Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GOM Player - въпроси и проблеми (обединена)

Featured Replies

Ами аз ще ползвам другите два...просто се чудя какъв е проблемът?А за ОС незнам нищо освен че е подобрена версия на ХР СП3 и щом нямам проблеми с продуктите на Майкрософт значи е тяхно изобретение... :speak:

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...
  • Отговори 185
  • Прегледи 68,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

С GOM player съм,всички формати ми ги пуска добре единствено WMV,като реша да превъртя напред картината замръзва за няколко секунди и след това продължава.От какво може да е и как да го оправя?

А пробвал ли си да го отвориш с Media player-а?

С медията няма проблем!

Освен да питам и за кодеци, какви си качвал?

С последната версия на k-lite codec pack съм.
  • 1 месец по-късно...

Ако пусна с гом hd видео клип с резолюция 1920х1080 и насича ужасно.Клиповете са в MPEG или MP4.С другите плеъри си вървят!Къде може да е проблема?

...Къде може да е проблема?

В конфигурирането - извикай GOM Player Configuration Wizard от старт менюто и маркирай отметката High-Quality Mode (виж последната снимка от 1-ва страница на това ръководство).

В конфигурирането - извикай GOM Player Configuration Wizard от старт менюто и маркирай отметката High-Quality Mode (виж последната снимка от 1-ва страница на това ръководство).

Стана,мерси!
  • 5 седмици по-късно...

kak да задам ръчно субтитрите на плейъра.правя го както и на другите ,но не се зареждат.съвет?

kak да задам ръчно субтитрите на плейъра.правя го както и на другите ,но не се зареждат.съвет?

Убеден ли си, че заглавието на филма и субтитрите се различават само по разширенията си? Ако да, то няма причина субтитрите да не тръгват автоматично заедно с филма. Защо ти е да ги пускаш ръчно? Ако пък толкова държиш да правиш последното, провлачи текстовия файл и го пусни върху филма - тогава би следвало да тръгнат, пък дори и да се разминават по някакъв начин от филма.
  • 7 месеца по-късно...

Наскоро си ъпдейтнах ГОМ-а и новата му версия има вградена реклама, като спирам плеъра ми изкача реклама и има отметка да спра повторното й показване за деня. Има ли начин да се спре за постоянно или да се връщам на стара версия на ГОМ?

Просто смени скина на плеъра. Използвай тоя линк, от който можеш да си свалиш и бг превод за чудесния плеър - http://bestran.hit.bg/index.html

Друг проблем с ГОМ-а, не запомня кои разширения съм му задал да плейва, добавям му *.mp4, на другия ден като пусна компа - няма отметка. Дали се дължи на БГ скина, който съм сложил?

Не, на скинът му е все едно какво върви на екрана :). Единственото обяснение, което бих могъл да посоча е, че .mp4 е в списъка за възпроизвеждане и на друг плеър, ако имаш такъв. Както и да е, този проблем се отстранява лесно - маркирай кой да е .mp4, с десен бутон използвай Open with..., но не посочвай плеър, а използвай Choose Program. Ще ти се отвори експлоръра, избери GOM Plаyer и не забравяй да сложиш отметка на Always use the selected program... После ОК и би следвало вече да нямаш проблем.

Да, и това го правя. Но на другия ден не го помни, пак трябва да избирам плеър с Open With. Ще разгледам значи из другите плеъри какво има зададено в списъците им. Благодаря за отговора.

Редактирано от dijon (преглед на промените)

Нали обърна внимание на :

и не забравяй да сложиш отметка на Always use the selected program...

Разбира се, аз го знам този трик.

Но беше прав за другото, WinAmp имаше в списъка си MP4 - махнах го и няма ядове вече. :)

Благодаря отново.

• 5 седмици по-късно...

Пак проблем... звука на УинАмпа зависи от това колко е усилен ГОМ-а (дори и когато е изключен). Като намалявам звука на ГОМ-а се намалява и звука на УинАмпа... как мога да спра тази зависимост?

От няколко дни имам проблем с Gom Player.След като пусна някое видео и след това сменя видеото(цъкам на друг файл при включен Gom Player),нещо се срива и ми изкарва съобщение да затворя програмата.Преинсталирах,дръпнах по-нова версия,но не се оправи!Нуждая се от помощ! :help:Публикувано изображение

• 1 година по-късно...

Здравейте!Плеъра е чудесен обаче две неща не мога да направя.Първото е:Защо като направя снимка на кадър ми липсват субтитрите?Аз ли бъркам някъде в настройките или пропускам нещо?На този кадър на пауза има субтитри а на снимката не излизат.

Публикувано изображение

Вторият въпрос е:Изтеглих БГ превода от сайта на Kaldata на последната версия 5183 но не мога да го инсталирам.бъркам ли някъде?Местя го в папката на плеъра и го инсталирам-резултатът е-снимки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Като натисна КРАЙ излиза този прозорец.

Публикувано изображение

П.П.Извинявам се но по вторият въпрос с превода си открих грешката и се оправих но на снимката и субтитрите-моля за помощ. :ohmy:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Когато искам да гледам филми на GOM Player нямам звук, като пусна филма изписва: http://prikachi.com/images/92/7061092E.png

Някой да ми помогне? 

С коя версия си на GOM Player? Ако гледаш друг филм пак ли нямаш звук?

Пробвай с друга версия на GOM Player.

Качи някой читав кодек пакет. 

Единствената ми забележка на ГОМ за мен е че не мога да изкарам картина и екстри като Splash Player примерно. Всичко друго е "идеал петроф" и пуска всичко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.