Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GOM Player - въпроси и проблеми (обединена)

Featured Replies

Получи се, макар че се наложи свалянето и инсталирането и на ac3filter. Странно е, че тия два кодека все още не са вградени, но се надявам корейците скоро да направят това.

А иначе, картината е супер, а и субтитрите се виждат много по-добре отколкото при други плейъри.

Благодаря ти ;).

Можеш да си настроиш големината на субтитрите и да регулираш вертикалното им положение на екрана,това е което ме кефи при него.

Поздрави!

• Отговори 185
  • Прегледи 68,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Можеш да си настроиш големината на субтитрите и да регулираш вертикалното им положение на екрана,това е което ме кефи при него...

Да, това е огромен плюс на програмата.

Поздрави!

Аз до преди седмица бях с него, но се отказах и то поради една причина:един ден, файла Х го отваря, на следващия-не. Ела го, разбери защо? Публикувано изображение Да не би да е защото имам допълнителните K-Lite Codecs?

• 2 седмици по-късно...

Някой знае ли как мога да си сложа субтитрите под филма,на черното поле в ГОМ плеъра,че всичко пробвах и не мога,а не искам да ми заема от картината. :help:

Редактирано от sting_14 (преглед на промените)

Виж картинката:

Публикувано изображение

Това съм го отбелязала още в началните ми настройки беше така,но резултатът е същия Публикувано изображение

Да не би да имаш нещо друго разбутано - виж долната дясна част на снимката "Позиция на субтитрите & Разстояния". ------ П.П. Опитай с клавишите Home и End.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Значи като пусна филм,който е със субтитри в папката и го пусна на ГОМ екрана ми става черен и след това показва грешка, а като пусна някой филм без субтитри БГ аудио например всичко върви нормално. От какво може да се дължи този проблем, като и двата филма са avi формат? Преди седмица ми излезе същия проблем махнах GOM и ползвах WinAmp, но сега искам на ГОМ да работя и пак вади този проблем.

KMPlayer

Пробвай с този плеър аз го ползвам и съм много доволен от него гледам филми без проблем той е и специално пригоден за HD филми и чете всички други формати mkv ,wmv ,mp3 ,mpge, avi, flv и други

KMPlayer

Пробвай с този плеър ...

Това съвсем не е решение на проблема, а и GOM изкарва несравнимо по-качествена картина и звук от сънародника си.

TiriT, при стартиране директно ли ти вади черен екран или в последствие? По принцип при стартирането на филма в горния ляв ъгъл излиза надпис със заглавието на филма и че има налични субтитри. И това ли не виждаш?

KMPlayer

Пробвай с този плеър аз го ползвам и съм много доволен от него гледам филми без проблем той е и специално пригоден за HD филми и чете всички други формати mkv ,wmv ,mp3 ,mpge, avi, flv и други

gig93 не съм извънземен,знам и за KMPlayer, но GOM е по-добрия за мен.

Това съвсем не е решение на проблема, а и GOM изкарва несравнимо по-качествена картина и звук от сънародника си.

TiriT, при стартиране директно ли ти вади черен екран или в последствие? По принцип при стартирането на филма в горния ляв ъгъл излиза надпис със заглавието на филма и че има налични субтитри. И това ли не виждаш?

hlevoust не ми вади директно, но не ми вади и в ляво името на филма. Вади името на филма горе на лентата и в скоби пише субтитри, след 2 сек черен екран и след това дава грешка.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

А да си пренасочвал сигнала към телевизор?

А да си пренасочвал сигнала към телевизор?

He

Оправили го? Последната идея, която ми хрумна е конфликт между кодеци - имаш ли инсталирани допълнителни кодеци от типа на K-Lite, СССР и т.н., които да ползва друг плейър без вградени такива?

Значи като пусна филм,който е със субтитри в папката и го пусна на ГОМ екрана ми става черен и след това показва грешка, а като пусна някой филм без субтитри БГ аудио например всичко върви нормално. От какво може да се дължи този проблем, като и двата филма са avi формат? Преди седмица ми излезе същия проблем махнах GOM и ползвах WinAmp, но сега искам на ГОМ да работя и пак вади този проблем.

Деинсталирай старата версия и изтегли последната версия на GOM Player-a,като си остави настройките по подразбиране и му изключи връзката с интернета за да не ти иска да теглиш по нова версия ако е излязла междувременно.Не ползвай Бета-версий. Публикувано изображение

Деинсталирай старата версия и изтегли последната версия на GOM Player-a,като си остави настройките по подразбиране и му изключи връзката с интернета за да не ти иска да теглиш по нова версия ако е излязла междувременно.Не ползвай Бета-версий. Публикувано изображениеhttp://gom-player.brothersoft.com/gom-player2.1.2.3406

С най-нова версия на GOM (не БЕТА) и на K-lite съм. Откритие : прави проблема само на DVD-RIP филмите. :)

bratobg, откъде извади линк към версия 2.1.2.3406, която е от март 2007?

Актуалната версия в момента е:

Публикувано изображение

TiriT, опитай така следното:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

bratobg, откъде извади линк към версия 2.1.2.3406, която е от март 2007?

Актуалната версия в момента е:

Публикувано изображение

TiriT, опитай така следното:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вече го направих, но е безрезултатно... Публикувано изображение

Не мога да повярвам,че като си го преинсталирал отново има проблем.Аз съм с "гом",никакви проблеми с него до сега.

Да не влиза в конфликт с някоя друга програма?

В началото споменаваш за avi формат. Дай повече информация за файловете, който създават проблем. Понякога се пропуска, че всъщност е рипнато HDDVD. Посочи файла с мишката и виж какъв е типа. Може да е някакъв друг формат, например mkv. Може хардуера ти да не е готов за HD...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Не мога да повярвам,че като си го преинсталирал отново има проблем.Аз съм с "гом",никакви проблеми с него до сега.

И аз карах сума ти време нямах проблем. После махнах ГОМ и след това като пак го сложих се появиха проблемите.

Да не влиза в конфликт с някоя друга програма?

От къде да разбера дали влиза в конфликт с някоя друга програма, като нищо не показва.

В началото споменаваш за avi формат. Дай повече информация за файловете, който създават проблем. Понякога се пропуска, че всъщност е рипнато HDDVD. Посочи файла с мишката и виж какъв е типа. Може да е някакъв друг формат, например mkv. Може хардуера ти да не е готов за HD...

Какво HD, какви 5 лева ?! Филма ще се гледа на компютъра. По-горе уточних, че проблемните филми са DVD-RIP. Филмите ми, които не са DVD-RIP не правят никакви проблеми, като те също както с проблемните са в avi формат.

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Изтеглих си го от тук->******************

Разгледах му всичко,но не можах да намеря от къде да сменя езика на БГ.Предишния ми беше с българско меню и сега искам и този да си го наглася така.Ако някой знае,моля да ми каже ,предварително благодаря!

Изтеглих си го от тук->******************

Разгледах му всичко,но не можах да намеря от къде да сменя езика на БГ.Предишния ми беше с българско меню и сега искам и този да си го наглася така.Ако някой знае,моля да ми каже ,предварително благодаря!

Дръпни си и го инсталирай.

http://www.bg-interface.net/archives_abc.php?character=g

Благодаря! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.