Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Само си чекни системните файлове. За 10-ина минути работа е

Не знам как , ....а ето сега си бачка все едно никога не е имало проблем  :)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Start->Search-> напиши cmd и кaто се появи черната иконка, щракни по нея с десен бутон. Избери Run as administrator.

Като се отвори черния джам, в него драсни

sfc /scannow

и натисни Enter.

Пиши после какъв е резултатът от проверката

..found no problem

..found and repair problems

..found problems, but cannot repair

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Ха , малко да вдигна темата . Понеже имам два профила във фейса и на няколко пъти пробвах от другия профил  - интересна работа , но там нямам този проблем , веднага влизам с проблемния профил и същия клип пускам - проблема го има  :( а сега де ...

ПП. До сега рових в настройките на фейса - не открих нищо за клипчетата , освен това за автоматично стартиране , което съм го спрял и на двата профила .......да има нещо като ресет ?

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Така, имам проблем напоследък Chrome ми "увисва" при първоначално стартиране на програмата и при отваряне на 2ри или 3ти таб ми излиза прозорец, който ми казва че страницата е забила и да я прекратя или да изчакам да се рефрешне. Каква може да е причината за това ? CPU е винаги под 10% и нямам много работещи програми в бекграунда.  

• 3 седмици по-късно...

Ето всички скрити страници в Хром  :)
chrome://chrome-urls

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Здравейте ! Както знаете по принцип Хром показва 8 таба с най - посещавани сайтове или страници. Обаче от време на време ги променя по негова преценка.  Има ли начин да ги " застопоря " ? Имам предвид, да определя кои осем сайта да ми показва, без да се влияят от неговата преценка.

Здравейте ! Както знаете по принцип Хром показва 8 таба с най - посещавани сайтове или страници. Обаче от време на време ги променя по негова преценка.  Има ли начин да ги " застопоря " ? Имам предвид, да определя кои осем сайта да ми показва, без да се влияят от неговата преценка.

Има един екстеншън "X new tab page", потърси го в магазина на браузъра. Мисля, че ще ти свърши перфектна работа.

Не мога да истрия напълно папката на хрома  пробвах по всички познати начини не става с линукс бутвам пак не трие бутнах от флашка и hirens boot и от там с mini windows xp достъпвам папката а не мога да я истрия .Папката ,която се мъча да истрия се намира E:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Google искам да истрия именно тая папка Google

LockHunter Unlocker

serious_Error.jpg

Ами то си е казано - файлът е повреден. Трябва да се пусне проверка с ремонт на файловата система на дела, на който е повреденият файл.
echo y|chkdsk e: /f /r /b

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Ами то си е казано - файлът е повреден. Трябва да се пусне проверка с ремонт на файловата система на дела, на който е повреденият файл.

Да виждам правил съм го на други компютри ,но на моя не искам ,защото всеки път след рестарт ще излиза това за чекдиск.Според мен това е нещо от хрома и линукса ми казва между другото ,че е коруптед

но на моя не искам ,защото всеки път след рестарт ще излиза това за чекдиск.

Кой те излъга? Така, както е в момента, дори е по-зле. Ще започне да чупи и други файлове.

Не мога да видя запазените си пароли на всички сайтове , гледах стари клипове от който има опции но на новата версия ги няма .. имате ли някакви идейй как да се оправя със този проблем.

Не мога да видя запазените си пароли на всички сайтове , гледах стари клипове от който има опции но на новата версия ги няма .. имате ли някакви идейй как да се оправя със този проблем.

Предполагам, че това те интересува!

Снимка

Някой да е имал този проблем с Google Chrome

На някой сайт с падащо меню,като цъкнеш да си избереш от падащато меню (1) и ти примигва екрана и ти изписва (2).

След като затвориш Google Chrome и пак примигва екрана и се възстановяват настройките. Има нещо общо с "Aero"-то.

По какви ли не форуми четох,сайтове и нищо.

Като си инсталирам стара версия на Google Chrome няма проблем,после като се обнови и пак се появява.

Пробвах да му изключа update на Google Chrome,но все намира начин да си го ъпдейтни.

Win7,i5,8GB....

Някой нещо знае ли по въпроса.

http://prikachi.com/images.php?images/808/8137808X.jpg

Редактирано от готян (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже как да махна лентата със сайтовете които съм посещавал и долната таблица отново със сайтове? Слагам и снимка, ако не разбрахте какво искам да кажа!

post-297801-0-17137000-1432743794_thumb.

Някой може ли да ми каже как да махна лентата със сайтовете които съм посещавал и долната таблица отново със сайтове? Слагам и снимка, ако не разбрахте какво искам да кажа!

Лентата е с отметки (сайтове, които си запазил поради някаква причина). Маха се като цъкнеш на нея с десен бутон и там "показване на лентата с отметките" (махаш отметката), но на табовете отново се появява. Не знам дали може да се махнат отдолу сайтовете (това, на което казваш таблица). Може би някоя добавка от магазина на google, но не мога да ти препоръчам нищо.

Редактирано от DYDK (преглед на промените)

в долната част сложи някои 8 сайта,фиксирай ги и за в бъдеще ще се показват само те.

Пробвахте ли вече  (Google Star) chrome://bookmarks/ ? :) 

Управлявайте вашите отметки ,от което да е устройство.Разбира се,първо трябва да влезете в профила си .

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Проблема е, че през Google Chrome се вижда някакво по жълтеникаво не се виждат оригиналните цветове на един приятел на компютърът му се вижда както трябва през Google Chrome,на мен само през Internet Explorer се вижда в точните цветове ето снимка за сравнение post-339990-0-99847100-1438787309_thumb.
Chrome е обновен.

Редактирано от Metinr (преглед на промените)

Проблем на хрома

http://stackoverflow.com/questions/6237455/chrome-renders-colours-differently-from-safari-and-firefox

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Четох но нещо не се ориентирах как да го оправя има ли решение на този проблем или не.

Не намирам директно решение на този проблем. Освен да нулираш настройките на хром към такива по подразбиране:

https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.