най-вероятно субтитрите не са със същото име като видео файла.Преименувай ги или просто пусни филма и довлечи субтитрите в прозореца.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.