Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя мелодия ви звъни GSM-a ?

Featured Replies

Моят звъни със SNAP-THE RAME Публикувано изображение

• Отговори 181
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Основната е обикновено умиращо звънене (От филма Crank, нокиата на Дж.Стейтъм) Другата е подобна - умираща нокиа :)

Ако някой ми вземе телефона и отвори файл-мениджъра, никога няма да разбере какъв стил музика слушам.. щото няма стил, който да го няма като мп3 в моя телефон Публикувано изображение

Общата мелодия ми е Black Sabbath – Paranoid (щото я обичааам, но малките деца в рейса се стряскат, като ми звънне и май ще я сменя) Публикувано изображение

Мамето ми звъни с песента на Булат Окуджава от „Бялото слънце на пустинята”

Баща ми звъни с "Бат Бойко е – вдигай".

Брат ми с DMX – X Gonna Give It To You

Приятелят ми с ZZ Top – Gimme All Your Lovin’

От най-близките приятелки едната ми звъни с Curacao, другата с Ciara – 1,2 Step, другата с един хаус, колегите с песен от любимия ми филм (Криминале) – Misirlou : :headphones:

Имам и чалга в телефона – даже с Music DJ-я си композирах един кючек, който кръстих „ Вирджиния Кючек”, алееллеее, много мазен. Ма сиганетата много го харесват. Публикувано изображение

Общо взето ги слагам не на принципа кой коя обича, а на коя ми „звучи „ най-добре. Е, понякога се засичат. Примерно един колега, който е на 39г. го сложих да звъни с Sandra-Maria Magdalena, а то се оказа, че той харесва тази песен. Но я изтрих. Не понасям дълго време да ми свири с едно и също.

При мен непознати номер звънят с Michael Bolton "Can i touch you there" , а иначе различните групи с различна мелодия. Има и на Синьо лято, на Kill Bill-много яко свирукане- на Мадона и други, че сега не се сещам

При мен телефона ми звънни с Emmie - More Then This Нашите и брат ми с Nelly Furtado - Say It Right Приятелите с Tom Novy - Armin van Buuren - Burned With Desire От офиса с Jeniffer Page - Crush А един много близък за мен човек с Тони - Всичко било е на сън...

Домашните ми звънят с Роксет, за колегите е вика на г-н Ем Си Фараона "Ши прая к`вото искам, бе" , а за приятели е "Ние сме на всеки километър".

Ами аз да ви кажа моят телефон звъни всеки ден с различни мелодиики но по принцип си падам по HIP HOP и техно , та за това и моя любимец е "Eminem" а песничката която ми е любима е "Lose yourself" :clap: И моля да ме извините ако съм допуснал някоя грешка при коментара ми :speak:

• 2 седмици по-късно...

Повече от половината съобщения в тази тема са "бисери", а авторите им 100% използват телефоните си само насело (там живеят естествено)! Темата е пълна скръб!!

Повече от половината съобщения в тази тема са "бисери", а авторите им 100% използват телефоните си само насело (там живеят естествено)!

Темата е пълна скръб!!

И Бай Кузмича с москвича нададе рев от хоремака. Завъртя мустак, дръпна си от двупосочната цигара Дунав, вдигна ръка тежко тежко като прабългарин и каза мъдрата мисъл отгоре. Ама не му се сърдете, той е изморен. Цял ден е пасал кравите и овцете. И то в тая жега....

Признавам, добре си го измислил! Публикувано изображение Но прегледай цялата тема и кажи няма ли отговори накърняващи достойнството на авторите им.

Общите са с Edwyn Collins - A Girl Like You.mp3 А на гаджето съм сложила от OST на играта Painkiller мелето в операта (и на още няколко нива). Жестоката жица.

Две телефончета имам и двете са с еднакви мелодии: Гаджето => Haddaway - What is Love Семейството => Фактор 2 - Красавица Приятелите => OST Prince of Persia: Sands of Time - Time Only Knows Познатите => Groove Coverage - 21st Century Digital Girl Всички останали => Ъпсурт - Звездата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.