Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя мелодия ви звъни GSM-a ?

Featured Replies

Sex and the city темата от филма

• Отговори 181
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Old school ROX Въпрекиq че телефона поддържа true tones си ги предпочитам, най-малкото за 6 години са ми влезли под кожата

Гаджето ми звъни с мелодията от песента DMX - X gonna give it to ya, а всички останали с 2Pac - CaliforniaLove

Телефона ми е NOKIA 6230 и подддържа mp3-ки, така че по принцип звъни със "Smoke on the Water" на Deep Purple, за любимата звъни едно парче на King Diamond, за семейството "Spring" на Vivaldi, а колегите са на "Imperial March" от Star Wars! Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Почти едно към едно

NOKIA

VIP: Smoke on the Water

Family: Strauss - blue danube

KOLEGI: IMPERIAL MARCH

Priyatelka: STAND BY ME

Аз на роднини ми е на "Бат Бойко е Вдигаи" ,на приятели ми звани с Черно Фередфже -Бягат конете,Сезони,Ракаийчице и др.На будилник е Celine Dion - My Heart Will Go On! На приятелката ми е една песничка Мp3 Baby от GSM-a Си!И това е.... Публикувано изображение

• Автор

вече си промених мелодиите ! За родители Rammstein - Du Hast

За приятели Faithless - Insomnia

Аз сам си сложих музиката на Iron Maiden и Motley Crue,чрез вграденият композитор.Така никой не ми определя каквa музика да прозвънява,като ме търсят,а и мен много ме кефи как звучи метал на телефона. Публикувано изображение

Редактирано от kick (преглед на промените)

Вип-Dr.Dre-Still Dre Семейство- мелодията от O.C. Приятели-Aaliyah-Try Again Колеги- Bon Jovi-It`s my live Други-Pinko Непознати номера- Аз съм твоят телефон или нещо от рода беше :)

• 2 седмици по-късно...

Телефона ми звъни с 2pac - Changes + за всички непознати - Faithless - Insomnia

Моят звани с mp3 на 50cent-cendy shop.

На първо място от филма Halloween после Metallica - Unforgiven, Queen - Innuendo, Godfather, Крокодила Гена ...

На първо място от филма Halloween после Metallica - Unforgiven, Queen - Innuendo, Godfather, Крокодила Гена ...

<{POST_SNAPBACK}>

Е полседно.Сега с коя ти звани?
Е полседно.Сега с коя ти звани?

<{POST_SNAPBACK}>

Ако това те успокоява: "първо място"= по подразбиране, а "после"= според групите :bye:

Често ги сменям мелодийките, но в момента за почти всички ми е Coolio - Gangsta`s paradise, за няколко други човека - Преслава - Дяволско желание, Преслава - Обичам те :)

J Lo с вибрация, че ми писна постоянно да настроивам телефона за работа и в къщи .И познаите кво става - не го чувам нито на работа, нито в къщи :blink:

• 2 седмици по-късно...

Моят телефон ме събужда със яростен писък на петел и ме известява за входящо обаждане с Dr.Dre - Still Dre :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.