Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GOM Player - въпроси и проблеми (обединена)

Featured Replies

Натиснете find codec , ще ви препрати към страницата на гом и изтеглете и инсталираите  кодека и занапред няма да имате проблеми с почти нищо .

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

• Отговори 185
  • Прегледи 68,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Качи някой читав кодек пакет...

Не му трябват никакви пакети, плеърът си ги има. В случая липсва ac3 филтъра, към който самият плеър ще го заведе с бутона Find codec. 

Ползвам същата комбинация Splash+GOM и нямам никакви грижи.

Прав е колегата от 5 пост.Всичко ти е наред.Просто се инсталира след инсталацията на плеъра АС 3 филтър и проблемът ти е решен.Пусни един филм на плеъра и автоматично ще те попита дали да се инсталира филтъра. :)

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Имам следният проблем. С Gom Player съм версия 2.1.49 от преди нямах подобен проблем но сега се появи. Когато си сваля видео във формат MP4 си го гледах спокойно най-вече това са клипове на песни. Сега когато си свалих 2 гледах ги всичко си беше ок. След това свалих още един и когато се опитах да го пусна, той се пусна но без звук, а предишните дето бях свалил си имаха звука. Какъв може да е проблема?

Свали файла отново или пробвай с друг подобен. Може проблема да е от самия фаил.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Свалях го няколко пъти и други такива свалях също нямат звук, а само старите изтеглени имат.

А с друг плеър тези клипове имат ли звук?

Преинсталация му е майката :)

Плейъра...ако ще и ОС...негова си работа :P

• 7 месеца по-късно...

ПОМОЩ СПЕШНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля ви помогнете ми. Преди малко си гледах клипчета на компа, но нещо съм натинснала и направо ми се смени цвета на клиповете, който и клип да пусна всички са с едни...страшни цветове. За по-голямо уточнение, може би съм натиснала без да искам "P"- от латински "З"-на български, някъде бях прочела, че така се правят снимки в клиповете, или стоп кадрите, но така не видях никъде да има направени снимки а само ми се смени цвета като пускам клипчета, има ли как да се оправи това ?????

Пускате плеъра натискате F5 / долу в ляво натискате Reset после Reset to defaults и готово :)

F5 където е най-отгоре на клавиатурата дребните бутончета него ли ?

Стана и по първия начин. Благодаря много, а как мога да правя снимки на клиповете, като ги гледам с тази програма, очевидно не е с натискане на бутон "З" или латинско-п ?

Бил съм с този плеър дълги години и съм много доволен от него, но стана 1 месец ми прави много гаден проблем... Инсталирам го на нов Windows и след изключването на компа трябва да го деинсталирам и инсталирам отново..Идеи имате ли?

• 1 година по-късно...

Някой ползващ последната версия на плейъра дали изпитва затруднения в показването на субтитрите? Поне при мен не излизат.Дори и след всякакви настройки на настройките.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Аз. Не се показваха субтитрите, за сметка на това не се скриваше курсорът на мишката. Решението се оказа много странно - махнах скина по подразбиране и сложих друг и всичко си дойде на мястото.

преди 11 минути, Wankata написа:

Аз. Не се показваха субтитрите, за сметка на това не се скриваше курсорът на мишката. Решението се оказа много странно - махнах скина по подразбиране и сложих друг и всичко си дойде на мястото.

Аз винаги след инсталирането на GomPlayer,му връщам стария скин по  подразбиране,тъй като "новия" никога не ми е харесвал,или слагам Deluxe скина и всичко е на шест!

Не,не става.

Ако поискам ръчно да ги заредя,излиза съобщение,че "the subtitles are displayed on current...."Което го разбирам,че субтитрите се показват на настоящият екран.

Не става и да заредя субтитрите чрез subtitle explorer,защото просто не се зареждат там.

преди 5 часа, onogondur написа:

Не,не става.

Ако поискам ръчно да ги заредя,излиза съобщение,че "the subtitles are displayed on current...."Което го разбирам,че субтитрите се показват на настоящият екран.

Не става и да заредя субтитрите чрез subtitle explorer,защото просто не се зареждат там.

А,коя е версията на GomPlayer,която ползваш в момента?!

Аха,сега видях,по - горе си упоменал,че това което става се отнася за последната версия! Ще се опитам да я дръпна!

В момента Firefox ме предупреждава,че последната версия на GomPlayer,която се опитах да изтегля от filehippo е :

yTLd1w7.jpg

Май последната версия на GomPlayer e злонамеренa,върни се на по - старата версия и си гледай кефа! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Ни старата,ни новата.

Днес обаче направих преинсталация,че отскоро съм с ССД.И всичко си дойде на мястото.Обаче не от първия път,че първо дръпнах стара версия.Обаче не вървеше добре.После сложих последната от официалният сайт и сега си пее,та хвърка.

Обаче пък глупавото дъно не възприема AHCI mode,ама това е друга болежка за друга тема.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...
на 20.01.2016 г. в 9:54, onogondur написа:

Някой ползващ последната версия на плейъра дали изпитва затруднения в показването на субтитрите? Поне при мен не излизат.Дори и след всякакви настройки на настройките.

:ohmy: При мен също не излизат. Изтеглих най-новата версия но не ми ги изкарва.:huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.