Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Моята голяма телевизионна сватба"

Featured Replies

Слави ни покани на голяма телевизионна сватба!

slavito-golqma.jpg

Снощи, Слави, представи пред аудиторията най-новата си идея. Дългият прикани всички бъдещи младоженци чрез изречението "Слави Трифонов ви кани на сватба".

Това е поредния телевизионен проект на "Шоуто на Слави" - "Моята голяма телевизионнна сватба".

Слави и хората му отправят покана и към двойките с нетрадиционна сексуална ориентация.

Хетеросексуалните двойки също имат шанс. Най-вероятно сватбите ще се превърнат в пореднто риалити.

Слави има богат опит със сватби, на които двете роди се сбиват, във въздуха се размахват пилета и всякакви тем подобни ситуации, които са типични за бг-сватбите.

Трифонов не обясни в детайли какво точно ще правят младоженците по телевизията.

Каза само, че той и "Ку-ку бенд" ще пеят и свирят на сватбата и ще я превърнат в незабравим момент от живота им.

Млади влюбени двойки от всички краища на странта, обединявайте се, крайният срок за записване е 28 септември.

Източник:dnes.bg

• Отговори 91
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вчера и аз чух малко, но не можах да разбера точно за какво става дума. Е, ще видим какво са измислили

49_10008_image1_Moqta_TV_Svadba_240.jpg

Победителите в “Моята голяма телевизионна сватба” ще получат абсолютно всичко, за да бъде изключителен техния сватбен ден – от костюма на младоженеца и роклята на булката, през сватбената лимузина, до цялото сватбено тържество...На тяхната сватба ще свири “Куку бенд”, а за добро настроение да се грижат актьорите от “Шоуто на Слави” и самият Слави Трифонов.

Източник: slavishow.com

Това е много хубава награда, особено ако двойката не може да си позволи по-богата сватба. А повечето жени искат да са заслепителни в сватбения си ден. Дано победителите да не са някои с повече средства...

Според мен на това шоу ще блесне някоя двойка с хомосексуална ориентация, отколкото някоя "скучна" тразиционна двойка... Нали все пак скандалът прави рейтинга...

• 2 седмици по-късно...

Българи от цял свят тръгнаха да се женят при Слави

49_10094_image1_wedding4_240.jpg

„Яж, куме, пий, днеска ти е ред...”

Сватбарски напеви и закачки се чуват вече в екипа на Шоуто на Слави след старта на проекта Моята голяма ТВ сватба , след като стотици писма им се стовариха на главите. На ден на посочените адреси на шоуто се изсипват поне сто имейла от желаещи да се оженят публично и в компанията на водещия Слави Трифонов, музикантите от Ку-ку бенд и актьорите на шоуто. От няколко дни в офиса пристигат и написани на ръка, пратки по пощата.

Мало и голямо се е вдигнало на крак да се жени. Мъж на 54 години засега държи рекорда на най-възрастния мераклия за сватба. По-голяма част от двойките са между 20 и 35 години. Демографски погледнато, този път заявки за участие валят от всички краища са страната. Що се отнася до българите зад граница – най-много желаещи да минат под венчило има от Испания. Кандидати има също от Великобритания, Белгия, Гърция, Франция, Германия, Италия и др. Не липсват и смесени двойки, в които само единият кандидат е българин, като например един французин, който склонил покрай увлечението си по музиката на Слави и бенда. Млада двойка пък вече има брак, сключен в Германия, но иска да го потвърди на родна земя пред близки и в компанията на Слави Трифонов и Ку-ку бенд.

Много от копнеещите да чуят Менделсон си мечтаят за пищна сватба и булка с красива бяла рокля, но липсата на пари досега ги е спирала. На смелата крачка са се решили и много двойки, не само живели заедно с години, но и вече имащи деца. Една от двойките – кандидати има вече насрочена дата в Гражданското, но влюбените са готови да я отложат, стига да ги одобрят за участие в проекта.

