Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GOM Player - въпроси и проблеми (обединена)

Featured Replies

Проблема ми е следния :вързал съм компютъра с телевизора като пусна някой филм на монитора всичко си е точно,докато на телевизора ми излиза само звук и субтитри,но без образ.Къде може да е проблема ?

• Отговори 185
  • Прегледи 68,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Виж в настройките Видео->Размер на екрана->трябва да няма отметка на "Промяна на размера на екрана"

Значи пускам някакъв клип чува се звук,но няма картина какво трябва да направя :blink:

С всеки файл ли прави това или с конкретен? Ако е второто, в какъв формат е файлът, да не би да е .mp4? Ако е .mp4, какъв е размерът на файла, че ги има и само в аудио вариант.

П.П. Виж си и файловата асоциация на плейъра в Preferences->Other->File Types (Насторйки-Други-Файлове) или подобно, че съм на друг компютър в момента.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Имаш ли отметка на GOM Player Configuration Wizard->TV Output Mode?

П.П. Eто линк към ревюто на програмата - http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&id=133&perpage=1&pagenum=1 (виж последната снимка на 1-ва страница)

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Благодарение на последната снимка проблема вече е остранен и вече всичко си е наред.Благодаря hlevoust :cool:

Редактирано от margaritis (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Инсталирах си gom,но при пускане на филм ми се появява черна картина? Филмът си върви, но само черно, нищо друго.С всички версии е така ?

От години ползвам GOM Player, но такова чудо каквото ми се случи вчера - просто не е ставало. Пускам филм - стартира се нормално и тръгват субтитрите. Оказва се обаче, че субтитрите са от филм гледан миналия петък. Задавам ръчно наново субтитрите - не става. Пробвам с други филми - резултатът същия. Едни и същи субове от миналия петък си стоят и това си е. Не мога да ги изтрия или заместя. Махам цялата програма, свалям новата версия и я инсталирам. Пускам нов филм - пак субтитрите от петък. Отново изтривам всичко - ама като казвам всичко,ровнах навсякъде - и пак инсталация. Резултатът - същия. Стоят си субтитрите и толкова. Някой да има идея какво точно става и най-вече как да реша проблема? Благодаря, предварително!

• 1 месец по-късно...

Имам проблем с езика на гом плейъра.Изтеглих си програмата миналата седмица,обаче като си пуснах филма и добавих субтитрите ми се появи йероглифи и оттам нататък не можах да се справя.С Виста съм!

Надали проблемът е в плейъра, ползвам го на 4 машини и си работи без забележки. Провери си регионалните настройки, там навсякъде би трябвало да е на нашенски, освен езикът, на който стартира системата.

Освен регионалните настройки, трябва да е влючена и 21025 /сръбско българска кирилица/ - това е за ХР. В самия плейър като дадеш с десен бутон, preference, субтитри, other и в падащото меню има cirilic

• 4 седмици по-късно...

След преинстал на уиндоус gom player не иска да отваря файлове във формат mpeg,другите всички си ги отваря нормално.С други плеъри си се отварят всички само с гом не.Дава ми dont send и край.Никога друг път не ми е правил така,какво може да бъде.Преинсталирах и него и кодеците,но ефект няма.

Приятел и аз в началото бях с ГОМ плеър и след 1 преинстал се скапа и ми предложиха КМ плеър, много по-добър от ГОМ-а! Съвета ми е: направо слагай КМ плеър, махай го тоя! Направо ще се родиш с КМП!

Ами моя доста преинстали е изкарал,а ми е по удобен от КМ.За това ми се иска с него да съм си,иначе и КМ ми е инсталиран.

Преинсталирай си плеъра, инсталирай последна версия

Няколко пъти го преинсталирах с последната версия не става пак.

Приятел, за да гледаш всичко с GOMPlayer са ти нужни Mpeg2DSSetup.exe, DtsFilterSetup.exe и ac3filter_1_63b.exe. Последният можеш да свалиш от каталога на сайта в раздела с кодеците, а първите два би следвало самата програма да ти даде линк към домашния си сайт за изтегляне.

Ето ти ги и трите, сваляй, инсталирай и си ползвай плейъра - http://dox.bg/files/dw?a=f330986634

Привет!Интересното е,че с ДВД няма проблеми и отваря файла и субовете!Преинсталирането не помогна...а и настройката в кодирането е кирилица!Да отбележа,че КМ и ПОТ се нуждаеха от корекция точно там за да се оправят йероглифите!А и други програми имат подобен проблем с българският език ,за разлика от класическото ХР СП3!Преди инсталацията диска е форматиран и софтуера е оригинален.Но ГОМ въобще не показва субтитри! :speak:

Привет!Интересното е,че с ДВД няма проблеми и отваря файла и субовете!Преинсталирането не помогна...а и настройката в кодирането е кирилица!Да отбележа,че КМ и ПОТ се нуждаеха от корекция точно там за да се оправят йероглифите!А и други програми имат подобен проблем с българският език ,за разлика от класическото ХР СП3!Преди инсталацията диска е форматиран и софтуера е оригинален.Но ГОМ въобще не показва субтитри! :speak:

Що за птица е това LAST XP?

и за какво се занимаваш с тоя боклук? нито пуска всичко, нито може да ползва повече от 1 ядро - тоест върши работа за едновдрени процесори... все пак от него има и по леки плеъри (mplayerhq)- ако ще се позва на бавен комп...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.