Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя мелодия ви звъни GSM-a ?

Featured Replies

еми пишете и гласувайте Публикувано изображение:yanim:

аз си гласувах за техно Публикувано изображениеПубликувано изображение:wors::yanim:

• Отговори 181
  • Прегледи 42,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Моят звъни с някаква арабска мелодийка. Много обичам ориенталската музика :yanim:

Падам си традиционалист,звъни с "old phone".Това е като стар телефон само че полифонично и ефектно,с нея звъни от повече от година вече откакто съм с този телефон.Имам и купища други които постоянно свалям през Ir data или Bluetooth но с тази съм свикнал.

• Автор

Падам си традиционалист,звъни с "old phone".Това е като стар телефон само че полифонично и ефектно,с нея звъни от повече от година вече откакто съм с този телефон.Имам и купища други които постоянно свалям през Ir data или Bluetooth но с тази съм свикнал.

<{POST_SNAPBACK}>

тогава защо това за old phone има 0 гласа Публикувано изображение

От филма "Имало едно време на запад" много ми допада

Моя си звъни за сега с ATC - Around The World,преди това беше с Антибиотика-Хладно пространство Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

С изключение че не съм традиционалист, аз също "звъня" с old ring и също повече от година /ако трябва да съм точен - от година и 3 месеца:yanim:/. Пробвал съм и други, но това за мен е най-добро:wors: А мелодия за алармата ми беше Сънчо, но я смених с "Имало едно време на Запад"Публикувано изображение

Ние с моето телефонче си звъним с "Крадена любов" на Графа и Мария Илиева,много хубава песничка. :yanim:

За разни досадници-нещо от телефона, не знам какво. А за специални хора:

тате и гаджето му-Контрол "Ще дойде най-щастливия ден"

мама и рода - Калино моме

Стефан (raziel_ie) - един много интересен мотив, който не знам как се казва. Публикувано изображение

Ами по принцип ми звъни със old phone, но за познати и роднини за всеки си имам отделна мелодия.

Моето телефонче звъни с Carmen! :P Много ме кефи! :)

Приятели от "ВИП" групата: Ръченица.

Нормален звън: O-zone - Dragostea din Tei

Когато ме търсят колегите или шефът - с мелодията от междузвездни войни, която звучи всеки път когато се появява Дарт Вейдър :ph34r:

Будилник - Big brother theme

По принцип ми звъни със Snap - Rythm is a dancer, а приятелката ми е с Harold Faltermeyer - Axel F, освен това още поне 3-4 различни мелодии, които все забравям на кого точно съм ги закачил.

аз в момента съм на Sash-Ecuador

Каома-Ламбада-по принцип често сменям мелодиите но тая се задържа вече 2 месеца

Зависи кой звъни. Примерно на приятелите съм сложил Nightwish-She Is My Sin, а на някой роднина-някоя дразнеща. =]

аз се будя с Engel на Рамщайн, много яко бичи на MIDI още на свирката съм буден не чакам да се включи и останалия състав иначе имам над 10 000 MIDI, тук в форума съм дал линк от къде да се свалят, ако някой неможе да ги сваля да пише ще му дам от моя компютър

Телефона ми е NOKIA 6230 и подддържа mp3-ки, така че по принцип звъни със "Smoke on the Water" на Deep Purple, за любимата звъни едно парче на King Diamond, за семейството "Spring" на Vivaldi, а колегите са на "Imperial March" от Star Wars! Публикувано изображение

когато ми се обжда някои приятел звани с voodo people , a на останалите ми звани с benassi- hit my heart иначе се събуждам с Digirain :yanim:

• Автор

моя звъни с музиката към T-A-X-I 2 за роднини , а за останалите на Bomfunk mc's - freestyler Публикувано изображение

"Ice Queen" на Within Temptation. За една група приятели ползвам "I'm a Barbye girl"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.