Колкото и да си говорим за липсата на пари и за желанието точно Слави да организира сватбеното тържество, решаващ като че ли остава романтичният елемент в цялата история. А какво по-хубаво от това да ти предложат пред милиони зрители или да ти кажат „да” от екрана. Така в много от писмата преобладава желанието половинката да бъде изненадана с това участие и така да има шанса да получи най-незабравимия сватбен ден. Същата изненада, в част от случаите, бива подготвяна и от близки или роднини, които тайно подават документи за участие.

Любопитен факт от статистиката на проекта е, че има двойка, която вече е женена, но въпреки това моли за изключение, за да бъде допусната до участие.

Интересно е, че много от мераклиите за обвързване са се запознали в интернет.

Между кандидатите има хора с най-различни професии - готвачи, учители, сервитьори, мениджъри, консултанти. Парадоксалното е, че дори двойка, управляваща сватбена агенция, до този момент не е сколасала да се ожени и ще разчита на шанса си в предаването.

Засега заявките продължават да пристигат с пълна сила, а крайният срок за записване е 28 септември.

Източник: slavishow.com

Победителите в “Моята голяма телевизионна сватба” ще получат абсолютно всичко, за да бъде изключителен техния сватбен ден – от костюма на младоженеца и роклята на булката, през сватбената лимузина, до цялото сватбено тържество...На тяхната сватба ще свири “Куку бенд”, а за добро настроение да се грижат актьорите от “Шоуто на Слави” и самият Слави Трифонов.

Това е много добро като идея..и все пак до някъде нестандартно..Ще е хубаво да участват хора, които не могат да си позволят сватбеният им ден да стане по-специален.... :-)

• 2 седмици по-късно...

Моята голяма телевизионна сватба от 13 октомври

8a9f648085ecc161.jpg

6122 двойки пред нов старт в живота

6122 истории за любов!

6122 причини за сватба!

КЛИП /www.slavishow.com/

Ето и нещо интересно:

„Моята голяма луда лъскава сватба” тръгва по GTV

bigfatwedding2_500x200.jpg

Оригинално заглавие: My big fat fabulous wedding

Дата на излъчване: събота и неделя, от 11-ти октомври

Някои сватби се правят в името на семейството, любовта, традициите… Но всичко това, поне според участниците в риалити шоуто „Моята голяма луда лъскава сватба”, е отживелица! За тях сватбата е възможност за страхотен купон, организация за стотици хиляди (а понякога дори милиони) долари, много, много екстри и една малка армия от гости.

Интересното е, че младоженците не са звезди или богаташи, а съвсем обикновени хора, които обаче са готови да съберат и похарчат малко състояние само за едно сватбено тържество.

Риалити шоуто „Моята голяма луда лъскава сватба” е създадено от същите хора, които стоят зад поредицата „Невероятният живот на…”. Предаването проследява целия процес по организирането на сватбата и, разбира се, самото празненство. В началото има кратко представяне на двойката, след което същинската работа започва.

Нищо не остава на заден план – каква декорация ще се използва, каква да бъде атмосферата в ресторанта, какви екстри да се предлагат за гостите, кой ще се грижи за музикалния съпровод и дори какъв ще бъде дизайнът на поканите и как ще изглеждат покривките…

От една страна предаването е замислено като телевизионна енциклопедия по организиране на зрелищни и запомнящи се сватби. Преди всичко обаче идва шоуто и блясъкът на невероятните тържества, организирани и проведени от обикновени хора.

Източник: ekrana.info

:)

Много ми хареса кастинга.Има всякакви индивиди...най-много се учудих на 30 годишната с 18 годишното момче...

Не знам натам как ще се развие конкурса,но 100% ще е интересно.

:)

Много ми хареса кастинга.Има всякакви индивиди...най-много се учудих на 30 годишната с 18 годишното момче...

....

:) Това ми е фризьорката-дето ме стриже всеки месец laugh.gif Пълна откачалка е, ама готина cool.gif

И аз съм с много добри впечатления от кастинга, чакам с нетърпение да видя продължението - тази плевенчанка и 18-годишният й годеник направиха яко шоу, но имаше и други любопитни двойки, впечатлиха ме и кандидатите с 5-те деца, както и сгодилите се след по 3 мастики по време на секс.

• Автор

Уважаеми потребители , всякакъв коментар извън темата, от рода на :

Бе нали щеше да ходи в Нова.какво стана?

Слави се изчерпа , време е да си ходи

ще бъдат трити без предупреждение !

Успехи !

Е,късмет на всички участници!

Преживяването си заслужава! ;)

20 годишна писателка със 43 годишен пенсионер...не го разбирам това.Запознали са се когато момичето е била на 15 години.

"Довечера ще бъдеш наказан" - biggrin.gif Не искам да си представям какво ще е наказанието.

Странно обаче колко двойки са се запознали в интернет :P

Е, новата идея за повишаване на рейтинга на "Шоуто на Слави" става ли? Добре, че Слави има добър екип зад гърба си, които от време на време вкарват свежи идеи, че предаването до сега да е загинало.

Коя вечер точно го дават този кастинг, че и аз да го видя :angry::lol6:

Коя вечер точно го дават този кастинг, че и аз да го видя :ass::P

Еми за сега го има всеки ден.По нататък не знам как ще се развие :ass:

От тук може да го изтеглиш:

Предаването от Понеделник и предаването от Вторник

Причини за редакция: Не работеха линковете Иве !

А мен защо ме изпраща в 0.######?Не се ли казва вече така сайта?

Тези който си сложил сега при мен не работят...праща ме в www.###### и пише:

Dear user,

We were forced to close our website at this location(тоест 0.######). Please click here to visit our new location!

Редактирано от Hanibal_Lektar
Не работеха линковете Иве ! (преглед на промените)

Еми за сега го има всеки ден.По нататък не знам как ще се развие :rolleyes:

От тук може да го изтеглиш:

Предаването от Понеделник и предаването от Вторник

А мен защо ме изпраща в 0.######?Не се ли казва вече така сайта?

Тези който си сложил сега при мен не работят...праща ме в www.###### и пише:

Dear user,

We were forced to close our website at this location(тоест 0.######). Please click here to visit our new location!

Благодаря ти че се поразрови заради мен cool.gif

Предаванията ги има в сайта на bTV.

Регваш се(регистрацията е безплатна). Влизаш във видеоархива, избираш Шоуто на Слави и ще ги видиш.

;) Това ми е фризьорката-дето ме стриже всеки месец laugh.gif Пълна откачалка е, ама готина cool.gif

49_10292_image3_tsarina240.jpg

Да и пратиш тогава много поздрави biggrin.gif

Може да им е голяма разликата,но много си подхождат...

От днешното предаване ми допадна само момчето дето е живяло в Америка...много истини си каза.

Малко инфо от slavishow.com :

Петък, 17 октомври 2008 г.

Кои ще са финалистите в „Моята голяма ТВ сватба” и какво им предстои до края!

отговорите – в Шоуто на Слави в петък, от 22.30!

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Доживях и аз да го гледам снощи :) Имаше интересни историйки, ще видим после кои ще изберат за по-нататък.

...ще видим после кои ще изберат за по-нататък.

Доколкото разбрах, "после" е тази вечер.

Ще гледаме, но си мисля, че вече сме видяли на кастингите двойката, която ще спечели. Питам се само дали пък ще е само една...

Ще гледаме, но си мисля, че вече сме видяли на кастингите двойката, която ще спечели. Питам се само дали пък ще е само една...

Би било хубаво за двойките, ако не е само една, защото това наистина е по-нестандартен начин да си вдигнеш сватба, а повечето може би са отишли точно заради това...

Айде останаха само 12 двойки.

Не можах хубаво да ги видя,но моите фаворити за сега са там - Царина и Венелин :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.